#خشک کردن میوه
دستور تهیه :👇
برای پرتقال اگه بتونیو اون قسمت نارنجی رنگ رو بگیرید بعد حلقه حلقه کنید البته نه زیاد نازک نه زیاد ضخیم . خیلی بهتره تا اینکه با پوست نارنجی رنگ حلقه حلقه کنید. من با پوست درست کردم چون خوشکل تره اما موقع خوردن پوست رو جدا میکنم. حتما و حتما اگه با پوست بدش دادید بعد از هر بار برش چاقو رو تمیز کنید تا تلخی پوست به لایه بعدی منتقل نشه. و حتما حتما بدای خشک کردن هر میوه ای زیرش یه پارچه توری پهن کنید. این توری که میبینید تورهایی هست که برای پشت پنجره ها وصل میکنن اونا رو توی خونه داشتم و پهن کردم کف سینی و میوه ها رو توش چیدم. اگه پهن نکنید حتما به سینی میچسبه. تور از همه چی بهتره. خب بریم سراغ کیوی اونم تمییز شستم و روی توری پهن کردم میزاشتم تو حیاط ، بعد برای سیب و موز باید یه شربت درست کنید. چجوری ؟ باید نصف لیوان شکر رو با یکم اب یعنی یک چهارم لیوان اب بزارید رو حرارت کم تا شکر ها اب بشن بعد دو ق غ ابلیمو ترش داخلش بریزید و و وقتی کامل شکر ها اب شدن خاموش کنید. خنک که شد روی هر دو طرف سیب و موز با برس شربت بکشید. شربت چون ابلیمو داره باعث میشه که اصلا سیب ها سیاه نشن. موز ها هم شربت زدم اما باز یکم سیاه شدن. حتی با اینکه موز ها رو با چاقوی یک بار مصرف برش دادم. بازم تیره شدن. خب پس فقط موز و سیب رو باید شربت بزنیم بقیه لازم نیست (برش های موز رو باید خیلی ضخیم بزنید وگرنه موقع زیر و رو کردن اذیت میشید). روزی یک مرتبه اروم میوه ها رو زیر و رو میکردم . همه میوه ها خوشمزه بودن اما خوشمزه ترینش موز بود که همینجور ک من جا ب جا میکردم و توی خونه راه میرفتم و مشغول بودم ی ناخنک میزدم و در اخر دیدم هیچی ازش نمونده نمیدونید موز خشک چقد خوشمزه بود کیوی ها هم عالی بودن با پوست خورده میشن مزه لواشت میدن
درست کنید و لذت ببرید
عکس ها درپایین👇
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
هدایت شده از ایده های همسرداری💄💍
🔴حرااااااااااج 😱🔴حرااااااااااج 😱
📌خانم های #شیک_پوش مژده مژده 😳
🖇فروشگاه بزرگ #اینترنتی #ژاو اینک در ایتا 😍😍
لباسهای شیک و خاص با قیمت #باورنکردنی 😍🏃🏃♀
#شومیز_مانتو_شلوار_لی 👗👖🛍
#بارانی_بلوز_کیف_کفش_و..👞👠👜
📌کیفیت اجناااس تضمینی 😊
دیگه نیاز نیست توبازار دَر به دَر دنبال اجناس تُرک بگردی😉 بیا اینجا 👇
🆔 eitaa.com/joinchat/554172434C78ccda13fa
eitaa.com/joinchat/554172434C78ccda13fa
شعار ما👈 سود کمتر فروش بیشتر 😎
ابتدا دستکش یکبارمصرف پوشیدم و تیکه های مرغ رو با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و کمی پودر ریحان خشک مالش دادم. بعد داخل روغن سرخشون کردم همه طرفشون رو. کنار گذاشتم.
بعد دوتا پیاز ریز خرد شده و دوحبه سیر رنده شده هم سرخ کردم. بعد یک لیوان انار دون شده(داخل فریزر داشتم) ریختم. و تفت دادم. یک قاشق رب گوجه. یک قاشق رب انار. یک قاشق پودر گردو(اختیاری) دوقاشق سبزی محلی شمالی(جایگزینش نعنا و برگ سیر و گشنیز)گرچه عطر خاص این سبزیا جایگزین نداره.
کمی شکر (مقدارش بنابرذائقتون)
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه همه رو باهم تفت دادم. بعد مرغ ها روچیدم داخل این سس و همه طرفشون رو آغشته به سس کردم. بعد از کنار و گوشه تابه کمی آب جوش ریختم. آب زیادی نریزید تا نیمه های مرغ ها بریزید. و گذاشتم با حرارت ملایم بپزه یک ساعتی تا به روغن بیفته و جابیفته😋
نیم ساعت قبل از پخت نهایی آلو بخارای خیس شده بریزید. سس این مرغ محشررررره😋
همین روشو با اردک و غاز و بلدرچین و بوقلمون هم میشه انجام داد.
مقدار سبزی و دونه انار رو میتونید کم و زیاد و یا حذف کنید.
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
17.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم
#ماهی شکم پر
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#شامی_گیلانی
#شامی_پوک_رشتی
گوشت گوساله300 گرم
لپه 200 گرم
سیب زمینی خام 2 عدد متوسط
پیاز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
زرد چوبه ونمک و فلفل به میزان لازم
اول از همه گوشت و پیاز و زردچوبه و فلفل را با کمی آب روی حرارت میپزیم تا نیم پز شه بعد لپه و سیب زمینی پوست کنده را به گوشت و پیاز اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا کاملا بپزند در آخر نمک غذا رو اضافه می کنیم.بعد که مواد پخت میریزیم داخل صافی تا آب اضافیش گرفته تکه های گوشت را از بقیه مواد جدا کنید و در یک کاسه جداگانه با گوشتکوب خوب بکوبید .
بقیه مواد پخته شده را توی چرخ گوشت یا غذا ساز بریزید تا خوب له بشن.حالا مواد چرخ شده را به گوشت ریش ریش شده اضافه می کنیم و بعد تخم مرغ میزنیم و در ظرف در دار به مدت یک ساعت در یخچال استراحت بدید. بعد از مواد شامی به اندازه دلخواه برداشته و در دست گرد میکنیم و وسطش رو طبق تصویر با انگشت سوراخ کنید و در روغن داغ سرخ کنید بهتره که روغن در تابه زیاد نباشه که شامی ها شناور بشن اول یک عدد از شامی را در روغن سرخ کنید اگر وا رفت یک عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال بزنید تا باز بشه بعد با دست اطراف شامی سفیده بمالید و سرخ کنید
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه بیگ مک
در ماهی تابه ای ۲ ق چایخوری روغن
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
ریخته و تفت میدهیم تا رنگ گوشت تغییر. کند
۱/۴ پیمانه سس #کچاپ
۱/۴ ق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل به میزان دلخواه
۱ عددپیاز سفید ریز خرد شده
#خیارشور ریز خرد شده ۱/۴ پیمانه
اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد بپزند
۱۶ عدد نان #ترتیلا(یا هر نان مورد نظر)
از وسط نصف کرده
بر. روی هر. نیم دایره یک ورقه پنیر#چدار که به شکل مثلث بریده شده میگذاریم
با ۱/۴ پیمانه آرد و ۱/۴ پیمانه آب مایه ای درست میکنیم تا به عنوان چسب نان استفاده شود
نان را در دست به شکل قیف درست کرده از مواد پر میکنیم و قسمت بالایی نان را میبندیم
سمبوسه ای آماده شده را در روغن فراوان و داغ سرخ می کنیم.
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#پيتزا تُست
.
اگه دوست دارید #پیتزا درست کنید ولی حوصله خمیر درست کردن ندارید و ترجیح میدید خیلی سریع پیتزاتون آماده بشه،اين دستور به دردتون ميخوره👌
مامانايي هم كه بچه هاي بد غذا دارن ميتونن از اين روش براي تهيه غذاي جذاب براي كوچولوهاشون استفاده كنن.
طرز تهيه:اول فر رو با صد و هفتاد و پنج درجه روشن كنيد.
نون تست ها رو داخل سيني فر بچينيد و روشون سس كچاپ (سس گوجه فرنگي) بزنيد و بذاريد كنار تا سس به خورد نون بره و نرم بشه(اين كار باعث ميشه نون تست داخل فر خشك نشه).
حالا مواد رويه : ميتونيد از هر موادي دوست داريد استفاده كنيد مثل سبزيجات تفت داده شده،مرغ پخته،قارچ و ژامبون و سوسيس، گوشت چرخكرده تفت داده شده يا حتي براي بچه ها از ماكاروني كه از شب قبل مونده.روي نون ها يكم پنير موزارلا يا پنير پيتزا بريزيد،مواد دلخواهتونو روي پنير بريزيد،يكم آويشن بپاشيد و دوباره پنير.طبقه وسط فر براي پنج تا ده دقيقه بپزيد و چند دقيقه هم گريل رو روشن كنيد تا روشم برشته بشه.زياد داخل فر نمونه تا خشك نشه.
مایکروفر:کانوکشن،دما صد و هفتاد،سینی رپی سه پایه کوتاه
نوش جان 🌹
•°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°•
♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡