eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
👩‍🍳مواد لازم خمیر یوفکای مخصوص باقلوا ۱ بسته روغن حیوانی ۵۰گرم،کره ۱۰۰‌گرم پودر پسته ۳۵۰گرم در صورت تمايل پودر گردو (مقدار پسته و گردو بسته به ذائقه شماست) پودر هل ۱ق چ،گلاب ۱ق غ 👩‍🍳شربت باقلوا شکر یک و نیم‌ پیمانه، آب ۱پیمانه شیر عسلی نصف پیمانه،گلوکز ۱ق غ چوب دارچین ۱عدد،زعفران دمکرده کمی هل ۳حبه،گلاب ۲ق غ،آب لیمو ترش همه مواد شربت، به جز هل و گلاب و درون‌ ظرفی ریخته و ۲۰دقیقه رو حرارت ملایم قرار بدید تا کمی قوام ‌بیاد. اواسط کار کف رویه روبگیرید. سپس هل و گلاب رواضافه کرده و کمی که قل زد از رو حرارت بردارید و ۲قطره آبلیمو اضافه کنید و بذارید کاملا خنک بشه. مغز پسته رو(یا هر مغز دلخواه) درون غذاساز پودر کنید. پودر هل و گلاب رو اضافه و هم‌بزنید تا حالت خمیری پیدا کنه. اگر خمیری نشد، کمی گلاب اضافه کنید تا جایی که شل نشه .کره و روغن ‌حیوانی رو روی حرارت ذوب کنید. سطح کارتون رو باقلمو، روغن و کره ذوب شده چرب کنید. به آرامی یه لایه ازخمیر باقلوارو(به شکل مستطیل و به ابعاد تقریبی ۱۰ در ۲۰ سانتیمتر) از بسته دربیاریدو رو سطح چرب شده قراربدید. باقی خمیرو یا لای نایلون یا دستمال نمداربذارید تا در مجاورت هوا خشک نشه. خمیرها به شدت نازک و شکننده اند. سرعت عمل داشته باشیدو دقت کنیدکه خمیرها پاره نشن. روی خمیرو مجدد چرب کنید و یه لایه دیگه از خمیرقرار بدید. این لایه رو هم‌کاملا چرب کنید. مقداری از مغزهارو در طول خمیر(با ۳ سانت فاصله از هر دو سر خمیر) بریزید وبه آرامی خمیرو از یک ‌طرف سفت بپیچید و رول کنید و انتهای هر دو سر خمیرو فشرده کنید.(مثل کاغذ شکلات). رولهارو ۳۰دقیقه در یخچال بذارید بعد با یه چاقوی تیز به فاصله دلخواه برش بزنید. خمیرهارو در قالبی که کاملا چربش کردین به صورت فشرده و نزدیک به هم ‌قرار بدید و روی باقلواهارو مجدد کره مالی کنید. سپس رول بعدی رودرست کنید و کارهای فوق را انجام دهید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
#نکات_آشپزی برداشتن چربی خورشت برای برداشتن چربی از یک سوپ یا خورش درکیسه نایلونی تمیزی چند قطعه یخ بیندازید و در آن را محکم ببندید و در ظرف غذا بیندازید چربیها به دور یخ جذب شده و شما به آسانی می توانید آنها را بردارید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
#کیک_اسفناج 🍃 آرد 330 گرم شکر 130 گرم تخم مرغ 4 عدد پوره اسفناج 1 پیمانه شیر 2/3 پیمانه روغن 1 پیمانه بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری وانیل 1/8 قاشق چایخوری #طرز_تهیه ابتدا اسفناج ها را بخار پز کرده ( فقط برگ اسفناج بدون ساقه ) و چند دقیقه در آبکش بگذارید تا آب آن کامل برود و بعد در میکسر بریزید و خوب پوره کنید. روغن را با ۱۳۰ گرم شکر هم بزنید و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده با همزن بزنید. با آخرین تخم مرغ وانیل را اضافه کنید و برای ۱-۲ دقیقه دیگر هم بزنید. پوره اسفناج و ۲/۳ پیمانه شیر را اضافه کنید و با دور کند همزن خوب مخلوط کنید. همزن را خاموش کرده و کنار بگذارید و آرد و بکینگ پودر را بعد از دوبار الک کردن به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. مایه را در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید و در فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه بپزد. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 ┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓ 📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌 ┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
👩‍🍳مواد اوليه لیدی فینگر 10 عدد پنیر خامه ای 115گرم خامه ترجیحا فرم گرفته نصف فنجان شکر 3 ق غ قهوه دم کشیده غلیظ نصف فنجان وانیل 1 ق چ شکلات چیپسی چند عدد پودر کاکائو مقداری ابتدا در ظرفی خامه ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و با هم زن هم بزنید تا خامه فرم بگیرد.و در یخچال قرار دهید. سپس نصف بیسکویت های لیدی فینگر را تکه تکه کنید و به طور مساوی در 4 لیوان تقسیم کنید.روی هر کدام از آنها یک قاشق غذاخوری قهوه دم کشیده بریزد و کنار بگذارید تا قهوه ها جذب بیسکویت ها شوند. بعد از خامه فرم گرفته شده با پنیر به اندازه یک قاشق داخل هر لیوان روی بیسکویت ها میریزیم . سپس نصف دیگر بیسکویت ها را تکه تکه کرده و روی ترکیب خامه و پنیر میریزیم و دوباره رویش یک قاشق قهوه میریزیم.باقیمانده مخلوط پنیر و خامه را در یک قف میریزیم و با آن روی بیسکویت ها را کاملا میپوشانیم .در آخر هم کمی پودر کاکائو روی خامه ها می پاشیم و با چند عدد شکلات چیپسی روی آن را تزیین میکنیم و یا با بیسکوئیت لیدی فینگر ، یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم و بعد سرو میکنیم . ┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓ 📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌 ┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥮كيك با فراستينگ پنيري 👩‍🍳موادلازم ١٨٥ گرم كره يك پيمانه پودرقند يك عدد تخم مرغ كامل يك عدد زرده تخم مرغ وانيل ١/٤ق چ ٢و١/٢پيمانه ارد قنادي خامه قنادي به مقدار لازم 👩‍🍳مواد لازم برای تهیه فراستینگ پنیری خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم پنیر ماسکار پونه ۳۰۰ گرم پودر قند در صورت تمایل سه ق س ┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓ 📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌 ┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
👩‍🍳مواد لازم خمیر یوفکای مخصوص باقلوا ۱ بسته روغن حیوانی ۵۰گرم،کره ۱۰۰‌گرم پودر پسته ۳۵۰گرم در صورت تمايل پودر گردو (مقدار پسته و گردو بسته به ذائقه شماست) پودر هل ۱ق چ،گلاب ۱ق غ 👩‍🍳شربت باقلوا شکر یک و نیم‌ پیمانه، آب ۱پیمانه شیر عسلی نصف پیمانه،گلوکز ۱ق غ چوب دارچین ۱عدد،زعفران دمکرده کمی هل ۳حبه،گلاب ۲ق غ،آب لیمو ترش همه مواد شربت، به جز هل و گلاب و درون‌ ظرفی ریخته و ۲۰دقیقه رو حرارت ملایم قرار بدید تا کمی قوام ‌بیاد. اواسط کار کف رویه روبگیرید. سپس هل و گلاب رواضافه کرده و کمی که قل زد از رو حرارت بردارید و ۲قطره آبلیمو اضافه کنید و بذارید کاملا خنک بشه. مغز پسته رو(یا هر مغز دلخواه) درون غذاساز پودر کنید. پودر هل و گلاب رو اضافه و هم‌بزنید تا حالت خمیری پیدا کنه. اگر خمیری نشد، کمی گلاب اضافه کنید تا جایی که شل نشه .کره و روغن ‌حیوانی رو روی حرارت ذوب کنید. سطح کارتون رو باقلمو، روغن و کره ذوب شده چرب کنید. به آرامی یه لایه ازخمیر باقلوارو(به شکل مستطیل و به ابعاد تقریبی ۱۰ در ۲۰ سانتیمتر) از بسته دربیاریدو رو سطح چرب شده قراربدید. باقی خمیرو یا لای نایلون یا دستمال نمداربذارید تا در مجاورت هوا خشک نشه. خمیرها به شدت نازک و شکننده اند. سرعت عمل داشته باشیدو دقت کنیدکه خمیرها پاره نشن. روی خمیرو مجدد چرب کنید و یه لایه دیگه از خمیرقرار بدید. این لایه رو هم‌کاملا چرب کنید. مقداری از مغزهارو در طول خمیر(با ۳ سانت فاصله از هر دو سر خمیر) بریزید وبه آرامی خمیرو از یک ‌طرف سفت بپیچید و رول کنید و انتهای هر دو سر خمیرو فشرده کنید.(مثل کاغذ شکلات). رولهارو ۳۰دقیقه در یخچال بذارید بعد با یه چاقوی تیز به فاصله دلخواه برش بزنید. خمیرهارو در قالبی که کاملا چربش کردین به صورت فشرده و نزدیک به هم ‌قرار بدید و روی باقلواهارو مجدد کره مالی کنید. سپس رول بعدی رودرست کنید و کارهای فوق را انجام دهید. ┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓ 📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌 ┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
#چیز_کیک_آلبالو🍒 👩‍🍳مواد لازم بیسکویت۳۵۰ گرم کره۱۲۰ گرم پودر کاکائو۱/۳ پیمانه پنیر خامه ای۲۵۰ گرم شکر۱/۳ پیمانه پودر وانیل۲ قاشق چایخوری خامه ترش۱ پیمانه خامه زده شده۲۵۰ گرم پودر شکر۱ قاشق چایخوری مربای آلبالو۶۰۰ گرم #طرز_تهیه بیسکویت ها را در مخلوط کن یا غذاساز آسیاب کنید. کره را آب کنید.  3 قاشق چای خوری پودر کاکائو و کره را با بیسکویت مخلوط کنید و خوب هم بزنید. مواد را کف ظرف کیک بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید. داخل یک ظرف بزرگ پنیر خامه ای و شکر را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس وانیل و خامه ترش را به آن اضافه کنید و در نهایت خامه زده شده را اضافه کنید. نصف مواد را داخل ظرف کیک بریزید و خوب پخش کنید. بقیه مواد را با پودر شکر و باقیمانده پودر کاکائو مخلوط کرده و هم بزنید.سپس آن را روی لایه قبلی بریزید و به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال نگهدارید.چیز کیک آماده را برش دهید و هر برش را با مربای آلبالو تزئین کنید. می توانید با خامه زده شده اطراف کیک را تزئیین کنید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 ┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓ 📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌 ┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
تزیئن یخ باگل 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋طرز تهیه فسنجون 🍲موادلازم: برای گوشت قلقلی ها: گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم(یا یک عدد سینه مرغ پخته شده) پیاز رنده شده یک عدد نمک بمیزان لازم موادلازم خورشت: دوپیمانه گردوچرخ کرده یک پیازرنده شده رب انار ۲ قاشق غذاخوری آبعوره ۲ قاشق غذاخوری شکر بسته به ذائقتون داره ۱۰_۵ قاشق غذاخوری 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بيسكوئيت_رنگين_كماني🌈 👩‍🍳مواد اوليه كره ١٠٠ گرم پودرقند نصف پيمانه وانيل ١/٨ق چ تخم مرغ ١عدد بكينك پودر ١/٢ق چ آرد ١/٥ پيمانه دستور تهيه خمیر كره وتخم مرغ رو از يك ساعت قبل خارج از يخچال قرارداده تا همدماى محيط بشه،كره پودرقندو وانيل رو باهمزن مخلط ميكنيم تانرم ولطيف بشه سپس تخم مرغ رو اضافه ميكنيم وهم ميزنيم تا نرم بشه،سپس اردو بكينگ پودر الك شده رو كم كم اضافه ميكنيم. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕 #کباب_فست_فودی ‌🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقلوا_کادایف مواد لازم برای شربت : یک لیوان شکر یک لیوان آب پودر هل یکمی زعفران نصف ق چ گلاب تقریبا نصف لیوان 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 #فیلم_آموزشی #طرز_تهیه_تست_مرغ_کنجدی ‌🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی #طرز_تهیه_تست_مرغ_کنجدی ‌🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
👩‍🍳#ترفند_آشپزی 😋مزه‌دار کردن پیاز پیش از مصرف 🍃👈شما می‌توانید لبو، هویج، پیاز، کرفس و سبزیجات زیادی را به این روش مزه‌دار کنید تا هنگام پخت بهترین طعم را از آنها دریافت کنید. به‌طور مثال برای درست کردن ترشی پیاز، کافیست پیاز قرمز را پس از پوست کندن و شستن، خشک کنید. سپس به صورت خلالی برش دهید. 🍃👈سرکه سفید یا سرکه سیب را در شیشه بریزید. مقدار کمی شکر اضافه کنید تا ترشی زننده سرکه را بگیرد و طعم آن را متعادل کند. در آخر کمی نمک اضافه کنید و پیاز را در آن بریزید. از این ترکیب برای پخت غذا یا به عنوان چاشنی در کنار غذا می‌توانید استفاده کنید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#نان_نوتلا(شکلاتی) 👩‍🍳مواد اولیه ارد 350 گرم،شیر 1/2 پ کره 60 گرم،تخم مرغ یکعدد شکر 2 ق س،نمک کمی پودر خمیر مایه 1 ق غ نوتلا (شکلات صبحانه)به میزان کافی #طرز_تهیه خمیر مایه رو با شیر ولرم مخلوط میکنیم و صبر میکنیم تا عمل بیاد (پف کنه)کره اب شده و تخم مرغ و بقیه شکر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم بعد کمی ارد اضافه میکنیم .مواد رو هم میزنیم و و مخلوط شیر و خمیر مایه عمل امده رو اضافه میکنیم .بقیه ارد رو بتدریج اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد (ممکنه ارد کمتری لازم باشه ).خمیرو خوب ورز میدیم و 1/5_1 ساعت در جای گرم استراحت میدیم تا حجم خمیر دوبرابر بشه. این نون رو به هر شکلی دوست دارید میتونید درست کنید.براي اين مدل خمير رو به شكل مستطيل پهن كنيد و روي خمير رو با نوتلا پوشش بديد و بعد رول كنيد. خمير رول شده رو به ٢ قسمت تقسيم كنيد و دور هم بپيچونيد.به همين راحتي .برای رومال از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران و کمی شیر استفاده کنید و حدود 25 دقیقه داخل فر 180 درجه قرار بدید بعد از تکمیل شدن زمان پخت و خنک شدن نون میتونید کمی پودر قند الک کنید . 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#دونات_فوري 🍩 آرد. دو پیمانه و نیم ماست نصف پیمانه تخم مرغ یک عدد نمک یک پنس شکر سه ق غ بیکینگ پودر یک ق چ . 🍩تخم مرغ رو با چنگال کمی بزنید سپس ماست رو بهش اضافه کنید و کمی با چنگال بزنید و بعد نمک و‌شکر را اضافه کنید و در اخر آرد و بیکینگ پودر الک شده را اضافه کنید خمیر را ورزدهید با دست تا خمیری به دست میارید که به دست نمیچسه . خمیر را ده دقیقه استراحت بدید. ✅آرد زیادی اضافه نکنید ✅ اگه خمیرتون یه کم چسپندگی هم داره آرد زیادی نزنید دونات خشک میشه موقع پهن کردن خمیر سطح رو آرد پاشی کنید و خمیر رو پهن کنید اینجا اگه خمیرتون هنوز چسپنده است روی سطح کارد آرد بپاشید و خمیرتون رو قالب بزنید و در روغن سرخ کنید و بعد با شکلات یا پودر قند تزیین کنید و نوش جان کنید 🌺 _.eli.alavi._ 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#نوشیدنی_هلو🍑 👩‍🍳مواد لازم هلو ۳یا ۴عدد بستنی وانیلی. ۱پیمانه خامه ۱/۲ پیمانه سیروپ کارامل یا عسل. مقداری پاستیل ، ترایفل ، شوکو رول و... جهت تزیین #طرز_تهیه هلو ها را پوست گرفته دو قسمت کرده و در فریزر قرار میدهیم تا کاملا خنک شود سپس بستنی را در دمای محیط نرم کنید و خامه فرم گرفته و هلوها در میکسر میریزیم تا کاملا با هم مخلوط شوند سپس اطراف لیوان سرو را با سس کارامل یا عسل و لبه لیوان را با ترایفل دکور کرده و نوشیدنی را در آن میریزیم. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#کاسه_ی_سیب_زمینی😍 🌮میتونید بدون نون سروش کنید ما همینطوری می پسندیدم. اول به تعداد سیب زمینی درشت رو ابپز یا کبابی کنید .من دورش فویل میپیچم 45 دقیقه تو فر 180درجه میپزم. بعد فویلو باز کنید کمی که سرد شد نصف کنید توشو خالی کنید حالا پوره اماده رو با کمی پنیر لبنه مخلوط کنید خامه یا ماسکارپونه هم میشه به ازا هر 1سیب زمینی 1ق پنیر نیاز دارید کمی نمک و فلفل بزنید و بعد پوره رو داخل سیب زمینیها خووووب فشرده کنید و روی هر کدوم یک تخم مرغ بشکنید و برای 10دقیقه دوباره تو فر بزارید.اگر مایکرو یا اون توتسرم دارید میشه فقط باشعله پایین و اگر ندارید داخل تابه بزارید و درشو ببندید. می بینید اصلاااا چربی نداره فوق العاده هم خوشمزه میشه 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای امروزتان آرزو کردم خدای مهربون هدیه دهد به شما طبقی از شادیهای بی دلیل خیر و برکت و سلامتی روزی آرام و ذهنی پاک صبح چهارشنبتون تون بخیر 🍂
نان قايقي شكل 👩‍🍳مواد لازم براي داخل خمير آرد گندم 3 ليوان مايه خمير 1 قاشق غذاخوري شكر 1 قاشق مرباخوري آب ولرم 1 ليوان نمك 1 قاشق چايخوري مواد لازم براي روي خمير براي 6 نفر پياز متوسط 1 عدد سير 2 تا 3 حبه گوجه فرنگي متوسط 2 عدد جعفري خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوري فلفل دلمه اي 1 عدد گوشت چرخ کرده 250 گرم نمک و فلفل به ميزان دلخواه رب فلفل يا رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذاخوري آويشن 1 قاشق چايخوري کره 25 گرم ابتدا آرد را الك كنيد. نصف ليوان از آرد را براي پهن كردن خمير كنار بگذاريد. بقيه آرد را در ظرفي ريخته و وسط آن را گود كنيد. مايه خمير، شكر و نمك را با كمي آب حل كرده به آرد اضافه كنيد. كم كم بقيه آب را اضافه كنيد. خوب ورز دهيد. خمير نرمي به دست مي آيد. سپس 15 تا 20 دقيقه بگذاريد در حرارت اطاق بماند. روي آن را با پارچه مرطوب بپوشانيد. پياز و سير را رنده يا ريز خرد كنيد. گوجه فرنگي، جعفري و فلفل دلمه اي را ريز خرد كنيد و همة مواد را با گوشت چرخ كرده خوب مخلوط كنيد و به آن نمك و فلفل بزنيد. خمير را به شش قسمت تقسيم كنيد. زير خمير را كمي آرد بپاشيد . ابتدا با وردنه پهن كنيد و سپس با دست به شكل بيضي درآوريد. ضخامت خمير بايد تقريباً نيم سانتيمتر باشد. روي هر تكه از خمير باز شده مقداري از ماية گوشتي بريزيد.من چندتا حلقه کوکتل دودی روی مواد گذاشتم به خاطر عطرش وکمی پنیر پیتزا ریختم بعد دور خمير را نيم سانت به طرف بالا تا كنيد و به هم بچسبانيد. كف سيني فر را آرد بپاشيد و پيده ها را روي آن بيندازيد. سيني را در فري كه از قبل با دماي 200 درجة سانتيگراد گرم كرده ايد، بگذاريد تا پيده ها بين نيم ساعت يا 45 دقيقه بپزند. سپس از فر درآوريد و كره را روي نان بماليد تا نرم شود. پيده را مي توانيد به 3 تا 4 تكه تقسیم کنید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 👨‍🍳 👩‍🍳 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#مرغ_آلو_شیرینک امروز مرغ رومثه همیشه آماده کردم یعنی بانمکو فلفل وزردچوبه و وچند حبه سیرکمی آب ویک قاشق روغن گذاشتم هم بپزه وهم سرخ شه وقتی می خواد بره که سرخ شه یعنی کاملا پخت آب مرغ رومیزاریم کنار که به خورشت اضافه کنیم وبعد میره که سرخ شه حالا خورشت خوشمزمون 👇 یه پیاز روبازردچوبه وفلفل قرمز تند تفت میدیم وسه تادونه پوره گوجه فرنگی اضافه وبعد پیازو گوجه رومیکس می کنیم ومن یه تیکه مثلا اندازه دوتاقاشق گوجه فرنگی که تابستون پختن وبرام فریز کردن(دخترعموجان) رواضافه کردم شما می تونین رب گوجه فرنگی بزنین بهش نمکشو میزون ویه قاشق رب انار ملس بهش اضافه آب مرغی که کنارگذاشتیمم میزنیم تنگش کمی آب هم میریزیم تا خورشتمون جابیوفته وبعد مرغمونو منتقل یه نیم ساعتی مزه ها تلفیق شن ┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓ 📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌 ┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
#خورشت_گوشت_و_غوره در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط کمی روغن گرم کنید و کدوها رو تا طلایی و نرم بشن در اون تفت بدین. در این میان، در قابلمه کمی روغن بریزید و اون رو گرم کنید. پیاز رو تا طلایی بشه در اون تفت بدین. زرچوبه رو اضافه کنید .بعد تکه‌های گوشت رو اضافه کنید و تا تغییر رنگ بدن و قهوه‌ای بشن تفت بدین. آب به اون‌ها اضافه کنید و بذارید تا گوشت بپزه و نرم بشه. کدو، غوره، رب، نمک و فلفل رو به خورش اضافه کنید و بذارید تا برای ۲۰ دقیقه دیگه بجوشه و جابيفته ┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓ 📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌 ┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
#دسر_شیر_موز ۲ ق پودر ژلاتین را داخل آب ریخته و روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا بنماری بشه. وقتی ژلاتین در آب حل شد، آن را برداشته و کنار بگذارید.۲ لیوان شیر را در داخل ۱۲۰gشکر ریخته و روی حرارت بگذارید تا شکر در شیر حل شود ولی نجوشد. خنک که شد آن راداخل مخلوط کن بریزید ۳موز و۱/۲ق چ وانیل ونصف پاکت خامه رو هم بهش اضافه وخوب مخلوط کنید ژلاتین حل شده را اضافه کنید وبزنید تا یکدست شه.داخل گیلاس مورد نظر بریزید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره با موز وخلال یاپودر پسته ومغز دلخواه تزیین ونوش جان کنید.برای خوشرنگ شدن میتونید کمی زعفران اضافه کنید. ┏━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┓ 📌 ⃟◍☞ @AshPaziBano ❥◍⃟📌 ┗━•━━•°✵•♪°🎈°♪•✾°•━━•━┛
با این ترفند پیازها را سریع سرخ کن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ↶【 @idehbano 】↷ ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ ‌ #چای_پرتقال🍹🍊 #چای_طعمدار #نوشیدنی_داغ خوردن پرتقال برای معده مقوی می باشد ، نوعی آرام‌بخش طبیعی هم به جساب می آید . مواد لازم برای تهیه چای پرتقال   پرتقال: ۱ عدد  شربت پرتقال یا آب پرتقال شیرین شده: نصف لیوان   چای سیاه: دو قاشق غذاخوری طرز تهیه چای پرتقال چای سیاه را داخل صافی قوری بریزید و به مدت پنج دقیقه بگذارید تا دم بیاید و بعد شربت پرتقال را کف لیوان بریزید و آب جوش را بوسیله یک قاشق به لیوان اضافه نمایید . در آخر هم چای را به این نوشیدنی اضافه نمایید . 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
کیک شکلاتی کافی شاپی مواد لازم : شکر  یک و نیم لیوان روغن یک لیوان آرد 2 لیوان شیر  یک و نیم تخم مرغ 3 عدد بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری پودر کاکائو  50 گرم  طرز تهیه : آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه اس نوش جان گاناش روی کیک ۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو بخار کتری میذاریم کمی گرم شود بهش ۲۰۰ گرم شکلات خرد شده اضافه کرده وهم میزنیم تا شکلات در خامه آب شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ↶【 @idehbano 】↷ ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کمپوت_گلابی گلابی 1 کیلو .  شکر 1 و 1/2 لیوان .  آب 4 لیوان . آبلیمو 1 قاشق چایخوری.زعفران به مقدار لازم طرز تهیه :  گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید ، درون قابلمه 4 لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابی ها و زعفران را درون شربت بریزید. پس از اینکه گلابی ها پختند و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖
#بشقاب_سلامتى 🍽❤️ 🔸 کاهو🥬 🔸 سینه مرغ بو داده خرد شده 🍗 🔸خیار 🔸پیاز قرمزخرد شده 🔸فنجان پنیر فتا 🔸آب لیمو تازه 🔸روغن زیتون 🔸 نمک 🔸 فلفل سیاه و سفید 🔸نان گندم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ 👨‍🍳 👩‍🍳 #آشپـــزی_بانـــو 😋 👕 👗 👖 @ashpazibano 👖