🌿🌿🌿
👑👑👑
🌿👑 #الســــــــــلامعلیـــــک👑🌿
👑 #یا_رقـــــیه_خاتــــــــون"س"👑
👑لیلی لیلای دنیا
👑زینت آغوش سقا
👑دنیا هم میخند وقتی
👑میخنـــــدی بر روی بابا
👑تو عشق دیرین دنیای اربابی
👑رویای شیـــــــرین شبهای اربابی
👑زهـــــــــــــــرای اربـــــــــابــــــــی
🌿🌿میــــلاد رقــــــــــیه خاتون🌿🌿
👑👑بـنـت الـحسیــــــــن؏ مبارک👑👑
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
#کیک_مرغ_و_گردو😍
♦️مواد لازم:
نان تست: 1 بسته
سینه مرغ: 1عدد
تخم مرغ پخته: 1 عدد
سس مایونز: نصف پیمانه
ماست خامه ای: نصق پیمانه
گردو خرد شده : نصف پیمانه
جعفری خرد شده: 2 ق غ
پیازچه خرد شده: 6 ساقه
خیار شور ریز خرد شده : نصف پیمانه
نمک و فلفل :به مقدار لازم
♦️طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را بپزید و سپس ریش ریش یا خرد کنید و به همراه تخم مرغ های پخته رنده شده و پیازچه خرد شده، ماست خامه ای، سس مایونز، گردو خرد شده، خیارشور ریز خرد شده، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید،مقداری از مواد را روی نان تست بریزید و سپس نان تست دیگری را روی آن قرار دهید.
پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود سپس هر نان تست را از وسط به شکل مثلث برش زده دور نان تست را کمی سس بزنید و جعفری خرد شده را روی آن قرار دهید .😊
نکته ها : مقدار موادی که استفاده می کنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، می توانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها و را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد؛ استفاده از تخم مرغ سلیقه ای میباشد
#کوفته_سوخاری😍
تخم مرغ (زرده) ۵ عدد
کره ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ۱۰۰ گرم
آرد سوخاری ۴ قاشق سوپ خوری
آرد سفید ۴ قاشق سوپ خوری
سیب زمینی ۱ کیلو گرم
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
۱- در تابه ای مقداری روغن را داغ کرده و درون آن گوشت چرخکرده (یا مرغ ریش ریش شده) ، قارچ خرد شده ، جعفری و سایر افزودنی های دلخواه(مثل سوسیس ، کالباس ، پنیر پارمیزان ، مرغ و ...)را خوب تفت دهید.و در پایان کمی رب گوجه فرنگی و زعفران آبکرده به آن اضافه کنید.
۲- سیب زمینی ها را آبپز کرده و پوست بکنید و به صورت پوره درآورید (کاملا له کنید.) کره را به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم کمی سیب زمینی را تفت دهید .
۳- کمی که تفت دادید ادویه را به مواد اضافه کنید و وقتی که بوی ادویه به مشام رسید زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید.
۴- سپس گلوله هایی به اندازه دلخواه از مواد برداشته و گرد کنید و با انگشت حفره ای در آن ایجاد کنید و از مواد داخل آن بریزید و دوباره با مقداری از سیب زمینی آن را گرد کرده و سپس درون آرد سوخاری بغلتانید و بعد در روغن بسیار داغ سرخ کنید.
#قلیه ماهی😍
سبزی گشنیز خرد شده سیصد گرم...شنبلیله خرد شده یک ق غ...پیاز رنده شده دو عدد متوسط...سیر رنده شده شش حبه...تمر هندی نصف بسته...آرد یک ق غ..رب گوجه یک ق غ سرخالی...نمک و فلفل و زردچوبه
ماهی(شیر،حلوا.قباد)
ابتدا پیازوسیر رنده شده روسرخ میکنیم...و زردچوبه ورب گوجه رو اضافه و کمی تفت میدیم،سپس سبزی(گشنیزوشنبلیله)رو که ازقبل خوب سرخ کردیم به غذامون اضافه میکنیم،و سه لیوان آب اضافه کرده تا سبزی ها پخته و نرم بشند،سپس تمر هندی رو با آب حل کرده و از صافی رد کرده و آرد رو هم با آب سرد حل کرده و اضافه میکنیم،و حدود نیم ساعت اجازه میدیم تا به روغن بیفته و غلیظ بشه،سپس ماهی رو آغشته به ترکیب(آرد و نمک و فلفل و زردچوبه)کرده و داخل روغن داغ سرخ کرده و سپس ماهی سرخ شده رو داخل غذامون قرار میدیم و اجازه میدیم نیم ساعت بپزه تا عطر و طعم سبزی و تمر به داخل ماهی نفوذ کنه،اگر ترشی غذا کم بود میتونید دوباره تمر هندی اضافه کنید
پ ن:زیاد استفاده کردن از شنبلیله باعث تلخ شدن غذاتون میشه
پ ن:طعم غذا باید ترش و تند باشه
پ ن:میتونید از تُن ماهی هم برای درست کردن قلیه استفاده کنید .
#قیله_ماهی
#فرنی_خرما😍
مواد لازم
شير ... ۳ لیوان
آرد برنج ... ۳ ق غ
نشاسته ذرت ... ۲ ق غ
خرما ... ۱۵ عدد
دارچين ... ۱ ق م
طرز تهیه
1- هسته خرماها رو درآورده و با كمی آب روی حرارت می گذاریم تا نرم شود وبعد خرما را با چنگال له می كنيم.
2- آرد و نشاسته را به شير سرد اضافه کرده و هم می زنيم تا كامل تركيب شوند و بعد خرما و دارچين را نيز به شير اضافه کرده و روی حرارت ملايم مرتب هم می زنيم تا بجوشد و قوام آید .
3- سپس در ظرف سرو ريخته وصبر می كنيم خنک شود وبه دلخواه تزيين كنيد.
#فرنی
#تاس_کباب_کاشانی😍
مواد لازم برای۸ نفر
ماهیچه گوسفند ۶۰۰ گرم
پیاز ۵۰۰ گرم
رب انار 0.5 پیمانه
بادمجان متوسط ۵ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- پیاز را حلقهای و نازک خرد میکنیم. ته یک قابلمه گود میچینیم.
۲- گوشت را مکعبی به اندازههای کوچک (دلخواه) خرد میکنیم.
۳- گوشتها را روی پیازها میریزیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن میریزیم.
۴- بادمجانها را نازک خرد میکنیم. (برای اینکه بادمجانها سالم بمانند و آب نشوند، ته کلاهی شکل بادمجان را جدا نمیکنیم فقط دم آن را کوتاه کنید).
۵- گوجهفرنگیها را روی بادمجانها بچینیده و دو لیوان آب روی آن بریزید و شعله گاز را زیاد کنید.
۶- وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت 2 ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد.
۷- 20 دقیقه پیش از آن که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت پخت، رب انار را اضافه کنید. (اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید)
۸- بسته به میل و ذائقهتان میتوانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.
سایر نکات
این تاس کباب یکی از غذاهای محلی و سنتی کاشانیهاست که بسیار لذیذ است و در زبان محلی به آن جوجویی تاس کباب می گویند. این غذای اصیل ایرانی از شهر کاشان را میتوانید به عنوان خورش در کنار غذا یا خوراکی همراه با نان در طی 3 ساعت آماده کنید البته خیلی از کاشانی ها بادمجان در این غذا نمیریزن
#تاس_کباب_کاشان
#سوهان_کنجدی 🌸
▫️کنجد بو داده: یک لیوان
▫️شکر: نصف لیوان
▫️کره: 10 گرم
🔸ابتدا کنجد رو در ماهيتابه کمی تفت میدیم تا تغيير رنگ بده، (به اصطلاح بو داده بشه) و کنار میزاریم.
سپس شکر رو داخل تابه ای جدا ریخته و روی حرارت ملایم قرارمیدیم تا شکر کاملا آب و روان بشه(حدود نیم ساعت طول میکشه)*در این فاصله به هیچ وجه شکر رو هم نزنید که سفت میشه.
بعد ازین مدت، شکر کاملا ذوب و قهوه ای رنگ و کاراملی شده .سپس کره رو اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر کنجد رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کارامل کامل به خورد کنجدها بره.سپس مواد رو روی یک تکه فویل گذاشته با قاشق کمی صاف کرده،وردنه رو کمی چرب کرده و مواد رو صاف میکنیم و تا هنوز گرمه با چاقو برش زده و بلافاصله خلال های پسته رو روش میزاریم و اجازه میدیم خنک و خشک بشه.*میتونید یک تا دو ق از شکر کم و عسل اضافه کنید* میتونید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید*میتونید با ق چایخوری از مواد برداشته و روی کاغذ روغنی یا فویل مقداری از مواد بزارید تا سوهان های گردی داشته باشید.
#شیرینی
اشپزی بانو ایرانی
#کماج(تابه ای)
#کماج(تابه ای)🌸
🔹️آرد برنج 1 لیوان(دسته دار فرانسوی)
آرد سفید قنادی(یا آرد گندم) 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
شکر سه چهارم لیوان
ماست 3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران 1 قاشق چایخوری
پودر هل مقداری
شیر یک چهارم لیوان
پودر نارگیل یک قاشق مرباخوری
روغن مایع برای سرخ کردن نصف فنجان
ابتدا آرد برنج و آرد گندم را با ماست کاملا مخلوط کرده(با قاشق) بعد تخم مرغها را اضافه کنید و خوب هم زده بعد شکر،گلاب،شیر،پودر نارگیل،بکینگ پودر و زعفران و هل را اضافه کنید و هم بزنید در حد مخلوط شدن حالا تو تابه نچسب روغن ریخته تا داغ بشه بعد حرارت را کم کنید کل مواد رو تو تابه بریزید درشو گذاشته تا پف کنه(چهل دقیقه) بعد برگدونید تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه.(برای رویه ی دیگر درش رو نزارید). میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید.
#آلبالوخشک_خونگی
دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچه ای پهن کنید و به مدت 2 روز زیر نور آفتاب قرار دهید ، پس از این مدت زمان باید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسیبی به بافت آلبالو برسد.
پس از اینکه هسته البالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید ، پس از اینکه آب اضافی آلبالوها خارج شد انها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذاید تا خشک شوند.
#آلبالو_خشک
#سس_شکلاتی_کیک
برای سس شکلاتی:نصف لیوان شیر و نصف لیوان شکر کمی وانیل دو قاشق خامه دو قاشق پودر کاکائو میریزیم تو مخلوط کن بعداز اینکه یه چهار دقیقه همزدیم کم کم نصف لیوان روغن مایع رو در حالی که مخلوط کن کار میکنه اضافه میکنیم روغن که تموم شد سی شکلاتی آمادس. میتونین توش گردو خرد شده یا فندق خرد شده یا آسیاب شده بریزین که عااالی میشه
#سس_شکلاتی
#سس_شکلاتی_کیک
#شکلاتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول بادمجون با کوفته
👆👇