هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سه شنبه بیستم اسفند ماه
10 قدم مانده به خندیدن برگ🍀
یک نفس مانده به ذوق گل سرخ🌹
چشم در چشم بهاری دیگر تحفه ای یافت نکردم
که کنم هدیهتان🎁
یک سبدعشق و محبت
همه ارزانیتان
صبح زیباتون بخیر و شاد شاد
و بدون استرس
🔬 #عجایب_جهان 👇
ℓɨŋk »«☞ @Ajaieb_Jahan 🔭
#_کوفته_برنجی:
مواد لازم برای تهیه خمیر کوفته:
1-برنج آبکش شده 3 پیمانه
2-روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
3-نمک به میزان لازم
مواد لازم برای داخل کوفته:
1-خلال بادام 3 قاشق غذاخوری
2-گوشت چرخ کرده 150 گرم
3-پیاز سرخ شده 1 عدد متوسط
4-زرشک 3 قاش غذاخوری
5- نمک و فلفل به میزان دلخواه
✍️طرز تهیه:
برنج را با 3 قاشق غذاخوری روغن و نمک کاملا می کوبیم یا داخل میکسر می ریزیم تا نرم و یکدست شود.
بعد از اینکه خمیر نرمی بدست آمد، به اندازه نارنگی از خمیر برداشته وسط دست پهنش می کنم و از مواد داخلش ریخته و گردش می کنیم.
سپس در روغن داغ فراوان سرخ می کنیم تا رنگش طلایی شود.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#خورش_قورمه_سبزی_مجلسی
سبزی قورمه سبزی شامل: تره، جعفری، کمی برگ چغندریا اسفناج در صورت تمایل، گیشنیز، شمبلیله
1 کیلو
لوبیا چیتی یا قرمز یک سوم لیوان
پیاز یک عدد
شمبلیله خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
لیمو عمانی 4 تا 5 عدد
گرد لیمو به مقدارکافی
روغن جهت سرخ کردن سبزی و گوشت به مقدارکافی
طرز تهیه:
لوبیا را از شب قبل می خیسانیم و دو یا سه بار آب آن را عوض می کنیم. سپس به همراه آب و نمک میگذاریم تا کمی بجوشد.
لیمو عمانی را در ظرف آب می اندازیم تا کمی نرم شود و با چنگال آن را سوراخ میکنیم.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود.
گوشت را با توجه به سایز مورد نظرمان خرد می کنیم و با پیاز کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شده و سرخ شود به صورتی که آب آن خارج شود. سپس به آن زرد چوبه و کمی فلفل ترجیحا فلفل قرمز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
لوبیا ها را به گوشت و پیاز اضافه کرده و با اندکی آب می گذاریم نیم پز شوند.
در این حین سبزی را شسته و خرد می کنیم. سپس آن راسرخ می کنیم. اگر از سبزی فریز شده استفاده می کنید سبزی را به صورت یخ زده بدون آن که یخ آن باز شود در روغن قراردهید تا پس از سرخ شدن، سبزی به صورت لاستیکی و سیاه رنگ نشود.
بعد از نیم پز شدن لوبیا و گوشت، سبزی سرخ شده، لیمو عمانی و آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
مواد لازم برای پخت پیتزا در آون توستر
خمیر پیتزا (یا نان پیتزا)
پنیر پیتزا
سوسیس یا کالباس (گوشت چرخ کرده یا گوشت گوساله ریش شده برای پیتزاهای گوشت و قارچ یا رست بیف)
سبزیجات معطر خرد شده(جعفری یا ترخون یا …) به مقدار لازم
قارچ
فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده
گوجه فرنگی فیله شده :۱ قاشق مربا خوری
سس گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
آویشن :به میزان کافی
نمک و فلفل :به میزان لازم
ذرت و زیتون :برای تزیین در صورت نیاز
طرز تهیه کامل پیتزا مخلوط
ابتدا خمیر را روی یک سطح یا ظرفی که برای پخت پیتزا در نظر داریم پهن می کنیم. در صورتی که از نان آماده پیتزا استفاده می کنیم می توانیم آن را در ظرف مخصوص آون توستر قرار داده و بقیه مراحل را ادامه دهیم.
برای شروع ابتدا سس گوجه فرنگی یا سس کچاپ را روی نان یا خمیر پخش می کنیم.
سپس مقداری پنیر پیتزا روی آن می پاشیم
سوسیس و کالباس را خرد کرده و روی سطح خمیر پخش می کنیم
فلفل دلمه را نیز به قطعات ریز خرد کرده و روی پیتزا می پاشیم. می توانیم برای ظاهر بهتر پیتزا از فلفل دلمه های رنگی استفاده نماییم.
گوجه فرنگی و قارچ را نیز پس از خرد کردن به اشکال دلخاوه (ورقه ای یا ریز تر) روی سطح پیتزا پهن می کنیم
در انتها پنیر پیتزا را روی کلیه موادی که در مراحل قبل روی خمیر یا نان پیتزا گذاشتیم، به طور فراوان پخش میکنیم.
می توانیم روی پنیر پیتزا نیز چند تکه سوسیس یا قارچ یا زیتون به عنوان تزئین قرار دهیم. موقعی که با آون توستر روی آن را می خواهیم گریل کنیم، پیتزا ظاهر خوشمزه و خوبی به خود میگیرد.
آماده سازی دستگاه برای پخت پیتزا در آون توستر
المنت بالا و پایین آون توستر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم. بهتر است حدود ۳-۴ دقیقه صبر کنیم تا فضای آون گرم شود.
سپس المنت بالا را خاموش کرده و فقط المنت پایینی را روشن می گذاریم.
پیتزا را با سینی مخصوص آن درون آون توستر می گذاریم و زمان را روی ۳۰ دقیقه تنظیم می کنیم.
فن گردش هوا را روشن می کنیم تا گرما یکدست به همه جای پیتزا برسد و پخت یکنواخت به دست آید. توجه کنید که همه آون توستر های بازار فن گردش هوا ندارند.
بعد از پخت کامل پیتزا، المنت پایین را خاموش میکنیم و المنت بالا را روشن می کنیم. این کار برای این است که می خواهیم روی پیتزا را گریل نماییم (سرخ کردن). میتوانیم سینی را روی طبقه بالاتر قرار داده تا حرارت بیشتری به سطح پیتزا برسد. برای حدود۱-۲ دقیقه سطح پیتزا را گریل میکنیم( تا جایی که سطح روی آن طلایی شود).
پیتزا را ۶ یا ۸ تکه کرده و با سس دلخواه نوش جان کنید❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#ژله_اکواریومی
آشپزی خاص❣❣❣
مواد لازم برای تهیه ژله آکواریومی:
-ژله آبی
-پاستیل به شکل ماهی و ...
-شکلات های سنگی
برای تهیه این ژله از ژله آبی رنگ استفاده می کنیم ومی توانید توی تنگ ماهی درست کنید تا واقعی تر به نظر بیاد .یا توی ظرف پیرکس مستطیل که تداعی آکواریوم بشه.از پاستیل به شکل ماهی، کوسه، ستاره دریایی و... وهمچنین پاستیل هایی که الان به اسم پاستیل ترش فروخته می شه به عنوان گیاهان دریایی و جلبک میتوان برای تهیه این ژله استفاده کرد.
طرز تهیه ژله آکواریومی:
ژله رو طبق دستور روی قوطی درست می کنیم.و اون رو توی یخچال می ذاریم.تا زمانی که به غلظت سفیده تخم مرغ برسه.مواظب باشید کاملا بسته نشود.شکلات های سنگی رو ته ظرف میریزیم و ژله رو با قاشق آروم روی اونها می ریزیم.بعد با انبر شیرینی ماهی ها و گیاهان دریایی رو توی ژله می گذاریم.
درباره درست کردن ژله حتما” خیلی شنیده ايد. شما با خرید یك بسته پودر ژله و خواندن دستور پشت بسته ژله به راحتی می توانید ژله خوشمزه و خوشرنگي را درست کنید.برای درست کردن ژله نیاز به آب سرد و آب جوش به يك ميزان است.
اما ژله ای که به این سادگی درست میشود خودش را در ظرفي مناسب یا با تزئیني زيبا بهتر نشان میدهد. یك غذای خوب سه جنبه داره: مزه غذا که 50 ، دوم قیاقه غذا ودر نهايت عطر و بوی غذا که 10 درصد جذابیت غذا را شامل مي شود.
برگرداندن ژله:
در داخل ظرفی که براي تهيه و فرم دادن ژله انتخاب كرده ايد آب سرد بریزید و خالي كنيد تا ظرفتان خیس شود و بعد برای چند دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید و بعد ژله یا دسر مايع را در آن بریزید.
بعد از بستن ژله اول لبه های ژله را با کارد از قالب جدا کنید و برای چند ثانیه قالب را در ظرف آب جوش قرار دهيد و بعد يك ظرف مسطح رو خیس کنید و روی دهانه قالب ژله قرار دهيد و بعد دستتون را بر گردانید .با این کار(خیس کردن ظرف) می توانید در صورتي كه ژله وسط ظرف نبود با یه تکان آن را وسط ظرف بیاورید.
❣❣❣❣
نكاتي در رابطه با ژله:
هيچ گاه از آناناس تازه براي تهيه ژله استفاده نكنيد. آناناس شامل آنزيمي است كه مانع از بسته شدن ژله خواهد شد.براي تزيين ژله از كمپوت آنانس استفاده كنيد. مي توانيد آنانس تازه را براي مدت كوتاهي مثلا 5 دقيقه بجوشانيد تا آنزيم آن از بین برود.درباره آناناس كال، راهكار لذيذي توصيه مي كنيم.قسمت سر و پوست آن را جدا كنيد. ورقه ورقه ببريد و در ظرفي بريزيد. روي آن را با آب و شكر بپوشانيد و چند دقيقه بجوشانيد. سپس درون يخچال قرار دهيد تا ترد و خوشمزه شود.
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#کیک_ارده
تخم مرغ ۵ عدد
شکر یکدوم پیمانه
آرد یک و یک چهارم پیمانه
ارده یکدوم پیمانه
شیر یکدوم پیمانه
روغن مایع یکدوم پیمانه
بیکینگ پودر یک ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
زرده و سفیده را جدا کنید
زرده ها و شکر وکمی وانیل بزنید تا رنگش روشن بشه
مایعات با هم مخلوط کرده ب مواد اضافه کنید و ی دور با همزن بزنید
سفیده هارو جدا بزنید
هردوتارو باهم مخلوط کنید(سفیدها را ب مخلوط زرده و مایعات)
اگر تمایل داشتین یکدوم پیمانه کنجد اضافه کنید و آردو بیکینگ پودر
در قالب میا ن تهی در فر ۱۸۰ بپزید
نوش جان
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#سالاد_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته مکعبی+پیازچه خرد شده+خیارشور+شوید+ماست پرچرب +مایونز+نمک،فلفل+آبلیمو را مخلوط کنید و در یخچال بذارید
نوش جان❤️
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢