eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا با خمیرنون😋 خیلی راحته ی بار امتحان کنید عاشقش میشید مختص اونایی که تایم‌ندارن حوصله درست کردن خمیر ندارن و ضمنا از خمیر های آماده بیرونم مثل من خوشش ن نمیاد🥴🤣🤦‍♀️ ی بسته نون لواش مایع گوشتی که شما میتونید از مرغ ریش ریش یا هر ترکیب دیگه ای استفاده کنید قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای هم با ترکیب گوشت عالی میشه نونهارو که برش دادید کف قابلمتون که تفلون و از قبل چرب کنید بریزید هر بسته نون لواش ی لیوان شیر کافی و بعد کمی کره اب شدهو بعد مواد لایه به لایه بریزید و در نهایت پنیر پیتزا بزارید رو شعله ملایم(حتما از شعله پخش کن استفاده کنید و بزارید به دل برشته بشه)و پنیرش اب بشه پیتزا شما به همین راحتی امادس .
اشپزی بانو ایرانی
#شیرینی_قیطونی .
آشپزی خاص موادلازم خمیر 👇👇 ۱_روغن کاملا جامد آشپزخانه مثل اصیل یا هر برند دیگری ..........یا روغن صاف قنلدی شماره ۵۰ (روغن نيمه جامد به هيچ عنوان استفاده نکنید ) و جایگزین ندارد ۱۲۵ گرم من از روغن جامد اصیل استفاده کردم ۲_پودر قند الک شده ۱۲۵ گرم ۳_آرد نخودچی مرغوب و با کیفیت ۱۲۵گرم ۴_آرد قنادی ۱۲۵ گرم ۵_پودر زنجبیل یک قاشق سوپخوری ۶_گلاب یا عرق بهار نارنج یا آب معمولی مقداری ۷_ پودر نارگیل چرب در طعم های زعفرانی و کاکائویی یا پسته ،بادام ،بادام زمینی ،کنجد و.............مقداری دمای فر 👇👇 فررا از نیم ساعت قبل دردمای ۱۵۰تا ۱۶۰درجه سانتیگراد روشن کنید به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بعداز پخت کامل و خارج شدن از فر اجازه بدید شیرینی ها دوساعت در سینی بمانند و خنک شوند نکات 👇👇👇 ۱_آردها رو کم کم وبه تدریج اضافه کنید . (برای من تمام آرد روبرد ) ۲_به هيچ عنوان از کره حیوانی پاستوریزه یا کره گیاهی استفاده نکنید ۳_حتما روغن جامد اصيل يا هر روغن جامدآشپزخانه از هر برندی را حتما ابتدا روی بخار کتری ذوب کنید وبعد ۲۴ ساعت در یخچال قراردهید وسپس اجازه دهید به دمای محیط،برسه و بعد وزن کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍 ▫️چهار عدد لبو پخته ▫️100 گرم خامه ▫️نصف لیوان شیر ▫️یک پیمانه شکر ▫️5 قاشق مرباخوری ژلاتین که بن ماری شده 🔸 همه رو داخل میکسر ریختم وقتی خوب میکس شدند داخل قالب که از قبل چرب کردم ریختم و در یخچال به مدت 6 ساعت قرار دادم. ┏━━━••🍃🍊🍃••━━━ ┗━━━••🍃🍎🍃••━━━┛
اشپزی بانو ایرانی
#خورشت_چغاله_بادام .
مقدار تقریبه برای پنج نفر چغاله بادام ۳۰۰گرم گوشت ۴۰۰تا ۵۰۰ گرم من از گوشت گوساله استفاده کردم گوسفندی نداشتم گوسفندی خوشمزه تره سبزی نعنا وجعفری ۲۰۰ گرم مقدار جعفری بیشتر از نعنا باشه میتونید نصف نعنا وجعفری نصف سبزی قورمه بریزید خوش عطر تره پیاز 1 عدد نسبتا بزرگ پر لیمو عمانی ۲ عدد به جای لیمو عمانی میتونید آبغوره یا آبلیمو بزنید روغن ، نمک ، فلفل سیاه وفلفل قرمز ، زردچوبه طرز تهیه: پیاز رو خرد شده را با کمی روغن تفت دهید ، گوشت را نیز اضافه کرده و خوب تفت دهید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید.وباهاش سرخ کنید سپس به میزان لازم آب اضافه کرده اجازه دهید با شعله ملایم بپزد تا زمانیکه گوشت نیم پز شود. نعنا وجعفری را سرخ کرده؛ دم چغاله ها را بکنید و آنها را تمیز شسته و وقتی گوشت نیم پز شد سبزی سرخ شده ،چغاله بادام به همراه لیمو عمانی به خورشت اضافه کنید و زمان دهید تا پخت گوشت و چغاله ها کامل شود و خورشت جا بیفتد . حدود سه الی چهار ساعت طول میکشه عجله دارید تو زود پز بپزید. در اواخر پخت نمک اضافه کنید و به همراه برنج زعفرانی سرو کنید. میتوانید مقداری لوبیا قرمز نیز به همراه گوشت به خورشت اضافه کنید. میتوانید بجای لیمو عمانی از آبلیمو یا آبغوره استفاده کنید آگه نعنا وجعفری نداشتید میتونید از سبزی قورمه استفاده کنید سبزی خشک نریزید خوشمزه نمیشه اگر خورش ترش مزه دوست ندارید لیمو نزنید. گوشت گوساله دیر پزتر ز گوشت گوسفنده، من مراحل اول تا گوشت نیم پز بشه در زود پز گذاشتم مرحله دوم در قابلمه رو گذاشتم تا بپزه وجابیفته .
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 اینارو میخوایم 😍👇🏻 گوشت ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد سبزی معطر ۱۵۰ گرم برنج ۱/۴ پیمانه لپه ١/٢ پیمانه برگ مو نیم کیلو ادویه ؛ نمک و زردچوبه ، فلفل سیاه و پولبیبر و پرک فلفل قرمز رب گوجه ۳ ق غ گوجه سبز و غوره به مقدار دلخواه آب لیمو تازه ۱/۲ عدد اب ۱/۴ لیوان برگ هارو بشورید و ۱۰ دقیقه با اب جوش خیس کنید برای تهدیگ میتونید برگ بزارید