هدایت شده از ایده های بانوان
🍃🌸در تمنـاے نگاهـت بيقرارم تا بیایي
مڹ ظہـور لحظہ ها را ميشمـارم تا بیایي
🍃🌺خاڪ لایق نیست تـا بہ رویش پا گـذارے
در مسیـرت جاڹ فشـانم، گڸ بڪارم تا بیایي🕊🍁
#سلام_امامِ_زمانم_صبحت_بخیر🦋🌹
🍃🌷🍃🌹🍃🌺🍃🌷🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از نگهداری و فریز کردن شیر گوسفند
✅شیر باید خام باشه، ماندگاری ۶ ماه تا یکسال✅
:
عزیزان مادرم چند سالیه که به این روش شیر رو فریز ومنجمد میکنه و زمستون هر وقت هوس کردن درست میکنه و خیلی عالی و اصلا خاصیتش رو از دست نمیده :
شیر باید خام باشه و در ویدئو کاملا مشخص و توضیح داده شده و اینکه چطور دوباره در میاریم و به ماست تبدیل میشه اونم به وقتش که بیاد آموزش میزارم
:
الان هر کی دوست داشت چند بطری رو میتونه به این روش فریز کنه و بعد استفاده امیدوارم که براتون اموزنده و مفید باشه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
#محلبی_با_توت_فرنگی 🍓 😋
▫️۴ لیوان شیر
▫️۴ قغ نشاسته
▫️۸قغ شکر
🔸برای روی محلبی
▫️250 گرم توت فرنگی
▫️1/4 لیوان آب
▫️2 قاشق غذاخوری شکر
▫️1 قاشق مرباخوری سرصاف نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند)
🔸برای محلبی تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق تا وقتیکه که بجوشد و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید و داخل ظرفهای مورد نظر بریزید.
برای روی محلبی توت فرنگی ها را ریز ریز خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید. شکر را روی توت فرنگی ها بریزید و تا وقتیکه توت فرنگی ها نرم شود گاهی هم بزنید و بپزید. نشاسته را در 1/4 لیوان آب حل کنید و به توت فرنگی اضافه کنید و هم بزنید. وقتی غلیظ شد و قوام گرفت از روی اجاق بردارید. و داخل ظرف های سرو روی محلبی بریزید و وقتی سرد شد سرو کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
✅نان لقمه اي فوري😋
✍ مواد لازم:
تخم مرغ : ۱ عدد
ماست : نصف پیمانه(هر ماستی میشه فرق نمیکنه)
آرد سفید قنادی :یک و نیم الی دو پیمانه (من دو لیوان استفاده کردم)
بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
نمک : نوک قاشق چایخوری
🥣 طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و ماست رو با هم مخلوط کردم و با هم زن دستی کمی هم زدم تا صاف و یکدست بشه حالا ارد و بکینگ پودر و نمک الک شده رو به مواد اضافه کردم با دست ورز دادم(زیاد ورز دادن نمیخواد) تا خمیر جمع بشه خمیر رو روی سطح کار با وردنه پهن کردم و با هر قالبی که خواستین قالب بزنید(من با لیوان قالب زدم) توی روغن داغ شناور سرخش کردم.
نکته:
خمیر نباید چسبناک باشه اگه چسبناک بود کمی ارد اضافه کنید.
این نون رو میشه هم خالی میل کرد و هم میتونید وسطشونو شکاف بزنید و با کرمفیل، شکلات صبحانه، مربا پر کنید و میل نمایید😊
#نان_لقمه_ای #فوری
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربا_پرتقال خوشمزهه😋 یک لیوان آب
یک لیوان آب پرتقال
۲ لیوان شکر ۱ ق غ آبلیمو برای درست کردن #مربای_پوست_پرتقال بعد از جدا کردن پرتقال از پوست ،پوست پرتقال را به صورت خلالی خرد کنید و داخل خلال دندان مطابق فیلم قرار بدین سپس برای اینکه تلخی پوست پرتقال گرفته شود و کمی هم پخته شوند آن را 3 مرتبه و هر دفعه به مدت 15 دقیقه در داخل آبجوش که روی حرارته قرار دهید و بعد آبکش کنید. در این فاصله شکر را با آب و اب پرتقال مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شهدش قوام بیاید.بعد پوست پرتقال های آماده شده را به همراه آبلیمو داخل شهد قوام گرفته شده بریزید. تا نیم ساعت همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند. سپس از روی حرارت بردارید و به جای گذاشتن در قابلمه از یک دستمال پارچه ای بر روی قابلمه استفاده کنید و اجازه دهید تا به مدت یک روز تمام در دمای اتاق بماند و بعد در ظرف مورد نظر بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناومدم با دستور یه #غذای ترکیه ای ب اسم سینی مرغ که خیلی خوشمزه و پرطرفداره امیدوارم که بپسندید😘
مواد مورد نیاز
2 سینه مرغ
2 ران مرغ بدون استخون
2 قطعه فلفل قرمز و سبز
جعفری
3 4 عددسیر
نصف فنجان روغن
نمک، فلفل سیاه ، آویشن ، زردچوبه پودپاپریکا
👇🏻
نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف لیوان آب
کمی نمک
نوش جان کنید.😘
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
#ته_دیگ_طرح_دار_برای_5_نفر
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
ماست
3 قاشق غذا خوری آرد سفیدیک و نیم قاشق غذا خوری زعفران ( دلخواه)به میزان لازم
طرز تهیه ته دیگ طرح دار:
میزان ماست و آرد 3 به 1/5 است ( 3 قاشق ماست یک ونیم قاشق آرد ) یا به عبارتى دوبرابر آرد، ماست بریزید و بسته به طرح شما دارد ... حتى میتونید به صورت یکپارچه از آن استفاده کنید. بسیار لذیذ میشود، وکاملاً مزه ته دیک نان میدهد ولى لذیذتر و لطیفتر است .
روش تهیه :
از ترکیب ماست ، آرد و( زعفران در صورت دلخواه)خمیر نسبتاً سفتى مثل ماست چکیده درست کنید و در یک کیسه بریزید ونوک کیسه را یک سوراخ خیلى ریز ایجاد کنید ( براى طراحى ظریف ) و طرح خودتون رو کف یک ماهیتابهء گود یا قابلمه و یا قالب که با دستمال کمى چرب و یا اسپرى کرده باشید ، ... طراحى کنید بعد ظرفتون رو روى حرارت خیلى کم براى یک دقیقه قرار دهید تا طرحتون ثابت بشه و بعد آروم آروم برنج آبکش شده را ریخته و در آخر با دست یا پشت قاشق برنج را فشرده کنید کمى روغن یا مخلوط کره وروغن روى آن ریخته وظرفتان را روى حرارت تند قرار دهید براى فقط پنج دقیقه و بعد حرارت را به حداقل برسونید ( از شعله پخش کن استفاده کنید ) و براى حدود یک ساعت و یا تا زمانى که مطمئن شدید برنجتان دم کشیده روى حرارت قرار دهید و بعد از این زمان ظرف را بدون اینکه درب آن را بردارید براى مدت ده دقیقه کنار بکذارید وبعد داخل ظرف سرو برگردانید ...
نکات تهیه ته دیگ طرح دار:
*خمیر را حتماًً سفت درست کنید و یکنواخت ، ظرف را هم با دستمال چرب کنید ...
*میتونید به جاى ماست ،از آب مرغ ، آب ساده ، شیر ، شیر سویا ، ..... هم استفاده کنید منظور درست کردن خمیر است ... باید بگویم در صورتى که بخواهید تمام ته دیگ شما از این خمیر باشد و طراحى نکنید آب مرغ بسیار انتخاب خوبى خواهد بود و ته دیگ شما لذیذتر خواهد شد .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های بانوان
⭐️شب قشنگترین اتفاقیست
✨که تکرار میشود
⭐️تا آسمان زیباییش را
✨به رخ زمین بکشد
⭐️خدایا
✨ستاره های آسمان را
⭐️سقف خانه دوستانم قرارده
✨تازندگیشان مانند ستاره بدرخشد
✨شبتون در پناه مهربان خدا
هدایت شده از ایده های بانوان
در این شب زیبا✨
من دعایتان میکنم به خیر
نگاهتان میکنم به پاکی✨
یادتان میکنم به خوبی
هرجاهستید
بهترینها رو برایتان آرزو دارم✨
شبتون بخیر و سراسر آرامش
در آغوش پر از مهر خدا باشید✨
#شيرينى_فندقى 🧇 😋
▫️دو قاشق غ پر پودر قند
▫️ ٤٠ گ روغن مايع
▫️ يك چهارم پيمانه پودر فندق
🔸رو داخل ظرف مخلوط كنيد . كم كم دو پيمانه آرد رو اضافه كنيد تا خمير لطيفي بدست بياد
از مواد به اندازه گردو برداريد كف دستتون تختش كنيد و وسط اون ي فندوق بذاريد و كف دست خمير رو گلوله كنيد
روي كاغذ روغني بچينيد و داخل فر گرم شده با حرارت ١٧٥ و بيست دقيقه بپزيد
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢