#رادین
#کمپین_من_ماسک_میزنم
#پروفایل❢خاص❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
#احمدرضا
#کمپین_من_ماسک_میزنم
#پروفایل❢خاص❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
#پوریا
#کمپین_من_ماسک_میزنم
#پروفایل❢خاص❥
•●❥JOiN👇🏼
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Jõıň ⇄☞ @Axe_Porofil 💌
هدایت شده از 🌹 رساله تمام مراجع🌹
#تلنگــر 🖐🏻🍂
میگنڪہ
استغفـاࢪخیلیخوبہ...!
حتـیاگہبہخیالخودت
گناهـیࢪومرتڪبنشدهباشے،
استغفـاࢪڪن
دلࢪوجلامیده...! :)❤️
💚
"اَسْتَغْفِرُاللّهَرَبِّـےوَاَتُـوبُاِلَیـهِ"
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
⭐️شب قشنگترین اتفاقیست
✨که تکرار میشود
⭐️تا آسمان زیباییش را
✨به رخ زمین بکشد
⭐️خدایا
✨ستاره های آسمان را
⭐️سقف خانه دوستانم قرارده
✨تازندگیشان مانند ستاره بدرخشد
✨شبتون در پناه مهربان خدا
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واااای عالی بود عاشقش شدم🤩🤩
شما چی؟؟؟
مواد لازم :
گوشت ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ پیاز رنده شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری نمک
فلفل دلمه ای به تعداد دلخواه
به ازای هر فلفل دلمه ای یه قاشق غذاخوری برنج 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و قرم و زیره و ریحان و
سیر رنده شده
رب گوجه
جعفری و نعناع ریز خورد شده
🌺
کلیپ با صوت گفته شده فقط یه نکنه اینکه بستگی به اینکه فرتون چجوری باشه تایم بزارید من فرم بسیاز زود گرم میکنه رب ساعت شما میتونید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه هم بزارد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_آلبالو🍒
◀میزان مواد و مراحل در ویدئو مشخصه
◀حتما شکر و ثعلب رو خوب مخلوط کنید وگرنه ثعلب گلوله میشه
◀حتما حتما مخلوط ثعلب و شکر رو قاشق قاشق همونجور که مخلوط کن روشن هست اضافه کنید تا شکر کاملا حل بشه و ثعلب باز بشه و گلوله نشه
😉هر از گاهی بین کار میتونید دستگاه رو خاموش کنید یوقت نسوزه😱😝
◀بعد از اینکه مایه بستنی آماده شد در ظرف استیل بریزید و بذارید فریزر و هر 30 دقیقه یکبار از فریزر خارج کنید میبینید که مایه بستنی از اطراف شروع به بستن کرده باید هم بزنید تا بستنی ببنده و یخ نزنه
◀معمولا از تایمی که مایه بستنی رو توی فریزر میذارید بعد از 6 تا 7 مرتبه هم زدن بستنی آماده ست و کل مایه بستنی کاملا میبنده البته این تعداد دفعات به سرمای فریزر هم بستگی داره
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ســـلام 🌸🍃
روز زیباتون بخیر🌸🍃
یکشنبه تون بی نظیر
عشق و زیبایی طبیعت
گوارای وجودتون بـاد 🌸🍃
گذر ثانیـه های
عمرتون توام با آرامش
خیرو برکت و مهربانی🌸🍃
روزتـون قشنگـــــــ
دلتـون شـاد شـاد
عاقبتتون بـخیر 🌸🍃
هدایت شده از ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان خوبم🎉💖
بیست و دوم تیر ماه
صبح یکشنبه تون بخیر
صبحی نو دوباره
پر شدیم از نور
و پر شدیم از شور و هیجان
زندگی🌹
همین لحظه
همین چای و
همین لبخنداست
پس شادباش🎉💖
هدایت شده از ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺گلستانی" زیبا"
🍃تقدیمتان
🌼یک دسته "ستاره"
🍃ارمغانتان
🌸 یک باغ پر از
🍃گلهای "نرگس"
🌼 تقدیم به قلب
🍃"مهربانتان"
🌺 لحظه های زندگی تان
🍃چون گل زیبا و با طراوت
صبح تون بخیر 🌸
#پیراشکی_گوشت 🥐 😋
🔸ابتدا 300 گرم گوشت چرخكرده رو با 3 قاشق پیاز سرخ شده رو مخلول ميكنيم و درروغن تفت میديم بعد 3 قاشق رب گوجه فرنگی رو در نصف لیوان آب گرم حل ميكنيم و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشه و آب اون کاملاً کشیده بشه و از روى حرارت بر ميداريم.
2 عدد تخم مرغ پخته شده رو روى گوشت رنده می کنیم و جعفرى اضافه ميكنيم ونمک و فلفل و پودر سير رو با مواد مخلوط می کنیم .
روی تخته کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره ميزاريم و مى بنديم و داخل روغن سرخ ميكنيم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ران_مرغ_سوخاری
#کراکر_مرغ
2 عدد ران مرغ
2 لیوان چیپس ذرت(یا کورن فلکس ذرت)
1 ق چ نمک
فلفل کمی
1 ق غ پودر سیر
1 فنجان آب 1 عدد برگ بو
روغن برای سرخ کردن
مواد مرینت کردن ران مرغ:
یک عدد تخم مرغ
آرد سفید 60 گرم ⠀
آب مرغ 40 میلی لیتر (40گرم)
ابتدا چیپس ذرت را در یک کیسه بریزیدوباگوشت کوب خرد کنید.
طبق ویدئو با چاقو روی ران مرغ رابرش بزنید و نمک· فلفل· پودر سیررا خوب به رانها بمالید.
در تابه رانها را با پوست گذاشته بدون اضافه کردن روغن و بزارید تا مرغ کمی سرخ شود و مرغ را برگردانده وبرگ بو و آب را اضافه و در تابه را گذاشته و میزاریم حدود 8 دقیقه روی حرارت بماند. بعد رانها را بزارید خنک بشه و مقدار آبی که از مرغ مانده(40 گرم) را با تخم مرغ و آرد سفید مخلوط کنید و رانها را خوب به این سس آغشته کنید و بعد در چیپس ذرت بغلطانید ودر آخر درروغن شناور داغ سرخ کنید.
میتونید با دماسنج آپزی درجه حرارت روغن را با 170 تنظیم کتید تا ران مرغها به بهترین شکل سرخ شوند.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢