الهے اونقدر بخندید ڪه
صداے خنده هاتون
بشه زیباترین موسیقے ڪائنات
الهے از شادے اونقدر پر بشید ڪه
سرریزش همه ے مردم دنیا رو سیراب ڪنه
الهے روزیتون اونقدر زیاد بشه ڪه
امیدے باشید براے رسوندن روزے خیلیا
الهے همیشه بهترین افڪار به سراغتون بیان
و درست ترین تصمیمات رو بگیرید
الهے اونقدر غرق خوشبختے بشید ڪه
تا عمق بے انتهاے رضایت برسید
الهے همیشه تنتون سالم باشه
و عاقبت به خیر بشید
الهے ڪه همیشه
بهترین حال ممڪن رو داشته باشید
و الهے ڪه خدا همیشه هواتونو داشته باشه🌹❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ شکم پر از اون غذاهای خاصه که پایه ثابت غذاهاتون میشه🥰
داخل سینه های مرغ حفره ایجاد کنید
زعفران، ادویه ( نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر ) بزنید تا مزه دار بشه
به پیاز تفت داده شده، ۱۵۰ گرم سبزی معطر خرد شده اضافه و تفت بدید
۲ ق مغز گردو خرد شده
۳ عدد قیصی خرد شده
۳ ق زرشک
نمک
۳ ق رب انار
اضافه و ۱ دقیقه تفت بدید
داخل مرغ ها را با مواد پر کنید
مرغ هارو داخل روغن حسابی سرخ کنید
به پیاز تفت داده شده ۲ ق رب، نمک، فلفل، زردچوبه، آب اضافه کنید و مرغ ها را داخلش بچینید
با چند عدد قیصی و زرشک اجازه بدید ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزه
اینم از سینه مرغ شکم پر جذابمون که حاضر شد
کنار یه برنج زعفرانی هم تکمیل میشه😍
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ_بخارپز
گوشت مرغ نیم کیلو
رب گوجه یک ق غ
پیاز ریز 4 عدد
سیر یا پودر سیر دو حبه
فلفل سیز یک عدد (اختیاری)
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
روغن یا کره یک قاشق برگ بو
ابتدا مرغ رو تیکه کنید. رب رو با یک قاشق روغن، نمک، ادویه و زردچوبه تفت بدید و روی مرغ بریزید.
مرغ ها رو توی شیشه بندازید و روش رو با پیاز، فلفل، سیر یا پودر سیر، فلفل دلمه ای پر کنید. در انتها یک قاشق روغن و نصف استکان آب بریزید و در شیشه رو محکم ببندید.
یک قابلمه حاضر کنید و تا نصفه آب بریزید. شیشه در بسته رو توی قابلمه و بعد روی شعله کم اجاق گاز بذارید. این غذا به 3 تا 4 ساعت زمان نیاز داره تا بپزه.
با جوشش آب توی قابلمه، مواد داخل شیشه بخارپز میشن. طعم مواد حفظ میشه و غذا فوق العاده خوشمزه میشه. با گوشت قرمز و گوشت بلدرچین هم میتونید همین روش رو اجرا کنید.
این غذا برای افراد لاغر و ضعیف،
بیمارایی که نیاز به مراقبت دارن، کودکان و سالمندان مناسبه.
اشپزی بانو ایرانی
. #همبرگر_مرغ_پنیری 👆👇 .
#همبرگر_مرغ_پنیری
مواد لازم:
۵۰۰ گرم سینه مرغ
۳_۴ حبه سیر
۱ قاشق مرباخوری نمک
۱قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده
۱ق چایخوری فلفل سیاه
زیره و آویشن ( در صورت تمایل )
۳قاشق غذاخوری روغن زیتون
نان همبرگر به تعداد
برای داخلش:
پنیر کاشار (پنیر پیتزا هم میشه)
برای رویش :
۱عدد تخم مرغ
۲ ق غذاخوری آرد
۱کاسه ذرت برشته
سس کچاپ و کاهو و پیاز حلقه ای برای تزیین داخل همبرگر
طرز تهیه:✍✍✍
مرغها را همراه با سیر چرخ کنید (یا داخل غذا ساز).نمک وادویه جات و کمی روغن زیتون اضافه کنید و خوب ورز بدید. قالب گرد کوچکی به اندازه نانهای همبرگ انتخاب کنید؛ داخلش سلفون گذاشته و از مواد به اندازه نارنگی برداشته و داخل قالب بگذارید و فرم بدید و بعد رویش یک تکه کوچک پنیر گذاشته و دوباره رویش را با مواد پر کنید و خوب اطرافشو ببندید.
وقتی همبرگرها آماده شدند اول در ارد وسپس تخم مرغ و در انتها در ذرتهای برشته خرد شده بغلتانید و در ماهیتابه با کمی روغن زیتون سرخ کنید. موقع سرخ کردن می تونید روی همبرگرها ورقه های پنیر پیتزا هم بذارید ( خوشمزه تر میشه)
برای سرو کردن از کمی سس کچاپ و کاهو وحلقه های پیاز می تونید استفاده کنید.
.
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_پنیری😍😋
۱ قاشق غذا خوری خمیر مایه
۲ حبه قند یا یک قاشق شکر
۱ عدد سفیده تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک
۱.۵ پیمانه شیر ولرم
½ پیمانه ماست
¼ پیمانه روغن
۴ پیمانه آرد
پنیر به مقدار لازم
17.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قلیه ماهی از اون غذاهاست که یا خیلی طرفدار داره یا اصلا کسی دوستش نداره به نظرم حد وسطم نداره😉
مواد لازم:
-ماهی(من از سرخو استفاده کردم ۳ تیکه)میتونید از تن ماهی هم استفاده کنید یا ماهی بدون تیغ دلخواه
-سبزی قلیه(گشنیز ۴و شنبلیله۱)
نسبت سبزی باید ۴ به ۱ باشه مثلا اگر ۴ بسته گشنیز ۱ بسته شنبلیله کافیه(شنبلیله زیاد شه خورشت تلخ میشه)
-نمک،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه،پودرسیر،کاری
-پیاز ۱ عدد بزرگ
-تمرهندی نصف یک بسته کوچک
-سیر۴ حبه (رنده شده بهتره)
رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری
رب انار ملس(اختیاری)۱ قاشق غذاخوری پر
آرد برای مزه دار کردن ماهی
.نکته:برای یه قلیه خوشمزه و لعابدار حتما سبزی رو اول ساطوری و بعد قشنگ سرخ کنید
13.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
ژله سبزه 💚
برای عید حتما درستش کنید🌸
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
15.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#خاگینه_مغزدار👩🍳
تخم مرغ:۴ عدد
وانیل:نصف قاشق چایخوری
ماست:۴ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر:۲ قاشق مرباخوری
آرد:۶ قاشق
زعفرون:۲ قاشق غذاخوری
گردو:۷ عدد
دارچین و گل سرخ:نصف قاشق مرباخوری
مواد لازم برای شیره:
شکر:۱ لیوان
آب:۱/۵ لیوان
زعفرون دم کرده:۳ قاشق غذاخوری
هل
.
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.شیس انداز
📌گردوی آسیاب شده صدو پنجاه گرم
📌 رب انارنصف قاشق غذاخوری
📌رب آلوچه یک قاشق چایخوری
📌 رب گوجه نصف قاشق غذاخوری
(رب گوجه و آلوچه قابل حذف هستن)
📌 ادویه شامل نمک،فلفل،زردچوبه و گلپر هرکدام نصف قاشق چایخوری
📌 بادمجان چهارعدد
📌پیاز یک عدد متوسط
____
📌 پیاز رنده شده رو چند دقیقه تفت بدین تا کمی سبک بشه
📌 گردو رو به همراه رب ها به پیاز اضافه و برای پنج دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین تا روغن گردو در بیاد
📌 آب سرد به همراه یخ رو اصافه کنید و دو الی سه ساعت زمان بدین تا کامل بپزن و روغن بندازن
📌تو این فاصله میتونید چندباری شوک یخ به گردوهاتون بدین اینجوری بی کیفیت ترین گردو هم روغن میندازه
📌 بادمجان هارو پوست بگیرید و به شکل دلخواه خرد کنید و تاخیشون رو با کمک نمک بگیرید
📌 دو طرف بادمجان هارو کمی سرخ کنید و به همراه ادویه ها به خورشت اضافه کنید
📌 بیست دقیقا الی نیم ساعت بعد خورشت خوشمزه ما حاضره
.