eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش چربی های و کثیفی های زیر گاز کاملا از بین میره😁 🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سر بطری میتونید به راحتی کلاهک فلفل دلمه ای رو در بیارید🫑 🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم :👇 تخم مرغ 3عدد آرد 2 لیوان شکر 1/5لیوان روغن یک لیوان شیر 1/5لیوان پودر کاکائو 4قاشق غذاخوری وانیل کمی بکینگ پودر یک قاشق چایخوری دستور تهیه :👇 اول از همه فر رو بذارید روی درجه 180تا گرم بشه. بعد پودر کاکائو و شکر رو با هم مخلوط کنید. بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. از این سس یک لیوان بر میداریم و کنار می‌گذاریم. حالا دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و هر بار با همزن برقی میزنیم تا خوب مخلوط بشه. بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو با کمی وانیل به موادمون اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم. قالبمون رو چرب میکنیم و مواد رو بریزید داخلش ومیذاریم داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180به مدت 45دقیقه. وقتی پخت از فر خارج کرده و تا زمانی که کیک داغ هست سوراخ هایی رو با نی یا چنگال روش ایجاد کنید و سس شکلاتی رو که کنار گذاشتیم رو میریزیم روی کیک ومیذاریم که کم کم به خورد کیک بره. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧄🐣 ۳۰۰ گرم سینه یا رون مرغ(بدون استخوان) ۱ ق.چ پاپریکا نمک و‌فلفل سیاه ۵۰ گرم کره ۳ حبه سیر ساطوری ۱ ق.غ جعفری ساطوری ۱/۲ ق.چ فلفل چیلی پرک ۱ ق.غ پنیر پارمژان آب نصف لیمو‌ترش 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🤌 ✅مواد لازم چرخ کرده ۲۰۰ گرم قارچ یک بستهدکوچک پیاز یک عدد فلفل دلمه (اختیاری) یک سوم یک‌عدد روغن زیتون نمک فلفل پاپریکا آویشن یا اورگانو، پول بیبر اگه داشتین سیر یک حبه اختیاری پنیر ورقه ای پنیر موزارلا نان باگت بزرگ یا چند عدد کوچک پوره گوجه دو ق یا رب گوجه یک‌ق زیتون و ترشی کاپاریس برای تزیین اگه دوست داشتین و گوجه خشک هم اگه دارین خیلی خوشمزه میشه 😍😍 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌶🥥 فلفل قرمز نصف پیمانه اب نصف پیمانه شکر نصف پیمانه سرکه نصف قاشق غذاخوری پاپریکا نصف قاشق غذاخوری نمک و نکته طلایی این سس نصف قاشق غذاخوری پودر نارگیل هست. 💟دستور سرآشپز معروفی در مصر ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🦋🦋 من خدا را دارم ٬ کوله بارم بر دوش ٬ سفری می باید ٬ سفری تا ته تنهایی محض هر کجا لرزیدی ٬ از سفر ترسیدی فقط آهسته بگو: من خدا را دارم... لحظه هایتان لبریز از حضور خدا شبتون آروم ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ سلام 😊✋ صبحتون پُر از عشق و محبت ☕😊🧡 سلامی پُرازمهر🧡 بر قلب هایی که جزعشق 🧡 و دوست داشتن 🧡 چیزی نیاموخته اند🍁🍂 چهارشنبه تون سرشار از🍁🍂 شادی و آرامش🍁🍂
چهارشنبه مهر ماهتون🍂 سرشار از شادی و نشاط🍁🌼 پروردگارا....!!! "بهترین راه" به سوی تو *راه عشق* است.... امروز در میان مشغله های روزانه ام" به تو" خواهم اندیشید... با شوق قلبم را ♡ به روی تو میگشایم ... *بیا محبوبم* .... "بیا و بر من عیان شو"...🍂🌼🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. سه تا ترفند خانه داری که هر خانوم خونه ای باید بدونه🥰 🌺🍃
🌸ظهر چهارشنبه تون خوش 🌼به اندازه 🌸گلهای دنیا شادمانی 🌺برایتان آرزو میکنم 🌼میدانم که این شادمانی 🌸قرین سلامتیست 🌺پس میگویم حال خوب 🌼نصیب دل پاکتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت ترین پیتزایی🍕 که تو خونه میشه درست کرد همینه یه پیتزای خونگی 🥤 کم هزینه و خوشمزه 😋😎 مواد لازم👇 نان باگت ژامبون گوشت پنیر پیتزا ذرت فراوون قارچ زیتون و فلفل دلمه برای سس کچاب 👈 و روغن زیتون و پپدر پیاز و اویشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدبانوهای پیج توت فرنگی 🍓 براتون آموزش بربری خونگی رو اوردم بربری فانتزی که خیلی راحت و اسون میتونید خودتون تو خونه درست کنید 😌 مواد لازم ارد سفید ۳۰۰ گرم کره ۲۰ گرم مخمر خشک فور یک و نیم ق چ شکر یکو نیم ق چ نمک نوک ق چ شیر ۲۰۰ گرم 👈میزان استراحت ۴۰ دیقه تا یک ساعت 👈دمای فر برقی ۱۸۰ دمای فر گازی ۱۹۰ 👈زمان پخت ۲۰ دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما از این ایده برای نون 🍞 و پنیر 🧀و سبزی 🥬 و هندونه 🍉 استفاده کنید 👌😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سوپ جو رستورانی سه سوته اماده میشه و خیلی خوشمزه است 🍜 چه چیزایی احتیاج داریم👇 یک‌تکه مرغ سینه یا رون جو‌پرک یک‌لیوان پیاز یک عدد سیب زمینی یک عدد هویج یک‌عدد سبزی سوپی رب دو ق غ نمک و فلفل و زردچوبه زرشک یک ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ای مضـمون شعـرهاے خـزان زده ے مـن رو سفیدم ڪن و آفتـابے شو ڪه برگـهای افتاده بر سنگفرش حیاط سـفره ے مهری پهـن ڪرده اند تا بساط دلتنگی پاییـز را جمع ڪنند حالا بگو .... چایت را تلخ میخوری یا شیرین؟ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
28.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ویدئو یه مرغ کنتاکی و جذاب رو بهتون آموزش میده 🍗🫒🌽🫑 به راحتی بااین آموزش واسه خودتون تو خونه مرغ بریون درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید 😋 این مرغ شکم پر نیستش و فقط بااستفاده از نمک و فلفل سیاه و آب جوش بوی زهمش رو گرفتم برای مرغ زیر ۲ کیلو ۱:۳۰ دقیقه زمان پخت کافیه برای مرغ بالای دو کیلو ۲:۰۰ ساعت زمان طبق ویدئو پیش برید 👌😍
🍲آش گوشت بوشهری 🍴۲ لیوان لوبیا قرمز 🥣۳۰۰ گرم گوشت 🍴۱ لیوان برنج 🥣یک و نیم لیوان سبزی ( شوید، تره) 🍴۲ قاشق غذاخوری ترخون 🥣۱ عدد پیاز 🍴زردچوبه، ادویه، فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم 🍵طرز تهیه 🍵 ابتدا در یک قابلمه گوشت و لوبیا قرمز را همراه کمی زردچوبه، ادویه و ۱ عدد پیاز با مقداری آب بپزید. برنج را نیز با یک لیوان آب به صورت جداگانه بپزید تا خوب له شود. سبزی آش را به برنج اضافه کرده تا سبزی کمی با برنج پخته شود. گوشت‌ها را از قابلمه‌ای که گوشت و لوبیا را پخته بودیم، جدا کرده و ریش ریش می‌کنیم. لوبیا را نیز در غذاساز بریزید تا کاملا له شود. اگر غذا ساز ندارید، می‌توانید از گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت استفاده کنید. لوبیا را به قابلمه برنج و سبزی اضافه کرده و همراه آن کمی فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه، نمک و دو قاشق ترخون اضافه کنید. برای رقیق کردن مخلوط آش، از آب گوشت و آب لوبیا استفاده کنید؛ بنابراین فراموش نکنید که آب لوبیا و آب گوشت را دور نریزید. بعد از رقیق کردن آش، آن را روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا کاملا جا بیفتد سپس ۲۰ دقیقه آخر گوشت و پیاز داغ را اضافه کنید.