eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸 سلام 🌷صبحتون پر انرژی و نشاط 🌸آرزو می کنم وجودتون 🌷پر بشه از عطر و رنگ خدا 🌸وصبح را سرشار از انرژی و 🌷سلامتی و نشاط آغاز کنید 🌸و امروزتون آکنده از 🌷خیر و برکت و شادی باشه 🌸 در پناه لطف الهی 🌷روزتون خوب و عالی ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
هویج هارو خلال کنید و با روغن سرخ کنید وقتی حجم هویجها کم شد و نرم شدند خلال پسته و خلال بادام و شکر اضافه کنید و در آخر کمی آبغوره اضافه کنید تا مزه ملس پیدا کنه. مرغهارو که بهتره تکه هاش کوچیک باشه رو فقط با پیاز ریز خرد شده و نصف استکان زعفران دم شده و نمک بپزید (بدون آب )چون خود مرغ و پیاز آب میندازن و درشو ببندید تا پخته بشه و آبش کشیده بشه و در آخر پخت کمی روغن زیتون بزنید تا براق بشن و کمی تفت بدید با همون روغنی که ریختید .در آخر هم مخلوط رو با برنج قاطی کنید میتونید از زرشک تفت داده شده هم برای طعم و هم برای تزیینش استفاده کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ 🍄↶【 】↷👇 @AshpaziBano
🍯 شیر١/٥لیوان شکر٣/٤ لیوان کره ۱۵ گرم طرز تهیه📝 شیروشکر رو بگذاريد بجوش بیاد وقتی١/٢شیر تبخیر شد،کره رو اضافه کنین وهم بزنین تا غلیظ بشه. در آخر در مخلوط كن بريزيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ 🍄↶【 】↷👇 @AshpaziBano
تركيبات فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , کمی زردچوبه و سماق . موقع سرو هم میشه دوباره سماق استفاده کرد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ 🍄↶【 】↷👇 @AshpaziBano
این دسر خیلی اسونه  لایه زیری پاناکوتا هست لایه دوم کیک کاکایویی هست که پودرش کردم و روی دسر ریختم  لایه سوم خامه فرم گرفته یا همون قنادی هست با ماسوره روی کیک پایپ کردم . لایه اخر هم ژله انار هست که تو یه قالب با سطح صاف ریختم گذاشتم یخچال بعد سفت شدن به مربع های ریز برش دادم و روی دسر ریختم در اخر کمی دون انار و یه تیکه کیک گذاشتم میتونین میوه های دیگه رو هم به عنوان تزیین بزارین . دسر پاناکوتا: شیر سه پیمانه  شکر یک پیمانه خامه یک بسته (پاکت صورتی) ژلاتین سه قاشق غذاخوری  وانیل مقدار کم  گلاب دوقاشق غذا خوری  طرز تهیه : ژلاتین رو با ده قاشق اب مخلوط کردم کناری گذاشتم تا روش کف کنه بعد روی بخار کتری گذاشتم و هم زدم تا تمام ذرات ژلاتین تو اب حل بشه و مایه شفافی به دست بیاد  شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم روی شعله گذاشتم تا شیر جوش بیاد و شکر در شیر حل بشه در اخر بهش گلاب و وانیل اضافه کردم (گلاب رو اول اضافه نکنین اگه زیاد جوش بخوره هم بوش از بین میره و احتمال داره  دسروتلخ کنه) شعله رو خاموش کردم ژلاتین رو به شیر اضافه کردم و گذاشتم تا شیرمون سرد بشه خامه رو هم زدم تا یه خورده سبک بشه و به شیر که کاملا سرد🍄↶【 】↷👇 @AshpaziBano
🌸🍃🌸 🍃🌸 🌸 🌸🍃 🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺 االلهمّ اجْعَلْ لی فیهِ نصیباً من رَحْمَتِكَ الواسِعَةِ واهْدِنی فیهِ لِبراهِینِكَ السّاطِعَةِ وخُذْ بناصیتی الى مَرْضاتِكَ الجامِعَةِ بِمَحَبّتِكَ یا أمَلَ المُشْتاقین. خدایا قرار بده برایم در آن بهره‌اى از رحمت فراوانـت و راهنمائیم كن در آن به برهان و راه‌هاى درخشانت و بگیر عنانم به سوى رضایت همه جانبه‌ات بدوستى خود اى آرزوى مشتاقان... 👇 【﷽】 ✍👇 ❣ @Resule10
4_339707418915111997.mp3
4.2M
⏯ ترتیل قرآن کریم 📕(از صفحه 162، آیه 88 اعراف) 🌺 ثواب سی جزء را هدیه کنیم به روح علما و شهدا و تمام اموات بنده حقیر و شما بزرگواران 🌸
ترشی بادمجان کبابی بسیارخوشمزه😉😉 ..... بادمجون کبابی با سیر رنده شده و فلفل تند ریز شده با نعنا خشک و سرکه سفید و تخم گشنیز و سیاه دونه و کمی هویج رنده شده مخلوط کردم ...الان هم میشه این ترشی رو خورد .آماده است خیلی تند و پر سیر شده اما خوبه برای روزای سرد با سبزی پلو ماهی و یا غذاهای نونی مثل کتلت .....جاتون سبز 🍄↶【 】↷👇 @AshpaziBano 👈 کانالی پر از دستورهای آشپزی جدید👆
 با گردن گردن گوسفندی کوچک رو تمیز شستم و داخل اب یکبار جوشاندم تا کف کنه اب رو دور ریختم ،3 عدد پیاز رو تفت دادم و وقتی کاراملی شد کمی نمک و کمی زرچوبه اضافه کردم تا کاراملی بشه،بعد گردن رو روی پیاز ها گذاشتم و با حرارت بالا اجازه دادم کمی سرخ بشه روش کمی زعفران ساییده پاشیدم تا به خورد گوشت بره؛وقتی کمی طلایی شد؛تا سطح روی گردن اب سرد ریختم و اجازه دادم یک ساعت با حرارت بالا بجوشه و بعد شعله رو کم کردم و گوشت رو داخل زودپز گذاشتم به همراه آبش تا خوب بپزه و لطیف بشه؛بعد از پخت گردن رو از داخل اب خارج کردم و با چنگال ریش ریشش کردم خیلی ریز ریش ریش نشه که قیافش خوشگلتر باشه من رگ های سیاه یا چربی های گردن رو با چنگال میگرفتم فقط و زیاد چنگالی نکردمش تا شکل گوشت خراب نشه؛گوشت های پاک شده رو کف تابه پهن کردم و از روغنی که روی اب گوشت جمع شده بود چند قاشق ریختم روی گوشت ها؛کمی نمک و فلفل سیاه فراوان اضافه کردم،اجازه دادم با حرارت ملایم خوب سرخ بشه؛در اخر باقالی پلو رو داخل دیس کشیدم یک لا پلو یک لا گوشت تا دیس پر بشه،اخر سر کره ی آب شده گرم رو روی پلو دادم و جای شما خالییییییییی😋🍄↶【 】↷👇 @AshpaziBano
. . قانون جاذبه در هر لحظه کار می کند. حتی وقتی به چیزی که فکر می کنید و آن را نمیخواهید و با آن مخالفت میکنید آن را به طرف خودتان جذب میکنید. پس به بهترین ها می اندیشم. . . مرغ ترش مازندرانی به شیوه خودم 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗 . ابتدا دستکش یکبارمصرف پوشیدم و تیکه های مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و کمی پودر ریحان خشک مالش دادم. بعد داخل روغن سرخشون کردم همه طرفشون رو. کنار گذاشتم. بعد دوتا پیاز ریز خرد شده و دوحبه سیر رنده شده هم سرخ کردم. بعد یک لیوان انار دون شده(داخل فریزر داشتم) ریختم. و تفت دادم. یک قاشق رب گوجه. یک قاشق رب انار. یک قاشق پودر گردو(اختیاری) دوقاشق سبزی محلی شمالی(جایگزینش نعنا و برگ سیر و گشنیز)گرچه عطر خاص این سبزیا جایگزین نداره. کمی شکر (مقدارش بنابرذائقتون) نمک و زردچوبه و فلفل سیاه همه رو باهم تفت دادم. بعد مرغ ها روچیدم داخل این سس و همه طرفشون رو آغشته به سس کردم. بعد از کنار و گوشه تابه کمی آب جوش ریختم. آب زیادی نریزید تا نیمه های مرغ ها بریزید. و گذاشتم با حرارت ملایم بپزه یک ساعتی تا به روغن بیفته و جابیفته😋 نیم ساعت قبل از پخت نهایی آلو بخارای خیس شده بریزید. سس این مرغ محشررررره😋 همین روشو با اردک و غاز و بلدرچین و بوقلمون هم میشه انجام داد. مقدار سبزی و دونه انار رو میتونید کم و زیاد و یا حذف کنید. .🍳🍤🍖🍗🍰🍕🍝🍜🎂🌯 💞😋😋😋😋😋😋😋😋🍄↶【 】↷👇 @AshpaziBano
من اومدم با یه کوفته ی ترکی،که توی ترکیه بهش میگن ( کوفته ی مامان)😍😍 مواد لازم : ۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده کم چربی ۱ پیاز متوسط رنده و آبش گرفته شده باشع ۱ قاشق غذاخوری نان خشک شده یا ۱ فنجان چای پودر سوخاری ۱ تخم مرغ ۲ حبه سیر رنده شده ۲_۳قاشق غذاخوری جعفری خرد شده فلفل سیاه، ،زیره، نمک به مقدار لازم روغن زیتون یا کره برای سرخ کردن  _ طرز تهیه: . در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ‌کرده و خرده‌نان یا آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و زیره و پیاز رنده‌شده که آبش را کامل گرفته و سیر رنده‌شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید. (البته میتونید جعفری رو حذف کنید اگه دوست ندارید)همه مواد را مخلوط کنید، و خوب ورز دهید هرچقدر بیشتر ورز دهید این غذا خوشمزه و ترد تر میشه .اگر عجله ندارید بهتر است که روی مواد را بپوشانید و بزارید یخچال به مدت ۲ ساعت بماند،قبل از اینکه سرخ کنید ا ز یخچال در بیارید تا به دما محیط برسه،سپس به اندازه‌های دلخواه از مواد را برداشته و در روغن داغ سرخ کنید.سپس به سلیقه خودتون می‌توان با گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و پیاز سرو کنید.🍄↶【 】↷👇 @AshpaziBano