eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور خونگی عالی موادی که لازم داریم: خیار🥒هر مقداری که میخواید سرکه انگور به اندازه نصف لیوان تا یک لیوان بسته به میزان ظرف و مقدار خیار آب جوشیده شده نمک (برای این مقدار من از ۲قاشق غذاخوری استفاده کردم) سبزی معطر (شوید/ترخون☘️) سیر چند حبه🧄 فلفل تند به مقدار لازم🌶️ نخود چند تا دونه خیار رو بشورید بزارید خشک بشه ، آب رو بزارید بجوشه و سرد بشه بعد با نمک مخلوط کنید☺️دوستان مقدار آب بستگی داره به ظرفتون ولی به اندازه نصف لیوان یا یک لیوان سرکه بهش اضافه کنید داخل ظرف خیار بریزید لایه لایه سیر، سبزی و سه چهار تا دونه نخود، این مراحل رو تا وقتی ظرفتون پر بشه انجام بدید😍🤌 ظرف تون حتما خشک و تمیز باشه، خیار ها هم ترجیحا ریز و بوته ای باشن بهتره خیارشور تون خوشمزه تر میشه به مدت یک هفته تو محیط اشپزخونه بمونه آماده ی آماده است بی نهایت ترد و عالی میشه😍👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقط با دو قلم مواد یه دسر خوشمزه درست کن که تو هوای گرم خیلی می‌چسبه 😋🍫 مواد لازم: 🍌موز ۳۰۰ گرم 🍫شکلات تخته ای شیرین ۱۰۰ گرم ‌ 🔻طرز تهیه: شکلات رو روی بخار کتری یا یه ظرف آب در حال جوش ذوب کنید، حتی یک قطره آب هم نباید داخل شکلات بریزه چون شکلات رو خراب میکنه. بعد با موز پوره شده ترکیبش کنین. ‌ بعد از ترکیب کردن موز و شکلات ذوب شده میتونین بذارین تو یخچال خنک شه بعد مثل پودینگ سرو کنین اما پیشنهاد میکنم مثل من بریزین داخل یه ظرفی که توش کاغذ روغنی یا پلاستیک انداختین (کاغذ روغنی بهتره) و حداقل یه شب تا صبح بذارین توی فریزر کاملا سفت شه و بافتش مثل بستنی شه بعد سرو کنین. ‌ 🔸این دسر شکر نداره و با شکلات شیرین میشه. ‌ 🔸میتونین از موز های رسیده و سیاه استفاده کنین. ‌ 🔸اگه دوست داشتین دسرتون بافتش سفت تر بشه میتونین اندازه شکلات رو دو برابر کنین. ‌ نوش جان 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای سیب مجلسی دوست گلم مرسی که اومدی به پیجم 🤩 خوشحال میشم لایک وسیو وکامنت خوشگل بزاری و بهم انرژی بدی 🤗 سوال داشتی در مورد مربا بپرس جواب میدم سیب یک کیلو شکر یک و نیم کیلو
26.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نیست که😐 خود باقلواست🤤🤤برای اینکه مربا انجیر شکرک نزنه و انجیر ها داخل مربا له نشن، چند تا نکته مهم رو باید بدونید پس این ویدیو رو انتها ببینید😍♥️ 😋 🔹مواد لازم: انجیر ٧٠٠ گرم شکر ٢ پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی آب ١ پیمانه زعفران دم کرده گلاب هل مقداری جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری 🔹طرز تهیه: شکر رو به همراه آب روی حرارت قرار بدید بعد از جوشیدن بیست دقیقه زمان بدید که قوام بیاد. بعد انجیر ها رو که با خلال دندون سوراخ کردید داخل شهد بریزید و به مدت یک ساعت زمان بدید تا بپزه ( بعد از نیم ساعت انجیر ها رو پشت رو کنید) کف مربا رو حتما بردارید تا مربا شفافی داشته باشید. انتهای پخت زعفران، گلاب و هل به همراه جوهر لیمو اضافه کنید. ده دقیقه آخر هم گردو رو میتونید اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮 تک نفره چندلایه 🍮 🔻هر بسته ژله رنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل و بنماری کنین 🔻هر بسته ژله سفید رو با یک لیوان آب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد بهش نصف لیوان شیر اضافه کنین 🔹ظرف یا قالبتون رو با روغن مایع چرب کنین مواد رو تو ظرف ریختین بذارین داخل یخچال نیمبند بشه بعد هر لایه رو لایه بعدی رو بریزین دقت کنین ژله ها نباید گرم باشن اخر کار بذارین 8 ساعت تو یخچال بمونه تا خوب سفت بشه بعد ظرف رو چند ثانیه تو اب گرم نگهدارین تا ژله از کف و دیواره قالب جدا ،بشه با چاقو دورشو آزاد کنین با کاتر دالبری ژله رو به صورت مربعی برش بزنین تو ظرف سرو بچینین و به دلخواه تزئین کنین و نوش جان کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شربت آلبالو 🍒 مواد لازم برای ۶ کیلو آلبالو آلبالو :۶ کیلو شکر:۴ کیلو آب :برای هر یک کیلو آلبالو ۲/۵ لیوان آب کافیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راز و رمز فسنجون سیاه رشتی(سیافسنجان) و روغن‌دار 🤩
🌟خدایا بہ ﻣﺎ ﺑﯿﺎﻣﻮﺯ ڪہ ﺣﺮﻣﺖ ﺩﻝﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﯾﺎﺩ ﻧﺒﺮﯾﻢ ... بہ ﻣﺎ بیاﻣﻮﺯ ڪہ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻨﯿﻢ ... ﻭ ﺁﻧﺎنڪہ ﺩﻭﺳﺘﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺧﺎﻃﺮ ﻧﺒﺮﯾﻢ شبتون زیبـا و در پناه خدا ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ســــ👋ـــلام صبــــــــــــــح بخیر ☀️ 🏜️ هر صــــبح جـدید 📄 مثل یه برگه سفید میمونه 🎨 این تویی که باید اونو زیبا پُرِش کنی! ┈••••✾•🌿🌺🌿• 🔰⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
🌸ســـلام 🍃صبح تون بخیر 🌸الهی آغاز هفته تون 🍃همـراه بـا آرامـش باشه؛ 🌸و لحـظه لحـظه زندگی تون 🍃سرشار از پیشرفت و موفقیت 🌸و غرق در خوشبختی و سعادت باشید ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک و کشمش رو اینجوری خیس کن👌👌 به هیچ عنوان زرشک رو با آب گرم یا جوش خیس نکن
مرباى پوست ليمو 🍋 ١ كيلو شكر پوست ليموى ترش ١ كيلو دانه هل ١ ق م گلاب ١/٤ ليوان آب به اندازه نياز حدود ٣ ليوان وسط پوست ليمو را درميياريم بعد داخل ظرف ميريزيم وو روش آب ميريزيم و ٤ ساعت ميزاريم بمونه بعد آبش را خالى مى كنيم داخل قابلمه ميريزيم تا روى پوستها آب ميريزيم روى حرارت ميجوشانيم كمى جوشيد داخل آبكش ميريزيم چهار مرتبه انجام ميدهيم تا تلخى آن از بين بره شكر آب را روى حرارت ميزاريم وقتى جوش آمد پوست ليمو ها را و دانه هاى هل ميريزيم وقتى شربت قوام آمد از روى حرارت برميداريم و آب يك ليمو ترش تازه و گلاب را ميريزيم و روى آن دم كنى ميزاريم تا چند ساعت بمونه بعد داخل شيشه ميريزيم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت مرغ - 1 کیلوگرم. پیاز - 300 گرم نان - 6 عدد. شیر - 150 میلی لیتر. سیر - 1 دندان کره - 30 گرم سس مایونز - 2 قاشق غذاخوری پاپریکا - 1 قاشق غذاخوری نمک - 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه - 1 قاشق چایخوری جعفری - 30 گرم روغن
▪️آنکه عمری به دعا غنچه لب وا می‌کرد گریه بر غربت و مظلومی بابا می‌کرد ▪️آنچه در معرکه کرب بلا رخ می‌داد شاهدی بود که از خیمه تماشا می‌کرد ▪️مصلحت بود که آنجا به شهادت نرسد ور نه او هم به بر فاطمه مأوا می‌کرد 🏴 شهادت امام چهارم شیعیان، حضرت زین العابدین امام سجاد (علیه السلام) بر عاشقان آن حضرت تسلیت باد. ⬇️🇯‌🇴‌🇮‌🇳⬇️ 🌏  @Ajaieb_Jahan