#پلو_خوشمزه
👈ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید.
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سردار سلامی: حرف آخر را اول میزنم؛ انتقام میگیریم
#انتقام_سخت
#حاج_قاسم_سلیماني
#قاسم_سلیمانی
•••❥❥•←• #عٰجـایٖݕٖـ_ڄٖہٰـاٰݩٰ ☆﷽☆
Jõıň☞❁✧❢ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفندکاربردیخانمخونه😍
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
📷 تصاویر صفحه نخست روزنامه های امروز سه شنبه ۱۷ دیماه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #عٰجـایٖݕٖـ_ڄٖہٰـاٰݩٰ ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چطوری ماندگاریه خوردنی ها رو بیشتر کنیم؟
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چطوری ماندگاریه خوردنی ها رو بیشتر کنیم؟
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#خورشت_بامیه با مرغ و رب انار
مرغ رو بزارید با پیاز و کمی زردچوبه نیم پز بشه بعد یک پیاز بزرگ و هویج روبا هم سرخ کنید و بهش نمک/فلفل/زردچوبه (من برای همه غذاهام حتما از ادویه کاری هم استفاده میکنم) اضافه کنید و بعداز تفت خوردن با توجه به ذایقه و میزان ترشی رب انارتون رب انار رو اضافه کنید و خوب تفت بدینش من یه کوچولو هم رب گوجه اضافه کردم که میشه که اضافه نشه حالا اینو با مرغ نیم پز شده قاطی میکنیم و بامیه ها رو که درسته هستن بهش اضافه میکنیمو میزاریم تا خوب بپزن و نوش جون کنید
یادتون باشه که اول که مرغ رو میزارید نیم پز شه به اندازه ایی توش اب بریزید که موقع اضافه کردن مایع رب انار به اندازه ی پختن خورشت آب داشته باشه که مجبود نشید آب اضافه کنید چون با آب خود مرغ خورشتتون خوشمزه تر میشه و این برای همه خورشتها صدق ❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#كيك _شكلاتي_ساكرتورت
.
شكلات تلخ مرغوب ١٥٠گرم،كره ١٥٠گرم،شكر ١١٠گرم،تخم مرغ ٣عدد،آرد ١٥٠گرم،شكر اضافي ٢قاشق سوپخوري،مارمالاد زردآلو نصف پيمانه،نمك ١/٨ق چ، ١ق چ وانيل مايع
.
شكلات را در ظرفي روي بخار آب يا داخل مايكروويو ذوب مي كنيم و ميزاريم خنك بشه .
كره و شكر را با همزن برقي مي زنيم تا كرمي رنگ بشه ، زرده و سفيده هاي تخم مرغ رو از هم جدا مي كنيم ، زرده ها رو دونه دونه به مواد كره اي اضافه مي كنيم به همراه وانيل و مخلوط مي كنيم بعد شكلات ذوب شده رو اضافه و مي زنيم ، آرد و نمك را الك مي كنيم و به مواد قبل اضافه مي كنيم و مخلوط ،سفيده ها رو در ظرف جداگانه مي زنيم تا فرم بگيره و ٢ق غ شكر رو به سفيده اضافه ميكنيم و ميزنيم ،سفيده رو به مواد آردي اضافه و دوراني هم مي زنيم ، قالب ٢٠سانتيمتري رو كاغذ ميندازيم و مواد رو ميريزيم و ميزاريم فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠درجه براي حدود ٢٥دقيقه.
بعد از خنك شدن كيك رو از وسط برش مي ديم و لايه زيرين رو با مارمالاد زردآلو پوشش ميديم و رويه بالايي كيك رو با گليز شكلاتي پوشش ميديم و ميزاريم يخچال خنك شه و سرو ميكنيم.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#سیب_پلو
رون مرغ رو من واسه این غذا اناخاب کردم، رونها رو با یدونه پیاز خلالی و زردچوبه نمک وفلفل یه تفت کوچیک دادم و بهش مقداری اب اضافه کردم سه ق غ زعفرون دم شده به اب مرغ اضافه کردم و نوک ق چ هم پودر دارچین گذاشتم تا خوب بپزه و جا بیفته.
سه تا پیمانه برنج رو با نمک و زردچوبه یا اب زعفرون دم شده میزاریم خیس بخوره، دوتا سیب زمینی متوسط رو پوست گرفتم و یکیش رو مربعی خرد کردم و یکیش رو با کاتر گل شکل گل در آوردم و تو روغن داغ سیب زمینی ها رو دو تا سه دقیقه نیم سرخش کردم و کنار گذاشتم، برنج رو آبکش کردم کف دیگ غذا تهدیگ مورد نظر رو میزاریم لایه لایه برنج و سیب زمینی و شوید(شوید یا خشک یا تر فرقی نمیکنه) و یک ق غ پیاز داغ میریزیم و مخلوط میکنیم و چند ق غ زعفرون روی برنج میریزیم و میزاریم دم بکشه.
با این غذا کشمش و خرما هم سرو میکنن که من فقط سه ق غ کشمش رویه تفت کوچولو دادم و روی برنج ریختم، موقع سرو غذا مرغهارو از سسش جدا کردم استخوانش رو دراوردم و واسه شیک تر شدنش سرخشون کردم و کنار سیب پلو چیدم، سسش رو از صافی رد کردم و سرو کردم.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷#سوپ_سفید
موادلازم:
1-آب گوشت 5 پیمانه
2-سس سفید غلیظ 2 پیمانه
3-هویج رنده شده 2 تا 3 عدد
4-کرفس یا جعفری خرد کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری
5-نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه سوپ سفید:
سس سفید و آب گوشت را مخلوط می کنیم و بعد کرفس خرد شده و هویج رنده شده را در آن می ریزیمو می گذاریم چند جوش بزند و سبزیها که پخته شد کمی نمک و فلفل می زنیم ، سوپ را در سوپخوری می ریزیم و کمی جعفری خرد شده روی آن می پاشیم. ( طرز تهیه سس سفید : مقدار کمی کره را روی حرارت متوسط آب کنید . به اندازه مناسب آرد, نمک و فلفل را اضافه کنید . کمی از شیر را هم اضافه کنید تا مواد مورد نظر حبابی شود . )❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢