eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.5هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃🍃🍃🍃🍃 ✨نیایش صبحگاهی؛ ای همه عشق و زیبایی💖 امروز را زیباتر زندگی خواهم کرد🌸 زیرا معبودی دارم که در زیبایی و عشق همتایی ندارد و مرا در نهایت زیبایی آفرید🌸 امروز را آرام و رها خواهم بود🌸چراکه به پروردگارم اعتماد دارم🌸 پس نگران نیستم و همه چیز را به دستان توانمندش سپرده ام🌸 ای خالق عشق💞 تو در درونم رسوخ کردی و من به عشق داشتنت عادت کرده ام🌸 من تمام آرامشم را از خدایی چون تو دارم🌸 خدایی که لذت احساسش را با هیچ چیزی نمی توان قیاس کرد🌸 من تمام نعمتهایم را از تو دارم🌸 تویی که بخشنده ترین عالمیان هستی🌸 و امروز فراموش نخواهم کرد چه کسی مرا نعمت تنفس بخشید🌸 چه کسی به من سلامتی و نعمت حضور عزیزانم را بخشید🌸 و من با همین داشته ها شاد و خوشبخت هستم🌸 من با نعمت وجود آفریدگاری چون تو خوشبخترین مخلوق روی زمین هستم🌸 و به داشتن پروردگاری چون تو به خود افتخار میکنم🌸 وقتی احساس میکنم که در درونم خداوندی جای دارد🌸 که جهانی به این بزرگی را آفریده به ارزش خود بیشتر پی میبرم🌸 و آگاه میشوم که چرا انسان را اشرف مخلوقاتت نام نهادی🌸 و تا زنده هستم قدردان این ارزش هستم🌸 خدایا بابت وجود لطیفت سپاسگزاریم💕 خدایا حس خوشبختیمان را سپاسگزاریم💕 خدایا نعمت زندگی این فرصت تکرار نشدنی را سپاسگزاریم💕 امروز به نعمتهایی توجه کنیم که روحیه سپاسگزارانه را در ما تداعی می کند🌷 خدایا بابت همه چیزهایی که بخشیدی عاشقانه سپاسگزارت هستیم...💫 •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
() شیر ۲ لیوان شکر ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ۳ قاشق غذاخوری گلاب ۱ قاشق غذاخوری وانیل نوک قاشق چایخوری کره ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود. قابلمه ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید. وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید. باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود. حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید. می توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.برای اینکه دسر را به رنگ های دیگر نیز تهیه کنیم می توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
🌙 می‌دانیم كه 17 ساعت روزه بودید و در این گرمای داغ خرداد، فقط آب یخ است كه می‌چسبد و اتفاقا آنقدر كه تشنگی اذیت می‌كند، گرسنگی آزار‌دهنده نیست اما این بهانه دلیل نمی‌شود تا صدای اذان مغرب را شنیدید، لیوان آب یخ را سر بكشید چون معده‌تان خالی است و دچار به‌هم‌ریختگی می‌شود. بهتر است با آب ولرم یا چای كمرنگ روزه‌تان را باز كنید. 🌙زولبیا و بامیه بخورید اما متعادل🌙 توصیه برای نخوردن زولبیا و بامیه كه شیرینی اختصاصی این ماه است، توصیه‌ای است كه اجرا كردنش، بعید است بنابراین به شرط این كه از مراكز بهداشتی و معتبر خریداری شود، خوردن به اندازه آن می‌چسبد. البته یادتان نرود این شیرینی چون چرب است قابلیت بالایی در تشنه كردن شما دارد. 🌙زیاده روی نكنيد🌙 سفره افطار بعد از ماراتن 17 ساعت روزه‌داری، سفره وسوسه‌انگیزی است. می‌توانید ناگهان دق‌دلی این چند ساعت را خالی كنید اما حواس‌تان باشد كه چند ساعت دیگر سحر است و اگر اشتهایتان با خوردن انواع غذاهای چرب مثل برنج و خورش و كباب و...، بسته شده باشد و نتوانید سحری درستی بخورید، آن وقت روزه فردایتان به مشكل می‌خورد. 🌙ادویه نخورید🌙 برای معتادان به فلفل و ادویه‌های تند و...نخوردن آنها در این ماه توصیه سختی است ولی گریزی از آن نیست. ادویه‌ها علاوه بر ایجاد حساسیت و تحركی معده، خواص تشنگی زیادی دارد كه روزه را به كامتان تلخ میكند. •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 #دانستني_هاي_روزه_داران شربت آبليمو يكي از مناسبترين شربت ها براي رفع تشنگي مي باشد. #ويژه_ماه_مبارك_رمضان همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#نکته_سلامتی(#ویژه_ماه_رمضان) 👌دو توصیه برای روزه‌دارانی که تحمل گرسنگی و تشنگی در ماه رمضان براشون خیلی سخت هست 👌 •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#حلواي_هل_وگردو(#ویژه_ماه رمضان ) ارد سفيد مخصوص شيريني پزي ٤٥٠ گرم روغن جامد لادن طلاي١٠٠ گرم هل اسياب شده يك قاشق پر غذاخوري پودر قند ١٥٠ گرم گردو له شده ١٥٠ گرم ابتدا ارد و داخل ماهي تابه با حرارت ملايم ريخته و شرو ب تفت دادن ميكنيم ، توجه كنيد ، رنگ اين حلوا كِرم رنگ هست ، يعني نياز نيست كه زياد تفت داده بشه ، در حدي كه خامي ارد گرفته بشه كافي هست بعد از اين مرحله شعله رو خاموش كنيد و هل و گردو و پودر قند و بريزيد و مخلوط كنيد و بعد روغن و ريخته و خوب مخلوط كنيد ، تا مواد كاملا به خورد هم برود ، در قالبهاي مورد نظر ريخته و اجازه بديد كاملا خنك بشود ، ميتوانيد داخل ظرف لبه داري بريزيد و بصورت لوزي هم برش بديد •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
#ایده_تزئین_سالاد 😍 بهترین دستورات #ویژه ماه مبارک رمضان👇 •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
طرز تهیه حلیم سنتی ایران🍜🍜 •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡ 👇👇
#گوشفیل طرز تهیه: برای درست کردن گوشفیل ابتدا شربتشو درست کردم کنار گذاشتم تا خنک بشه برای شربت یک لیوان شکر بایه لیوان آب گذاشتم روی حرارت یه ق غ خ گلوکز ونصف فنجان گلاب کمی هل وزعفران دم کرده اضافه کردم گذاشتم تا قوام بیادبرای خمیر گوشفیل یه تخم مرغ ودوقاشق روغن جامد یه ق چ خ بکینک پودر کمی نمک ویه قاشق از شربت بار ونصف لیوان شیر یک سوم ق چ خ جوش شیرین باهم مخلوط کردم یه لیوان آردو الک کردم با قاشق مخلوط کردم لیوان دومو کم کم به خمیرم اضافه کردم با نوک انگشتام مخلوط کردم سه قاشق از دو لیوان آرد من باقی موند خمیرمو ورز دادم دوساعت استراحت دادم بعد به قطر چهار میل به صورت لوزی برش زدم توروغن داغ سرخ کردم وداخل شیره سرد شده گذاشتم. امیدوارم برای سفره افطارتون درست کنین و از خوردنش لذت ببرین. •°•°•°•🌸 #اشپـزی_بانو🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
این چند مورد رو برای سلامتی خودتون تو ماه رمضون انجام بدید.... •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
🔹ترفندهاي سرآشپز !😋🍗 🔸برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید 🔸برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید 🔸برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید 🔸برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزیدشون 🔸برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود 🔸اگر میخواهید پیتزا یا بعضی از غذاهایی که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید . 🔸برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال، یک تکه نان روی آن قرار دهید. 🔸برای ترد شدن گوشت: روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید 🔸برای بهتر رنگ دادن زعفران : هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود..نتیجه را خواهید دید.با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ یا جوش خواهد بود 🔸برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد. 🔸برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید. 🔸برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید. 🔸برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونها رو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببینه. 🔸برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش. 🔸برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید. 🔸برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید. 🔸برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو آبش کمی زرد چوبه اضافه کنید. 🔸برای اینکه بفهمید تخم مرغتون خوب آب پز شده یا نه، بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته. •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡
 مواد لازم 💢▪ نیم کیلو لوبیا سبز ▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه ▪ یک قاشق غذاخوری سرکه ▪ یک قاشق چای خوری عسل ▪ یک قاشق چای خوری آویشن ▪ دو حبه سیر ▪ یک عدد پیاز کوچک خرد شده ▪ یک سوم فنجان گردو خرد شده 💢فر را با ۴۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. روی لوبیا سبزها را که پاک کرده و شسته اید، کمی روغن بپاشید و آن را با پیاز خرد شده درون فویل قرار داده و برای ۱۰ دقیقه درون فر بگذارید تا پخته و نرم شود. در ظرف مناسبی نمک را با سرکه، عسل و آویشن بخوبی مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به لوبیا و پیاز پخته شده اضافه کرده و اجازه دهید مواد برای ۱۵ تا ۲۵ دقیقه در فر پخته و نرم شود. سپس عصرانه را با گردوی خرد شده تزئین کرده و میل کنید. •°•°•°•🌸 🌸•°•°•°• ♡⇨💚 @ashpazibano 💚⇦♡