✅موزاییک کیک😋
✍مواد لازم :
دو بسته بيسکوئيت پتی بور وانیلی.
یک لیوان شیر.
کره آب شده سه قاشق غذاخوری.
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری.
شکر دو قاشق غذاخوری.
رنده ی پوست لیمو ترش یا پرتقال یک قاشق چایخوری.
شکلات شیری یا سفید به میزان لازم.
🥣طرز تهیه :
ابتدا دو بسته بيسکوئيت رو خرد می کنیم، هر بيسکوئيت به دو یا سه قسمت تقسیم کنید، سپس یک لیوان شیر هم دمای محیط و کره ی آب شده و سرد شده رو بیافزایید.پودر کاکائو، شکر، رنده ی پوست لیمو و مغز گردو ی خرد شده را نیز مخلوط کرده به آرامی هم بزنید، سی گرم شکلات آب شده را افزوده، همه ی مواد را با هم ترکیب می کنیم. در قالب سیلیکونی مقداری شکلات شیری یا سفید آب شده می ریزیم کمی که شکلات سفت شد مواد آماده شده را با قاشق روی شکلات ها می ریزیم و به مدت ده دقیقه در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سفت شوند. سپس به راحتی از قالب جدا میکنیم
#نان_لقمه_ای_زیتون 😍
آرد سفید: ۲۴۰ گرم
نمک : ۳ گرم
شکر: ۲ گرم
روغن زیتون : ۳۰ گرم
خمیرمایه : ۴ گرم
آب و یا شیر ولرم : ۱۲۵ گرم
زیتون به میزان دلخواه
طرز تهیه
ابتدا شکر را در نصف پیمانه آب و یا شیر ولرم مخلوط کنید ، و
اکنون خمیرمایه را اضافه کنید و مخلوط کنید ، درب ظرف را ببندید تا خمیر مایه عمل کند. حدود ده دقیقه زمان کافیه در ظرف دیگری سایر مواد به جز آرد را مخلوط کنید و خمیر مایه بعمل آمده را نیز اضافه کنید و اکنون آرد را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر به
دست نچسبد
خمیر را ورز داده سپس آن را به ظرف تمیز منتقل کرده و روی آن را حتما کاملا بپوشانید در جای نسبتا
گرم قراردهید و حدود ۴۵ دقیقه بهش استراحت بدین
چونه های ۴۰ گرمی بگیرین، با کف دست پهن کنین و با ته لیوان وسط خمیر رو گود کنین و توی گودی پنیر و زیتون بریزین، نیم ساعت استراحت بدین با روغن زیتون رومال کنین و بعد داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه زمان ۲۰ دقیقه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
پودینگ 😍😍
۴ لیوان شیر + یک لیوان شکر + دو قاشق غذاخوری پر نشاسته + ۴ ق غ آرد کیک + یک لیوان گلاب +دو عدد زرده ی تخم مرغ ( سفیده اش هم بود چیزی نمیشه😉) همه رو با همزن خوب میزنیم و میزاریم رو حرارت ملایم و داااائم هم میزنیم و وقتی به غلظت دلخواهمان رسید از رو حرارت ورمیداریمش و با زعفرون کاکائو یا رنگ خوراکی ...میوه بیسکویت، شکلات، خامه .....و هر چی دوست دارین تزئینش میکنین و میزارین تو یخچال.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
مهلبیه گل محمدی😍😍
دو لیوان شیر ودو قاشق نشاسته ذرت وشربت گل محمدی رو با هم قاطی کرده میذاریم رو حرارت تا غلیظ بشه بعد از رو اجاق بر میداریم ودو قاشق خامه صبحانه یا خامه قنادی اضافه کرده هم میزنیم تا خامه آب بشه ودر ظرف سرو میریزیم اگه احساس کردید شیرینی دسر کمه میتونید کمی شکر اضافه کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های همسرداری💄💍
#سلامتی
خیار به علت داشتن آنزیم هایی که به هضم مواد پروتئینی کمک می کند، فرایند هضم غذا را تسهیل می کند.
خیار حاوی الیاف غذایی است که به کاهش وزن کمک می کند.!!
•#ایده ❢ #همسرداری ❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Haamsardari 💌
هدایت شده از پزشک ایرانی
🔰لیمو ترش با چای ، مفید یا مضر؟!
لیمو ترش همراه با چای موجب از بین رفتن ویتامین C آن شده و احتمال آسیب رساندن به مینای دندان را افزایش میدهد و خشکی دهان را افزاش میدهد.
•❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
#میوه_خشک
هنر بانو علیزاده😍
میوه های تابستونی رو مقابل نور آفتاب، روی یک توری
و میوه های زمستونی رو روی بخاری. داخل سینی چرب شده چیدم ویکم شیره و ابلیمو زدم بهشون
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
کرم موکا:😍😍
مواد لازم:
نسکافه 1 قاشق غذاخوری
شیر 500 میلی لیتر
شکر 1/4 پیمانه
شکلات تخته ای 200 گرم
پودر وانیل 1/2 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 6عدد
خامه زده شده برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا درجه فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.سپس 8 عدد فنجان در سینی فر بچینید.نسکافه را در ظرفی بریزید،سپس شیر و شکر را اضافه کرده و روی حرارت بگذارید، تا شکر حل شود.سپس شکلات رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید وقتی شکلات حل شد از روی حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا یکدست شود.کم کم شکلات را به تخم مرغ ها اضافه نمایید. مخلوط را داخل فنجان ها ریخته و فنجان ها را در سینی فر قرار دهید.در سینی فر آب جوش بریزید تا نصف سطح بیرونی فنجان ها را آب بگیرد و به مدت ۳۵ ۳۰ دقیقه بپزید تا کرم آماده شود به طوری که اگر کارد را داخل آن فرو کرده و بیرون آورید چیزی به چاقو نچسبد،سپس بگذارید خنک شود و بعد روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید و سرو کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#اسموتی_طالبی_و_گیلاس
#اسموتی
#اسموتی_طالبی
مواد لازم برای۱ نفر
یخ به مقدار لازم
تمشک ۱/۴ فنجان
گیلاس ۴-۳ قطعه
آب سیب یا آب زردآلو ۱/۲ فنجان
طالبی پوست کنده و خرد شده ۱/۲ عدد
طرز تهیه
۱- همه مواد را در مخلوط کن ریخته و خوب مخلوط کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
ماکارونی با سس سیر و پنیر
مواد لازم
ماکارونی فرمی ... 400 گرم
سیر ... 1 بوته
شیر ... 2 لیوان
کره ... 4 قاشق غذاخوری
خرده نان ... 1 لیوان
آرد ... 4 قاشق غذاخوری
آویشن ... 1 قاشق غذاخوری
پنیر رنده شده ... 2 لیوان
روغن زیتون ... به مقدار لازم
طرز تهیه
1- بوته سیر را بپزید یا داخل فر کباب کنید. سپس انتهای بوته سیر را با چاقو جدا کنید و سیرهای پخته یا کباب شده را داخل کاسه ای بریزید.
2- نصف کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود ، آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود.
3- سیر له شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس شیر را کم کم اضافه کنید. پس از اینکه سس کمی جوشید پنیر رنده شده را اضافه کنید ، اجازه دهید سس غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید.
4- نصف دیگر کره را داخل ماهیتابه بریزید و پس از اینکه ذوب شد خرده نان را اضافه کنید و با حرارت متوسط تفت دهید تا خرده نان طلایی و برشته شود سپس از روی حرارت بردارید.
5- ماکارونی فرمی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید. قالب را چرب کنید ، ماکارونی فرمی را با سس مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و روی ان را با خرده نان برشته شده بپوشانید و روی آن آویشن بپاشید.
6- قالب را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا آماده شود ( میتوانید ماکارونی را روی اجاق گاز نیز آماده کنید )❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#سوپ_گوجه_فرنگی
مواد لازم
▪️گوجه فرنگی متوسط ٤عدد
▪️کره ٥٠كرم
▪️1 قاشق غذاخوری
▪️پیاز متوسط رنده شده ١عدد متوسط
▪️آرد ١قاشق غذا خوري
▪️رب گوجه فرنگی١قاشق
▪️آب گوشت 1 پیمانه
▪️نمک و فلفل سیاه به ميزان لازم
▪️ریحان تازه یا خشک
▪️1 قاشق چایخوری
▪️جعفری تازه یا خشک
▪️من يك پيمونه جو هم استفاده كردم
طرز تهیه🍜
در یک قابلمه متوسط مقداری آب را می جوشانیم. گوجه ها را برای 2 الی 3 دقیقه درآب جوش می اندازیم. آب جوش را خالی می کنیم و می گذاریم گوجه ها کمی خنک شود.
با این کار پوست گوجه ها راحت کنده می شود. پوست گوجه ها را می کنیم و آن ها را ریز خورد می کنیم. با همزن خوب هم می زنیم تا به صورت پوره نرم در آید و سپس آن را کنار می گذاریم.
کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم. پیاز خرد شده یا رنده شده را در کره تفت می دهیم تا نرم و طلائی شود. آرد را اضافه می کنیم و به مدت 2 دقیقه هم می زنیم.
سپس رب گوجه را اضافه می کنیم و باز هم به مدت 1 الی 2 دقیقه هم می زنیم. گوجه های پوره شده و آب گوشت و نمک را می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید. پس از اینکه سوپ جوش آمد، حرارت را کم می کنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بخار کند.
در آخر فلفل سیاه را اضافه می کنیم و در هنگام سرو روی آن ریحان و جعفری می ریزیم و داغ سرو می کنیم.
سوپ شما آماده است، از طعم و عطر بی نظیر آن لذت ببرید.
😋😋 ❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#ته_چین_مرغ
🌷مواد لازم برای۳ نفر
زرشک ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره آب شده ۱/۴ پیمانه
ماست چکیده ۱/۲ پیمانه
مرغ ۲۵۰ گرم
برنج 1.5 پیمانه
خلال پسته - برای تزئین به مقدار لازم
خلال بادام - برای تزئین به مقدار لازم
🌷طرز تهیه
۱- گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند، آب مرغ را جدا کنید و پس از درآوردن استخوانهای آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
۲- زعفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، تمام ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل یخچال بگذارید.
۳- برنجی را که از قبل خیس کردهاید، بجوشانید و آبکش کنید
۴- یک عدد زرده تخم مرغ، 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید.
۵- مقداری مرغ به صورت یک لایه نازک روی ته دیگ بچینید و روی آن نیمی از پلو را بریزید. بقیه مرغ را روی برنج بچینید، بقیه برنج را نیز روی مرغ بریزید و سطح مرغ را با برنج بپوشانید.
۶- آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود.
۷- باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــ