eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
شاورما مرغ. . .و اماطرز تهيه اين نوع ساندويچ شاور مرغ كه بسيار راحت وخوشمزه ست . .ابتدا دو سه عدد پياز رو با خرد كن، خرد ميكنيم يا نگيني خيلي خيلي ريز ، بعد يكي و نصفي سينه مرغ رو به شكل مكعبي خيلي ريز در مياريم و بعد با پياز داغ تفت ميديم به همراه زردچوبه و ادويه كاري و فلفل سياه و پودرسير و آويشن و پاپريكا و نمك ، كه اندازه هر كدوم نصف قاشق چايخوري باز هم مقدار ادويه جات سليقه ايه .نصف استكان آب ميريزيم تا مرغها كاملاً مغز پخت بشه و در آخر براي چاشني اين مرغ من از سس باربيكيو و مقداري سس كچاپ استفاده كردم هر كدوم يك قاشق غذا خوري اضافه كردم بعد كمي تفت ميديم تا رنگ و طعم بگيره . .بعد از اينكه مرغها آماده شد مقداري از مواد رو روي نون لبناني ميذاريم مقداري هم از تركيبات : خيار شور نگيني شده و گوجه فرنگي نگيني و پياز خلالي و جعفري تازه و خرد شده ، فلفل سبز ( من امروز فلفل سبز نداشتم ) توي نون ميذاريم و اگر هم دوست داريد سس مايونز و سس خردل ميذاريم ( اما من هيچ سسي رو توي نون نزدم چون خود مواد مرغ پرملات بود و بدون سس خورديم) و نون رو بصورت رول مي پيچيم و با آلومينيوم فيكسش ميكنيم🍄↶【 】↷👇 @AshpaziBano
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️❤️❤️ مواد تشکیل دهنده: برای ژله توت فرنگی: 4 فنجان آب گرم 50 گرم از ژله توت فرنگی 28 گرم گرانیتین برای ژله گیلاس: 2 فنجان گیلاس در شربت 1/2 فنجان چگال شیر 49 گرم grtinetin آب گرم به اندازه کافی برای تزئین: کرم به اندازه کافی خرمالو گیلاس کافی در شربت
نکات کتلت... . ✔سیب زمینی روز قبل پخته شود و در یخچال گذاشته شود تا کاملا سرد بشه.. ✔یکی از مهمترین علت های وا رفتن کتلت و شامی گرم بودن سیب زمینی پخته شده هست... و هم کمتر روغن جذب میکنه در حین سرخ شدن... ✔نسبت سیب زمینی ب گوشت ۲ ب ۱ است.‌‌ ✔آب گوشت و پیاز گرفته بشه... ✔حتما از سیر رنده شده استفاده کنید..طعم کتلت و بینظیر میکنه.. ✔از زردچوبه بیشتری استفاده کنید تا کتلت خوشرنگ بشه... ✔اگه تعداد کتلت ها زیاده ب نصف ک رسید روغن و دور بریزید و روغن تازه استفاده کنید...چون کتلت های انتهایی کاملا سیاه میشند... ✔حرارت هم ملایم باشه..اگه حرارت زیاد باشه هم کتلت سیاه میشه... ✔و بعد از مخلوط کردن مواد ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه ها جا بیفته.... . . ✔در هنگام سرخ کردن... یک کاسه اب سرد کنار دستتون باشه ..کف دست و مرطوب کنید و بعد کتلت و حالت دهید و بعد در روغن سرخ کنید..این مرطوبی دست باعث کرانچی شدن لایه ی بیرونی میشه.. ✔کتلت هایی ک داخل ماهیتابه سرخ شدن و همه رو خارج میکنید و بعد کتلت های جدید میگذارید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷 امیدوارم خدا به زندڪَیتاڹ🌷 سرسبزی به قلبتان مهربانی🌷 به روحتان آرامش به زندگیتان محبت🌷 و از نعمتهای بیڪرانش سیرابتان ڪنه صبحتون به خیر💐💐 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
مخصوص روزهای گرم و 😍😍 از امروز يه بطري يا پارچي كه ٧،٨ ليوان آب توش جا بشه رو از شب قبل اماده كنيد يا همونطوري خالي يا طعم دارش رو براي خودتون درست كنيد من براي اين نوشيدني دوتا خيار رو با پوست كن بُرِش دادم و ليمو ترش رو باريك بُرِش دادم و با برگ هاي نعنا ريختم تويِ بطريم و اين نوشيدني رو بايد از شب قبل اماده كنيد و فرداش ميل كنيد تا آب كاملا طعم ميوه هارو به خودش بگيره ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش آرد سفید۳ لیوان شیر یک پیمانه  شکر چهار ق غ  شیر گرم یک سوم لیوان پودر خمیر مایه یک ق غ سر صاف تخم مرغ دو عدد ( یکی برای رو مال کردن) کره ۵۰گرم وانیل یک ق چ  پودر هل یک ق چ اول آرد رو الک میکنیم بعد در ظرف گودی همه مواد خشک رو باهم مخلوط کرده و شیر ولرم و کره ذوب شده و یکی از تخم مرغ ها رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و خوب ورز داده تا خمیری لطیفی به دست بیاد آن وقت روی خمیر رو می پوشونیم ودر جای گرمی دو ساعت استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه بعد دوباره خوب ورز داده و خمیر رو روی میز که آرد پاشیدیم با وردنه باز میکنیم و در قالب مورد نظر که قبلا چرب کردیم پهن میکنیم رو شو شکل میدیم و با تخم مرغ رو مال کرده و نیم ساعت استراحت میدیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰درجه ۳۰ دقیقه قرار میدیم بعد پخت نان می تونین با عسل رومال کنید من این کارو کردم ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
😍😍 🔸شكلات رو با روش بن مارى اب كنيد و روى خرما گردو بريزيد سپس در يخچال بگذاريد و اجازه دهيد تا ببندد ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش 😍😍 ژله رنگ دلخواه تون رو درست کنید. به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و به جای آب سرد یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید.( بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید ژله هم خنک بشه.) حالا ژله رو تو یخچال بذارید که کاملا ببنده. بعد به تعداد مورد نیاز کیک صبحانه شکلاتی رو خرد کنید و سر ژله بریزید و روش نعناع بذارید. (از کیک صبحانه های بسته ای استفاده کنید) . ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از پزشک ایرانی
ارسال شده از سروش+: 💢 13 خوراکی، 13 راه حل 💢 ✅ اگر حسابی اعصابتان به هم ریخته، موز بخورید. ✅ اگر میخواهید کلیه تان سنگ نسازد، زردآلو بخورید. ✅ اگر فشار خونتان بالاست، کشمش بخورید. ✅ اگر از سر و صدای معده رنج میبرید، ماست بخورید. ✅ اگر بیش از حد سرفه می کنید، عسل بخورید. ✅ اگر همیشه احساس خستگی می کنید، فلفل دلمه ای قرمز بخورید. ✅ اگر می ترسید سرطان معده بگیرید، کلم بخورید. ✅ اگر مشکل یبوست دارید، انجیر بخورید. ✅اگر دارای مشکل شکمی هستید، ریحان بخورید. ✅ اگر دچار کم خوابی هستید، گوشت بوقلمون بخورید. ✅ اگر می خواهید از کسالت دور شوید، ماهی تن بخورید. ✅ اگر همیشه از حالت تهوع رنج می برید، چای زنجبیلی بخورید. ✅ اگر دچار سوزش معده هستید، چای بابونه بخورید. _______________________ .‌.‌.‌ــزٍۺݣٍ_إيـ...ــږآݩي 🌡 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💉 @Dooctor
🎀اموزش🍹 پودر کاستر : 4 قاشق غذاخوری شیر سرد : 2 لیوان شکر : 8 قاشق غذاخوری گلاب : 2 قاشق غذاخوری 🌀طرز تهیه :پودر را با شیر سرد خوب مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم. مرتب مخلوط را هم می زنیم تا به شکل فرنی در بیاید. سپس شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود. در انتها گلاب را اضافه کرده و از روی شعله برداشته و در ظرف مخصوص سرو ریخته و بعد از این که کمی سرد شد به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش ‌😍😍 ✍ مواد لازم : آرد ۳ پیمانه تخم مرغ ۶ عدد شکر یک و نیم پیمانه ماست دو سوم پیمانه گردوی ریز خورد شده نصف پیمانه روغن مایع نصف پیمانه پودر قهوه یک ق غ پودر نسکافه یک ق غ وانیل نصف ق چ بکینگ پودر ۳ ق چ 🥣 طرز تهیه: تخم مرغ هارو با شکر و وانیل هم میزنیم تا حسابی کرم رنگ و پفدار بشه حدود ۸ دقیقه..روغن مایع رو اضافه و هم میزنیم..ماست رو هم اضافه و خوب مخلوط میکنیم..ترکیب آرد قهوه نسکافه بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم رو آماده و گردو های خورد شده رو باهاش مخلوط میکنیم و تو سه مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه و گلوله آردی باقی نمونه..قالب رو چرب و آردپاشی میکنیم و مایع کیک رو داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ میزاریم ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش 🍊 😋 ✍ مواد لازم: زرده ی تخم مرع ۴عدد پودرقند نصف پیمانه خامه ی صبحانه نصف بسته پودرژلاتین ۲ونیم قاشق غذاخوری اب پرتقال ۲پیمانه وانیل وزست پوست پرتقال 🥣 طرز تهیه: زرده ی تخم مرغ و پودر قند و وانیل وزست پوست پرتقال را با همزن زده تاخوب کرم رنگ وکشدارشود پودرژلاتین را با آب پرتقال مخلوط کرده به صورت بنماری رو حرارت غیر مستقیم حل کرده وباخامه به تخم مرغ زده شده اضافه کرده (من یک بسته پودرژله ی پرتقال اماده شده راهم برای خوش طعم ترشدنش اضافه کردم ) داخل قالب موردنظر ریخته و بمدت ۲تا۳ ساعت داخل یخچال قرارمیدهیم. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
شربت عسل برای مناسب است !🍯 ▫️بهترين نوشيدنی برای بازكردن افطار شربت عسل است. مخلوط آب ولرم و عسل یکی از بهترین مایعات طبیعی برای دفع مواد زائد از بدن هستند +شما می‌توانید با حل کردن عسل در مقداری آب یک شربت خوش طعم ومعجزه‌گر تهیه کنید ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
یک پیاله👇👇 آرد برنج 👈یک و نیم قاشق غذاخوری شیر 👈 یک لیوان شکر 👈 یک و نیم قاشق غذاخوری پودر هل و گلاب 👈 به میزان دلخواه همه ی مواد را با هم مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه . روی شعله میزاریم وقتی جوش اومد مرتب هم میزنیم که ته نگیره و قوام بیاد . در آخر پودر هل و گلاب اضافه میکنیم . 🔺نکته👈 به جای شکر میتونید از مربای گل محمدی استفاده کنید . طعمش عالی میشه 👍 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم : 📝 تخم مرغ ۴ عدد شکر ۳۵۰ گرم وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری آرد سفید ۳۰۰ گرم بیکینگ پودر ۲/۱/۴ قاشق چای خوری شیر ۱/۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱۰۰ گرم ✍طرز تهیه: ابتدا تخم مرغها و شکر و اسانس را با سرعت بالای همزن حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم مانند شوند. آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و با لیستک به مایه کیک بیفزایید دقت کنید که آرد گلوله گلوله نشود میتوان چند ثانیه کوتاه با همزن مواد را مخلوط کرد اما اینکار ممکن است پف مواد را از بین ببرد سپس شیر را کمی گرم کنید و بهمراه روغن مایع کم کم به مایه کیک بیفزایید. فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن بزنید.مایه کیک را در قالب از قبل چرب و آرد پاشی شده بریزید .قالب ترجیحا تو خالی باشد بین ۵۰ دقیقه تا یکساعت در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۵ درجه برای فرهای گازی و ۱۶۵ درجه برای فرهای برقی در فر از پیش گرم شده قرار دهید.در آخر با فرو کردن خلال چوبی به داخل کیک تست کنید اگر موادی به خلال نچسبیده بود یعنی کیک پخته. بعد از اینکه کیک کمی در قالب خنک شد آنرا روی توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود و با شکلات بنماری شده و ترافل های رنگی تزیین کنید . ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم : تخم مرغ 3 عدد( هر عدد تقریبا 55 گرم) شکلات تلخ 125 گرم (شکلات 70%) کره ی بی نمک 10 گرم (2قاشق غذا خوری). خامه قنادی 125 گرم (1/2 پیمانه). شکر 35 گرم (3قاشق غذاخوری). طرز تهیه : 1- ابتدا سفیده و زرده های تخم مرغ را جدا کنید، زرده ها رو کمی با همزن می زنیم تا از لختگی درآید. 2- شکر را به سفیده ها اضافه و با همزن می زنیم تا کاملاً سفیده ها پف کنند و وقتی ظرف رو وارونه کردیم نریزند. 3- کره و شکلات تلخ رو بنماری کرده کنار گذاشته تا از دما بیفتد و کمی خنک شوند. 4- خامه قنادی را با همزن می زنیم تا فرم بگیرد. 5‌- خامه ی فرم گرفته را به زرده ها افزوده و مخلوط می‌کنیم، شکلات ذوب شده را نیز اضافه، مخلوط می کنیم. 6- سفیدها را در دو مرحله به مواد اضافه و دورانی مخلوط می کنیم تا پف سفید ها نخوابد. 7-مواد را در 4 نیم لیوان ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم، سپس‌ با خامه و شکلات رنده شده تزئین می کنیم. نکته : 📝 اگه خواستین این دسر رو به صورت قالبی درست کنین دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو حل کنین و پس از سرد شدن به مواد اضافه کنین. 📝زرده های تخم مرغ رو می تونین روی حرارت غیر مستقم قرار داده چند دقیقه هم بزنید تا از حالت خامی درآید. من این دسر رو طبق رسپی درست کردم، طعم شکلات و خامه به شدت در این دسر قالب هست که هیچ مزه ی دیگه ای حس نمیشه. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش نشاسته ی گل یک پیمانه گلاب یک استکان آب سردیاشیر سرد ک من شیراستفاده کردم چهار پیمانه شکر یک پیمانه اسانس هل چندقطره پودرکاکائو2قاشق نشاسته رو باشیریا آب سرد و گلاب مخلوط کنین و با چنگال هم بزنین تا نشاسته کاملا آب بشه و هیچ ناخالصی نداشته باشه. شکر و اسانس هل رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین تا شکر داخل موادتون حل بشه. مایه تون رو به دو قسمت تقسیم کنین به 1قسمت دوقاشق غذاخوری پودرکاکائو که با دوقاشق غذاخوری آبجوش مخلوطش کردین اضافه کنین ودومی ساده بعد روی حرارت ملایم و مرتب هم بزنین تا غلیظ بشه و نشاسته هم پخته بشه که به غلظت ماست چکیده برسه توی قالبتون بریزین و بذارین یخچال. بعد برین سراغ دومی رنگ رو هم به همین ترتیب درست کنین و توی قالب بریزین. حدودا دوساعت بذارین توی یخچال بمونه تا کاملا خنک بشه. بعد بیرون بیارین و داخل ظرفتون برگردنین. قالب چرب کردن نمیخواد راحت برمیگرده😉 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
مواد لازم : تخم مرغ 3 عدد( هر عدد تقریبا 55 گرم) شکلات تلخ 125 گرم (شکلات 70%) کره ی بی نمک 10 گرم (2قاشق غذا خوری). خامه قنادی 125 گرم (1/2 پیمانه). شکر 35 گرم (3قاشق غذاخوری). طرز تهیه : 1- ابتدا سفیده و زرده های تخم مرغ را جدا کنید، زرده ها رو کمی با همزن می زنیم تا از لختگی درآید. 2- شکر را به سفیده ها اضافه و با همزن می زنیم تا کاملاً سفیده ها پف کنند و وقتی ظرف رو وارونه کردیم نریزند. 3- کره و شکلات تلخ رو بنماری کرده کنار گذاشته تا از دما بیفتد و کمی خنک شوند. 4- خامه قنادی را با همزن می زنیم تا فرم بگیرد. 5‌- خامه ی فرم گرفته را به زرده ها افزوده و مخلوط می‌کنیم، شکلات ذوب شده را نیز اضافه، مخلوط می کنیم. 6- سفیدها را در دو مرحله به مواد اضافه و دورانی مخلوط می کنیم تا پف سفید ها نخوابد. 7-مواد را در 4 نیم لیوان ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار می‌دهیم، سپس‌ با خامه و شکلات رنده شده تزئین می کنیم. نکته : 📝 اگه خواستین این دسر رو به صورت قالبی درست کنین دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو حل کنین و پس از سرد شدن به مواد اضافه کنین. 📝زرده های تخم مرغ رو می تونین روی حرارت غیر مستقم قرار داده چند دقیقه هم بزنید تا از حالت خامی درآید. من این دسر رو طبق رسپی درست کردم، طعم شکلات و خامه به شدت در این دسر قالب هست که هیچ مزه ی دیگه ای حس نمیشه. ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
سعی کنید مواد رو حذف نکنید .عزیزان شیر خشک که در این دستور بکار برده شده شیر خشکه مخصوص شیرینی پزیه لوازم قنادیا دارند. شیر خشکی که به بچه ها میدن نیست.اگر هم در دسترس ندارید مشکلی نیست نریزید. ولی باشه خیلی بهتره . میزان مقدار آب زیاد دقیق نیست بستگی به ابخوری آردتون داره غلظت خمیر باید به اندازه حلیم باشه دقت کنید .به این نکته اگر لگیمات رو دارید سرخ میکنید هنگام سرخ کردن پف نکرد وتخت شد و سطحش سوراخ سوراخ شد. وگرد نشد آردش کمه یک قاشق سرخالی آرد بهش اضافه کنید وخوب بزنید وبعد سرخش کنید خمیر لگیمات چسپنده است آرد زیادی به خوردش ندید تا وسطش خمیری نشه شهد لگیمات همون شربت بامیه وزولبیا است که به صورت ویدئوی گذاشتم مواد لازم میتونید کل مواد رو نصف کنید آرد دو لیوان یا دو پیمانه ماست یک چهارم لیوان بهتره کمی ترش باشه شیر خشک سه قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت سه قاشق سوپ خوری (آرد ذرت نمیشه) شکر دو قاشق سوپ خوری روغن مایع سه قاشق سوپ خوری خمیر مایه(مخمر) یک قاشق سوپ خوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری آب ولرم یک ویک چهارم لیوان شاید کمی بیشتر نصف شکر وخمیر مایه رو یک لیوان آب ولرم بریزید(کمی هم بزنید).و کنار بزارید حدود ده دقیقه تا پف کنه وبالا بیاد سپس تمام مواد رو مخلوط وخوب بزنید تا یکدست بشه اگر دیدی خمیر کمی سفته یک چهارم آب هم کم کم بهش اضافه کنید هل وزعفران تو این دستور اختیاریه غلظت مواد مثل حلیم باشه سلفون بکشید روش بپوشونید حدود دو الی سه ساعت سپس پف خمیر رو بگیرید وبریزید تو قیف وتو روغن داغ سرخ کنید اگر قیف ندارید قاشق رو چرب کنید بااستفاده از قاشق بریزید . سپس بلافاصله بریزد تو شهد ولرم دو دقیقه تو شهد باشه کافیه.سپس از شهد خارج کرده . شهد ولرم باشه‌زیاد سرد باشه شهد به خورد شیرینی نمیره داغ هم باشه شیرینی خمیر میشه ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🍹 😋 ▫️شیر 1 لیتر ▫️تخم مرغ 1 عدد ▫️آرد 3 ق غ ▫️شکر 7 ق غ ▫️پودر کاکائو 3 ق غ ▫️شکلات تلخ 80 گرم ▫️کره 1 ق غ ▫️کیک و موز برای لایه وسط 🔸تمام مواد به جز شکلات و کره را داخل قابلمه ایی بریزید و با همزن دستی هم بزنید روی اجاق در حالیکه مدام هم بزنید تا قوام بگیره مثل فرنی برسد.مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیره.بعد از اینکه جوشید کره و شکلات رو اضافه کنید سریع هم بزنید تا شکلات آب شود.سپس کنار بگذارید تا سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. داخل ظرف های مورد نظر بریزید و برای لایه وسط کیک و موز بگذارید. ... چند ساعت قبل سرو در یخچال قرار دهید ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
ویژه افطار مواد لازم برای تهیه سوپ شیر :  جو پرک ۱/۵ لیوان سیب زمینى درشت رنده شده ۱ عدد هویج نگینى ریز ۳ عدد پیاز ۱ عدد بزرگ رنده شده سبزى سوپ ۱۵۰ گرم قارچ ۲۵۰ گرم مرغ ریش ریش شده کمى شیر ۱ لیتر خامه  ۱۰۰ گرم کره ۵۰ گرم آرد ۱ ق.غ نمک به مقدار لازم ماکارانى فرمى کمى طرز تهیه جو و پیاز و هویج و مرغ و سیب زمینى و نمک و میزاریم بپزه وقتى خوب پخت مرغ و ریش ریش میکنیم و به همراه سبزى و ماکارانى فرمى (  به سوپ اضافه میکنیم و در آخر شیر و که با خامه مخلوط کردیم و به سوپ اضافه میکنیم و در آخر ۱ قاشق آرد و با کره تفت میدیم فقط در حدی که کره آب شود و ۱ لیوان شیر به کره و آرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا گلوله نشه وقتى به غلظت فرنى رسید به سوپ اضافه کنید و نوش جان. میتونید مقدار خامه رو ۲۰۰ گرم بریزید و از ساقه هاى ریز کرفس هم در سوپ به مقدار کم  میتونید استفاده کنید •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
😍😍 🔸شكلات رو با روش بن مارى اب كنيد و روى خرما گردو بريزيد سپس در يخچال بگذاريد و اجازه دهيد تا ببندد ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش 😍😍 ژله رنگ دلخواه تون رو درست کنید. به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و به جای آب سرد یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید.( بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید ژله هم خنک بشه.) حالا ژله رو تو یخچال بذارید که کاملا ببنده. بعد به تعداد مورد نیاز کیک صبحانه شکلاتی رو خرد کنید و سر ژله بریزید و روش نعناع بذارید. (از کیک صبحانه های بسته ای استفاده کنید) . ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از  ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙خـــدایا... ⭐️ما برای داشتن دست های تو 🌙ریسمان نبسته ایم،دل بسته ایم ⭐️همین که 🌙حال دلمان خوب باشد ⭐️برایمان کافیست 🌙الهی امشب ⭐️حال دلتون خوب باشه 🌙شبتون در پناه خـدا ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
دیزاین شله زرد 🌾🌾 •┈┈••✾❀🕊💓🕊❀✾••┈┈• 💞لطفـــا فقــط فــورواد کنیــد💞 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢