eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
جلوگیری از حشره زدن حبوبات و برنج سلام گلای تو خونه😋 کدبانوهای نمونه😂 چطورین؟ چخبرا؟ جونم براتون بگه که فصل گرماست و حشره زدن حبوبات و برنج🥺 . برای جلوگیری از این مشکل، کافیه توی ظرف حبوباتون نمک بریزین و یه برگ بو🌱🧂 برای برنج هم میتونین از سیر🧄 نمک🧂 برگ بو🌱 و یا میخک استفاده کنین و لابلای برنجتون بریزین😍 👩‍🍳نوش جان🌹
حالا دقیق موادی رو که خودم استفاده کردم بهتون میگم من وارد نیستم بار اولم بود و دقیق نمیدونم چه مقدار باید گوشت ریخت چه مقدار دنبه همون مقداری رو ک خودم استفاده کردم و نتیجه عالی بود بهتون میگم پانصد گرم گوشت گوساله داشتم به اضافه دویست گرم سینه مرغ به اضافه صد گرم دنبه همرو با هم چرخ کردم . سه تا پیاز متوسط داشتم اونم جدا چرخ کردم کامل ابشو گرفتم و به گوشت اضافه کردم. ی زرده تخم مرغ یکم نمک یک قاشق چای خوری بکینگ پودر و فلفل و زرد چوبه و یکم خسرو دار(خسرودار ی ادویه هست که از عطاری ها باید تهیه کنید) همرو با هم حسابی ورز دادمممم حالا دوباره همه ی مواد رو از چرخ گوشت رد کردم. حالا مواد کباب امادست به سختی به سیخ کشیدمممم واقعا سه چهارتای اول سخت بود اما بعدا قلقش دستم اومد یکم برام راحت شد😄😄از نت سرچ کنید و فیلم به سیخ کشیدن کباب رو ببینید. دستم رو یکی دو بار میزدم تو اب جوش و به کباب رو سیخ میگرفتم . خب حالا اینجا مهمه یه زغال خیلی خوب درست کنید که من تجربشو ندارم همسر جان مسئول زغال درست کردن بودن😊 با ترس سیخ های کباب رو رو منقل گذاشتیم و سریع برگردونیدم و خدا روشکرررر کباب از سیخ جدا نشد و گرفت😍 👩‍🍳نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پر دوست دارین؟🍄 این یه رسپی خیلی آسون و فوق‌العاده خوشمزه است.😍 مواد لازم:🤗 قارچ درشت به تعداد دلخواه🍄 پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم🧀 فلفل خرد شده ۵۰ گرم🌶 ژامبون خرد شده ۱۰۰ گرم🥓 گردو خرد شده ۵۰ گرم😌 پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم🧀 نمک،فلفل،پاپریکا،آویشن به مقدار لازم👌🏻 ساقه قارچ رو جدا میکنیم و با قاشق داخل قارچ رو کمی خالی میکنیم.🥄 تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و داخل قارچ‌ها رو باهاش پر میکنیم و روشون رو پنیر پیتزا میریزیم.😍 داخل سینی فر رو فویل میندازیم و قارچ‌ها رو داخلش میچینیم.🤗 حدود ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه میذاریم.🔥 قارچ ها موقع پخت آب میندازن این طبیعیه.💧 بعد از آماده شدن داخل ظرفی که دوست دارین بذارین و با ریحون تزئینش کنین.😍 این میزان مواد پنیری برای ۸ تا قارچ بزرگ کافیه.🍄 و نکته اینکه از پنیر خامه‌ای که نمک داره استفاده کنین خوشمزه تر میشه.😋 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ 👩‍🍳نوش جان🌹
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
شکر یک دوم پیمانه گلوکز یک چهارم پیمانه( لوازم قنادی ها تهیه کنید) گلاب یک چهارم پیمانه سفیده تخم مرغ یک عدد پسته پنجاه گرم در صورت تمایل بیشترم میتونید بزنید آرد سفید مقداری طرز تهیه سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید تا پف کنه و برفی بشه شکر و گلاب رو مخلوط کنید روی حرارت ملایم بزارید تا شکر حل بشه وقتی غلظت گرفت گلوکز رو اضافه کنید و دوباره رو حرارت بزارید با حرارت ملایم تا شهد غلیظی بدست بیاد در حدی که وقتی بین دو تا انگشت تست کردیم کشدار و نخدار بشه به این مرحله که رسید مقداری از شهد داخل سفیده میریزیم و هم میزنیم بعد کل سفیده رو داخل شهد میریزیم با دور تند همزن رو حرارت (کم) مخلوط سفیده و شهدو میزنیم حدود پنج دقیقه تا دوباره حجم بگیره (حرارت روشنه) وقتی کاملا حجم گرفت و سفت شد همزن رو خاموش میکنیم( اواخر کار دیگه هم زدن سخت میشه چون سفته میشه .طبیعیه) و دوباره رو حرارت ملایم شروع به همزدن میکنیم (با قاشق) حواستون باشه ته نگیره و مدام هم بزنید( تقریبا هشت تا ده دقیقه طول کشید) در اینجا باید مواد از قبل سفت تر شه اما زیاد از حد سفت نشه چون بعد از خنک شدن گز خشک میشه. اگه زود خاموش کنید گز شل میشه اگه دیر خاموش کنید و زیاد هم بزنید گز سفت و خشک میشه.به این مرحله رسید از حرارت بردارید و پسته یا هر مغز دیگه دوست دارید اضافه کنید من صد گرم پسته زدم چون خیلی پر پسته دوس دارم اختیاریه ولی بیشتر از صد دیگه نزنین خوب حالا قالب مورد نظر رو کفشو یه لایه ارد بریزید از مواد روی ارد پخش کنید سطحشو صاف کنید دوباره مقداری ارد روی سطح گز میپاشیم منسجم میکنیم داخل یخچال پنج شش ساعت قرار میدیم بعد با نوک چاقو لبه های قالبو آزاد کنید و گز رو قالبی جدا کنید و برشهای منظم بزنید میتونی مدلهای مختلف مث سکه ای یا رولی در بیارید و داخل ارد بغلطونید گزها رو داخل ظرف دربسته و داخل یخچال بزارید پانزده تا نیم ساعت قبل سرو از یخچال خارج کنید 👌😋پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی هست تنها فوت کوزه گری غلظت شهد و غلظت نهایی که گفتم کاملا سفت بشه . به جرات میتونم بگم از بازاریها هم بهتر شد 😋👌 این مقدار سیزده عدد گز اردی بمن داد 👩‍🍳نوش جان🌹❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
تیرامیسو .•❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
تیرامیسو بدون تخم مرغ آوردم😍😋 تیرامیسو یکی از دسرهای مدرن ایتالیایی هست و به قدری معروفه و رواج پیدا کرده که نیازی به معرفی نداره . دوست داران قهوه بدون شک عاشق این دسر میشن چون تیرامیسو عطر قهوه غالبی داره . تیرامیسو: بیسکوئیت لیدی فینگر= ۴۰ عدد حدودی قهوه= ۳ ق غ نشاسته گندم= ۳ ق س شکر= نصف پیمانه شیر= ۱ پیمانه وانیل= ۱/۴ ق چ خامه شیرین شده= ۱ پیمانه پنیر ماسکارپونه= ۱ پیمانه پودر قند= ۱/۳ پیمانه برای تزئین تیرامیسو: پودر کاکائو= ۱ ق س خامه فرم گرفته= به مقدار لازم برای شروع کار دو سوم پیمانه آب جوش رو با پودر قهوه کاملا مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا کاملا خنک بشه داخل ظرفی شیر سرد و نشاسته گندم و شکر رو با هم مخلوط میکنیم تا مواد داخل شیر کاملا حل بشن ظرف رو روی حرارت کم قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا مواد به غلظت برسن، حرارت حتما باید کم باشه تا همراه با غلظت گرفتن خامی نشاسته هم گرفته بشه و حتما مواد رو به صورت مداوم هم بزنید چون ممکنه ته بگیره وقتی مواد به غلظت رسید و رد پره های همزن دستی روی مایع مشخص شد وانیل رو اضافه و مخلوط میکنیم و از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم کرم کاملا خنک بشه در این بین هرازگاهی مواد رو هم میزنیم تا رویه نبنده خامه شیرین شده رو از فریزر خارج کنید تا کمی یخش باز بشه و بعد با همزن شروع به زدن کنید تا خامه کاملا باز بشه و بعد دور همزن رو کمی بالا ببرید و به هم زدن ادامه بدین تا رد پره های همزن کاملا روی خامه بمونه و خامه سفت بشه و فرم بگیره پنیر ماسکارپونه و پودر قند الک شده رو با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه و بعد خامه فرم گرفته رو به مخلوط پنیر ماسکارپونه اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا مخلوط بشن و بعد کرم خنک شده رو به مخلوط پنیر ماسکارپونه و خامه اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست بشن داخل قالب مورد نظرتون رو با کاغذ روغنی یا سلفون بپوشونید اگه قالب رینگ یا قالب کمربندی دارید کارتون راحت تره ، زیر کار کاغذ روغنی بذارید اما اگه قالب معمولی دیواره دار دارید کاملا دیواره ها و کف قالب رو با کاغذ روغنی یا سلفون پوشش بدین تا بعدا به کمک همون سلفون تیرامیسو رو از داخل قالب خارج کنید کف قالب رو کاملا با بیسکوئیت لیدی فینگر پر کنید و از قهوه حل شده و خنک شده با قلمو روی بیسکوئیت ها بزنید تا کاملا مرطوب بشن ( میتونید به جای استفاده از قلمو یک طرف بیسکوئیت رو داخل محلول قهوه بزنید اما این کار رو سریع انجام بدین و بیسکوئیت رو زیاد داخل قهوه نگه ندارین و دو طرف..... 👩‍🍳نوش جان🌹 .❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای چهار تا پنج نفر: برنج ایرانی.......دو لیوان ک دو سه ساعت با دولیوان اب و نمک خیس میکنیم و بعد کمی روغن اضافه و به شکل کته روی حرارت میذاریم وقتی آبش کشیده با باقی مواد مخلوط میکنیم ماست سفت......یک لیوان سر پر زرده ی تخم مرغ......سه تا اگر کوچیک بود ۴ تا (من ۴تا ریختم) زعفران .....دم کرده ی غلیظ ب مقدار دلخواه مرغ با استخوان ......۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم(مرغ رو با پیاز و ادویه ونمک میپزیم بعد با چنگال ب قطعات کوچک خردش میکنیم) بادمجان.....دو عدد (به صورت حلقه ای برش زده و سرخ شده پیاز داغ...... یک عدد متوسط زرشک..... تفت داده شده مقدار دلخواه دارچین..... کمی روغن یا کره......چهار ق غ ✦❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
ویژه سبزي آش ( تره ، جعفری، گشنيز و اسفناج ونعناع) يک كيلو، لپه یک ( پيمانه)، عدس 2 پیمانه، جو پرک 1 پیمانه پياز سرخ كرده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری، گوشت چرخ كرده گوسفندی 250 گرم، انار 2 كيلو (يا رب انار يک ليوان)،من همیشه رب انار ملس میریزم نمك و فلفل به مقدار كافی طرز تهیه: لپه و عدس را از قبل خیس کنید،من گوشت چرخکرده راباپیازخام رنده شده مخلوط میکنم و بعد باعدس و لپه و جو و البته آب ونمک میزارم تا خوب بپزن،اما شما میتونین گوشت چرخکرده رابصورت کوفته قلقلی های ریز درست کنید و بعداز پختن حبوبات كوفته‌ها را داخل آش بریزین. سبزی را هم خرد می كنيم به مايه آش اضافه مي كنيم و می گذاريم تاخوب جابیوفته.میتونیم به جای جوپرک از برنج استفاده کنیم،ولی من همیشه جومیریزم وخیلی راضی هستم آب انارهارامیگیریم و یا رب انارراداخل آش میریزیم و آش را در ظرف مي ريزيم و كمي نعناع داغ روی آن مي ریزیم. امیدوارم این آش لذیذ و مقوی زینت بخش سفره های یلدای شماعزیزانم باشه. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
39.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدیو ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از  ایده های بانوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امشب برایتان دعا میکنم⭐️ خدای بـزرگ نصیبتان کند ⭐️ هر آنچه از خوبی ها⭐️ آرزو دارید لحظه هـاتـون آروم ⭐️ شبتون بخیر آرامش شب نصیبتون⭐️