eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله الرحمن الرحيم 🔴 اگر خانه شما از بوی غذا پر شده و باعث ناراحتی خانواده می شود ، از دود اسفند و یا دود خاکشیر استفاده کنید و یا با دود کردن دارچین می توانید کاملا بوی غذا را از بین ببرید در ضمن دود اسفند باعث ضد عفونی کردن محیط هم می شود. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مـواد لازم : (برای۴ نفر) فیله مرغ۴۰۰ گرم + روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری + آب انار ۲ لیوان + سیر ساطوری شده ۲ حبه + زیره سبز۳ قاشق غذاخوری + پودر گشنیز۳ قاشق غذاخوری + فلفل سیاه ۲ قاشق غذاخوری + دارچین۱ قاشق غذاخوری + نمک1/2 قاشق غذاخوری طـرز تـهـیـه : ابتدا زیره، پودر گشنیز، دارچین و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. حالا تکه های فیله را در یک ظرف بریزید و سیرهای تازه ساطوری شده را به آنها اضافه کنید. مخلوط قبلی را هم به فیله ها بیفزایید و آنها را در یک ظرف پلاستیکی مناسب قرار دهید و آب انار را به عنوان آخرین جزء به آنها اضافه کنید و در ظرف را ببندید و به مدت ۱۲ ساعت بگذارید تا فیله های مرغ بمانند تا طعم دار شوند. فر را در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید. فیله ها را در ظرفی که ته آن با روغن زیتون چرب شده است، بچینید و در فر بگذارید. تا وقتی فیله ها می پزند، مخلوط سایر مواد را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید و قبل از اینکه فیله ها را سرو کنید، این سس را روی آنها بریزید .و به صورت گرم سرو کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید وقتی ماسک رو ضدعفونی میکنید چه اتفاقی میافتد ○ عجایب جهان ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام عزیزان فینگر فود راحت و ساده و برای مهمانی ها و مراسم ها پر کاربرد . جای تن ماهی می تونید سینه مرغ استفاده کنید و کاناپ مرغ داشته باشید . برای ۱۶ عدد کاناپ نون تست نصف بسته (من از مینی تست استفاده کردم) کنسرو تن ماهی ۱ عدد خیارشور ۲ عدد سس مایونز ۲ ق غ آب لیمو ۱ ق غ شوید ۲ تا ۳ ق غ تن ماهی رو گذاشتم ۲۰ دقیقه بجوشه و بعد باز کردم و روغنش رو خارج کردم .با چنگال ریز ریز کردم . خیار شور رو ریز نگینی خرد کردم . همراه تن ماهی و سس و آب لیمو و شوید مخلوط کردم . روی نون تست ها کمی از مواد قرار دادم و به دلخواه تزیین کردم . من از مینی تست استفاده کردم می تونید از نون تست هم استفاده کتید و برش بدین و یا حتی قالب بزنین ‌. جای کنسرو تن ماهی می تونید از سینه مرغ استفاده کنید و کاناپ نرغ و یا به نوعی سالاد مرغ داشته باشید . جای شوید از جعفری و یا پیازچه و یا سبزی دلخواهتون می تونید استفاده کنید . ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جــمعہ هشتم 🎉 فروردین ماهتون پرازشادی🌸🍃 امروز هر چه آرزوی خوبه نثارشما مهر و محبت و دوستی راهی زندگی شما عطر خوشبوی گلهای بهاری هدیه امروز شما آدینہ بهاری تون 🎉 صبحتون بخیر و نیکی عزیران🌸🍃 ○ عجایب جهان ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام جمعه هشتمین روز بهار🌴 انشالله امروز در پناه پروردگار دلتون بدون درد زندگیتون بدون غم دنیاتون بدون مشکل لحظه هاتون شادتر از هر روز سپری بشه👌 صبحتون زیبا و دلتون شاد جمعه تون گلبارون🌷 کانال باخدا باش ↯ ○ عجایب جهان ○👇 cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
: مواد لازم برای ۴۸ عدد : کره نرم ۲۲۶گرم شکر یک و نیم پیمانه تخم مرغ یک عدد وانیل کمی آرد ۲پیمانه جوش شیرین نصف قاشق چای خوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری فندق ریز خرد شده نصف پیمانه طرز تهیه : فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید. کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود. آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید. خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود. ارزش غذایی هر یک عدد : کالری : ۸۰ چربی : ۵ گرم کلسترول : ۱۵ میلی گرم سدیم : ۶۰ میلی گرم کربوهیدرات : ۸ گرم پروتئین : یک گرم
: زمان آماده سازی : 40 دقیقه زمان پخت : 9 دقیقه مواد لازم بیسکویت شکری : کره نرم شده 1 و نیم فنجان شکر 2 فنجان تخم مرغ 4 عدد وانیل مایع 1 ق چ آرد 5 فنجان بکینگ پودر 2 ق چ نمک یک چهارم ق چ طرز تهیه : کره و شکر را با هم زن آنقدر بزنید تا صاف و یکدست شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید و در آخر ترکیب آرد ، نمک و بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا جایی که خمیر یکدستی داشته باشید این خمیر را 1-24 ساعت در یخچال استراحت بدهید. فر را با دمای 200 درجه سنتیگراد روشن کنید تا گرم شود. برای بدن آدم برفی ها گلوله ای از خمیر به اندازه ی گردو برداشته گرد کنید و به آرامی روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید به شکل دایره صاف کنید . برای سر آدم برفی ها یک گلوله از خمیر به اندازه ی مروارید برداشته و صاف کنید و در قسمت بالایی دایره بدن بگذارید . اگر قالب مناسب این کار را داشتید میتوانید خمیر را بین دو عدد کاغذ روغنی باز کرده و به اندازه برای سر و بدن آدم برفی قالب بزنید . بیسکویت ها را به مدت 6-8 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و بعد از خارج کردنشان از فر بگذارید کاملا خنک شوند . مواد لازم برای تزئین کوکی ها به شکل آدم برفی شکلات سفید وانیلی 450 گرم مروارید خوراکی سیاه برای چشمها و دکمه های آدم برفی تخمه آفتابگردان یا خربزه که با رنگ خوراکی نارنجی رنگ آمیزی شده برای بینی آدم برفی اسپرینکل های برفی برای تزئین شکلات را رنده کرده و داخل مایکروفر بگذارید و هر 30 ثانیه هم بزنید تا کاملا ذوب شود . اگر مایکروفر نداشتی
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢