ایده تزیین
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#ایده
تزیین🤩🤩👌
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#ایده
تزیین🤩🤩👌
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#ایده
تزیین🤩🤩👌
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#ایده
تزیین قرمه سبزی🤩🤩👌
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#ایده
تزیین🤩🤩👌
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_فوری
👨🍳🍱👩🍳
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_لواش_فوری
مواد لازم:
٣ پيمانه آرد
١ پيمانه آب
١/٣ پيمانه روغن ١/٤ق چ شكر
١ ق چ نمك
١ ق مربا خ بيكينگ پودر
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸شنـبـه تـون زیبـا
💖روزی که ولادت امام حسین
🌸ارباب محبت باشد
💖بی شک بهترین روز دنیاست
🌸پراز شادی ،پراز لبخند
💖پراز عشق و آرامش
🌸پراز خیر و برکت و
💖پراز حس خوشبختی خواهد بود
🌸 #عـیدتـون_مـبارک 🌸
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #عٰجـایٖݕٖـ_ڄٖہٰـاٰݩٰ ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلاد گل رسول و زهرا و علی است
زیرا که جهان خجسته زین نور جلی است
ما را دگر از روز جزا بیمی نیست
چون بر دل ما عشق حسین ابن علی است
#سلام_روزتون_حسینی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #عٰجـایٖݕٖـ_ڄٖہٰـاٰݩٰ ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹سردارم روزت مبارک پاسدار کرامت و حرمت 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
○ عجایب جهان ○👇
cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
گفتمش جانا نرو...
نشنید و رفت ...
روزت مبارک پاسدار دلها💚🌸💗🌸
○ عجایب جهان ○👇
cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
هرروز صبح كه چشم ميگشايي
يعني قرار است كه باشي
يعني بايد نقشت را در اين صحنه شگفت زندگي بازي كني
نگاهي نو، حضوري نو ،تجربه اي نو، براي تو...
امروزت را زندگي كن.....🌸
#صبحتون_بى_نظير💜
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#توپك_هاي_ژله_اي🍧🍡
ابتدا ژله با طعم دلخواهتان را در نصف ليوان آب داغ حل كرده و وقتي به دماي محيط رسيد نصف ليوان شير اضافه كنيد
دقت كنيد شير به دماي محيط برسد كه موقع اضافه كردن به ژله نبُرد.
قالب را با كمي روغن چرب كرده و ژله را داخل قالب بريزيد
و در يخچال قرار دهيد تا ببندد.
من از ژله ي طالبي و انار و قالب توپي استفاده كردم.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#سالاد_یونانی
تشکیل شده از :سینه مرغ پخته شده مکعبی خرد شده، سیب زمینی پخته مکعبی خرد شده، پیازچه ، خیارشور، شوید، سس مایونز، هویج پخته شده و ذرت که ترکیب خوشمزه ای از یک سالاد دلچسب رو بهمون میدن
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#سمبوسه_گوشت_و_سيب_زميني
پياز وخلال كردم تفت دادم وگوشت چرخ كرده را باهاش سرخ كردم زردجوبه فلفل قرمز وسياه ادويه كاري وپودر دونه گشنيز اضافه كردم تفت دادم وبعد مقداري جعفري وگشنيز ريز شده اضافه كردم ومخلوط ويه تفت كوچولو دادم ٤تا سيب زميني متوسط آبپز شده وله شده را به آن اضافه كردم ومخلوط كردم توي اين مرحله احتياج به تفت زياد نداره وميتوانيد فقط مخلوط بشه وبعد طبق فيلمي كه گذاشتم ميتونيد سمبوسه ها رو بپيچونيد.
سس سمبوسه:
تمرهندي را با آب جوش خيس كردم وبعد آنراصاف وشيره اش را گرفتم روي حرارت گذاشتم جوش كه آمد كمي رب گوجه فرنگي وفلفل قرمز(فراوان) ريختم و وقتي كم آب شد از حرارت برداشتم وسس آماده شد 😋
مقدار فلفل به خودتون بستگي داره من كه خيلي تند دوست دارم😋
#کیک_کشمشی
تخم مرغ چهارتا
شکر یک پیمانه
ارد قنادی سه پیمانه
شیر ولرم نصف پیمانه
وانیل کمی
بکینگ پودر دو ق م یا یک بسته
کره اب شده یک سوم پیمانه
کشمش یک پیمانه
زرده وسفیده رو جداگانه بزنین تا کرمی بشن بعد به زرده شکر را اضافه کنین وبه زدن ادامه بدین بعد کره رو هم اضافه کنین ودرادامه شیر رو وبعد ارد الک شده رو اروم اروم اضافه کنین همراه بکینگ پودر وبا قاشق چوبی دورانی اروم مخلوط کنین تا ارد تموم بشه بعد سفیده رو هم اضافه کنین واروم مخلوط کنین وکشمش هارو تو ارد بغلطونین ونصف کشمش هارو اضافه کنین به مایع ونصف دیگه رو بعد اینکه تو قالب ریختین رو پخش کنین با دمای۱۸۰تا۱۹۰درجه سانتیگراد بزارین حدودا۴۵تا۵۰دقیقه بپزه وبعد شعله بالا تا روش طلایی بشه بعد خنک شدن از قالب دربیارین وبرش وسرو نمایین.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#لوبیا_چشم_بلبلی_پلو_با_گوشت_قلقلی 😍
برای دوپیمانه برنج یک پیمانه از قبل لوبیا چشم بلبلی پخته و کنار میزاریم برنج رو به مرحله آبکش رسونده و لوبیا لا به لای برنج می ریزیم بعد دم میزنیم 😊برای درست کردن گوشت قلقلی اول یک عدد پیاز رنده شده رو آبش گرفته و با گوشت چرخ کرده ورز می دهیم و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و ورز میدیم و قلقلی کرده داخل روغن سرخ میکنیم من بعد از سرخ شدن قلقلی کمی پوره گوجه بهش اضافه کردم 😊
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#مانتي
مواد لازم براي خمير:
آرد 2ليوان
نمك 1ق چ
روغن مايع 1ق چ
آب به اندازه ايي ك خمير به دست نچسبه
مواد مياني:
گوشت چرخكرده 200گرم
پياز رنده شده 1عدد
نمك 1ق چ
مواد روي مانتي:
ماست
سير رنده شده
رب گوجه فرنگي 1ق غ
كره 2ق غ
ابتدا آرد ،نمك و روغن مايع مايع را باهم مخلوط كرده آب را كم كم اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد بعد روي يك سطح صاف ارد پاشي كرده خمير را با ضخامت دو سانت باز ميكنيم با چاقو خمير را بشكل مربع هاي كوچك برس ميزنيم بعد مواد مياني ك باهم مخلوط كرده بوديم لاي خمير قرار داده بعد از گوشه يك مربع گرفته روي گوشه ديگه مياريم مثلث ميشه اين دو گوشه ديگه رو هم وسط مياريم
وقتي همه خمير رو تموم كرديم توي يك قابلمه مقداري اب ميزاريم تا بجوشه بعد كمي روغن مايع توي اب در حال جوش ميرريزيم و مانتي هارو داخل قابلمه ريخته 10دقيقه ميجوشونيم بعد ابكشي كرده توي بشقاب سرو ميريزيم و روي مانتي را مقداري ماست و سير رنده شده ميريزيم.كره رو ميزاريم رو حرارت رب هم اضافه ميكنيم بعد اين مخلوط را روي ماست ريخته با پودر آويشن تزيين میکنیم.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#ماکارونی_آلمانی
طرز تهیه:
ماکارونی رو کامل پختم آبکش کردم ریختم تو ظرف پیرکس بعد مایه ماکارونی رو ریختم روش و بعد پنیر پیتزا ریختم و با فلفل دلمه ایی و گوجه گیلاسی تزیین کردم ،روشو سلفون کشیدم و چند سوراخ ایجاد کردم 5 دقیقه داخل مایکروفر گذاشتم بعد سلفون رو برداشتم و 3دقیقه بدون سلفون داخل مایکروفرگذاشتم و تمام. 😊😋
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#ته_چین_مرغ_تکنفره
میخوام رسپی ته چین مرغ تکنفره و در مقدار کم رو بزارم که دوستان درخواست کرده بودن که بسیار برای مهمانیها و مراسم شیک و مناسبه😍
ته چین مرغ
برنج یک پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد
ماست دو تا سه قاشق غذاخوری
زعفران مقداری
پیاز داغ مقداری
سینه مرغ پخته شده نصف سینه
زرشک مقداری
و اما روش تهیه👇
اول برنج را به حالت آبکشی درست کرده
و سپس توی ظرفی زرده تخم مرغ، ماست و زعفران و کمی نمک و کمی روغن مایع رو اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم.
بعد برنج رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کرده.
بعد مرغی رو که از قبل پختین رو ریش ریش کرده هم میتونین به همینصورت ساده استفاده کنین و هم میتونین با کمی کره,نمک,فلفل,و خیلی کم پودر سیر تفت بدین تا خوش عطر بشه.
خوب حالا قالب مورد نظرتون رو چرب کرده بعد نیمی از مخلوط ماست و برنج رو توش ریخته و مرغ ها رو روی برنج میریزیم تا یکنواخت سطح برنج رو بپوشونه,من از کمی پیاز خلالی سرخ شده هم همیشه استفاده میکنم که طعمشو عالی میکنه و همچنین کمی زرشک تفت داده شده و بعد بقیه برنج رو ریخته و روی مرغها را با برنج کامل میپوشونیم.
روی قالب رو فویل آلومینیومی کشیده چند سوراخ میزنیم روش
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
مخملی کردن دسر یا کیک بدون استفاده از دستگاه 👍
مخملی_کردن_دسر یا کیک
برای مخملی کردن دسر های مدرن نیاز به دستگاه پیستوله داریم که الان با قیمت های بالایی در بازار بفروش میرسه .که از نظر من برای دسر های خانگی اصلا بصرفه نیست .که جایگزین این دستگاه یه روش بسیارمناسب می باشد .برای این روش نیاز داریم به مقداری رنگ خوراکی با کیفیت و یک بسته بیسکوئیت پتی بور و یک عدد صافی یا الک ریز .ابتدا بیسکوئیت ها را پودر میکنیم و بعد داخل نایلون ریخته با مقداری رنگ خوراکی ،هر رنگی که دوست دارین مخلوط کرده و داخل نایلون خوب با همدیگه مخلوط کنید.اگه رنگ ژله ای دارین با کمی آب در حد چند قطره مخلوط کرده و بعد با پودر بیسکوئیت مخلوط کنید و خوب داخل نایلون با همدیگه ماساژ بدین تا بیسکوئیت با رنگ ترکیب بشه.بعد مجددا پودر ترکیب شده با رنگ را داخل سینی بریزید و توی محیط باز بزارید تا نم حاصل از رنگ بیسکوئیت خوب خشک بشه و مجددا بیسکوئیت را آسیاب کنید من چون عجله داشتم داخل فر گذاشتم تا زودتر خشک بشه مواظب باشین که بیسکوئیت نسوزه بعد دسر را از یخچال یا فریزر خارج کرده و پودر بیسکوئیت را با الک ریز روی دسر الک کنید تا همه جای دسر به یک انداه مخملی بشه .برای چسبندگی بهتر دسر با پودر بیسکوئیت میتونید کمی بریلوی بی رنگ را با قلمو به دسر بزنید.امیدوارم از این روش عالی برای دسرهاتون استفاده کنید و لذت ببرید. من از همین روش برای مخملی کردن کیک استفاده کردم ومقدای بریلو بی رنگ رو به کمی آب جوش مخلوط کرده وبا کمک برس کیک رو به بریلو آغشته کردم وپودر بیسکو ئیت رو روی کیک الک کردم
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
@Ashpazibano
کیک توت فرنگی خامه ای
مواد لازم برای۶ نفر
آرد ۲ لیوان
تخم مرغ ۱۲ عدد
شکر ۲ لیوان
توت فرنگی (خرد شده) ۲ لیوان
خامه ۱ لیوان
پنیر خامه ای ۱ لیوان
پودر قند ۱ لیوان
شکلات تخته ای به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا تخم مرغها و شکر را مخلوط کرده و با دور تند همزن 15دقیقه مخلوط کنید.
۲- آرد را الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۳- داخل قالب کاغذ روغنی قرار دهید یا آنکه به خوبی آن را چرب کنید و و مایه کیک را داخل قالب بریزید (این مواد برای تهیه 2کیک متوسط کافی است)
۴- قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 تا20 دقیقه قرار دهید.
۵- توت فرنگی ها را شسته و داخل میکسر کاملا پوره کنید.
۶- پنیرخامه ای و پودر قند را با همزن 10 دقیقه بزنید تا سفت و غلیظ شود .
۷- مقداری شیر به خامه اضافه کنید تا غلظت آن مناسب گردد.
۸- کیک ها را پس از اینکه خنک شدند از وسط برش بزنید .
۹- روی یک لایه کیک پوره توت فرنگی و روی لایه رویی خامه بریزید و تا انتها ادامه دهید.
۱۰- روی کیک را با خامه و شکلات تخته ای آب شده تزیین کنید.
سایر نکات
در صورت تمایل پنیر خامه ای را حذف کرده و به جای آن از خامه فرم گرفته شده استفاده کنید
میتوانید به جای پوره توت فرنگی از مارمالاد آن استفاده کنید.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#تزیین_موز 😍😋🍌
موز ها رو نصف کنید و هر کدوم رو داخل یک چوب بستنی بکنید بعد شکلات اب شده و اسمارتیز رو بریزید روی موز ها 😊
برای تولد بچه ها این خیلی کاربرد داره
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
کیک تولد با روکش فوندانت
مواد لازم برای۱۰ نفر
آرد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
شکر 1.5 پیمانه
آب جوش ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه
۱- زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید سفیده تخم مرغ رو آنقدر با همزن هم بزنین تا حالت پوک و پفکی بشه و وقتی ظرفو برعکس میکنید نریزه
۲- زرده تخم مرغ رو به همراه شکر و وانیل هم بزنین تا حالت کشدار و کرم رنگ بشه
۳- بعد آب جوش رو اضافه کنین دوباره هم بزنین
۴- روغن رو اضافه کنین و هم بزنین
۵- آرد و بکینگ رو که اول سه بار الک کردین حالا آروم اروم به مواد اضافه کنین و با لیسک یا همزن دستی هم بزنین درحد مخلوط شدن آرد کافیه
۶- مرحله آخر سفیده رو اضافه کنین و بالیسک در حد مخلوط شدن با مواد هم بزنین
۷- موادو بریزین تو قالب و بزارین تو فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه هر زمان خلال زدین و چیزی نچسبید کیکتون آمادست
۸- کیک که آماده شد بزارین سرد سرد بشه بعد به چند قسمت تقسیم کنین هر قسمت رو اول شربت بار بزنین که من به جاش شیر میزنم بعد لایه اولو خامه بزنین مواد داخلش من از موز و گردو استفاده کردم بعد لایه بعدیو گذاشتم دوباره خامه زدم روش مور و گردو ریختم همین طور ادامه دادم تا لایه ها تموم بشه لایه آخرو که گذاشتم.
۹- کل کیک رو خامه کشی کردم گذاشتم یخچال دو تا سه ساعت بمونه تا خامه کاملا سفت بشه بعد با فوندانت که از قبل درست کرده بودم روکش کردم و تزیین کردم شما میتونین هم فوندانت رو خودتون درست کنین و هم اینکه آماده بخرین
👇👇👇🍰
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞ @Ashpazibano
کوکتل دایکوری نارگیل و انبه
محتویات:
انبه بزرگ ۱ عدد
شیرنارگیل ۱ فنجان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم روی نوشیدنی:
کرم نارگیل ۱ قاشق غذاخوری
خامه ۲ قاشق غذاخوری
شیرنارگیل ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
انبه، شکر و آب لیمو را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود. سپس از روی حرارت برداشته و شیر نارگیل را بیفزائید. در یخچال گذاشته تا خنک شود.
حال تمام مواد لازم برای کرم را با هم ترکیب کرده و آماده نمائید.
کوکتل خنک را در لیوان سرو بریزید و کرم را به آن اضافه کنید.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
قندهای رنگی
مواد لازم برای۰ نفر
رنگ خوراکی به مقدار لازم
تخم مرغ (سفیده) زده شده ۴ قاشق چای خوری
شکر ۲ فنجان
طرز تهیه
۱- نصف فنجون شکر رو داخل ظرفی بریزین .. و مقدار کمی رنگ خوراکی بهش اضافه کنین
۲- و به هم بزنین تا رنگ مورد نظرتون به دست بیاد ..
۳- یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ زده شده رو به کاسه اضافه کنین و بهم بزنین تا موادمون شکل ماسه خیس بشه ..دقت کنین اگه زیاد سفیده تخم مرغ اضافه کنین نتیجه مورد نظر به دست نمیاد .
۴- موادمون که شبیه ماسه خیس هست رو روی سطح صافی پهن میکنیم و با کمک دست و وردنه اون رو صاف میکنیم
۵- و در آخر خیلی با دقت و با حوصله قالب میزنیم
۶- و بقیه مواد رو نگه میداریم نصف فنجون شکر دیگه رو به موادمون که باقی مونده اضافه میکنیم.یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ به موادمون اضافه میکنیم.این بار رنگ کمرنگ تری میخوایم داشته باشیم .اگه رنگ مورد نظرمون به دست نیومدیه فتجون شکر دیگه به همراه یک قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ رو دوباره اضافه کنین تا رنگ مورد نظر به دست بیاد .
۷- مراحل بالا رو تکرار میکنیم و مواد روقالب میزنیممیتونیم چند بار دیگه هم عملیات بالا رو برای داشتن رنگ های کمرنگ تر تکرار کنیم در نهایت قلب ها رو باید ده دقیقه داخل فر قرار بدیم تا قندها سفت بشه
سایر نکات
برای مهمانی های خاص و مراسم پاگشا و جشن های تولد و نامزدی بهترین ایده و ابتکار درست کردن قندهای رنگی و فانتزی است که چشم مهمانان را خیره کند و مراسم شما را باشکوه تر کند،
برای کمرنگ و پررنگ کردن مواد میزان رنگ خوراکی که اضافه میکنید مهم است.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞ @Ashpazibano
#_شیرینی_ساق_عروس
موادلازم:
۱ کیلو آرد شیرینی پزی الک شده
۵۰۰گرم کره محلی دوغ گرفته شده یا(روغن جامد صاف شده)یا ترکیبی از هر دو
۶قاشق غذاخوری سر پر پودر قند
یک قاشق چایخوری وانیل
۱/۲ ق چ پودر هل
گردو نگینی به میزان لازم برای داخل خمیر ساق عروس
طرز تهیه:
کره و روغن و با همزن کمی میزنیم تا باز شود سپس پودر قند و اصافه میکنیم و انقدر میزنیم تا خوب مخلوط بشن همزن و خاموش کرده وانیل و هل و اضافه میکنیم نصف آرد و اضافه کرده با لیسک هم میزنیم بقیه آرد و.کم کم اضافه میکنیم تا جاییکه بدست نچسبه خمیر و تو نایلون فریزر پهن مبکنیم میزارم تو یخچال دو ساعت استراحت کنه توپک های کوچیک از خمیر برمیداریم با دست صافش میکنیم و وسطش ۱ تیکه گردو میذاریم بعد خمیرو دور گردو میپیچیم به حالت بیضی و تو سینی فر میچینیم درجه فر ۱۷۰ بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.
بعد از پختش ساق عروسو تو پودر قند می غلتونیم..
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#تزئین_پشمک 🍯
این گل رز زیبا پشمک هست که با قالب ژله به این شکل در اومده👆
درست کردنش هیچ کاری نداره فقط قالب ژله رو تهیه کنید بدون اینکه جربش کنید داخلش لایه لایه پشمک به رنگ دلخواه بریزید و با پشت قاشق خوب فشار بدین تا تخت بشه و بعد دوباره لایه ی بعدی پشمک رو بریزید و مجدد با قاشق فشار بدین تا شکل قالب رو به خودش بگیره
واسه تزئینات تولد و یا شب یلدا عالیه😍
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
ژله تک نفره 🍜
طرز تهیه
این ژله ک ب ژله راه راه یا رنگین کمانی معروفه برای اینکه همه ی رنگاشو بخوبی نشون بده حتما حتما باید یک درمیون لایه ها با شیر یا بستنی مخلوط بشه ب این صورت ک از پائین اولین لایه تمشکی هست ک من با یک و نیم لیوان آبجوش بن ماریش کردم وقتی از داغی افتاد ریختم داخل ظروفم و گذاشتم یخچال تا ببنده .لایه دوم رو با سه چهارم لیوان آبجوش و یک بسته آلوورا بن ماری کردم .. گذاشتم کاااااامل خنک شد و ب دمای محیط رسید .. هردفه هم زدم ک دردمای اتاق نبنده .. بعد یک لیوان شیر ک از قبل گذاشته بودمش بیرون یخچال و ب دمای محیط رسیده بود بهش اضافه کردم خوب هم زدم( تند و سریع ) ک یکدست بشه و ریختم روی لایه ی قبلی ک نیم بند شده بود .لای های بعدی هم ب همین صورت ...
👈 پودرهای استفاده شده درین ژله : تمشکی ، آلوورا، لیمویی، هندونه ای ، آناناسی ، و بلوبری هست . 👈برای اینکه شیر نبره حتما از یکساعت قبل بیرون یخچال باشه تا ب دمای محیط برسه . موقع مخلوط کردن شیر با ژله باید مث فرفره سریییع هم بزنین ک یکدست بشه ودرهم ادغام بشن
👈 اگر خواستین از بستنی استفاده کنین حتما باید ژله بعد از مرحله ی بن ماری همونطور ک داغه بستنی بهش اضافه شه و خوب درهم حلشون کنیم .
👈 من گاهی از چند قطره رنگ خوراکی هم استفاده میکنم .
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢