اشپزی بانو ایرانی
#دسر_لیوانی
#پودینگ_شکلاتی
شیر ۳ لیوان
نشاسته ذرت ۲ ق غ
آرد ۱ ق غ
شکر ۴ ق غ
کاکائو(ترجیحا هلندی) ۲ ق غ
خامه صبحانه ۲ ق غ
بیسکوئیت پتی بور نصف بسته
آرد و شکر و نشاسته و کاکائو را مخلوط میکنیم و شیر سرد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شود (اگر یکدست نشد از صافی رد کنید) مواد را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد بعد خامه را اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شود
من برای اینکه پودینگ دو رنگ باشه مواد رو دو قسمت کردم و به یک قسمت چند تکه شکلات شیری اضافه کردم تا با دمای پودینگ آب بشه و رنگش تیره بشه (اگه میخواید پودینگ تیره تر از این باشه شکلات تلخ اضافه کنید من شکلات تلخ دوست ندارم) ته لیوان یک لایه بیسکوییت پودر شده بریزید ( توی عکس خیلی مشخص نیست) و روی اون پودینگ تیره و بعد پودینگ روشن و به همین ترتیب ادامه بدین و در آخر روی پودینگ هم بیسکوئیت پودر شده بریزید و تزیین کنید و داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره و خنک بشه و بعد نوش جان کنید.
#پلو_ماش
موادلازم:
ماش نصف پیمانه
برنج یک پیمانه
گوشت چرخ کرده 200 الی 250 گرم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری
پیاز داغ طلایی بدون روغن 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
پیاز 1 عدد
آب 2 پیمانه
طرزتهيه:
ماش را با آب بپزید و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و پس از پخت صبر کنید تا آب آن تبخیر شود .
برنج را با آب و کمی نمک خیسانده و پس از دو ساعت با روغن زیتون روی حرارت گذاشته و یکی دو بار به آرامی هم بزنید و وقتی آب آن تبخیر شد .روی شعله پخش کن گذاشته و حرارت را کم کنید تا دم بکشد . در صورت استفاده از پلو پز برنج را با روغن زیتون در پلوپز بریزید و پخت کته را با آن انجام دهید . (طرز استفاده از پلو پز برای درست کردن کته )
گوشت چرح کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه وفلفل و یک عدد سیر رنده شده تفت داده ،سپس نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شده و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد شعله را خاموش کنید .
مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج کشیده و یا روی برنج تزئین کنید .
علّامه طباطبایی (ره) :
یک صلوات تبدیل به چنان نوری در عالم برزخ
برای مردگان می شود که آنها را از گرفتاری های آن عالم نجات می دهد.
تا میتوانید برای اموات خود صلوات بفرستید
که چشم انتظارند.
#شنيسل_با_سس_قارچ
طرز تهیه:
ىک مرغ روبرش ميديم و توى اب پياز و نمك و فلفل و زعفران و روغن ميزاريم چند ساعت تو يخچال تا طعمدار بشه و بعد تو ارد مى زنيم و بعد تو تخم مرغ و بعد ارد سوخارى و سرخش مى كنيم، براى سس قارچ هم سيصد گرم قارچ رو خرد مى كنيم و روش يك قاشق ابليمو مى ريزيم و با كمى كره با شعله بالا تفتش كنيم و تفت ميديم،نمك و فلفل هم اضافه مى كنيم و يك و نيم ليوان شير اضافه مى كنيم و هم مى زنيم تا كمى غليظ بشهو دو ق غ خامه اضافه مى كنيم و در اخر هم كمى پنير موزارلا مى ريزيم و زيرش رو خاموش مى كنيم ،اين سس براى چهار تا تكه ى بزرگ شنيسل هست.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
روزهای آخر سال است....
میان دغدغه های رنگارنگتان،
بعد از این نو شدنها، تکاندنها،
دور ریختنها و شستنها؛
این ثانیه های آخر را برای
دلتان خرج کنید. بتکانید؛ غبارِ
اندوه را، بشویید؛ زنگارِ بغض
و کینه را، دور بریزید تمام
انرژی های منفی را، دلتان تجدید
بیعت کنید. باور کنید هیچ نوشدنی،
برای شما آرامش نمی آورد! برای
یک بار هم که شده، دلتان را نو کنید ...
" آخر سالتان به خیر "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ دوس داری؟😍
مواد لازمش هم خیلی کم و در دسترسه
فیله مرغ رو با نمک و فلفل و پودر سیر و و پودر پیاز و آویشن مزه دار کردم گذاشتم نیم ساعت حداقل بمونه یخچال
یه پیاز داغ ریز هم درست کردم
۶-۷تا قارچ هم ریز کردمو جدا تفت دادم
بعد مرغها رو با کره گریل کردم خیلی سرخ نکنید که سفت بشه
مرغ رو ریش ریش کنید بعد همه مواد رو بزارید یخچال تا کاملااا سرد بشه
کاهو و فلفل دلمه رنگی رو خرد کنید
بعد که مواد خنک شد همه مواد رو با دو ق سس مایونز مخلوط کنید و بزارید لای نون ساندویچی و تمااام🤌🏻
👩🍳# ساندویج ساده با قارچ
#پارت دوم
.
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگه از بیرون کباب کوبیده نخرید اینطوری درست کنید که خیلی خوشمزه و بهداشتی و مقرون به صرفه هست
فلفل سبز و قرمز و گوجه و پیاز و سیر را درون خرد کن بریزید و میکس کنید و به گوشت چرخ شده بزنید و آرد و نمک را هم بریزید
سلفون را دور یک چوب بزنید و گوشت را با دست شکل بدید و از چوب جدا کنید و بزارید درون سینی فر با کاغذ روغنی بپوشانید و بزارید داخل فر تا پخته بشه
.
#رفع_تلخی_غذا 😰😰😰
اگر غذایتان تلخ شد زعفران را با شكر يا قند دم كنید و داخل غذا بریزید کمی از تلخی غذا گرفته میشود.😍😍
#رفع_ترشی_غذا 🥕🥕🥕
اضافه کردن کم کم جوش شیرین
بهتر از هویج و شکر یا هر ماده طعم دار دیگه👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐شب ها آرامشی دارند✨
⭐از جنس خدا✨
⭐پروردگارت همواره
⭐با تو همراه است✨
⭐امشب از همان شبهاییست
⭐که برایت یک شب بخیر✨
⭐خدایی آرزو کردم✨
🌙شبتون بخیر✨
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
صبح نزدیک بـــــــــه
ظهرتون بخیر رفقا🙋🏻♂🌹
یادتون باشه برای موفقیت باید اشتیاقت برای پیروزی بیشتر از
ترست از شکست باشه✌️
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan