هدایت شده از پزشک ایرانی
ارسال شده از سروش+:
💢 13 خوراکی، 13 راه حل 💢
✅ اگر حسابی اعصابتان به هم ریخته، موز بخورید.
✅ اگر میخواهید کلیه تان سنگ نسازد، زردآلو بخورید.
✅ اگر فشار خونتان بالاست، کشمش بخورید.
✅ اگر از سر و صدای معده رنج میبرید، ماست بخورید.
✅ اگر بیش از حد سرفه می کنید، عسل بخورید.
✅ اگر همیشه احساس خستگی می کنید، فلفل دلمه ای قرمز بخورید.
✅ اگر می ترسید سرطان معده بگیرید، کلم بخورید.
✅ اگر مشکل یبوست دارید، انجیر بخورید.
✅اگر دارای مشکل شکمی هستید، ریحان بخورید.
✅ اگر دچار کم خوابی هستید، گوشت بوقلمون بخورید.
✅ اگر می خواهید از کسالت دور شوید، ماهی تن بخورید.
✅ اگر همیشه از حالت تهوع رنج می برید، چای زنجبیلی بخورید.
✅ اگر دچار سوزش معده هستید، چای بابونه بخورید.
_______________________
#پـ...ــزٍۺݣٍ_إيـ...ــږآݩي 🌡
Jõıň☞💉 @Dooctor ⛑
🎀اموزش#دسر_کاسترد🍹
پودر کاستر : 4 قاشق غذاخوری
شیر سرد : 2 لیوان
شکر : 8 قاشق غذاخوری
گلاب : 2 قاشق غذاخوری
🌀طرز تهیه :پودر را با شیر سرد خوب مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم. مرتب مخلوط را هم می زنیم تا به شکل فرنی در بیاید.
سپس شکر را اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود.
در انتها گلاب را اضافه کرده و از روی شعله برداشته و در ظرف مخصوص سرو ریخته و بعد از این که کمی سرد شد به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش#کیک_قهوه_گردو 😍😍
✍ مواد لازم :
آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
شکر یک و نیم پیمانه
ماست دو سوم پیمانه
گردوی ریز خورد شده نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
پودر قهوه یک ق غ
پودر نسکافه یک ق غ
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر ۳ ق چ
🥣 طرز تهیه:
تخم مرغ هارو با شکر و وانیل هم میزنیم تا حسابی کرم رنگ و پفدار بشه حدود ۸ دقیقه..روغن مایع رو اضافه و هم میزنیم..ماست رو هم اضافه و خوب مخلوط میکنیم..ترکیب آرد قهوه نسکافه بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم رو آماده و گردو های خورد شده رو باهاش مخلوط میکنیم و تو سه مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه و گلوله آردی باقی نمونه..قالب رو چرب و آردپاشی میکنیم و مایع کیک رو داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ میزاریم
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🎀آموزش#دسر_پرتقال 🍊 😋
✍ مواد لازم:
زرده ی تخم مرع ۴عدد
پودرقند نصف پیمانه
خامه ی صبحانه نصف بسته
پودرژلاتین ۲ونیم قاشق غذاخوری
اب پرتقال ۲پیمانه
وانیل وزست پوست پرتقال
🥣 طرز تهیه:
زرده ی تخم مرغ و پودر قند و وانیل وزست پوست پرتقال را با همزن زده تاخوب کرم رنگ وکشدارشود
پودرژلاتین را با آب پرتقال مخلوط کرده به صورت بنماری رو حرارت غیر مستقیم حل کرده وباخامه به تخم مرغ زده شده اضافه کرده (من یک بسته پودرژله ی پرتقال اماده شده راهم برای خوش طعم ترشدنش اضافه کردم ) داخل قالب موردنظر ریخته و بمدت ۲تا۳ ساعت داخل یخچال قرارمیدهیم.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
شربت عسل برای #افطار مناسب است !🍯
▫️بهترين نوشيدنی برای بازكردن افطار شربت عسل است. مخلوط آب ولرم و عسل یکی از بهترین مایعات طبیعی برای دفع مواد زائد از بدن هستند
+شما میتوانید با حل کردن عسل در مقداری آب یک شربت خوش طعم ومعجزهگر تهیه کنید
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#دسر #رمضان
#فرنی یک پیاله👇👇
آرد برنج 👈یک و نیم قاشق غذاخوری
شیر 👈 یک لیوان
شکر 👈 یک و نیم قاشق غذاخوری
پودر هل و گلاب 👈 به میزان دلخواه
همه ی مواد را با هم مخلوط میکنیم تا یکنواخت بشه . روی شعله میزاریم وقتی جوش اومد مرتب هم میزنیم که ته نگیره و قوام بیاد . در آخر پودر هل و گلاب اضافه میکنیم .
🔺نکته👈 به جای شکر میتونید از مربای گل محمدی استفاده کنید . طعمش عالی میشه 👍
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#_کیک_شیر_اسفنجی
مواد لازم : 📝
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۳۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد سفید ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۲/۱/۴ قاشق چای خوری
شیر ۱/۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱۰۰ گرم
✍طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها و شکر و اسانس را با سرعت بالای همزن حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم مانند شوند. آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و با لیستک به مایه کیک بیفزایید دقت کنید که آرد گلوله گلوله نشود میتوان چند ثانیه کوتاه با همزن مواد را مخلوط کرد اما اینکار ممکن است پف مواد را از بین ببرد سپس شیر را کمی گرم کنید و بهمراه روغن مایع کم کم به مایه کیک بیفزایید. فقط در حد مخلوط شدن با سرعت کم همزن بزنید.مایه کیک را در قالب از قبل چرب و آرد پاشی شده بریزید .قالب ترجیحا تو خالی باشد بین ۵۰ دقیقه تا یکساعت در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۵ درجه برای فرهای گازی و ۱۶۵ درجه برای فرهای برقی در فر از پیش گرم شده قرار دهید.در آخر با فرو کردن خلال چوبی به داخل کیک تست کنید اگر موادی به خلال نچسبیده بود یعنی کیک پخته. بعد از اینکه کیک کمی در قالب خنک شد آنرا روی توری سیمی برگردانید تا کاملا خنک شود و با شکلات بنماری شده و ترافل های رنگی تزیین کنید .
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
#موس_شکلات_کلاسیک
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد( هر عدد تقریبا 55 گرم)
شکلات تلخ 125 گرم (شکلات 70%)
کره ی بی نمک 10 گرم (2قاشق غذا خوری).
خامه قنادی 125 گرم (1/2 پیمانه).
شکر 35 گرم (3قاشق غذاخوری).
طرز تهیه :
1- ابتدا سفیده و زرده های تخم مرغ را جدا کنید، زرده ها رو کمی با همزن می زنیم تا از لختگی درآید.
2- شکر را به سفیده ها اضافه و با همزن می زنیم تا کاملاً سفیده ها پف کنند و وقتی ظرف رو وارونه کردیم نریزند.
3- کره و شکلات تلخ رو بنماری کرده کنار گذاشته تا از دما بیفتد و کمی خنک شوند.
4- خامه قنادی را با همزن می زنیم تا فرم بگیرد.
5- خامه ی فرم گرفته را به زرده ها افزوده و مخلوط میکنیم، شکلات ذوب شده را نیز اضافه، مخلوط می کنیم.
6- سفیدها را در دو مرحله به مواد اضافه و دورانی مخلوط می کنیم تا پف سفید ها نخوابد.
7-مواد را در 4 نیم لیوان ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار میدهیم، سپس با خامه و شکلات رنده شده تزئین می کنیم.
نکته :
📝 اگه خواستین این دسر رو به صورت قالبی درست کنین دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو حل کنین و پس از سرد شدن به مواد اضافه کنین.
📝زرده های تخم مرغ رو می تونین روی حرارت غیر مستقم قرار داده چند دقیقه هم بزنید تا از حالت خامی درآید.
من این دسر رو طبق رسپی درست کردم، طعم شکلات و خامه به شدت در این دسر قالب هست که هیچ مزه ی دیگه ای حس نمیشه.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢