#کنگر_پلو
طرز تهیه:
من کنگر پلو رو این دفعه با بوقلمون درست کردم شما با گوشت گوسفندی و مرغ هم میتونید درست کنید
من همیشه کنگر رو توی فصل بهار میگیرم پاک می کنم و کمی آب پز می کنم بعد توی فریزر نگه میدارم
کنگر ابپز شده را با یکم روغن تفت دادم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردنم یکم پیاز داغ از قبل آماده کرده بودم اونم اضافه کردم و برنجی که ۴تا ۵ساعت خیس خورده بود رو ریختم و به اندازه یک بند انگشت آب ریختم برگ بابونه خشک شده هم ریختم و برنج رو کته ای بار گذاشتم اگر برگ بابونه ندارید میتونید از شوید خشک استفاده کنید
گوشت بوقلمون رو با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه تفت دادم بعد یک تکه چوب دارچین دوتا برگ بو و دوتا دونه هل رو توی یک کیسه پارچه ی کوچک انداختم و کنار قابلمه گذاشتم مقداری آب روی گوشت بوقلمون ریختم تا کاملاً بپزد و آب گوشتمون کشیده بشه و غلیظ بشه و بعد کنار کنگر پلو سرو کردم
🌟
اشپزی بانو ایرانی
#ژله_رنگین_کمان .
ژله رنگین کمان
پودر ژله از هر رنگی که دوست داشتید (من از توت فرنگی و طالبی و بلوبری و پرتقال استفاده کردم)
بستنی وانیلی آب شده
آب جوش
یک نکته بگم برای اینکه خیلی ها ازم این سوال رو میپرسن :برای اینکه بدونید هر قالبتون چند تا بسته پودر ژله لازم داره با لیوانی که آب جوش میریزید داخل ژله، قالبتون رو با همون لیوان با آب پیمانه پیمانه بریزید و ببینید چند لیوان آب لازم داره به ازای هر لیوان شما یک بسته پودر ژله لازم دارید. به همین راحتی. 😍
خوب بریم سراغ دستور این ژله خوشمزه 😋
هر پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم ومیذاریم سرد بشه. وقتی سرد شد هر رنگ از ژله رو دو قسمت میکنیم وبه یکی کمی آب سرد اضافه میکنیم و هم میزنیم و به دیگری دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم. همه ی رنگ ها رو به این صورت آماده میکنیم و کنار میذاریم.
حالا قالبتون رو با دستمال کاغذی خیلی کم چرب کنید. اول ژله ی ساده رو میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند بشه. بعد ژله بستنی همون رنگ رو میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند بشه. دوباره رنگ دیگه ژله ی ساده رو میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند بشه. وقتی نیم بند شد ژله بستنی همون رنگ رو میریزم و میذاریم یخچال تا نیم بند بشه. به ترتیب همه ی رنگ ها رو به همین صورت بریزید داخل قالب تا وقتی که قالبتون پر بشه.
در آخر هم برای چند ساعت مثلا 7الی 8ساعت بذارید داخل یخچال تا کاملاً ببنده و سفت بشه.
خیلی راحت هم از قالب جدا میشه.
♥️
شب ها آرامشی دارند
ازجنس خدا...
پروردگارت همواره
با تو همراه است...
امشب از همان شب هایی ست
که برایت یک
شب بخیر خدایی آرزو کردم✨
شبتون بخیر و نیکی🌹
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸امروز تمام احساس های
پوچ را مچاله کنیم!
و منتظر شکوفه های
اجابت شویم !🌸🍃
🍃🌸آرزو دارم هر چه آرزو
بر دلت گذشت دیشب
امروز،مورد استجابت
حق تعالی قرار گرفته باشد🌸🍃
یکشنبه تون_گلبارون 🌸🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸یه روز خوب مملو از
🌿برکت خداوند پیش رو
🌸داشته باشین
🌿با کلی خبرای خوب...
🌸امروز خواهم اندیشید،
🌿تا "خدا" هست، هیچ لحظهای
🌸آنقدرسخت نمیشود
🌿که نشود تحملش کرد...
🌸یکشنبه تون زیبـا 🌸
طاعات قبول درگاه حق 🙏
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکوی کنگر
خیلیا تو کوکوی کنگر گوشت چرخ کرده میریزین من به شخصه دوست ندارم
عزیزان مقدار مواد چشمی است به ذائقه خودتون کم وزیادش کنید
کنگر ریز خرد شده وپخته واب گرفته شده یک لیوان پر
تخم مرغ دو عدد
پیازچه ویا تره خرد شده دو قاشق
زرشک یک قاشق
قارچ پخته شده یک سوم لیوان
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم
خارهای کنگر رو جدا کنید وبشورید وریز خرد کنید وبا مقداری آب وکمی نمک بزارید بپزه بعد از نیم ساعت بین دو انگشت تست کنید ببیند پخته یا نه اگر پخته بود وابی ازش باقی مونده بود تو آبکش بریزد وبا فشار دست ابشو بگیرید
قارچ رو بدون روغن تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه
تخم مرغ رو در ظرفی بشکنید وادویه ها رو بزنید وبا هم زن دستی خوب بزنید تا کف کنه
سپس باقی مواد رو بهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنید
ماهی تابه رو داغ کنید روغن بریزید قالبهای کوکو رو تو روغن بزارید تا قالبها هم داغ بشه داغ شدن قالبها باعث میشه اطراف کوکو هم خوب برشته بشه و راحت ازش جدا بشه
با قاشق از مایه کوکو بریزد تو قالبها وچند دقیقه بزارید خودشو بگیره وبه آرومی قالب رو خارج کرده وطرف دیگه کوکو رو سرخ کنید.
اگه قالب ندارید با قاشق بریزید تو روغن
اگه قارچ دوست ندارید نریزید
قارچ من محلییه
🌟
16.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_راگو😍😋 یه غذای بسیار لذیذ فرانسویِ که خیلی شبیه به تاس کباب ایرانیه خودمونه ولی کمی متفاوت
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم، سیب زمینی ۲ عدد متوسط، هویج 2 عدد متوسط، لوبیا سبز ۱۵۰ گرم، گوجه ۴ عدد پوره شده، رب گوجه 1ق غ، پیاز 1 عدد درشت، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، لیمو ترش یک عدد
🔴 پیاز رو سرخ کرده و گوشت رو اضافه و کمی تفت میدیم فلفل و زردچوبه و پودر سیر و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا بوی خامی رب از بین بره بعد پوره گوجه رو اضافه کرده و چهار پنج دقیقه با حرارت بالا تفت میدیم بعد دو لیوان آب میریزیم و در قابلمه رو میبندیم تا یک ساعت با دمای ملایم بپزه
هویج و لوبیا سبز و سیب زمینی رو توی کمی روغن تفت میدیم نمک و آبلیمو هم میریزیم روش و به خوراک اضافه میکنیم
دوباره در قابلمه رو میزاریم و اجازه میدم نیم ساعت دیگه بپزه
🌟