670.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚💛💚💛
💚🍃یک ســــلام
💛🍃باعطر گلهای بهشتی
💚🍃به دوستان مهربون
💛🍃یک ســــلام
💚🍃از سر عشق و دوستی
💛🍃به همه دوستهای نازنین
💚🍃با آرزوی داشتن آدینه ای
💛🍃زیبا و پراز خیر و برکت
#روزتون_بخیر 💚🍃
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
اشپزی بانو ایرانی
#مرغ_مجلسی .
#مرغ_مجلسی
.
همانا نفرت انگیزترین مخلوق خدا بنده ای است که مردم از شرّ زبان او پرهیز می کنند. امام صادق (ع) (کافی)
سلام دوستان عزیز حقیقتش آخر این غذا رو نتونستم فیلم بگیرم دیگه مهمون داشتم نشد اون آخرین مرحله رو فیلم بگیرم .
نمی خواستم بزارم اما دیدم خیلی سوال هست از پخت مرع در زرشک پلو با مرغ من هم اون چند تایی از فیلم ها رو ادیت کردم و براتون الان گذاشتم .
مرحله پخت آخر مرغ نیستش ولی خوب اساس کار که هست 😊 خیلی هاتون با این نحوه آشنا هستین و قبلا دستورش رو توی پیجم دیده بودین .
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم .
بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم .
بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه .
.
اشپزی بانو ایرانی
#کلوچه_گوشتی .
#کلوچه_گوشتی
سلام دوستان عزیز این غذا همون کیک گوشت هستش که به جای پخت در فر و قالب بزرگ در دستگاه ساندویچ ساز درست میشه . نسبت به کیک گوشت این برتری داره که برای سرو تک نفره خوبه و همچنین امکان خمیر شدنش کمتره چون ارتفاعش کم میشه .
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
قارچ ۵ عدد( قابل حذف)
پنیر پیتزا به میزان لازم (قابل حذف )
نمک و زردچوبه رب به میزان لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید یا آرد نانوایی هم میشه فقط کمی رنگش تیره میشه ۲ لیوان
ماست ۱ لیوان
روغن مایع ۲/۳ (دو سوم ) لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
زعفران و کنجد به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم . قارچ ها رو خرد کردم و اصافه کردم و کمی تفت دادم و با گوشت و فلفل دلمه خرد شده مخلوط وتفت داده و به آن نمک و زردچوبه و رب اضافه کردم .
قارچ قابل حذفه اگر استفاده می کنین حتما آبش کشیده بشه که اگه آبکی بمونه مواد گوشتی کلوچه گوشتی خمیر میشه .
تخم مرغ را با همزن زدم . بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کردم. ماست را به تخم مرغ اضافه و با همزن زدم . بعد روغن را اضافه و کمی هم زده و در آخر آرد الک شده را اضافه کردم . مقداری نمک و زعفران هم اضافه کردم. خمیرش شله مثل مایه کیکه .
دستگاه ساندویچ ساز را به برق زدم. نیازی به چرب کردن نیست . اگر دستگاهتون می چسبه حتما چرب کنین یا با کره یا حتی با روغن جدا کننده (#روغن_جدا_کننده_معصومه) . دستگاه من یه مقدار تفلونش رفته و من چرب کردم .
دوستانی هم که دستگاهشون قابلیت جدا شدن نداره و نمی تونن بشورن می تونن از کاغذ روغنی استفاده کنن .
کف آن کمی کنجد ریختم و روی آن یک قاشق از مایه خمیری در هر خانه اش ریختم و روی آن یک قاشق مواد گوشتی و کمی پنیر پیتزا و روی آن یک قاشق از خمیر ریختم و بعد درب دستگاه رو بستم . من زمان گرفتم حدودا هفت دقیقه زمان برای پخت لازم هست اما شما دوباره چک کنید اگر نپخته بود دوباره درب رو ببندید .
با این مقدار مواد حدودا ۱۸ عدد کلوچه گوشتی خواهید داشت .
.
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک روش عالی برای طعم دار کردن جوجه چینی
مواد لازم:
600 گرم فیله ی مرغ مکعب خورد شده
2 لیوان آب
1 قاشق چای خوری نمک
برای سس
1 بطری آب گازدار
1 لیوان آرد سفید
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چایخوری آویشن
2 عدد سیر رنده شده
1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
طرز تهیه:
سینه ی مرغ خرد شده را در یک کاسه قرار دهید. 2 فنجان آب و 1 قاشق چای خوری نمک را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. نیم ساعت داخل یخچال بگذارید
برای سس
مخلوط 1 فنجان آرد، 2 عدد سیر رنده شده، 1 قاشق چای خوری نمک، 1 قاشق چایخوری آویشن و 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز و 1 بطری آب گازدار را به هم اضافه کنید.
سپس ابتدا فیله هارو در آرد سفید سپس در سس بغلتونید و داخل روغن شناور سرخ کنید
🌟
2.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 دعای روز دهم ماه مبارک رمضان
🔹اَللّـٰهُمَّ اجْعَلْنى فیهِ مِنَ الْمُتَوَکِّلینَ عَلَیْکَ، وَاجْعَلْنى فیهِ مِنَ الْفٰآئِزینَ لَدَیْکَ،
🔸خدایا در این ماه مرا از توکّل کنندگان بر خودت و از رستگاران در نزدت،
🔹وَاجْعَلْنى فیهِ مِنَ الْمُقَرَّبینَ اِلَیْکَ، بِاِحْسٰانِکَ یٰا غٰایَةَ الطّٰالِبینَ.
🔸و از مقرّبان درگاهت قرار ده، به نیکى و احسانت اى نهایت آرزوى طلب کنندگان.
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
معتز آقایی4_333285742727922193.mp3
زمان:
حجم:
3.8M
🔻جزء دهم قرآن کریم
🔸به روش تندخوانی (تحدیر)
🔹با صدای استاد #معتز_آقايی
⌚️ ۳۰دقیقه
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خمیر_پیتزا
بسیار خمیر کار درست و نرم و لطیف . این خمیر برای پخت پیتزا خوبه و همچنین می تونین برای درست کردن پیراشکی و اشترودل و ... استفاده کنین .
این خمیر برای پخت پیتزا نیاز به پخت اولیه هم نداره .
این مقدار برای ۳ نفر (۳پیتزا)
آرد سفید قنادی یک و نیم لیوان (یه مقدار بیشتر می بره) (آرد نانوایی رنگش رو تیره و از لطافتش کم می کنه اگر براتون به این شکل قابل قبوله ایراد نداره)
آب ولرم یک چهارم لیوان
شیر ولرم یک چهارم لیوان(میتونین جاش از آب ولرم هم استفاده کنین)
پودر خمیر مایه ۱ ق م سرصاف(لوازم قنادی ها، برخی سوپری ها و نانوایی ها دارن)
نمک ۱/۴ ق چ
شکر ۱ق چ
روغن مایع ۶ ق غ
آب ولرم و شکر و خمیر مایه رو مخلوط و در ظرف رو گذاشتم 10 دقیقه ای عمل اومد .
توی یه ظرف دیگه شیر ، نمک ، نصف روغن یعنی سه قاشق روغن رو مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و بعد آرد که الک کرده بودم ریختم و با دستم ورز دادم ، در این مرحله بقیه روغن که مونده بود روریختم و ورز دادم . اگه خمیر به دستتون می چسبه کمی آرد اضافه کنین برای من کمی بیشتر از یک و نیم لیوان آرد برد. . زیادی آرد نزنین . با این کار لطافت خمیر میره . نونتون بعد از پخت میشه سفت .
بعد خمیر رو روی صفحه کارم ۱۰۰ بار کوبیدم . خمیر نرمی و لطیفی هست توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه پوشوندم حدود 40 دقیقه استراحت دادم .
بعد از استراحت حجم خمیر باید دوبرابر بشه .
نکته آخر این خمیر رو می تونین از روز قبل درست کنین و بزارین یخچال و روز بعد پیتزا درست کنین . در مورد فریزر من یه بار فریزر کردم زیاد راضی نبودم از کیفیتش .
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سنگدون_مرغ🌮🍗
۲بسته سنگدون مرغ
۳عدد سیب زمینی
۲عدد پیاز متوسط
۲عدد تخم مرغ
۲قاشق غذاخوری آرد سوخاری
ادویه
🕊❤️🕊