eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
࿐☀️○ 🌺 ‌○☀️࿐ 🌱 🌸امام صادق علیه‌السلام به زُراره فرمودند: ‌ اگر زمان غیبت را درک کردی، این دعا را همیشه داشته باش: ‌ «اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ، ضَلَلْتُ عَنْ دينى» ‌ خدايا حجّتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجّتت را به‏ من نشناسانى، از دين خود گمراه می‌شوم. ‌ 📚بحارالانوار، جلد ۵۲، صفحه ۱۴۶
هدایت شده از عجایب جهان
😷پویش 😷 ✅رهبر انقلاب: من وقتی می‌بینم بعضی‌ها همین چیز ساده، همین را نمیزنند، من از آن پرستار خجالت میکشم که آن جور دارند فداکاری میکنند. من خواهش میکنم همه در این زمینه فعّالیّت کنند بتوانیم در ظرف مدّت کوتاهی این زنجیره سرایت را قطع کنیم و کشور را به ساحل نجات برسانیم. ۹۹/۴/۲۲ 🚩به عشق رهبر و اطاعت از امر ولی به پویش میپوندم و علاوه بر زدن ماسک این عکس را پروفایل ایتا میگذارم 😷 ❤️
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه با 😋😋 سینه مرغ متوسط ​​1 کیلوگرم 1 قاشق غذاخوری نشاسته 1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق چایخوری نمک فلفل خیلی کمی 3 قاشق غذاخوری روغن 👩‍🍳نوش جان🌹
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سيب زميني ‎سيب زميني: سه عدد متوسط ‎پنير پيتزا ٩٠گرم ‎كره حدود ٥٠گرم ‎جعفري تازه خرد شده نصف ليوان ‎نمك و فلفل پول بیبر و آويشن و كمي زردچوبه ‎تركيب مخلوط سبزيجات نخود فرنگي و ذرت خورد شده با هم ١٠٠گرم ‎اول از همه سيب زميني هارا با آب بزاريد بپزه پوستش را بكنيد رنده كنين كره اضافه كنين و هم بزنيد تا آب بشه جعفري نمك و فلفل و زردچوبه و آويشن رو اضافه كنيد و هم بزنيد میتونین مول من تو مافین درست کنید یا قالب کمربندی رو چرب كنيد و مواد سيب زميني رو داخلش بريزين و با قاشق روشو صاف كنيد حالا مواد سبزيجاتمون رو كه از قبل بخار پز كرديم ميريزيم روش با كمي جعفري تازه و حالا روي سبزيجات پنير پيتزا ريخته فر را از ده دقيقه قبل گرم كنيد و بعد با دماي ١٨٠درجه به مدت ١٨دقيقه بزاريد بپزه وقتي پخت بزارين خنك بشه و بعد به راحتي از قالب جدا بشه 😍 ‎تو اين غذا به جاي سبزيجات ميتونيد از مرغ يا گوشت ريش ريش شده استفاده كنيد كه با پياز و فلفل دلمه اي تفت داده بشه فقط از پخت كاملش مطمئن بشيد ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👩‍🍳نوش جان🌹
کوکی گردویی شکلاتی مواد لازم: 125 گرم کره نرم شده در دمای اتاق 1 استکان شکر قهوه ای (حدود 85 گرم) 1 استکان شکر سفید (حدود 75 گرم) 1 عدد تخم مرغ 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق غذاخوری ‌پودر نشاسته (ذرت یا گندم) 2 لیوان آرد (لیوان 200 میلی کلا حدود 220 گرم ، با کنترل بریزید) 1 قاشق چای خوری بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری جوش شیرین 1 لیوان چیپس شکلات 1 لیوان گردوی درشت خرد شد طرز تهیه: کره ، شکر قهوه ای ، شکر سفید ، تخم مرغ ، نشاسته ، وانیل ، جوش شیرین و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود. سپس چیپس شکلات و گردو را اضافه کنید و باز کمی ورز بدید. از خمیر تکه هایی در اندازه های دلخواه بردارید و بدون اینکه خیلی فشار بدید گرد کنید. یک الی یک و نیم ساعت در یخچال بذارید. سپس با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده 17_16 دقیقه با کنترل بپزید. اگر نرم به نظر برسد کمی بعد منسجم تر میشود.(زمان پخت زیاد نشود که سفت و خشک میشود) با این مقدار مواد 24 عدد کوکی 40 گرمی آماده میشود. داخل سینی با فاصله بچینید که جای پهن شدن داشته باشد.
هدایت شده از عجایب جهان
﴿ بِسـمه تعالـی ﴾ 🍃 با توجه به وضعیت اقتصادی نامناسب این روزهای کشور و افزایش بیماری کرونا تصمیم داریم تا به مناسبت عید غدیر 110 بسته ارزاق به نیازمندان تقدیم کنیم. شماره کارت خیریه مهرباران جهت واریز کمک های نقدی شما بزرگواران؛ بنام داوود ورمزیار 6104337808028102 IR 100120010000005788111492 امام صادق(ع): غذا دادن به یک مومن در روز عید غدیر ثواب اطعام یک میلیون پیامبر و صدیق (در راس آنها خود ائمه معصومین) و یک میلیون شهید (در راس آنها حضرت عباس و شهدای کربلا) و یک میلیون فرد صالح در حرم خداوند را دارد.
جلوگیری از حشره زدن حبوبات و برنج سلام گلای تو خونه😋 کدبانوهای نمونه😂 چطورین؟ چخبرا؟ جونم براتون بگه که فصل گرماست و حشره زدن حبوبات و برنج🥺 . برای جلوگیری از این مشکل، کافیه توی ظرف حبوباتون نمک بریزین و یه برگ بو🌱🧂 برای برنج هم میتونین از سیر🧄 نمک🧂 برگ بو🌱 و یا میخک استفاده کنین و لابلای برنجتون بریزین😍 👩‍🍳نوش جان🌹
حالا دقیق موادی رو که خودم استفاده کردم بهتون میگم من وارد نیستم بار اولم بود و دقیق نمیدونم چه مقدار باید گوشت ریخت چه مقدار دنبه همون مقداری رو ک خودم استفاده کردم و نتیجه عالی بود بهتون میگم پانصد گرم گوشت گوساله داشتم به اضافه دویست گرم سینه مرغ به اضافه صد گرم دنبه همرو با هم چرخ کردم . سه تا پیاز متوسط داشتم اونم جدا چرخ کردم کامل ابشو گرفتم و به گوشت اضافه کردم. ی زرده تخم مرغ یکم نمک یک قاشق چای خوری بکینگ پودر و فلفل و زرد چوبه و یکم خسرو دار(خسرودار ی ادویه هست که از عطاری ها باید تهیه کنید) همرو با هم حسابی ورز دادمممم حالا دوباره همه ی مواد رو از چرخ گوشت رد کردم. حالا مواد کباب امادست به سختی به سیخ کشیدمممم واقعا سه چهارتای اول سخت بود اما بعدا قلقش دستم اومد یکم برام راحت شد😄😄از نت سرچ کنید و فیلم به سیخ کشیدن کباب رو ببینید. دستم رو یکی دو بار میزدم تو اب جوش و به کباب رو سیخ میگرفتم . خب حالا اینجا مهمه یه زغال خیلی خوب درست کنید که من تجربشو ندارم همسر جان مسئول زغال درست کردن بودن😊 با ترس سیخ های کباب رو رو منقل گذاشتیم و سریع برگردونیدم و خدا روشکرررر کباب از سیخ جدا نشد و گرفت😍 👩‍🍳نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پر دوست دارین؟🍄 این یه رسپی خیلی آسون و فوق‌العاده خوشمزه است.😍 مواد لازم:🤗 قارچ درشت به تعداد دلخواه🍄 پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم🧀 فلفل خرد شده ۵۰ گرم🌶 ژامبون خرد شده ۱۰۰ گرم🥓 گردو خرد شده ۵۰ گرم😌 پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم🧀 نمک،فلفل،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم👌🏻 ساقه قارچ رو جدا میکنیم و با قاشق داخل قارچ رو کمی خالی میکنیم.🥄 تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و داخل قارچ‌ها رو باهاش پر میکنیم و روشون رو پنیر پیتزا میریزیم.😍 داخل سینی فر رو فویل میندازیم و قارچ‌ها رو داخلش میچینیم.🤗 حدود ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم.🔥 قارچ ها موقع پخت آب میندازن این طبیعیه.💧 بعد از آماده شدن داخل ظرفی که دوست دارین بذارین و با ریحون تزئینش کنین.😍 این میزان مواد پنیری برای ۸ تا قارچ بزرگ کافیه.🍄 و نکته اینکه از پنیر خامه‌ای که نمک داره استفاده کنین خوشمزه تر میشه.😋 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ 👩‍🍳نوش جان🌹
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
شکر یک دوم پیمانه گلوکز یک چهارم پیمانه( لوازم قنادی ها تهیه کنید) گلاب یک چهارم پیمانه سفیده تخم مرغ یک عدد پسته پنجاه گرم در صورت تمایل بیشترم میتونید بزنید آرد سفید مقداری طرز تهیه سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید تا پف کنه و برفی بشه شکر و گلاب رو مخلوط کنید روی حرارت ملایم بزارید تا شکر حل بشه وقتی غلظت گرفت گلوکز رو اضافه کنید و دوباره رو حرارت بزارید با حرارت ملایم تا شهد غلیظی بدست بیاد در حدی که وقتی بین دو تا انگشت تست کردیم کشدار و نخدار بشه به این مرحله که رسید مقداری از شهد داخل سفیده میریزیم و هم میزنیم بعد کل سفیده رو داخل شهد میریزیم با دور تند همزن رو حرارت (کم) مخلوط سفیده و شهدو میزنیم حدود پنج دقیقه تا دوباره حجم بگیره (حرارت روشنه) وقتی کاملا حجم گرفت و سفت شد همزن رو خاموش میکنیم( اواخر کار دیگه هم زدن سخت میشه چون سفته میشه .طبیعیه) و دوباره رو حرارت ملایم شروع به همزدن میکنیم (با قاشق) حواستون باشه ته نگیره و مدام هم بزنید( تقریبا هشت تا ده دقیقه طول کشید) در اینجا باید مواد از قبل سفت تر شه اما زیاد از حد سفت نشه چون بعد از خنک شدن گز خشک میشه. اگه زود خاموش کنید گز شل میشه اگه دیر خاموش کنید و زیاد هم بزنید گز سفت و خشک میشه.به این مرحله رسید از حرارت بردارید و پسته یا هر مغز دیگه دوست دارید اضافه کنید من صد گرم پسته زدم چون خیلی پر پسته دوس دارم اختیاریه ولی بیشتر از صد دیگه نزنین خوب حالا قالب مورد نظر رو کفشو یه لایه ارد بریزید از مواد روی ارد پخش کنید سطحشو صاف کنید دوباره مقداری ارد روی سطح گز میپاشیم منسجم میکنیم داخل یخچال پنج شش ساعت قرار میدیم بعد با نوک چاقو لبه های قالبو آزاد کنید و گز رو قالبی جدا کنید و برشهای منظم بزنید میتونی مدلهای مختلف مث سکه ای یا رولی در بیارید و داخل ارد بغلطونید گزها رو داخل ظرف دربسته و داخل یخچال بزارید پانزده تا نیم ساعت قبل سرو از یخچال خارج کنید 👌😋پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی هست تنها فوت کوزه گری غلظت شهد و غلظت نهایی که گفتم کاملا سفت بشه . به جرات میتونم بگم از بازاریها هم بهتر شد 😋👌 این مقدار سیزده عدد گز اردی بمن داد 👩‍🍳نوش جان🌹❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢