فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی_شکلات_انرژی_زا
۱ فنجان خرما که پوست و هستهی آن را درآورده باشید و از وسط، به دو نیم تقسیم کرده باشید.
٢ ق غ ارده ی خالص و بدون شکر و افزودنی
٤ تكه شكلات تلخ
شیر ۲ الی ۳ لیوان
1. خرما و ارده را با استفاده از غذا ساز یا گوشتکوب برقی مخلوط کنید.
2. داخل یک ظرف کاغذ روغنی بندازید و مواد را داخل آن بریزید.
3. پس از چند ساعت که در فریزر سفت شد با چاقو مانند قالب های یخ برش بزنید.
4. به تعداد دلخواه از قالب های خرما به اضافه ی شیر ، در مخلوط کن بریزید.
5. پس از آن شکلات تلخ را ذوب کرده و به مقدار دلخواه در مخلوط کن بریزید.
6. نوشیدنی حاضر شده را در لیوان بریزید
🌟
رپ مرغ با سس شگفت انگیز😍
مواد لازم :
۱.۵عدد سینه مرغ آب پز
۳ قاشق غذاخورے ذرت کنسرو شده
۱ قاشق مرباخورے فلفل سیاه
۱ قاشق مرباخورے فلفل قرمز
نمک
پنیر چدار رنده شده
۲ قاشق غذاخورے ماست
۱ قاشق غذاخورے سس مایونز
۳ قاشق غذاخورے سس تند
۸ تکه نان لواش یا نان تورتیلا که به صورت دایره هاے کوچڪ بریده شده است
دستور پخت :
مرغآب پز را داخل کاسه بریزید و بقیه مواد به جز پنیر چدار را اضافه کنید و مخلوط کنید.وسط نان مقدارے پنیر چدار بریزید.روے آن مخلوط مرغ را بریزید و دو طرف آن را بپوشانید و هر دو طرف را در کمے روغن سرخ کنید.
نوشجون😍
#کرپ صبحانه
سه تا تخم مرغ با سی گرم شکر و یک چهارم قاشق چایخوری وانیل با همزن دستی بزنید تا تخم مرغ از لختگی در بیاد ۳۰گرم کره ذوب و خنک شده را به آن اضافه کنیدسپس به تناوب یک و یک چهارم پیمانه شیر و سه چهارم پیمانه آرد سفید به آن اضافه کرده و مخلوط کنید تا مواد کاملا یکدست بشه آرد را از قبل الک کنید اگه مواد صاف و یکدست نبود حتما از صافی رد کنید.کف تابه نچسبی را روغن اسپری کرده و اجازه دهید تا گرم بشه.از مواد به اندازه مورد نیاز برداشته و داخل تابه بریزید.مواد زیاد نریزید کرپ باید نازک باشه.سپس تابه را بچرخونید تا مواد در همه جای تابه پخش بشه.زمانی که کرپ پخته شد یعنی براقی روی آن از بین رفت آن را برگردونید تا طرف دیگر نیز پخته شود چرب کردن کف تابه همان بار اول کافیه
🍔
اشپزی بانو ایرانی
#ته_چین_هویج_ایرانی☝️☝️☝️ 👇👇👇👇😋😋 .
#ته_چين_هويج_ايرانى
موادلازم:
🔸هويج ٥٠٠ گرم
🔸پياز ٤الى٥عدد
🔸ماست ٤٠٠ گرم
🔸گوشت ٤٠٠ گرم
🔸تخم مرغ ٣عدد
🔸زعفران ١استكان
🔸زرشك ٣ق.غ
🔸شكر ٢ق.غ
🔸رب انار ٢ق.غ
🔸زيره سبز ١ق.م
🔸برگ بو ٣الى ٤عدد
🔸سير ٣حبه
طرز تهيه:
🔹ابتدا گوشت،سير،پياز وآب را در قابلمه ريخته و ميپزيم. برنج از قبل خيس كرده و كمى نمك ريخته تابجوشد و بعد آبكش مى كنيم. برنج آبكش شده در ظرفى ريخته وگوشت پخته شده را كنارمى گذاريم.
🔹در تابه پياز خردكرده را سرخ مى كنيم بعد هويج خلال شده را ريخته كمى تفت داده سپس كمى زعفران،شكر،نمك،فلفل را مى ريزيم و باهم تفت مى دهيم سپس زيره،زرشك،رب انار وگوشت پخته شده را اضافه مى كنيم و باهم مخلوط مى كنيم.
🔹در ظرفى ماست،تخم مرغ و زعفران را مى ريزيم و كاملاً همزده تا يكدست شود بعد نصف برنج را باكمى نمك مى ريزيم و هم مى زنيم در تابه كمى روغن ريخته برنج زعفرانى را اضافه كرده و صاف مى كنيم بعد مايع را ميريزيم و پخش كرده در مرحله آخر برنج سفيدراريخته و برگ بو راروى برنج چيده درب تابه را گذاشته در شعله كم ميزاريم تا آماده سرو شود.
🥕نوش جون🥕
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_باقلوا .
#کیک_باقلوا_نارگیلی
مواد لازم
پودر شکر دو پیمانه
آرد گندم سه پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
پودر نارگیل 180 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
روغن مایع یک پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
گلاب نصف پیمانه
پودر هل یک قاشق مربا خوری
🍊نکته:
با این مقدار مواد لازم به اندازه ۱۰ تکه کیک ” باقلوا“ خواهیم داشت .
طرز تهیه:
چهار عدد تخم مرغ، یک و نیم پیمانه پودر شکر و نصف قاشق چای خوری وانیل را با همزن برقی میزنیم تا کاملاً کف کند.
بعد پودر نارگیل را اضافه کرده،بادورکند مخلوط میکنیم.
روغن مایع را اضافه کرده، هم میزنیم. بعد آرد را با دو قاشق مربا خوری بیکینگ پودر مخلوط کرده، سه بارالک می کنیم وکم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و با یک قاشق هم میزنیم تا مایه کیک باقلوا آماده شود.
ته یک سینی با لبه های یک سانتی متری را کاغذ روغنی انداخته و یا میتونید مثل من از قالبهای کاپ کیک و یا کیک یزدی استفاده کنید، روی آن را کمی چرب میکنیم و مایه کیک را روی آن میریزیم. بعد یک قاشق مرباخوری پودر هل و یا کنجدروی آن میپاشیم.
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد (تقریباً حرارت متوسط) روشن کرده، سینی را در طبقه وسط فر برای مدت 30 دقیقه میگذاریم. بعدازنیم ساعت فر را خاموش کرده، در فر را میبندیم تا کیک برای 20 دقیقه دیگر در فر بماند و روی آن ترد و طلایی شود.
سینی را از فر درآورده تا سرد شود. بعد آن را به صورت لوزی برش میزنیم. 200 گرم شکر را با 130 گرم گلاب(نصف پیمانه) مخلوط کرده، جوش میآوریموبعدازبجوش آمدن شعله راکم میکنیم تاغلیظ بشه.
شربت درست شده را داغ داغ روی باقلواها میریزیم تا کیک باقلوا آماده بشه.
باقلواهای آماده شده را در یخچال گذاشته تا سرد شود و آماده پذیرایی شود.
.
مهدی جان❤️
گل نرگس نکند مهر ز ما برداری
داغ دیدار رخت بر دلمان بگذاری(:💔
#الّلهُـمَّ_عَجِّـلْ_لِوَلِیِّکَــ_الْفَـرَجْ🍃
مرغ زغالی
مرغ به مقدار لازم من ۸ یا ۹تیکه استفاده کردم🍗
پیاز دو عدد متوسط
ادویه ها:نمک/فلفل سیاه/زردچوبه/پولبیبر/کاری
سس مایونز یک قوطی کوچیک
آب یک کاسه بزرگ
زعفران دم کرده ی غلیظ به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
اول مرغ هارو خوب تو روغن هر طرفش رو سرخ کنید ، بعد داخل همون روغن پیاز خلالی رو تفت بدید تا نرم و سبک بشه
ادویه هارو هم اضافه کنید ، بعد مرغ هارو روی پیاز پچینید
سس مایونز رو با زعفرون دم کرده و نصف استکان آب مخلوط کنید تا خوب یکدست بشه ، من خیلی خوب هم نزدم گوله های سس کاملا باز نشد ولی شما خوب مخلوطش کنید
سس و آب رو هم روی مرغ ها بریزید بزارید یک ساعت و نیم با حرارت متوسط رو به کم پخته بشه ، اگه دیدید سس مرغ خیلی غلیظ شده میتونید یکم دیگه بهش آب اضافه کنید، نیم ساعت آخر پخت زغال رو بزارید خوب داغ بشه ، بزارید داخل پیاله و چند قطره روش روغن بریزید این کار باعث میشه دود کنه و مرغ طعم دودی بده
وقتی دود کرد سریع داخل قابلمه بزارید و حتما یه دم کنی بزارید که دود ازش خارج نشه و حسابی طعم بگیره، نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه بمونه
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_زبرا_اسفنجی
☘️تمام مواد به دمای محیط رسیده باشه.
اندازه قالب هم 23تا25
#كيك_زبرا_اسفنجی
ابتدا این مواد را باهم مخلوط میکنیم. 5عدد زرده تخم مرغ و1تخم مرغ کامل را باهمزن میزنیم وبه نوبه 1/2استکان روغن مایع (60گرم)+1/2 استکان (80گرم)شیر+1استکان (75گرم)آرد و1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و کمی وانیل ایرانی همگی را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
جداگانه 5عدد سفیده تخم مرغ را با 1 استکان یا(75گرم) پودر شکر با همزن میزنیم تا پفکی شود و وقتی ظرف را وارونه میکنید نریزد.
در این مرحله سفیده تخم مرغ را در چند مرحله به زرده ها اضافه وبا لیسک به شکل دورانی مخلوط کنید (دقت کنید که آهسته هم بزنید تا پف مایه کیک
نخوابه).
در دو ظرف مایه کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
(با ترازو این کار را انجام بدین تا دقیق هر دو به دوقسمت مساوی تقسیم شوند).
برای قسمت کاکائویی:
10 گرم پودر کاکائو (1ونیم قاشق غذاخوری) را با 30 میلی لیتر آب گرم(4 قاشق غذاخوری) مخلوط وبه مایه کیک اضافه ومخلوط کنید.
قالب کیک را کاغذ روغنی بندازید وطبق ویدئو به طور مساوی از موایه کیک لایه لایه بریزید (از هرکدام به طور مساوی 4 قاشق بریزید) و
قالب را در فر از قبل گرم شده بادمای 150 درجه به مدت 50 دقیقه تا کیک پخته
.