eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
مواظب همدیگه باشیم ! از یه جایی بــه بعد...............دیگه بزرگ نمیشیم؛ پیر میشیم از یه جایی بــه بعد.............. دیگه خسته نمیشیم؛ می بُرّیم از یه جایی بــه بعد..............دیگه تکراری نیستیم؛ زیادی هستیم...!! پس قدر خودمون ، خانواده مون ، دوستانمونو، زندگیمونو و کلأ حضور خوشرنگ مون رو تو صفحهء دفتر وجود بدونیم... محبت تجارت پایاپای نیست٫ نیندازیم که من چه کردم وتودرمقابل چه کردی! بیشمار محبت کنیم. حتی اگربه هردلیلی کفه ترازوی دیگران سبک تر بود
یک پیمانه آبميوه غليظ پشن فروت بدون هسته ، يك بيمانه شيرعسل ، دو ليوان خامه قنادي‌، همه رو باهم ميريزيم ميكسر تا خوب مخلوط بشن به مدت چهار دقيقه. بیسكوييت ( از هرنوعي ميشه استفاده كرد) رو بزنيد تو ابميوه پشن فروت و يك لايه بسكوييت ته ظرف صف بچینین و بعد يك لايه از مواد تا اخر. برا اخرين لايه ٢٠٠ گرم شكلات ذوب شده رو با 150 ميلي ليتر خامه قنادي خوب مخلوط كرده با همزن ميريزيم اخرين لايه با شكلات خورد شده تزيينش كرده ميتونين اب ميوه رو با ذائقه خودتون تغيير بدين.‌ چهار ساعت ميذاريم يخچال كاملا خنك بشه.
سیب زمینی هارو ورقه ای و نازک برش بدید و نمک بزنید و بعد به کمک خلال دندان سوسیس های باریک و برش خورده(از سوسیس انگشتی یا ژاپنی هم میتونید استفاده کنید) رو وسطش قرار بدید و بعد تو روغن فراوان سرخش کنید ، بهتره قبل از سرو کردن سرخ بشه تا کریسپی بمونه .
✅ نگهداری برگ مو 🍃 ‌‌‌ برگ موها رو مرتب دسته كنيد و داخل ظرفتون بچينيد آب رو بجوشونيد و بذاريد ولرم شه طوری كه دستو نسوزونه برای هر ٥ ليتر آب، يك ليوان نمك لازم داريد نمك رو روی برگها بريزيد يا داخل آب بريزيد و روی برگ ها رو با آب پر كنيد بعضيا هم به جای نمك، يه تيكه نمك سنگ روی برگا ميذارن در ظرفتونو محكم ببندبد و يه جايی كه آفتاب نخوره نگه داريد و هر موقع لازم داشتيد مصرف كنيد موقع مصرف اگه شور بود كمی تو آب شيرين نگه داريد تا نمكش بره البته كاملا بی نمك نميشه پس مواد دلمه تون رو كم نمك درست كنيد .
🍢🥓🥓 یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته رو با 250 گرم گوشت چرخکرده و یک عدد سینه مرغ چرخکرده، یک عدد تخم مرغ، یک قاشق پودر سوخاری، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دمکرده و سماق، ورز دادم و توی تابه نچسب پهن کردم و با کفگیر خط انداختم. در تابه رو بستم و روی شعله متوسط گذاشتم، وقتی آب انداخت در ظرف رو برداشتم و شعله رو کم کردم، وقتی آب اون خشک شد و یک طرف اون سرخ شد، برگردوندم و طرف دیگه رو سرخ کردم. میتونید کمی کره اضافه کنید تا توی کره سرخ بشه و یا توی همون روغن گوشت سرخ بشه. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
✍طرز تهیه: .💎آلو ها رو می ریزیم تو یه قابلمه و خیلی کم آب اضافه می کنیم، مثلن ته استکان .💎میذاریم آلو ها یکم بپزن و نرم شن، خودشون آب میندازن. باید حواستون باشه که خیلی نمونه رو گاز و نسوزه، حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزه کافیه .💎بعد آلوهای پخته رو می ریزیم تو یه آبکش و با دست بهشون کمک می کنیم که از آبکش ردشن و فقط هسته ها و چوب و پوستشون بمونه 💎بعد به مایع بدست اومده نمک می زنیم و می چشیم. هر وقت مزش به نظرمون خوب اومد آماده ست که بریزیم تو قالب بستنی و یه چوب هم تو هرکدوم میذاریم و قرار می دیم تو فریزر که بمونه و یخ بزنه و تبدیل به بستنی بشه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍦🍧🍨😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش گل باخیار🥒 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢