🌿 یادمان باشد فردا حتما ،
☔ ناز گل را بکشیم
🌿 حق به شب بو بدهیم
☔ و نخندیم دیگر
🌿 به ترکهای دل هر گلدان
☔ و به انگشت نخی خواهیم بست ،
🌿 تا فراموش نگردد فردا
☔ زندگی شیرین است
🌿 زندگی باید کرد...
🪴شبتون آروم آروم🪴
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
📖 #تقویم_شیعه
☀️ امروز:
شمسی: یکشنبه - ۱۲ شهریور ۱۴۰۲
میلادی: Sunday - 03 September 2023
قمری: الأحد، 17 صفر 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸مولی الموحدین امیر المومنین حضرت علی بن ابیطالب علیه السّلام
🔸(عصمة الله الكبري حضرت فاطمة زهرا سلام الله عليها)
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️3 روز تا اربعین حسینی
▪️11 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️13 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
▪️18 روز تا وفات حضرت سکینه بنت الحسین علیها السلام
▪️21 روز تا شهادت امام حسن عسکری علیه السلام
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
🍃🌸🍃
🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ🌸
🌸#خدایا
💫با نام تو آغاز می کنم
🌷شروع هر لحظه را
🌸ای که زیباترین
💫علت هر آغاز تویی !
🌷امـروزم را
🌸با تلاش و مهربانی
💫به تو می سپارم
🌷یارویاورم باش ای مهربانترین
🌸الهی به امیدتو......
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
ســ😊✋ــلام
صبحتون پر از عطر خدا 🌷🍃
سلامی به گرمی خورشید🌷🍃
دلـ❤️ـتون پر از شادی و آرامش😌
لبهاتون خندون☺️امروزتون
پر از اتفاقای خوب☕️🙏🌷
امروز غصه ها رو کنار بذاریم☺️
بی دلیل شاد باشیم😉✋
🌷صبحتون_در_پناه_خدا🌷🍃
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#_ژله_تخم_مرغی
✍طرز تهیه :
👈برای ژله سفید : سه قاشق مربا خوری سر پر پودر ژلاتینو با نصف استکان آب مخلوط و کنار بگذارید . حالا دوپیمانه شیر وبا ۲/۳ پیمانه شکر مخلوط وروی حرارت ملایم بزارید و هم بزنید تا شکر حل و شیر کمی داغ بشه بعد مخلوط ژلاتین و نوک قاشق وانیل اضافه وهم بزنید تا ژلاتین کاملا حل بشه بعد بزارید کنار تا کاملا خنک بشه.
👈برای ژله رنگی یه بسته ژله آلوئه ورا با یک ونیم پیمانه آب جوش خوب مخلوط کنید تا شفاف بشه بعد به چند قسمت تقسیم کنید هر قسمت را با نوک خلال دندان رنگ خوراکی مخلوط کنید و بزارید تا خنک بشه تعداد رنگ ها ونوع رنگ ها به سلیقه خودتون بستگی داره من پنج تا رنگ داشتم وژله رو به پنج قسمت تقسیم کردم .قالب وبا روغن مایع چرب کنید و شروع کنید لایه لایه ژله رو در قالب بریزید .هر لایه رو که میریزید ۱۰ دقیقه بزارید توی یخچال تا کمی بسته بشه . هر لایه اگه زیادی در یخچال بمونه لایه ها خوب به هم نمیچسبن و موقع سرو از هم جدا میشن و اگر کم در یخچال بمونه و خودشو نگیره لایه ها باهم ترکیب میشن . وقتی قالب پر شد ۷ ساعت یا یک شب بزارید یخچال تا کاملا خودشو بگیره بعد از قالب خارج کنید .
اگر قالب مخصوص نداشتین تخم مرغ رو از سر گردش سوراخ و خالی کنید وبرای ثابت نگه داشتن پوست تخم مرغ میتونید از شانه تخم مرغ استفاده کنید و در آخر هم چند ثانیه داخل آب گرم بگزارید تا راحت پوست تخم مرغ کنده وژله رو خارج کنید . مواظب باشید موقع ریختن لایه ها ژله به دیواره قالب نپاشه چون ظاهر ژله رو بد میکنه .
🌟
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• پیتزا مارگاریتا 🍕 یه پیتزای راحت و کم هزینه و بدون گوشت والبته خوشمزه 👌😉
پیتزا مارگاریتا یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پر طرفدار در جهان است که مانند دیگر پیتزاها اصالتی ایتالیایی دارد. این پیتزای خوشمزه با گوجه فرنگی تهیه می شود و به همین دلیل در بعضی از نقاط جهان با نام پیتزا گوجه فرنگی هم شناخته می شود.
این پیتزا به افتخار پرچم سه رنگ کشور تازه متحدشدهٔ ایتالیا رنگهای سبز، سفید و سرخ داشت؛ گوجه برای رنگ قرمز، ریحان برای رنگ سبز و پنیر موتزارلا برای رنگ سفید.
مواد لازم
پوره گوجه فرنگی پوست گرفته شده ۴ عدد
دو حبه سیر
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
برگ ریحان چند پر
خمیر پیتزا
من از خمیر پیتزایی که بدون تخم مرغ استفاده کردم . پستش تو پیج موجوده .
تمام موارد تو فیلم توضیح دادم اگه سوالی هست در خدمتم .
حتما درستش کن پشیمون نمیشی
🌟
اشپزی بانو ایرانی
#حلوای_به 👆👇
#حلوا_به
☘️مواد لازم:
به تميز شده :نيم كيلو
شكر :يك ليوان فرانسوى
نشاسته ذرت:سه چهارم ليوان فرانسوى
كره :پونزده گرم
پودر ژلاتين :دو قاشق غذاخورى(درصورتى كه بخواين قالبى باشه،اگرنه قابل حذفه)
آب براى بن مارى ژلاتين :يك سوم ليوان
.
مغز گردو بدلخواه دو سه قاشق غذاخورى
.
☘️طرزتهيه:
.
ابتدا به را پوست گرفته و تميز وخرد مى كنيم و سپس با شكر هشت ساعت داخل يخچال استراحت مى ديم تا شكر آب بشه
.
ترجيحا داخل قابلمه مسى باشه كه به موقع پخت زودتر و بيشتر رنگ بگيره و هم اينكه من كمى از پوسته هاى به را كف قابلمه چيدم چون پوسته به هم رنگ خوبى ميده
.
بعد از استراحت،به و شكر حل شده را بدون هيچ آبى با در بسته قابلمه و حرارت ملايم دوساعت زمان مى ديم تا بپزه
.
بعد به هاى پخته را از روى آبكش رد مى كنيم تا از شهدش جدا بشه و به ها را با غذاساز يا هروسيله اى كه دارين پوره مى كنيم
.
نشاسته دستور را هم با يك ليوان از همون شهد به پخته،مخلوط مى كنيم
.
حالا پوره به و محلول نشاسته را باهم در تابه اى تركيب و تابه را روى حرارت خيلى ملايم قرار ميديم تا نشاسته خوب بپزه و مزه خامى نده
.
ووقتى حلوا خوب غليظ شد و در وسط تابه جمع شد كمى كره هم اضافه و در اين مرحله حلوا اماده سرو كردن هست ولى اگر بخواين در قالب شكل بدين و يا برش بزنين در اين مرحله دو قاشق پودر ژلاتين را كه بن مارى كرده اين به حلوا اضافه و سپس در قالب مورد نظر بريزين
.
من كف تابه پيركس نايلون انداختم و حلوا را داخلش ريختم و بين دو لايه هم مغز گردو ريختم و و قالب را چند ساعتى در يخچال قرار دادم و بعد برش زدم
.
اين حلوا با مغز گردو بسيار خوشمزه ميشه ولى به سليقه اتون مى تونين با مغزجات ديگه هم تركيبش كنيد
🌟
امیدوارم 🌷
به زودی گره از کارت بازشه
امیدوارم 🌸
خبر خوب بشنوی کل ظهرت قشنگشه
اميدوارم🌷
رابطه ات با عزیزترینهات عالی باشه
اميدوارم🌸
از ته دل بخندی
امیدوارم 🌷
امروز بهترین ظهر تابستونت باشه
#ظهرتون_قشنگـــــ🌸
بفرمایید ناهار 😋😋😛
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan