هدایت شده از سابقه گسترده تاج👑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانوم هایی که فر ندارن مژده 💥
خانومی که فر نداری ❌😉
آموزش پخت کیک تو لیوان و فنجون داریم اینجا👆
آموزش انواع کیک با قابلمه و بدون فر بدون همزن فقط اینجا 😋 🍰🎂
با پف عالی و پوک 😉کلی طرفدار پیدا کرده کیک هام تو فامیل❤️👇
http://eitaa.com/joinchat/4105371656Cef4cada4cd
دوست داری کدام کیک درست کنی بزن روش ❤️👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
منوهمسرم از خوردن برنج خسته بوديم😩
برنج هم گرونه هم چاق میکنه😢
هم پولمون میرفت هم چاق میشدیم😭
خواهرشوهر گلم با معرفی اینجااااااا
زندگيمو از اين رو به اون رو كرد😱
هر روز دستور سه تا غذای #نونی #جديد #سالم ميذاره که #نیم_ساعته آماده میشه😅
با کمهزینه ترین و سادترین مواد #بهترین_غذاهارو_درست کن👌
http://eitaa.com/joinchat/4105371656Cef4cada4cd
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیاین که یه رسپی مرغ واستون آوردم عاااااالی که اگه درستش کنین عااااااشقش میشین👌🏻
هم خوشمزه هم دلبر هم راحت هم بدون آب هم بدون ادویه خداییش اگه یبار امتحانش کنی هفته ای ۶ بار درستش میکنی😜😜
مواد لازم
مرغ
زعفرون
پیاز
ووووووو تمام
آب هم نمیخواد 🥰😳
🌟
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گل_یخ.
یکی از جذاب ترین یخ هایی که در طول زندگیت واسه مهمونات میتونی درست کنی و همه رو غافلگیر کنی🥰.
تمام جزییات رو داخل ویدیو توضیح دادم.
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
هدایت شده از گسترده چمران
مرموزترین و #خطرناک ترین کتاب جهان چیست؟
کتابی که آینده انسان را پیشگویی میکند!
این کتاب از وجود شهری در زیر #عربستان خبر داده که بلافاصله بعد از انتشار نویسنده کتاب را تکه تکه کردند!!
ویدیویی که اسرار این کتاب #مرموز را فاش میکند 👇🏿👇👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/1980432395Cf692b1e675
😱 ورامیوس میگوید وقتی ترجمه این کتاب به دستم رسید بلافاصله آن را سوزاندم☝️
هدایت شده از تبلیغات عجایب
برای دیدن فال احساسی رو ماه تولدتون بزنید👏
💖 فال احساسی متولدین فروردین
💖 فال احساسی متولدین اردیبهشت
💖 فالاحساسی متولدین خرداد
💖 فال احساسی متولدین تیر
💖 فال احساسی متولدین مرداد
💖 فال احساسی متولدین شهریور
💖 فال احساسی متولدین مهر
💖 فال احساسی متولدین آبان
💖 فال احساسی متولدین آذر
💖 فال احساسی متولدین دی
💖 فال احساسی متولدین بهمن
💖 فالاحساسی متولدین اسفند
نیت فراموش نشه🙈🎊🎉
18.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دونات
بدون فر
🥳🥳🥳🥳
📍چیا میخوایم»۱۲عدد دونات
☑️آرد»دو پیمونه
☑️ماست»۵ ق غ
☑️تخم مرغ»یک عدد
☑️شکر»۴ ق غ
☑️روغن»۵ ق غ
☑️ب.پ»۱/۵ ق چ
☑️روغن برای سرخ کردن
📍همه ی نکات و موارد رو داخل کلیپ توضیح دادم،بازم اگه سوالی بود کامنت کنید.
📍بعد از الک کردن دوپیمونه آرد،حتما مواد رو هم بزنید تا جایی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبه.
📍خمیر رو پنج دقیقه ورز بدید.
📍حتماااااا روغن داغ باشه و حرارت خیلی کم یا زیاد نباشه،ملایم باشه که دونات ها مغز پخت بشن
هدایت شده از سابقه گسترده موج 🌊
🔮 #فال_حضرت_سلیمان🔮
📜فال حضرت سلیمان دقیق ترین فاله👌
میخوای بدونی تا دوسال آینده
چه اتفاقاتی برات میافته💌
✨ ابتدا نیت کنیدسوره حمد را
بخوانیدبعد روی لینک کلیک کنید❗️👇
.
http://eitaa.com/joinchat/3841720351Caed8dd4f27
http://eitaa.com/joinchat/3841720351Caed8dd4f27
عین واقعیت سرنوشت زندگیت و بهت میگه👆👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
اگه بزنی رو این خانوم عکس خودتو میاره بالا پشممممامم😱👇
امتحان کن😋👇
////////\\\\\\\
////☆☆☆☆\\\
/////(👁 | 👁)\\\\
\_ 👄_/
\|||/ / \ _
\ \/ \
\ /| | |
\_/ | / | |
. - ' / | |
/ / | |
| | | |
| / \ \ /|||\
ببین کدوم عکستو میاره😂🥸👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 شیرینی شیرینی خوشمزه با مخمر و بکینگ پودر
مواد لازم:
اندازه فنجانی که استفاده می کنم 200 میلی لیتر است
125 گرم کره (دمای اتاق)
نصف لیوان روغن
2 عدد سفیده تخم مرغ (روی زرده ها)
نصف فنجان ماست
1 فنجان آب ولرم
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری مخمر خشک (7 گرم)
1 قاشق چایخوری نمک
1 بسته بیکینگ پودر (15 گرم)
5.5-6 فنجان (حدود 600 گرم)
مایه مایه فوری، پودر قند و 1 لیوان آب گرم را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند. کره، روغن، نمک، بکینگ پودر، ماست، سفیده تخم مرغ و مخلوط مایه ای که آماده کرده بودیم را در کاسه همزن بریزید و مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر نرمی که به دست نچسبد ورز دهید. روی آن را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید.
سپس داخل آن را با فیلینگ مورد نظر پر کرده و در آن را ببندید و شکل دهید و در سینی قرار دهید. خمیر را بگذارید زیر زمینی که پوشانده اید
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 کیه عاشق شله زرد نباشه؟
اين اندازه مواد اوليه دقيقا شش كاسه شله زرد بهتون ميده
١ ليوان برنج، ٢ليوان شكر، نوك ق چ نمك، يك ق چ زعفران سابيده، كمتر از نصف ليوان خلال بادام، پنج عدد هل، يك چهارم ليوان گلاب، ٢٠ گرم كره، كمي پودر دارچين و پسته براي تزيين.
توي اين دستور نيازي به خيس كردن برنج نيست
خيلي مهمه كه برنج رو اينقدري بشوريد كه آب روش زلال باقي بمونه
اندازه آب حدود ٨ ليوان هست اما نكته مهم اينه بايد حداقل توي پنج شش دفعه اضافه كنيد ( نه يكباره!! توي زمان پخت، هربار آب برنج كشيده شد: يك ليوان آب اضافه كنيد /// توي اين روش در نهايت شله زردي خواهيد داشت كه بعد يكي دو روز هم آب نميندازه! )
توی پخت برنج مهمه که دونه های برنج شکفته بشن، به هیچ وجه با گوشتكوب برقي: میکس یا پوره نکنید!
دونه هاي هل رو آخر كار، از توي شله زرد در بياريد !!
مهمه كه بعد از خاموش كردن شعله، اونو دم بذاريد. من روي گاز دم كني ميذارم و يكساعت بهش استراحت ميدم
ميتونيد بذاريدش توي فر گرم شده ( و خاموش)