eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ پنج شنبه است و ياد درگذشتگان😔 🍃🌼اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🌼🍃 🙏التماس دعا 🙏 پنجشنبه ها دل تنگتَرَم😔 غصه ام سنگین تر است😔 و بغضم شکننده تر حرفای کمتری برای گفتن دارم و اشک های بیشتری برای ریختن😢 شادی روح درگذشتگان، و 🙏🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوهان خونگی 😍😋 یک پیمانه شکر رو داخل تابه ای که روی حرارت ملایم گذاشتین، بریزین، هم نزنین و تابه رو هرازگاهی تکان بدین تا شکر نسوزه دو سوم شکر که کاراملی شد، هم بزنین وقتی همه‌ی شکر ذوب شد، دو سوم پیمانه ارده اضافه و سریع مخلوط کنین ۲ قاشق غذاخوری عصاره زعفران سریع هم بزنین ۱-۲ قاشق چایخوری پودر هل اضافه و یکدست کنین روی کاغذ نسوز بریزین پسته بلغور شده بریزین یه کاغذ نسوز دیگه روش بذارین و با وردنه صاف کنین با کاتر یا چاقو برش بزنین و اجازه بدین خنک بشه با چای سرو کنین که خیلی میچسبه 🌟
15.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقالی‌پلو با سردست گوسفندی 😍😋 برای یک سردست کامل، از ادویه‌های زیر استفاده کنید و اون رو مزه دار کنید: زیره: ۲ قاشق چای‌خوری تخم گشنیز: ۲ قاشق چای‌خوری دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا: ۱ قاشق چای‌خوری نمک و فلفل‌سیاه و روغن زیتون . ادویه‌هارو پخش کنید و داخل ماهیتابه با حرارت زیاد، ۳ دقیقه هر طرف رو سرخ کنید. (دیگه روغن نزنید) . دو عدد پیاز و ساقه سیر (یا خود سیر) رو مثل من بُرش بدید، به همراه یک تکه چوب دارچین و دو عدد هل، به گوشت اضافه کنید. . با حرارت زیاد ۴-۵ دقیقه پخت رو ادامه بدید و اگه نیاز بود یه چیکه آب بزنید. بعد از ۵ دقیقه ۳ لیوان آب بریزید، حرارت رو کم کنید و اجازه بدید ۴ ساعت بپزه. . یک ساعت آخر پخت، باقالی ‌پلو رو درست کنید. برای ۴ نفر: ۳ دقیقه باقالی رو روی حرارت زیاد تفت بدید(۲ لیوان) بعد نصف لیوان آب بریزید تا ۷-۸ دقیقه بپزه و آب تبخیر بشه حالا ۲ لیوان برنج شسته شده رو اضافه کنید، نمک و آب بریزید و اجازه بدید تا بجوشه و آب تبخیر بشه بعد از اینکه آب تبخیر شد، ۲ لیوان شوید تازه و روغن رو اضافه کنید، مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه بدید تا دم بکشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستیل فراری😍😋 مواد لازم پودر ژله دلخواه ۱ بسته پودر ژلاتین ۳ ق .غ(بهتره با کمی اب سرد مخلوط کنید و بن ماری کنید) گلوکز۳ق.غ شکر به دلخواه ۲-۳ ق.غ اب جوش نصف لیوان پودر ژله دلخواه و پودر ژلاتینی (که بهتره ابتدابن ماری بشه )همراه شکر مخلوط کنید واب جوش اضافه کنید و سپس همراه گلوکز روی بخار کتری ده دقیقه بزارین تا شفاف و صاف بشه اگه کمی ناصاف بود از الک رد کنید در قالبهای چرب شده (اگه سیلیکونی باشه چرب هم نکنید بازم از قالب براحتی جدا میشه)یا حتی سینی بریزید ۲-۳ ساعت در یخچال قرار بدین و به راحتی جدا کنیدونوش جان ❤️در انواع رنگها و طعم ها میتونید درست کنید حتی توی هر قالب دو رنگ بریزین 💜اگه در ابتدا کمی سفت بود نگران نباشین چون در دمای اتاق نرم تر و حالت کش سانی بیشتری پیدا خواهد کرد 🌟
🍒 ۱ لیتر آب سودا ۲ فنجان آب لیمو تازه ۲ فنجان آب گیلاس ١/٢فنجان عسل آب لیمو و آب گیلاس را در مخلوط کن،ریخته.آبمیوه در یک پارچ به همراه آب سودا بریزید.
🍓در اين عصر زيبا 🍰تمام "خوبی ها" را 🍓برایتان آرزو میکنم 🍰نه خوشی ها را 🍓"خوشی ها" 🍰آن است که 🍓شما میخواهید 🍰و خوبی ها آن است که 🍓"خدا" برایتان میخواهد 🍰عصرتون بخیر 🍓آخر هفته تون به شادی ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ اول سیب زمینی هارو ابپزکنید و بعد اینکه پخت تا گرمه با گوشت کوب بکوبید (رنده نه) بعد تو قابلمه ای یک لیوان آب رو با کره بزارید رو حرارت جوش که اومد کمی نمک و زردچوبه و فلفل بزنید و ارد رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و حدود چهار دقیقه رو حرارت خمیر رو تفت بدید تا هم خامی ارد از بین بره هم مغز پخت بشه کتلت ها بعد به پوره سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید یکدست که شد تخم‌مرغ، پیاز،و ادویه ها و ارد سوخاری رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و بزارید یکساعت یخچال(اینجوری هم خوب خنک میشه و راحت فرم‌میدین هم‌خوب سرخ میشه)
سیب زمینی سه عدد متوسط ارد قنادی یا گندم یک لیوان (پیمانه ) تخم‌مرغ یک عدد کره یک ق غذا خوری آب یک لیوان ارد سوخاری ۳ ق غ یه عدد پیاز متوسط رنده شده و ابش کشیده شده ادویه . نمک،زردچوبه، فلفل،پودرسیر
پسته هایی که خلال شدند و در حال خشک شدن برای تزئین و استفاده 👇🏽👇🏽👇🏽👇🏽 پسته باید تازه باشه و پوست آن اصلا چروک نداشته باشه وگرنه موقع خلال کردن خرد میشود وقتی با چاقو خلال کردید روی پارچه پهن کرده و در دمای اتاق و روبروی کولر بمدت ۱۰ روز گذاشتم تا خوب خشک شود و بعد ظرف کرده و نگهداری و مصرف میکنم بسته به دمای اتاق ممکن است زود و یا دیر تر خشک شود لطفا از خشک شدن آن مطمئن شوید و بعد جمع آوری کنید تا خدای ناکرده کپک نزند.
کافیه روی ظرف جام اول مهلبی ‌پودینگ دلخواه رو‌بریزی ‌روشون دونه های انگور 🍇بدون هسته رو‌ بچینی بعد روش دوباره مهلبی شکلاتی رو بریزی ((و‌یا میتونی آلورا یا ژله دلخواه هم بریزی بزاری خودش رو بگیره ))و‌در آخر روی مهلبی شکلاتی میتونی شکلات تخته ای رنده کنی و‌همراه چای یه عصرانه پاییزی 🍂 سپری کنی