فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_مجلسی
جذاب و دلبر😍😍
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
روش های نگهداری برگ مو :
خشک کردن برگ مو :
در این روش برگ های تازه و بزرگ مو را شسته و دسته بندی کرده و به وسیله یک سوزن نخ را از برگ ها رد کرده و از طرف دیگر در می آوریم و دو طرف نخ را به هم گره می زنیم و از یک جای مناسب زیر نور آفتاب آویزان می کنیم باید مواظب باشیم که گرد و خاک روی برگ ها ننشیند و چند روزی صبر می کنیم تا برگ ها خشک شوند بعد برگ ها را در یک جای مناسب نگهداری می کنیم که نه رطوبت داشته باشد و نه برگ ها خرد شوند چون در حالت خشک، شکننده هستند و زمان مصرف، چند ساعت قبل از تهیه دلمه، برگ ها را در یک ظرف بزرگ آب ولرم خیس می کنم. این روش خیلی قدیمی است.
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گل_رز_سوخاری باپیازوسیب زمینی 🤩😋
اردسفید: ۲پیمانه 🍟 پودرسیر: ۱ق غ
پاپریکا: ۱ق غ 🍟 فلفل سیاه: ۱ق م
پودرپیاز: ۱ق غ 🍟 فلفل قرمز: ۲ق چ
نمک: ۲ق غ 🍟 شیر: ۱پیمانه
سیب زمینی: ۲عدد🍟 پیاز سفید: یک عدد
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
﷽
♨️ أڂݕـأږ ۅ ځـۅاْڋثِ ڤۅږۍ ۅَ ۅٰآقِعٖۍِ ڋَږٖ إيٖـږآݩِ ۅَڄَهْـأنْٖ ⚠️💯
#اخبارجدید_ایران_وامریکا_لحظه_به_لحظه
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4276355086C61eebb7b85
طفامثل همین کانال اشپزی دراینجا👆هم به حمایت شما نیازمندیم👆👆😍
«صبح» را دوست دارم
که چشمهای روشن ترا
به دل ♥️
تعارف می کند.من ،صبح🌤
و تازه دمنوشی از عشق
#گویا_فیروزکوهی
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
💢ادویهها و سبزیهای معطر را حتما در ظروف شیشهای در بسته نگه دارید تا بو و طعم آنها از بین نرود. شیشه سسهای مایونز بهترین وسیله برای نگهداری این ادویهها هستند... 👏
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فنجات_اسفناج
☞❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ
#فیلم_آشپزی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای امروزت🍳
شادی دم کرده ام
بخند...😊
روزت آرام وشاد
و سرشار از خوشبختی
و عشق و آرامش🥛
بفرمایید صبحانه عزیزان☀️
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ترشه_شامی
مواد لازم:
گوشت چرخكرده (مخلوط گوسفند و گوساله): ۴۰۰ گرم
نمك و دانه فلفل سياه: به مقدار لازم
پياز (رنده و آبگرفتهشده): ۲ عدد متوسط
روغن مايع (مخصوص سرخكردن): به مقدار لازم
گوجهفرنگي (رندهشده): ۲ عدد متوسط
رب گوجهفرنگي: ۱/۴ پيمانه
پيازداغ (نگيني خردشده): ۱/۴ پيمانه
استاك گوشت: ۵۰۰ ميليليتر، جایگزین: همان مقدار آب بههمراه ۱/۲ عدد قرص عصاره گوشت
آب نارنج: ۱ پيمانه
بادمجان (درسته و تلخيگرفتهشده): ۴ عدد
سيبزميني (خلالی خردشده): ۱ عدد بزرگ
روش تهيه:
گوشت چرخكرده را با مقداري نمک ورز دهيد، سپس پياز و مقداري فلفل سياه را به آن بيافزاييد و ورز دهيد تا كاملاً حالت چسبندگی پيدا كند.
كف دست را با مقداری آب مرطوب كنيد. از مايه آمادهشده به اندازه تخممرغ برداريد و در دست بهشكل بيضی فرم دهيد. شامی ها را در تابهاي حاوی روغنِ دسرخ كنيد و روغن اضافی آن را هم بگیرید.
در اين فاصله، رنده گوجهفرنگی را در کمی روغن، روی حرارت ملايم تفت دهيد تا آبِ آن كشيده شود، سپس رب گوجهفرنگي را به آن بيافزاييد و تفت دهيد تا خوشرنگ شود. پيازداغ را همراه استاك گوشت به قابلمه بيافزاييد، حرارت را زياد كنيد تا جوش بيايد. پس از جوش آمدنِ سس و غليظ شدنِ آن، آب نارنج را به قابلمه بيافزاييد. در آخر، كمی نمک و فلفل سياه به آن اضافه و مخلوط كنيد.
شاميها را يکی يکی به قابلمه حاوي استاکِ در حال جوش اضافه کنيد و پس از ۱۰ دقيقه حرارت را ملايم کرده و در قابلمه را بگذاريد تا بهمدت ۳۰ دقيقه بپزند.
در اين فاصله، بادنجانها را در تابهاي حاوي روغنِ داغ، روي حرارت ملايم از هر دو طرف سرخ كنيد