eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. خوشمزه ترین و خوشرنگترین مربا مربای کیوی مواد لازم: یک کیلوکیوی یک لیوان پر شکر یک لیوان آب .
اشپزی بانو ایرانی
شیر ۳ لیوان نشاسته ذرت ۲ ق غ آرد ۱ ق غ شکر ۴ ق غ کاکائو(ترجیحا هلندی) ۲ ق غ خامه صبحانه ۲ ق غ بیسکوئیت پتی بور نصف بسته آرد و شکر و نشاسته و کاکائو را مخلوط میکنیم و شیر سرد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شود (اگر یکدست نشد از صافی رد کنید) مواد را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد بعد خامه را اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شود من برای اینکه پودینگ دو رنگ باشه مواد رو دو قسمت کردم و به یک قسمت چند تکه شکلات شیری اضافه کردم تا با دمای پودینگ آب بشه و رنگش تیره بشه (اگه میخواید پودینگ تیره تر از این باشه شکلات تلخ اضافه کنید من شکلات تلخ دوست ندارم) ته لیوان یک لایه بیسکوییت پودر شده بریزید ( توی عکس خیلی مشخص نیست) و روی اون پودینگ تیره و بعد پودینگ روشن و به همین ترتیب ادامه بدین و در آخر روی پودینگ هم بیسکوئیت پودر شده بریزید و تزیین کنید و داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره و خنک بشه و بعد نوش جان کنید.
موادلازم: ماش نصف پیمانه برنج یک پیمانه گوشت چرخ کرده 200 الی 250 گرم زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری پیاز داغ طلایی بدون روغن 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری نمک به میزان لازم پیاز 1 عدد آب 2 پیمانه طرزتهيه: ماش را با آب بپزید و نمک و کمی زردچوبه اضافه کنید و پس از پخت صبر کنید تا آب آن تبخیر شود . برنج را با آب و کمی نمک خیسانده و پس از دو ساعت با روغن زیتون روی حرارت گذاشته و یکی دو بار به آرامی هم بزنید و وقتی آب آن تبخیر شد .روی شعله پخش کن گذاشته و حرارت را کم کنید تا دم بکشد . در صورت استفاده از پلو پز برنج را با روغن زیتون در پلوپز بریزید و پخت کته را با آن انجام دهید . (طرز استفاده از پلو پز برای درست کردن کته ) گوشت چرح کرده را با کمی روغن و پیاز رنده شده و نمک و زردچوبه وفلفل و یک عدد سیر رنده شده تفت داده ،سپس نصف لیوان آب روی آن بریزید تا پخته شده و هر زمانی که آب گوشت تبخیر شد شعله را خاموش کنید . مخلوطی از برنج زعفرانی و گوشت و ماش و پیاز داغ را لابه لای برنج کشیده و یا روی برنج تزئین کنید . علّامه طباطبایی (ره) : یک صلوات تبدیل به چنان نوری در عالم برزخ برای مردگان می شود که آنها را از گرفتاری های آن عالم نجات می دهد. تا میتوانید برای اموات خود صلوات بفرستید که چشم انتظارند.
طرز تهیه: ىک مرغ روبرش ميديم و توى اب پياز و نمك و فلفل و زعفران و روغن ميزاريم چند ساعت تو يخچال تا طعمدار بشه و بعد تو ارد مى زنيم و بعد تو تخم مرغ و بعد ارد سوخارى و سرخش مى كنيم، براى سس قارچ هم سيصد گرم قارچ رو خرد مى كنيم و روش يك قاشق ابليمو مى ريزيم و با كمى كره با شعله بالا تفتش كنيم و تفت ميديم،نمك و فلفل هم اضافه مى كنيم و يك و نيم ليوان شير اضافه مى كنيم و هم مى زنيم تا كمى غليظ بشهو دو ق غ خامه اضافه مى كنيم و در اخر هم كمى پنير موزارلا مى ريزيم و زيرش رو خاموش مى كنيم ،اين سس براى چهار تا تكه ى بزرگ شنيسل هست. ‎‌‌‌‌‌‌💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
تویی که‌الان چه‌کنم‌چه کنم میکنی تویی که‌الان ناامیدی از همه جا همه‌کس بدون خدا هست وجود داره امید داشته باش
روزهای آخر سال است.... میان دغدغه های رنگارنگتان، بعد از این نو شدن‌ها، تکاندن‌ها، دور ریختن‌ها و شستن‌ها؛ این ثانیه های آخر را برای دلتان خرج کنید. بتکانید؛ غبارِ اندوه را، بشویید؛ زنگارِ بغض و کینه را، دور بریزید تمام انرژی های منفی را، دلتان تجدید بیعت کنید. باور کنید هیچ نوشدنی، برای شما آرامش نمی آورد! برای یک بار هم که شده، دلتان را نو کنید ... " آخر سالتان به خیر " ‎‎‌‌‎‎‌‎‎‌‌‎‎‌‎‎‌‌‎‎‌‌‎‎‌‎‎‌‌‎‎‌‎‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ دوس داری؟😍 مواد لازمش هم خیلی کم و در دسترسه فیله مرغ رو با نمک و فلفل و پودر سیر و و پودر پیاز و آویشن مزه دار کردم گذاشتم نیم ساعت حداقل بمونه یخچال یه پیاز داغ ریز هم درست کردم ۶-۷تا قارچ هم ریز کردمو جدا تفت دادم بعد مرغها رو با کره گریل کردم خیلی سرخ نکنید که سفت بشه مرغ رو ریش ریش کنید بعد همه مواد رو بزارید یخچال تا کاملااا سرد بشه کاهو و فلفل دلمه رنگی رو خرد کنید بعد که مواد خنک شد همه مواد رو با دو ق سس مایونز مخلوط کنید و بزارید لای نون ساندویچی و تمااام🤌🏻 👩‍🍳# ساندویج ساده با قارچ دوم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه از بیرون کباب کوبیده نخرید اینطوری درست کنید که خیلی خوشمزه و بهداشتی و مقرون به صرفه هست فلفل سبز و قرمز و گوجه و پیاز و سیر را درون خرد کن بریزید و میکس کنید و به گوشت چرخ شده بزنید و آرد و نمک را هم بریزید سلفون را دور یک چوب بزنید و گوشت را با دست شکل بدید و از چوب جدا کنید و بزارید درون سینی فر با کاغذ روغنی بپوشانید و بزارید داخل فر تا پخته بشه .
😰😰😰 اگر غذایتان تلخ شد زعفران را با شكر يا قند دم كنید و داخل غذا بریزید کمی از تلخی غذا گرفته میشود.😍😍
🥕🥕🥕 اضافه کردن کم کم جوش شیرین بهتر از هویج و شکر یا هر ماده طعم دار دیگه👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐شب ها آرامشی دارند✨ ⭐از جنس خدا✨ ⭐پروردگارت همواره ⭐با تو همراه است✨ ⭐امشب از همان شب‌هایی‌ست ⭐که برایت یک شب بخیر✨ ⭐خدایی آرزو کردم✨ 🌙شبتون بخیر✨ ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
صبح نزدیک بـــــــــه ظهرتون بخیر رفقا🙋🏻‍♂🌹 یادتون باشه برای موفقیت باید اشتیاقت برای پیروزی بیشتر از ترست از شکست باشه✌️ ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍳🍳🍳 سیب زمینی سنگینی میانگینی کالباس پنیر تست ورقه ای تخم مرغ
🍝🍝🍝  اگر خورشتی که پخته‌اید خیلی چرب شده، یک تکه یخ درون آن بیاندازید با این کار یخ، چربی‌ها را به خود جذب می‌کند. با قاشق چربی‌ها را بیرون بریزید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_سس بشامل غلیظ دو فنجان _سوسیس ۲۰۰ گرم _پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم _پیازچه سه قاشق _نمک و فلفل به میزان لازم برای تهیه ی این غذا فقط کافیه مواد رو طبق ویدیو داخل نان بریزید و در فر قرار دهید مدت زمان پخت در فر ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه می تونید این ساندویچ ها رو در توستر ، ماکروفر هم درست کنید در این غذا رو می تونید به جای سوسیس یا کالباس از گوشت ، مرغ و یا قارچ تفت داده شده استفاده کنید در صورت دلخواه می تونید از ادویه های دیگری مثل پاپریکا و پودر سیر هم استفاده کنید . . .برای تهیه ی سس بشامل: ۱ قاشق غذا خوری کره ۲ قاشق غذا خوری آرد ۱ لیوان شیر ۱۰۰ گرم خامه نمک و فلفل به میزان دلخواه پنیر پیتزا یا پارمزان سس بشامل : در یک قابلمه ی کوچک کره رو آب کرده ، آرد رو اضافه کنید و مثل حلوا کمی سرخ کنید کمی که بوی خامی آرد رفت و داشت تغییر رنگ می داد . خامه رو در یک ظرف با شیر مخلوط کنید و به آرد کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که سس غلظت بگیره دقت کنید که برای این غذا لازم که سس تون کاملا غلیظ باشه نوش جان ♥️ 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
اشپزی بانو ایرانی
#_دسر_نارگیلی
🌸 مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ 1 لیوان پودرشکر نصف لیوان شیر 1 .ق.غ.خ بکینگ پودر به مقدار لازم وانیل 3 ق.س کاکائو 1 لیوان و نیم آرد مواد لازم برای کرم دسر: 3 لیوان شیر 1/5 ق.س سر پر آرد 1 ق.س سر پر نشاسته نصف لیوان پودرشکر 1 عدد زرده تخم مرغ به مقدار لازم وانیل برای روی دسر 100 گرم شکلات تخته ای و 100 گرم خامه برای تزیین دور دسر گردوی خرد شده یا پودر نارگیل استفاده کنید ✍️طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را کاملا هم بزنید تا کف کنند بعد بقیه مواد را اضافه کرده و هم بزنید. سینی مخصوص فر را روغنی کرده کاغذ نسوز داخلش قرار دهید و مواد آماده شده را داخل سینی بریزید و در داخل فر از قبل داه شده با دمای 160-180 درجه قرار دهید تا پخته شود. برای تهیه کرم تمامی مواد را مخلوط کرده بپذید. بعد از اینکه کیک پخته و کمی خنک شد با یک استکان یا قالب گرد مطابق عکس برشش دهید. یکی از برشهای گرد کیک را بردارید و کمی کرم از قبل آماده کرده را روش بمالید و یک تکه کیک دیگر بردارید و روی تکه ای که کرم زدید قرار دهید. دور کیک ها را دوباره از کرمی قبلا آماده کرده اید بمالید و روی کرمها گردوهای خرد شده یا پودر نارگیل بپاچید. شکلات تخته ای را آب کنید و خامه را اضافه کرده کاملا مخلوط کنید و روی سطح بالایی کیکها با قاشقی بمالید. 2-3 ساعت در یخچال نگهداری کرده سپس در ظرف مورد نظر سرو نمایید.
"ما هُو لک، سوف یَجِدک" چیزی که از آن توست تو را پیدا خواهد کرد ظهر بخیر🌻