eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
کفش زیبا، استایلتُ شیک میکنه اگه به دنبال استایل شیک با کفش های مجلسی هستی بیا اینجا↓⇣↓↓⇣↓ https://eitaa.com/joinchat/3947889370Cc436d93882 👞انواع کفش های مجلسی 👟اسپرت 🥾بوت 🩴صندل 👡 بچگانه، زنانه، مردانه و... 🛍 در همه سایز و همه مدل موجود شد،شروع قیمت:135🤩 https://eitaa.com/joinchat/3947889370Cc436d93882 کفشهای خاص و تکرار نشدنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باز دوباره فصل تابستون امد و تو هنوز خط چشمتو و میکشی؟😐🖐 بیای اینجا دیگه از این خط چشمای و نمیکشی😪😓 از اینا بکش که دل همه رو برده🤤🤪 خیلی وایب تابستونی داره🔥💧 👗🧚‍♀ https://eitaa.com/joinchat/2183069786C32ebefb365 🐾 👗🧚‍♀ https://eitaa.com/joinchat/2183069786C32ebefb365 🐾 بیا اینجا یه میکاپ خفن شو😌☝️🏼💕"!🐈
هدایت شده از تبلیغات عجایب
شوهرم داشت طلاقم میداد میگفت گناهکارنشدم که گفتم بچه میخوام ! به زندگیم رفته😭🧨 اصلا وقت نمیکردم به زندگیم برسم😭 خواهرم این کانالو بهم داد گفت برنامه های نظافت و گردگیریش واسه خانماییکه وقت کم میارن واسه عالیه😍 زندگیم برق افتاده دوباره🌷👇 https://eitaa.com/joinchat/4172218699C2da3bc9758 3هیچ از جاری جان جلوتری اگه رو یاد بگیری 😳☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به همین آسونی ژلـه مغــزدار درست کن😍😋 مواد لازم 👇🏻 ژله آلوئه ورا ۱ عدد ژله انگور بنفش۱عدد (طعم و رنگ دلخواه ) شیر ۱ لیوان به ژله آلوئه ورا نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد از خنک شدن شیر رو اضافه کنید و هم بزنید قالب رو چرب کنید و توی قالب بریزید ولی قالب رو پر نکنید ۱ ساعت در فریزر قرار بدید یا ۳ ساعت در یخچال تا خوب ببنده و بعد دوباره قالب رو با روغن مایع چرب کنید ژله انگور رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید و کمی در ظرف بریزید و بعد طبق ویدئو ژله سفید رو که قبلا از قالب خارج کردید روی ژله انگور قرار بدید و روش رو با ژله انگور پر کنید و در یخچال قرار بدید تا ببنده. نوش جان 💚 🌟
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی هندوانه بستنی هندونه ای سه سوته هندوانه بستنی وانیلی 🌟
🔴 برای اولین بار پولسازی بانوان فقط با یه گوله نخ🧶😳 ➖ دوست داری تو این گرونی یه هنر پولساز یاد بگیری که از نون شب واجب تره🥺 ➖ می‌دونستی تو این کانال میتونی به آسونترین شکل ممکن مکرومه بافی این هنر پولساز رو یاد بگیری🤩 پس همین الان بزن رو لینک تا از دستش ندادی💁‍♀👇 اینجا تخصصی ترین کانال آموزش مکرومه بافیه🤩👇 https://eitaa.com/joinchat/1629618400C24816e57f7 باورم نمیشه آموزشاشون صد در صد تضمینیه😱☝️ هم سفارش داریم هم اموزش💁‍♀😍
هدایت شده از تبلیغات عجایب
. 🧶همه چیز از پایه تا پیشرفته رو بهت یاد میدن اونم توی یک ماه🤩😳 و خیلی زود میتونی شروع به فروش آثار هنریت کنی💪💪 پس چرا منتظری💁‍♀👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1629618400C24816e57f7 پیوستن رو بزن و به جمع تخصصی ترین کانال مکرومه بافی تو ایتا ملحق شو👆👆👆👆
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا با نون باگت و سس پیتزا😍😋 سس پیتزا گوجه: ۳-۴ عدد فلفل دلمه: ۱ عدد سیر: ۴ حبه پیاز: ۱ عدد به موارد بالا روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک بزنید و ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه بذارید بعد از ۲۰ دقیقه به اون روغن زیتون بزنید و اونهارو پوره کنید. نون باگت رو باز کنید از اون سس بزنید روش، پنیر پیتزا و ریحون خشک بریزید و دوباره ۱۰ دقیقه توی فر بذارید. 🌟
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درود🥰 با یه خورشت هویج متفاوتو خوشمزه چطورین؟ مواد لازم برای ۴ نفر: ران مرغ به ۶ عدد(البته هر چقدر خودتون دوست دارین) زعفران دم شده نمک، فلفل سیاه ۱ عدد پیاز نگینی خورد شده ۳ حبه سیر ریز خورد شده آب جوش ۳ پیمانه هویج بزرگ ۵ عدد رب گوجه فرنگی ۲ ق غ خ (من مثل همیشه ۱ ق غ خ رب فلفل هم اضافه کردم) لیموی تازه ۱ عدد خلال پسته برای تزئین طرر تهیه: توی یک قابلمه مقداری روغن میریزیم و سپس پیاز و سیر خورد شده رو بهش اضافه میکنیم و تا زمانی که شیشه ای شد و عطرش آزاد شد تفت میدیم. سپس تکه های مرغ رو که خوب با آب سرد شستیم بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل و زعفران دم شده فراوان بهش میزنیم و میذاریم مرغ و پیازا با حرارت بالا با هم خوب تفت بخورن و سرخ بشن تقریبا ۵ دقیقه ای طول میکشه و سپس بهش آب جوش رو اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت متوسط بپزه. حالا هویجامونو با رشته کن یا رنده درست میکنیم ترجیحا رشته کن باشه بهتره قشنگتر دیده میشه. توی تابه میریزیم و بهش زمانی که مرغامون کاملا پخت آبش رو به هویجا اضافه میکنیم تقریبا باید سطح هویج رو بپوشونه اگر کم بود میتونین یه مقدار هم آب جوش اضافه کنین بهش.آبلیموی تازه رو آیشو میگیریم و به هویجا اضافه میکنیم و میذاریم با حرارت کم هویجا خوب بپزه.وقتی دیدین هویجا پخته بهش رب رو اضافه میکنیم و خوب با هم یکدست میکنیم و میذاریم خورشتمون جا بیفته(نمک غذا رو تست کنید ولی چون خود آب مرغ نمک داره فکر نکنم نیاز به نمک باشه ولی شما تست کنید و ببینید چطوره)تمام 🌟