eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
اگر نخوابید تا آخر عمر نمیتوانید آن را جبران کنید !😴 ▫️خواب مانند حساب بانکی نیست که هرچه از آن برداشت میکنید را بازگردانید * اگر شبی خواب خوب داشته باشید برای همیشه بر شما اثر میگذارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک سیب و هزار خاصیت 🍏 آموزش تهیه کردن دمنوش سیب و دارچین که برای سرماخوردگی بسیار مفیده 👌🏻
14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طعم مرغ رو اینجوری خوش طعم‌تر کن👌🤩 مواد لازم : مرغ ۶ تکه سیب ترش ۳ عدد رب ۲ ق غ زعفران زردچوبه فلفل سیاه پولبیبر آب ۱ لیوان شکر ۱ ق غ💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
🔺شربت های شیرین باعث اضافه وزن میشوند 🔸بهتر است بجای شربت ها وابمیوه های صنعتی از میوه ها واب میوه های طبیعی استفاده کنید
به وقت چایی🍰☕️ آرزویم این است♥️🍃 در این عصر گرم تابستانی صفحه غم و اندوه در دفتر زندگیتون همیشه سفید بماند...🌺 اوقاتتون به وقت مهربانی♥️ عصرتون به زیبای قلبتون♥️☕️ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 1) دو عدد بادمجان را پوست گرفته و 30 دقیقه در آب نمک قرار بدین و بعد سرخ کنید. 2) یک عدد پیاز متوسط خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین و مقداری زردچوبه اضافه کنید. 100 گرم گوشت چرخکرده (به ازای هر بادمجان 50 گرم) اضافه کنید و بعد از تغییر رنگ گوشت ، ادویه ها (پودر تخم گشنیز ،نمک ، فلفل و پاپریکا از هر کدوم نصف قاشق چای خوری) و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید (رب گوجه فرنگی رو در مرکز ماهیتابه کمی تفت بدین که خوشرنگ بشه بعد با مواد مخلوط کنید)، یک فنجان آب اضافه و بذارید گوشت بپزه ، وقتی آب گوشت کشیده شد ، میریم سراغ سس : 1 ق غ رب گوجه تفت داده شده و ادویه ها (1ق چ نمک و پودر گشنیز، نصف ق چ فلفل سیاه ، فلفل چیلی و پاپریکا)، 1ق غ رب انار (یا آلوچه)، کمی بعد 2 عدد گوجه رنده شده 1.5 فنجان آب و یک حبه سیر رنده شده بذارید جا بیفته و بعد از روی حرارت بردارید 1 فنجان آب به سس اضافه و هم بزنید. شکم بادمجون ها رو باز کنید و با قاشق کمی فشرده کنید. مواد گوشتی رو با 1ق غ زرشک تفت داده شده مخلوط کنید و با این مخلوط شکم بادمجون ها رو پر کنین. می تونید کمی پنیر هم اضافه کنید 🌟
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تخم مرغ ۲عدد شیریک لیوان شکر یک لیوان روغن یک سوم لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر۲قاشق چایخوری آرد حدودا ۲ونیم لیوان(تقریبی) زعفران غلیظ یک قاشق مرباخوری پودرکاکائو ۲قاشق چایخورخوری تخم مرغ وشکرووانیل روباهم مخلوط کرده هم میزنیم تاکرم رنگ بشه بهش روغن وشیررواضافه میکنیم ازمقدارآرددوتاسه قاشق برمیداریم مابقی آردوبکینگ پودرروطی چندمرحله الک میکنیم وهم میزنیم موادروبه سه قسمت تقسیم میکنیم به یکی پودرکاکائو،به یکی زعفران اضافه میکنیم آردی روکه کنارگزاشتیم یکی به زعفرانی ویکی به ساده اضافه میکنیم کف تابه روچرب میکنیم وازموادمطابق فیلم قاشقی میریزیم وتاانتها ادامه میدیم بعدازاتمام درب تابه رومیزاریم روی حرارت ملایم بمدت حدودی ۴۰دقیقه بپزه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‏همیشه که نباید بنشینیم و بدی‌هایِ زندگی‌ِمان را مرور کنیم ... گاهی باید بنشینیم دور هم خوشی‌ها را شمرد،چای نوشید ! و پشت کرد به تمامِ نداشتن‌ها و غصه‌هایی که عمری با آن‌ها زندگی کردیم ...! عصرتون خوش☕️
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرمه سبزی😍😋 👇رازخوشمزگی قرمه سبزی👇👇 هر بلایی سرت خورشتت بیاری راه حلش اینجاست. ✅️اگه خورش تند شد کمی آبلیموی تازه به خورش اضافه کن. ✅️اگه شور شد یه سیب زمینی رو پوست بگیرید و داخل خورش بریزید تا ده دقیقه بجوشه. ✅️اگه خورش روغن پس نداد کافیه چندتا تکه یخ داخل خورش بریزید تا به خورش شوک بده و روغن پس بده. ✅️اگه روغن زیادی روی خورش بود کافیه چندتکه یخ داخل ملاقه بزارید روی خورش بزارید تا روغن اضافه رو جذب کنه. این معجون برای قرمه سبزی معجزه میکنه دو ق غ رب انار یک ق غ آب نارنج یک ق غ آبلیمو نصف ق چ فلفل سیاه نصف ق چ نمک نصف ق غ رب گوجه با یک لیوان آب مخلوط کنید و یک ساعت آخر به خورش اضافه کنید. این میزان معجون برای حدود ۶نفر خورش مناسبه برحسب اندازه ی خورش میتونید مواد رو نصف کنید 🌟
58.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو پیازچه 😍😋 می تونید داخل این کوکو از مرغ هم حتی استفادا کنید و یا حتی سیب زمینی نریزید برای ۳ نفر پیازچه ۲۰۰ گرم (حدودا ۲۰ عدد) جعفری خرد شده ۲ ق غ (قابل حذف) سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد نمک و زردچوبه و زعفران و فلفل به میزان لازم تخم مرغ ۳ عدد پیازچه رو پاک کردم و شستم و ریز خرد کردم . جعفری رو هم خرد کردم . داخل طرفی ریختم . سیب زمینی رو آبپز کردم و وقتی خنک سد رنده کردم . نمک و فلفل و زردچوبه و اگر دوست دارید کمی زعفران هم میشه داخلش ریخت . تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم و به مواد اضافه کردم و مخلوط کردم . بهتره نیم الی یک ساعتی داخل یخچال مواد رو بزارید تابه رو گرم کردم و روغن ریختم و بعد مواد کوکو رو ریختم و صاف و یکدست کردم . یک طرفش سرخ شد برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه . حرارت هم رو به کم باشه . و بعد برش دادم . 🌟