eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
18.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 خورشت بامیه گوشت سردست گوسفند ۴۰۰ گرم رب خونگی ۲-۳ ق غ سیر ۲ حبه نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، فلفل سیاه بامیه ۲۵۰ گرم 1️⃣ پیاز سرخ کن زردچوبه و سیر له شده اضافه کن و یه تفت ریز بده بعد گوشت اضافه کن تفت بده تا جایی که رنگ گوشت عوض شه 2️⃣ رب گوجه ۲-۳ ق و فلفل بریز و تفت بده تا بوی رب در بیاد 3️⃣ آب بریز تا ۲ بند انگشت بالاتر از مواد و بذار ۲ الی ۲/۵ ساعت بپزه 4️⃣ بامیه هارو پاک کن و بشور و یه تفت در حد ۱-۲ دقیقه بده و بریز تو خورشت، نمک هم اضافه کن و بذار ۳۰ الی ۶۰ دقیقه بامیه بپزه
17.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر فوق شکلاتی🫰🏽بدون فر و همزن این دسر بی نهایت خوشمزه و راحت و درست کن و لذت ببر🥲 📍موادی که لازمه بیسکوییت پتی بور یک بسته شیر سه لیوان کاکائو ۱۵۰ گرم پودر ژلاتین ۲ ق مرباخوری کره ۵۰ گرم شیر و به همراه کره روی حرارت میزاریم تا حدی که کره آب شه،شکلات ذوب شده رو به همراه بیسکوییت پودر شده بهش اضافه میکنیم، ژلاتین رو با یک چهارم آب سرد خیس کنید وقتی روی بخار کتری شفاف شد به مواد اضافه کنید، یک روز داخل یخچال میمونه تا خودشو بگیره😍👌🏽
شکری شیرین آرد 3لیوان +سە قاشق برای اردپاشی صفحه کار نمک نوک ق م خمیر مایه ۱ ق غ شکر یک ق غ کره ۵۰ گرم شیر ولرم ۱ لیوان وانیل ۱/۴ق چ تخم مرغ ۱ عدد درشت روغن سرخ کردنی آرد الک شده+ نمک+ خمیر مایه+ وانیل و شکر رو باهم مخلوط کنید داخل کاسه ای یه دونه تخم مرغ رو کمی با چنگال ەم زدە و مخلوط کنید و به مواد آردی اضافه کنید بعد که کمی مخلوط شدن بهش کم کم شیر اضاف کنید تا خمیر خودشو جمع کنه سپس بهش کره نرم رو اضافه کنید و اینقد ورز بدید (دە دقیقە)تا یه خمیر لطیفی به دست بیادبعد بزارید داخل ظرف چرب شده و سلفون بکشید روش و بزارید داخل فر خاموش تا نیم ساعت استراحت کنه( استراحت اولیه) بعد از نیم ساعت خمیر را بازکرده و با لیوان و قیف کاتر میزنیم و روی دایره خمیری ساده را با اب خیس میکنیم و دایره خمیری دوم که وسطش رو کاتر زدیم را روش میزاریم روشونو بپوشونید و بزارید جای نسبتا گرم(استراحت دوم) تا حجمشون دوبرابر شە(یە ربع) بعد داخل روغن سرخشون کنید بعد در مخلوط شکر و دارچین بغلطونید و داخلشونو با شکلات یا مارمالاد پرکنید
13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میدونی تو تیرامیسو چی هست تیرامیسو جزو محبوب ترین دسرهای ایتالیایی هست که خیلی سریع انرژی از دست رفته رو برمی‌گردونه😍 این دسر جذاب نیاز به یه اسپرسوی قوی داره مواد لازم: سه عدد تخم مرغ چهارصد گرم پنیر ماسکارپونه شصت گرم شکر یک بسته بیسکوییت لیدی فینگر (اگه نداشتین از پتی بور استفاده کنید) یک شات (پنجاه گرم) اسپرسو بیست گرم شکر. یک شات آب سرد(🤥🤫) مقداری پودر کاکائو و توت فرنگی جهت تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم خدای مهربانم🙏 در این صبح تابستانی زیبا🌸 براى دوستان و عزیزانم همدم و همراهى ارزو میكنم از جنس خودت، نزديك…💞 بخشنده و بى منت…💞 خدایا🙏 درهمه لحظات ياورشان باش🙏 الهی به امید تو .... ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکشنبه 15 مرداد ماهتون عالی 🌼امیدوارم 🌷وقتی کتاب زندگیتون 🌺رو ورق میزنید 🌼خوشی ها و دلخوشی هاش 🌼اونقدر زیاد باشه 🌷که مجبور بشید همه ناراحتی 🌼های گذشته رو بریزید دور 🌷لبخند بزن 🌷مهربان باش 🌼امروز بهترین روز تو خواهد بود ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
یک عدد سینه مرغ رو به همراه برگ بو و نمک و فلفل و کمی زعفران بذارین تا بپزه وقتی پخت مرغ رو ریز خرد کنین یک پیمانه خیارشور رو خرد کنین بهش اضافه کنین یک پیمانه گردو خرد شده بهش اضافه کنین نصف پیمانه جعفری خرد شده اضافه کنین شش عدد پیازچه رو خرد کنین بهش اضافه کنین در صورت دلخواه نصف پیمانه ذرت پخته اضافه کنین چهار قاشق سس مایونز ،دو قاشق غذاخوري پنير لبنه،دو سه قاشق ماست چكيده و يك قاشق چایخوری فلفل سياه رو با هم مخلوط کنین حالا سس رو روی مواد بریزین و مخلوط کنین باهم داخل قالب چهار تا نون تست بذارین و روش سس مایونز بزنین و بعد مواد رو بریزین دوباره نون تست و مواد تا آخر ،،، لایه آخر روی نون تست رو سس مایونز بزنین و بذارین داخل یخچال کیک مرغ رو به دلخواه تزیین کنین
برای آب گرفتن اول قورها دون کردم بعد چند آب شستیم و ریختیم تو آبکش و تا صبح موند تو آبکش بعد رو پارچه سفید و تمیز یه ساعتی که آب بهش نمونه اگر آب بهش بمونه کپک میزنه بعدبردم بیرون برای آبگیری بعد کل آبغوره ها رو از آبکش رد کردیم سری دوم از الک رد کردیم که کامل شفاف بشه. ما تو آبغوره نمک نمیزنیم اصلا چون اگر نمک بریزین بعد به مدت به کپک سفید رو بطری ها میزنه که حاصل همون نمک ریختنه اگر بطری هایی که آب غوره رو توش میریزین آب بهش باشه بازم ابغوره تون کپک میزنه برا جلوگیری از این کار اولا نمک نریزین دوما شیشه ها و بطری ها رو بعد شستن با اب با نصف پیمانه آبغوره داخلش رو بشورین. بعد آبغوره بریزین. برا چاشنی قرمه سبزی غوره کشیده ها رو دون کردیم ریختیم تو بطری و روش رو کامل با آبغوره پر کردیم . ما اصلا آب غوره رو نمیجوشونیم و تو یخچال نگه داری میکنیم
لواشک آلبالو و آلوچه و سیب🍒🍏🍒 اول میوه هامو شستم بعد ریختم داخل قابلمه تا بجوشه (من آب نریختم حتی یک استکان چون میوه هام خیلی رسیده بودن و سریع خودشون آب پس دادن)اینم بگم سیب هارو به چهار قسمت تقسیم کردم بعد انداختم داخل قابلمه وقتی خوب همه له شدن زیرشو خاموش کردم و گذاشتم تا سرد بشن سپس از آبکش گوشت میوه هارو از هسته جدا کردم با دست زیرش آبکش ی ظرف گذاشتم تا گوشت میوه ها تو اون بریزه و هسته ها توی آبکش باقی بمونه بعد دوباره گوشت میوه هامو ریختم تو قابلمه تا آب اضافیش کشیده بشه حدود یک ساعت گذاشتم تا جوشید و تقریبا آبش تبخیر شد ،بعد از سرد شدن داخل سینی هام کیسه فریزر انداختم و لواشک پهن کردم توی سینی ،بعد گذاشتم تو بالکن جلوی آفتاب تا زمانی که خشک شدن