eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ویفر بيسکوئيتی میکادو بیسکوییتی میکادوموزاییکی میشکا 📌مواد لازم : آب یک لیوان شکر یک لیوان شکلات تخته ایی 250 گرم. بيسکوئيت پتی بور وانیلی 3 بسته معادل 300 گرم. نان بستنی 2 ورق. کره ی نرم شده 100 گرم. مغز پسته یا گردو یک پیمانه به دلخواه. 📝طرز تهیه : 🔺ابتدا آب و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. سپس از روی حرارت برداشته، کمی که از داغی افتاد، شکلات خرد شده و کره ی نرم شده رو بهش اضافه می کنیم. مواد رو با همزن میزنیم تا سس شکلاتی ما کاملا یکدست شود. ✔️حالا بيسکوئيت های پتی بور رو به قطعات درشت خرد میکنیم، سس شکلات و مغز پسته رو اضافه و کاملا با هم مخلوط می کنیم. 🔺در یک قالب یا سینی مستطیل شکل ابتدا یک ورق نان بستنی قرار می‌دهیم و مواد رو روش به طور یکنواخت پهن می کنیم و بعد ی لایه ی نان بستنی دیگه رو قرار می دهیم. بعد ی جسم سنگین به اندازه ی قالب روی مواد گذاشته و 24 ساعت در یخچال می گذاریم، سپس‌ به اندازه های دلخواه برش می دهیم. مطمئنم از درست کردن این ویفر با طعم جدید لذت خواهید برد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🍰❤️😁 🌀مواد لازم: بیسکویت ساقه طلایی یک و نیم بسته کره ذوب شده صد گرم پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری پنیر خامه ای دویست گرم خامه صبحانه دویست گرم شکر نصف لیوان دسته دار فرانسوی وانیل نصف قاشق چایخوری 👇طرز تهیه👇 ۱- بیسکویت ساقه طلایی رو با گوشت کوب خوب بکوبید و کره که آب کردید روی بیسکویت ها بریزید و اگر هنوز منسجم و خمیری نشده بود چند قاشق شیر یا آب بهش اضافه کنید و هم بزنید. بعد کف قالب کمربندی ۱۸ سانتی بریزید و با پشت قاشق یا لیوان روی اونو صاف کنید و برای ۲۰ دقیقه بذارید توی فریزر. ۲- تو این فاصله ژلاتین رو با ۴ قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید وقتی حالت پفکی پیدا کرد بذارید روی حرارت بخار آب (روش بن ماری) تا ژلاتین کاملا حل بشه. ۳- بعد پنیر خامه ای و خامه رو با شکر و یه قاشق چایخوری وانیل با همزن دستی اونقدر هم بزنید که شکر ها کاملا حل بشن. ۴- مخلوط پنیری رو روی بیس چیز کیک بریزید. سطحش رو صاف کنید و برای دو ساعت تو یخچال قرار بدید. روی چیز کیک رو با شکلات رنده شده یا توت فرنگی به دلخواه تزیین کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
چطوری کاهو یا کرفس پلاسیده رو تازه کنیم؟؟ کمی آبلیمو در آب سرد بریزید بعد کاهو و کرفس رو توش خیس کنید و چندساعت داخل یخچال بزآرید تا تازگی خودشو بدست بیاره😍👍 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
دم بامیه هارو از سر نبرید چون باعث میشه خورشتون خیلی لزج مانند بشه. چندتا گوجه فرنگی رو رنده یا پوره کنید و به پیازداغ و گوشتتون اضافه کنید از همون اول که باعث خوشمزه تر شدن این خورش میشه چاشنی اصلی این خورش تمبر هندیه و جایگزینش از آبغوره هم میتونید استفاده کنید😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ 🥔 😋 🔸سیب زمینی ها رو خوب بشورید و آب پز کنید بعد با پشت قاشق یکم فشار بدید تا باز بشه تو یه ظرف کمی روغن زیتون رو با کره و نمک فلفل و سیر له شده و ب دلخواه رزماری رو قاطی کنید و با برس روی سیب زمینی ها بمالید بفرستین توی فر چند دقیقه و بعد نوش جان کنید •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🥘 😋 🔸برای پختن مرغ من تکه های مرغ رو تو تابه که کمی روغن مایع ریختم میچینم روی مرغها نمک و فلفل و کمی زردچوبه و چاشنی مرغ میپاشم و قشنگ هر دو طرف مرغ رو سرخ میکنم یکی دو قاشق روی مرغها زعفران دم کرده میریزم وقتی دو طرف مرغها سرخ شد میچینم تو قابلمه برای درست کردن سس من دو تا پیاز ریز خرد میکنم میزارم تو تابه طلایی بشه یه کم زردچوبه میزنم تا خوشرنگ بشه بعد چند قاشق رب گوجه فرنگی توش تفت میدم یه کم فلفل دلمه و هویج مکعبی کوچیک توش اضافه میکنم وبا چند لیوان آب جوش میریزم رو مرغها تا بپزه در آخرای پخت آبلیمو و زعفران دم کرده اضافه میکنم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🔆 فیله های مرغ را با عصاره زعفران و روغن زیتون و فلفل مزه دار کرده و به مدت 2 ساعت داخل یخچال نگهداری کنید . 🔆 بعد از 2 ساعت فیله ها 🥩را ما بین کیسه فریز گذاشته با بیفتک کوب به آرامی بکوبید تا تکه ها نازک و پهن شوند . 🔆 در ظرفی آرد سفید و در ظرف دیگر آرد سوخاری الیت را بریزید ، در ظرفی جدا گانه تخم مرغ ها 🥚را همراه عصاره سیر و فلفل قرمز هم بزنید . 🔆سپس تکه های مرغ را به ترتیب در آرد سفید بعد در تخم مرغ وسپس در آرد سوخاری 🥘غلتانده و در روغن سرخ کنید . 🔆 سیب زمینی ها را خلالی کرده و داخل روغن سرخ کنید. 🔆 شینسل مرغ 🍗را با سیب زمینی سرخ شده و برش های لیمو سرو کنید . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥮 😋👆 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
تزیین سالاد الویه 🌯 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
شيرينى فندقى 😍😍 دو قاشق غ پر پودر قند + ٤٠ گ روغن مايع+ يك چهارم پيمانه پودر فندق رو داخل ظرف مخلوط كنيد . كم كم دو پيمانه آرد رو اضافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد از مواد به اندازه گردو برداريد كف دستتون تختش كنيد و وسط اون ي فندوق بذاريد و كف دست خمير رو گلوله كنيد روي كاغذ روغني بچينيد و داخل فر گرم شده با حرارت ١٧٥ و بيست دقيقه بپزيد ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🔹١پياز بزرگ رو تفت داده و نمك و فلفل و زردچوبه هم اضافه كنيدو بعد عدسهارو بهش اضافه و ميذارم تاكاملا بپزه ونيم ساعت قبل سرو يك سيب زمينى كوچك رو نگينى خرد مى كنم وداخلش ميريز ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
.یک کیلو نخود رو ۴۸ساعت کامل خیس کنید و چن باری آبشو عوض کنید.نخود رو ب همراه ۳تا پیاز تقریبابزرگ با چندحبه سیر ۲بارچرخ کنید.ادویه ها شامل فلفل سیاه و قرمز زیره زردچوبه تخم گشنیز پودر انبه و خیلی کم بکینگ پودر ونمک رو اضافه کنید.ی فنجون مخلوط پودرسوخاری و اردنخودچی هم اضافه کنید.مواد کامل مخلوط کنید و حالا ب اندازه نصف فنجون اب بهش اضافه کنید.بذارید یک ساعت داخل یخچال بمونه و بعدقالب بزنید و تو روغن داغ سرخ کنید. میتونین جعفری تازه یا خشک هم بهش اضافه کنید.کنجد هم دلبخواهی هس. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
سیب زمینی را با پوست آن مصرف کنید ! بسیاری از مواد مغذی سیب در پوست آن است پس مصرف گوشت و پوست آن باهم می تواند حداکثر میزان فیبر ، ویتامین و مواد معدنی را به هر وعده اضافه کند.. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
رب انار بخورید برای تصفیه خون از چربی و کلسترول، هر روز یک قاشق رب انار بخورید رب انار سبب کاهش وزن سریع و عالی شما نیز می‌شود ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
باقلوا ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
گوشت تازه گوسفندی نیم کیلو پیاز بزرگ رنده شده یک عدد زغفران سایده شده به مقدار لازم ادویه پلویی گرد غوره نمک .فلفل.پودر پاپریکا.پودر پیاز برنج ۵ پیمانه پلوپز کشمش یک پیمانه من از شب قبل گوشت با همه ادویها به جز نمک زعفران مخلوط میکنم وبا پیاز رنده شده میزارم داخل یخچال. بعد صبح برنجمو دوساعتی خیس میکنم وهمینطور کشمشهارو میشورم وخیس میکنم. برنجمو آبکش میکنم سعی میکنم یه کم زنده تر از همیشه بردارم. وقتی آبکش کردم کف قابلمه رو روغن میریزم ... برای ته دیگ من از لبو استفاده کردم. قبل از اینکه گوشت وسط برنج قرار بدم یه گوجه رنده میکنم با مقداری نمک و زعفرام مخلوط میکنم و بعد وسط برنج قرار میدم. بقیه برنج روش اضافه میکنم و وزیرشو کمی زیاد میکنم تا بخار کنه. وقتی بخار کرد دم کنی میزارم درش و زیرو کم کم میکنم و۳تا۴ساعت بهش زمان میدم تا خوووب بپزه. یک ساعت آخر کشمشهارو با کره تفت بدید و روی برنج بریزید. من چون‌عاشق پیاز داغم کمی همراه کشمشم پیاز داغ مخلوط کردم😋 اصلا نگران نباشید اگر زیرش کم باشه اصلا نمیسوزه. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
. . سلام به روی ماهتون حال و احوالتون که خوبه؟؟ اگه دلتون شیرینی خونگی متنوع میخواد این شیرینی به پیشنهاد من امتحان کنید.. به نظرم خوشمزه بود... دستورشو براتون پست میکنم که اگر دوست داشتید استفاده کنید.در کنار عزیزانتون میل کنید.. مواد لازم شربت: 2.5 پیمانه شکر 2 پیمانه اب چند قطره اب لیمو ترش زعفران هل 1 ق چ اول شربتو درست میکنیم میزاریم کنار تا خنک بشه. تمام مواد را روی حرارت گذاشته بدون همزدن تا چند قل بزند و بعد حرارت را خاموش کنید. مواد خمیر: 100گرم کره به دمای محیط رسیده 1/2پیمانه روغن مایع 1/2پیمانه ماست 1/2پیمانه ارد سمولینا وانیل کمی بکینگ پودر 1 ق م سفیده تخم مرغ 1 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد برای رومال ارد در حد بدست امدن خمیر کره و روغن را کمی با ویسک (همزن دستی)میزنیم. ماست ارد سمولینا وانیل بکینگ پودر سفیده را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم ارد را قاشق قاشق اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست اید. خمیر را نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.از خمیر به اندازه یه گردو برداشته در دست فرم دهید به دلخواه در سینیفر بچینید.روشو با زرده و زعفران رومال کنید.در فر گرم شده 180 قرار دهید تا شیرینیها طلایی بشن. بعد از فر که در اوردید .شربتو بریزید روش و بزارید چند ساعت همونجور بمونه تا شربت به خورد شیرینی هاتون بره. این شیرینی بافت نرم و شربتی داره ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
چگونه در قرنطینه بی‌تحرک، چاق و افسرده نشیم؟‌‌ ‌ ‌🔸این روزها به خاطر کرونا باید در قرنطینه باشیم و تا حد ممکن از خونه خارج نشیم. ولی خونه‌نشینی طولانی‌مدت باعث میشه کم‌تحرک بشیم و این خودش مشکلات دیگه‌ای مثل چاقی، ضعف عضلات و افسردگی بوجود میاره.‌‌ ‌🔸در دوران قرنطینه میشه این فعالیت‌ها رو در خونه و بدون نیاز به لوازم ورزشی یا فضای بزرگ انجام داد.‌ ‌ ‌ 1️⃣⁩ همراه با ویدیوهای ورزشی، ورزش کنید‌‌ 2️⃣⁩ به بهانه‌های مختلف مثل تلفن زدن، در خانه قدم بزنید‌‌ 3️⃣⁩ تمیزکاری و جارو کشیدن!‌ کارهایی در خانه انجام بدید که به فعالیت بدنی نیاز دارن‌‌ 4️⃣⁩ هر ۳۰ دقیقه از سر جا بلند بشید و بایستید‌ 5️⃣⁩ مدیتیشن کنید، فکرهای منفی رو از سر بیرون کنید‌ ⁦6️⃣⁩ به تغذیه توجه کنید و مواظب کالری بیش از حد باشید‌ ‌ ‌🔸سازمان بهداشت جهانی، نوشیدن آب رو به جای هر نوشیدنی شیرین شده توصیه می‌کنه. مصرف میوه و سبزیجات رو افزایش و مصرف نمک، شکر و چربی رو کاهش بدید. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش 🍓 😋 ▫️پودر ژله آناناس ۱بسته ▫️پودر ژله آلبالو ۱بسته ▫️توت فرنگی 🔸بچه ها اول قالب ژله رو یکم با پنبه روغنی چرب میکنیم بعد توت فرنگی هارو میچینیم ته قالب بعد پودر ژله آناناس رو که تو یه لیوان و نیم اب جوش حل کردیم و بهش اضافه کردیم به قاشق میریزیم روی توت فرنگی ها به اندازه ای که نصف توت فرنگی هارو بپوشونه بعد میزاریم توی یخچال تا نیم بند بشه و توت فرنگیا حرکت نکنن بعد بقیه ژله آناناسمون رو میریزیم روی توت فرنگی هامون و میزاریم توی یخچال تا ژله کاملا ببنده تو این فاصله ژله آلبالو رو اماده میکنیم میزاریم تو دمای محیط خنک بشه فقط برای اینکه ژلاتینش یجا نمونه هراز گاهی یه هم بزنید و بعد میریزیم روی ژله آناناسی که کاملا بسته شده و بعد از یک ساعت ژلمون آمادست دور قالب رو با چاقو جدا کنید و چند لحظه قالب رو توی اب گرم قرار بدین و ژله رو خارج کنید ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش ‍ تی‌تاپی😋 موادلازم : تخم مرغ چهار عدد شکر یک و نیم پیمانه ماست پر چرب سه چهارم پیمانه روغن جامد نصف پیمانه (به دمای محیط رسیده) پکینگ پودر 2 ق چ وانیل1 ق چ آرد 3 پیمانه پر پودر کاکائو دو ق غ طرز تهیه: تخم‌مرغ، شکر،وانیل رو با همزن زده تا کرم رنگ بشه+ ماست و روغن رو هم اضافه کرده چند دور با همزن مخلوط میکنیم تا مواد کاملا یکدست بشه سپس مواد خشک را که دو بار الک کردیم آرام آرام به مواد تخم‌مرغی اضافه میکنیم مواد را با لیسک فولد کرده بعد از اینکه مواد کاملا یکنواخت شد خمیر رو به دو قسمت تقیسم میکنیم به یه قسمت دو ق غ پودر کاکائو و به قسمت دیگه دو ق غ آرد اضافه کرده و مخلوط میکنیم قالب مستطیل شکلی را چرب کرده و هر دو خمیر را جداگانه داخل قیف میریزیم به کمک قیف خمیر را یک در میان (یک بار خمیر کاکائویی و یک بار خمیر سفید) را بصورت نوارهای ضخیم به کمک قیف داخل قالب میریزیم تا قالب به این صورت پر بشه در آخر ته قالب رو به آرامی به زمین میکوبیم و بعد به همون صورت داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت (که اینم بستگی به فرها متغیر هست)میزاریم بعد از پایان این مدت با خلال چوبی امتحان میکنیم وقتی خلال تمیز بیرون اومد کیک ما آمادس بعد از اینکه کیک پخته شد میتونید عسل رو کمی رقیق کرده با برس روی کیک بکشید یا مثل من شربت غلیظ درست کنین و خیلی کم روی کیک رو با شربت خیس کنین که این شربت در خوشمزه‌تر شدن کیک خیلی تاثیر داره برا بیرون اوردن از قالب هم عجله نکنید اجازه بدین کیک از حرارت بیافته یه کمی که خنک شد به شکل دلخواه برش داده و تو ظرف سرو بچینید. . دوستان عزیز دقت کنین خمیر این کیک کمی سفتر از خمیر کیکهای دیگس بخاطر همین ماستی که داخل این کیک استفاده میشه باید بدون آب و غلیظ باشه چون اگر مواد کیک رقیق بشه موقع پخت رنگها با هم قاطی میشن و کیک شما شکل خوبی نخواهد داشت. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش#‍شیرینی_نارگیلی 😍😍 ✍ مواد لازم: شکر 250 گرم پودر نارگیل پر چرب 125 گرم روغن مایع 75 گرم سفیده تخم مرغ 125 گرم آب لیمو ترش یک دوم ق چ وانیل یک سوم ق چ 🍜 طرز تهیه: ابتدا شکر و پودر نارگیل و نیمی از سفیده و نیمی از روغن مایع و ابلیمو را با هم مخلوط کنید و 2 بار در چرخ گوشت بریزید در صورت نداشتن چرخ گوشت می توانید در غذاساز ریخته و سه دقیقه خوب مواد را میکس کنید. بعد در یک ظرف پیرکس ریخته و با قاشق چوبی روی حرارت غیر مستقیم ( بن ماری ) مرتب هم بزنید تا کمی گرم شود در این موقع مابقی سفیده تخم مرغ و روغن مایع را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و سریع هم بزنید مواد را تا زمانی روی حرارت قرار می دهید که مواد داخل آن کاملاً داغ شود مواظب باشید قل نزند اما داغیش رو با انگشتتون حس کنید به محض اینکه داغ شد از روز حرارت برداشته و در یک کاسه مواد را منتقل کنید و اجازه دهید در دمای آشپزخانه کاملاً مواد سرد شود سینی رو چرب کنید کاغذ بذارید و روی کاغذم چرب کنید بعد آن را در قیف ریخته روی کاغذ روغنی با فاصله از مواد بریزید و بعد در فر از قبل گرم شده با درجه 175 سانتیگراد ب مدت یک ربع قرار دهید حرارتفرها متغیره ممکنه زمان کمتر یا بیشتری ببره. زمانی که روی شیرینی ترک های ریز خورد و اطراف شیرینی یکم طلایی شد شیرینی اماده ست. شیرینی رو بعد از پخت سریع از فر بیرون نیارید بعد از دو دقیقه از فر بیرون بیارید . ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش بستنی وانیلی یک لیتر . خامه صبحانه یک بسته , ژله یک بسته, اب جوش یک و نیم لیوان ,ژلاتین١/۵ق غذاخوری طرزتهیه:پودر ژلرو داخل یک ونیم لیوان اب جوش ب خوبی حل کنید تا شفاف بشه . بستنی شل شده و خامرو باهم مخلوط کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه . پودرژلاتین رو در کمی اب سرد ب روش بنماری حل کنید . پودرژلاتین و ژلرو ب بستنی و خامه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه و داخل قالب بریزید و بذارید یخچال تا سفت بشه .من از رنگ خوراکی داخل موادم استفاده کردم ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش 🥮 😋 ▫️ارد دو پيمانه ▫️تخم مرغ ٤عدد درشت ▫️شكر ٣/٤پيمانه ▫️روغن نصف پيمانه ▫️شير٣/٤پيمانه(من اب پرتقالي تو سرخ زدم) ▫️ب پ يك ق مربا خوري ▫️وانيل چندقطره 🔸شكر وتخم مرغ و وانيل رو با دورتند همزن بزنيد تا حجيم وكش دار شود وقتي حجمش زياد شد روغن وشير رو به ترتيب وارام اضافه كنيد.يك دقيقه هم بزنيد.حالا همزن رو خاموش كنيد. ارد رو الك كنيد با ب پ كم كم اضافه كنيد با همزن دستي اروم هم بزنيد، داخل قالب دلخواه بريزيد در فر ازقبل گرم شده دماي ١٧٥درجه بزاريد حدودا٤٥دقيقه بستگي به دماي فر و قالب داره. در اخر با كارامل يا شكلات اب شده تزيين كنيد ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢