eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خانم ایرانی همیشه باید پودر هل آماده داشته باشه بخصوص الان که در تکاپوی درست کردن شیرینی عیدهستیم ،چون اکثر شیرینی ها دسرها و کیک های سنتی کشورمون داخلش پودر هل داره _من قبلا یه ساعت مینشستم دونه های هل رو از پوسته جدا میکردم یه ذره میشد ودیگه نمیشد تو اسیاب پودرش کنم پس داخل هاون میکوبیدم تا پودر بشه تازه پوستش که کلی عطرو بو داره هدر میشد _بعدها به ذهنم رسید که از این روش استفاده کنم هم مقدارش خیلی زیاد میشه هم بدون دردسر و زحمت کلی پودر هل داریم _برای نگهداریش هم روش سلفون بکشید مطابق فیلم تا هوا و رطوبت داخلش نره و عطرش هم خارج نشه و برای مدت طولانی داخل کابینت نگهداری کنید 👈شکرم برای اینکه راحتتر پودر بشه اضافه کردم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍋 به محض گلو درد، این‌نوشیدنی را قرقره کنید👌 آب لیموترش را با آب گرم مخلوط کرده و هر روز چندین بار با آن قرقره کنید و مقداری از آن را قورت دهید، ورم گلو و گلو درد شما را رفع میکند ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
آوردم 😋 خوشمزه و جذاااب تازه اونم 🥰 اول از همه ی پیاز خورد کردم تفت دادم سبک ک شد گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم سرخشون کردم قارچ و فلفل دلمه خرد شده اضافه کردم سرخ ک شدن زردچوبه نمک فلفل اویشن زدم تفت دادم بعد رب و یک ق سس کچاپ زدم یکم ک تفت خورد خاموش میکنیم.پایه قارچ جدا کردم پوستو کندم از مواد گذاشتم داخل قارچ روش پنیر پیتزا ریختم و چنتا ذرت گذاشتم و اویشن پاشیدم.قارچارو چیدم توتابه درشو گذاشتم قارچ آب میندازه با همین آبش پخته هم میشه در حد یک دیقه حرارت زیاد میکنیم و بعد آمادس😋😋😋😋حدودا ۱۰الی ۱۵دیقه طول میکشه بچها.از قارچای درشت استفاده کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
‍ ✅ دسر ایرمیک پرتقالی🍊 ✍مواد لازم: 👈برای لایه زیر 2 بسته بیسکوییت کاکائویی 2قاشق غذاخوری کره 3قاشق غذاخوری روغن مایع 👈برای دسر ایرمیک 3لیوان اب پرتقال 2 لیوان آب 1لیوان شکر 10 قاشق غذاخوری  ایرمیک (آرد سمولینا ) 1پاکت وانیل 5 گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری 👈برای روی دسر 1پاکت یا 200ml خامه صبحانه 2 بسته شکلات 80 گرمی (جمعا160گرم) 🍜طرز تهیه: ایتدا بیسکوییتها را در غذاساز بریزید و پودر کنید کره آب شده و روغن مایع را روی بیسکوییتها ریخته و با هم مخلوط کنید و به هم بزنید.مخلوط بیسکوییت و گره را در یک  قالب کمر بندی  یا سینی بریزید و در همه جای قالب به طور مساوی  پخش کنید و با قاشق یا ته استکان روی بیسکوییت ها را فشار دهید تا به هم فشرده شوندو در یخچال بگذارید.برای دسر ایرمیک آب پرتفال،آب،،شکرو ایرمیک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت گاز بذارید و مداوم هم بزنید و بپزید تا قوام بگیرد و در اخر وانیل را هم به دسر پخته شده  اضافه کنید و به هم بزنید.دسر پخته شده را روی بیسکوییتها بریزید و به صورت مساوی پخش کنید و بزارید سرد شود.خامه را روی گاز بزارید تا به نقطه جوش برسد.قبل از اینکه بجوشد زیر آن را خاموش کنید و شکلاتها را درون خامه بریزید و هم بزنید تا شکلاتها آب شوند و بعد از اینکه گاناش به دمای اتاق رسید روی دسر ایرمیک بریزید و بعد از اینکه 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت کرد برش بزنید و سرو کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano
👈۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو با ۲ پیمانه آرد، (❗️اگر برای مصرف غذایی میخواهید با نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید)و ورز بدید (و❗️ اگر برای شکلاتی میخواید نمک رو حذف کنید.) ممکنه آرد بیشتر یا کمتر نیاز باشه بنابراین نصف پیمانه دوم را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر لطیفی بدست آوردید. خمیر را داخل کیسه و یکساعت در یخچال استراحت دهید . 👈میز کار و وردنه را خوب آردپاشی کنید و به قطر ۱ میلی متر به هر شکلی دوست دارید باز کنید و موادی که دوست دارید داخلش قرار دهید و با چنگال یا قالب پیراشکی لبه ها رو ببندید و در روغن داغ سرخ کنید. خوشمزه ترینش از نظر من قرار دادن تکه ای پنیر پیتزا و برای شیرینش نوتلاست. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
1-استفاده از آب گرم برای درآوردن ژله از قالب این روش بیشتر مورد استفاده است.پس از اینکه ژله آماده شد ،ظرف ژله را داخل ظرفی باسایز کمی بزرگتر که پر از آب جوش است قرار دهید.پس از آنکه حدود 15 ثانیه گذشت ،ظرف ژله را از ظرف آب گرم درآورید و با برگرداندن ظرف ژله تو ظرف مورد نظرتون که می خواهید ژله را در آن سرو کنید، کار درآوردن ژله از قالب به اتمام می رسد. در این روش دو تا نکته باید رعایت شود.اول اینکه بیشتر از 20 ثانیه قالب در آب نماند و دوم اینکه ظرف آب جوش خیلی بزرگتر از قالبتان نباشد که دستتان نسوزد. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو لیوان ارد ویک قاشق مایه خمیر فوری و یک قاشق شکر و یک قاشق مربا خوری بکین پودر و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید دوقاشق روغن اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد بعد توی ظرفی را کمی چرب کنید وخمیر را بذاربد واسه بکساعت استراحت دهید وبعد پف خمیر را خارج کنید پیتزا ... توی تابه را کمی چرب وخمیر را پهن کنید وسس کچاب بریزید وپنیر بریزید و گوشت چرخ شده که با فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه و قارچ تفت خورده وبعد پنیر بریزید و گوجه وزیتون بزارید وکمی اسپری اب کنید واسه کش امدن پنیر وروی گاز شعله پخش کن بزارید با حرارت ملایم تا زیر خمیر طلایی بشود وپنیر هم اب بشود وبا سس کچاب تزیین کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
آرد ۱پیمانه +۱/۴پیمانه آب ۱/۲پیمانه روغن مایع ۱/۲پیمانه ماست خامه ای ۱/۲پیمانه ب پ ۲ ق چ نمک به میزان لازم تخم مرغ ۲ عدد مواد ماکارونی ۱ پیمانه فلفل دلمه ای رنگی کمی پنیر پیتزا هم مقداری تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید ...سپس آب و روغن و ماست و نمک رو اضافه کنید هم بزنید در آخر آرد و ب پ رو طی ۳ مرحله اضافه کنید هم بزنید داخل قالبهای مافین کاغذ کپسول گذاشته از مواد داخل قالب تا نیمه بریزید از مواد ماکارونی روش ریخته سپس کمی پنیر و فلفل دلمه ای نگینی در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد بمدت ۲۰ دقیقه بپزید نوش جون کرپ رول گوشت ... من از مواد ماکارونی و پنیر و ذرت قارچ و فلفل دلمه ای رو باهم مخلوط کردم داخل کرپ آماده رول کردم تو فر بمدت ۱۰ دقیقه گذاشتم تا پنیر آب شه بعد پخت برش زدم روشو با گوجه مینیاتوری تزیین کردم . ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
تزیین🤩🤩👌 ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
تزیین🤩🤩👌 ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله های مرغ راکوبیده ابلیمووآب پیازوزعفرون بزنیدوسه ساعت دریخچال بزاریدبعدنمک وفلفل بزنیدوبعدفیله هاراتواردبزنیدبعددرزرده تخم مرغ ودراخرتواردسوخاری ودرروغن داغ سرخ کنید ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💖💖💖💖💖💖💖 ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت گردن ۲۵۰گرم بادمجان ۸ عدد پیاز داغ ۳ ق غ پر نعناع داغ ۵ ق غ عدس ۱ لیوان سیر ۵ حبه نمک ، فلفل، زرد چوبه ، دارچین پودر گردو ۲ ق غ طرز تهیه ابتدا گوشت رو با عدس بزارید بپزه ، یه دونه پیاز بزرگ ، نمک و فلفل و زرد چوبه و چوب دارچین، سیر هم اضافه کنید و بزارید خوب بپزه بعد بادمجونها رو هم با کمی روغن سرخ کنید . من برای پخت بادمجون ها کمی از آب گوشت اضافه مبکنم بهش ، کمی دارچین هم بزنید. بعد پیاز داغ درست کنید، سپس نعناع داغ . بعد وقتی بادمجون هاپخته شد اونا رو بکوبید ، گوشتا رو هم ریش ریش کنید به همراه عدس و پیاز داغ و دو ق از نعناع داغا به بادمجونها اضافه کنید . من دو ق پودر گردو هم میزنم . بعد داخل ظرف مورد نظر بریزید و روشو تزیین کنید . برای این که حلیم بادنجونتون محشر تر بشه تو کشکتون یه حبه سیر رنده کنید و بریزید روش ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ @AshPaziBano
🌺کباب بختیاری 🌺 مواد لازم: راسته گوسفند و سینه مرغ 400 گرم زعفران دم کرده نصف فنجان پیاز 2عدد آبلیمو 3 قاشق غذا خوری نمک و فلفل و روغن مایع به مقدار لازم طرز تهیه: اول پیاز ها را رنده کرده وآب آنها را بگیرید سپس آن را با آبلیمو ,روغن مایع,زعفران خوب دم کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس مرغ و گوشت را تکه تکه کنید ودر این سس آماده شده بخوابانیدو در یخچال به مدت 7 ساعت قرار دهید تا سس کاملا به خورد مرغ و گوشت برود بعد از 7 ساعت از یخچال بیرون آورده و به ترتیب یک تکه گوشت گوسفند و یک تکه گوشت مرغ را به سیخ بکشید وکمی روی آنها را به هم فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند سپس با پشت چاقو روی آنها چند ضربه بزنید تا کمی نازک شوند و در آخر کبابهای به سیخ کشیده شده را روی حرارت ذغال کباب کنید ودر صورت نیاز کمی نمک و کره ی آب شده روی آنها بمالید تا مزه آن بهتر شود بعد از مغزپخت شدن کبابها میتوانید آنها را درون یک تکه نان بگذارید و بعد از تزیئن کردن به شکل دلخواه با برنج و یا نان سرو کنید. امیدوارم لذت ببرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ cнαɴɴεℓ◍➲ @Ashpazibano ⇦«◌»
🌷مواد لازم برای۳ نفر زرشک ۲ قاشق سوپ خوری تخم مرغ (زرده) ۲ عدد زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل به مقدار لازم کره آب شده ۱/۴ پیمانه ماست چکیده ۱/۲ پیمانه مرغ ۲۵۰ گرم برنج 1.5 پیمانه خلال پسته - برای تزئین به مقدار لازم خلال بادام - برای تزئین به مقدار لازم 🌷طرز تهیه ۱- گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند، آب مرغ را جدا کنید و پس از درآوردن استخوان‌های آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. ۲- زعفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، تمام ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل یخچال بگذارید. ۳- برنجی را که از قبل خیس کرده‌اید، بجوشانید و آبکش کنید ۴- یک عدد زرده تخم مرغ، 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید. ۵- مقداری مرغ به صورت یک لایه نازک روی ته دیگ بچینید و روی آن نیمی از پلو را بریزید. بقیه مرغ را روی برنج بچینید، بقیه برنج را نیز روی مرغ بریزید و سطح مرغ را با برنج بپوشانید. ۶- آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود. ۷- باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید ❁ ٰвٰάήُσٌ ❣ ٖآۺݒَـ.ٖ.ٖ.ٖـݫے ❁ @Ashpazibano
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام_صبحتون_بخیر_و_نیکی ☕️ 🌸 😊 سلامی گرم در طلوعی☀️ زیبا تقدیم شما مهربانان 💕 سلامی بزیبایی عشق💕 به لطافت دل مهربانتون💕 آرزومیکنم پنجره دلتون 💕 همیشه رو به خوشبختی باز 💕 و تنتون سلامت باشه💕 🔬 👇 ℓɨŋk »«☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @Ajaieb_Jahan 🔭
هدایت شده از عجایب جهان
سلاااام و درود✋🏻 روزتون به قشنگی دل مهربونتون💓 🌺سلامم به باران و آیینه باد .. 💖به دلهای سرسبز و بی کینه باد .. 🌺سلامم به عشاق دیرینه باد .. 💖به قلبهای پر مهر و با ریشه باد 🌺سلامم به کوهها،به دشت امید .. 💖به قلب تپنده درسینه باد .. 🌺سلامی به هنگام فجر سپید .. 💖به شفافیه رنگ درشیشه باد .. 🔬 👇 ℓɨŋk »«☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @Ajaieb_Jahan 🔭
‍ ✅شيريني عسلي مناسب نوروز 😍😍 ✍مواد لازم آرد 75 گرم( اگر چسبناك بود تا 5 گرم ديگه آرد اضافه شود) ب پ 1 ق چ پودر کاکائو یک ق غ کره 13 گرم عسل 2 ق غ ( 30 گرم) شير حداكثر چند قاشق( در صورت نياز) 🍜طرز تهیه کره نرم شده و عسل و آرد و ب پ وپودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم،شير رو ذره ذره اضافه كنيد تا خمير يكدستي بشه.بعد خمیر رو بین دو نایلون باز کرده و با قالب دلخواه قالبش بزنید بعد بچینید تو سینی و بگذارید تو فر با دمای 170 درجه حدود 12 دقیقه. •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
 ميگوى پلويى ٢٠٠ گرم پیاز نگینی خرد شده 2 عدد گوجه فرنگی دو عدد نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم بادمجان يك كيلو آرد ٢قاشق سوپ خوری سرپر شیر یک لیوان پنیر موزارلا 100 گرم سير رنده شده بمقدار دلخواه كره دو ق غ  بادمجانهارو كبابى كرده پوست بكنيد و ساطورى كنيد و كنار بگذاريد جعفری خرد شده یک قاشق سوپخوری پيازهارو خرد كرده داخل ماهيتابه تفت دهيد، كمى كه نرم شد سه حبه سير رنده شده را بيفزاييد و پس از آن ميگوهارو داخل دستور ريخته و سرخ كنيد، نمك و فلفل و زردچوبه بمقدار كافى افزوده و پس از آن يك قاشق رب گوجه فرنگى و گوجه هاى رنده شده را اضافه و ده دقيقه اجازه پخت دهيد در طرفى جداگانه آرد را با دو ق غ كره تفت دهيد وقتى خامى آرد گرفته شد يك ليوان شير را كم كم اضافه كنيد و پس از آن بادمجانها رو بيافزاييد، و مرتب هم بزنيد نمك و فلفل به اندازه كافى بزنيد و پنير موزارلاى رنده شده رو هم اضافه كنيد ( من دوتا حبه سير رنده شده هم به بادمجونها زدم)  بادمجانهارو داخل بشقاب سرو ريخته ميگوهارو هم روى بادمجانها بريزيد و جعفرى خرد شده رو هم روى غذا ريخته و به همراه نان نوش جان كنيد، بجاى ميگو از گوشت خورشتى يا چرخكرده هم ميتوان استفاد•••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
‍ ✅شیرینی قیطونی😍😍 ✍مواد لازم پودرقند ۱۸۰ گرم آرد سفید ۱۸۰ گرم آرد نخودچی ۱۸۰ گرم روغن جامد ۱۸۰ گرم زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری هل ۱ قاشق مربا خوری گلاب ۱/۲ پیمانه پسته یا گردو یا پودر نارگیل رنگی من با زعفران غلیظ نارجی کردم به میزان لازم 🍜طرز تهیه کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست شود . سپس آردها وهل وزنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد کنید . خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید . سپس از خمیر توپک های کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم)برداشته و داخل گلاب انداخته (میتوانید ازعرق بهار نارنج ویا بید مشک استفاده کنید) و در مغز های مختلف بغلطانید . در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید. •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔷 یک بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده خوب هم زدم تا کاملا حل شد و گذاشتم سرد شد نصف لیوان بستنی وانیلی که شل شده رو بهش اضافه کردم و خوب هم زدم تا کاملا مخلوط شد کف سینی سلفون کشیدم و ژله رو داخلش ریختم و گذاشتم داخل یخچال بست بعد با در بطری نوشابه که خوب شستم و باهاش قالب زدم و ژله های قالب زده شده رو به قالبم (تو جام درست کردم و بعد برگردوندم)چسبوندم و گذاشتم داخل یخچال تا ژله ها به ظرف بچسبن یک بسته ژله بلوبری رو داخل یک و نیم لیوان آب جوش خوب حل کردم و گذاشتم سرد سرد شد(اگه گرم باشه اون ژله گردا رو آب میکنه ها) بعد ریختم داخل قالب و گذاشتم کاملا بست و بعد برگردوندم •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
😍😍 زرده تخم مرغ ٣ عدد__پودر قند ٧٥ گرم__هل ١/٨ ق چ__آب ليمو ١/٨ ق چ__وانيل ١پنسه__گردو ٨٠ گرم زرده و پودر قند و وانيل را انقدر بزنين تا سفيد و كشدار شود. پودر هل و آبليمو رو اضافه كنين. گردو خرد شده را اضافه كنين مخلوط كنين بعد با قاشق روي سيني كه با كاغذ روغني پوشيده شده قرار دهيد. دماي فر ١٥٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه. •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
ماست یک قاشق شیر نصف لیوان جوش شیرین نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر یک قاشق چای خوری نمک کمی شربت بار 1قاشق غدا خوری روغن جامد 2 قاشق غدا خوری ارد تا اندازه ای که خمیر با دست نچسبدهمه مواد رو با هم مخلوط کرده ارد رو کم کم میریزیم تا خمیر خوبی به دست بیاد کمی ورز میدیم 2ساعت استراحت میدیم سطح رو ارد پاشی کرده خمیر رو 3میل باز میکنیم به هر شکل دوس دارین برش بزنین تو روغن داغ سرخش کنین وقتی از روغن خارج کردین سریع تو شهد ولرم بندازین 1دقیقه صبر کنین و از شهد خارج کنین تو سبد بزارین تا شهد اضافیش خارج بشه •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢