eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
­­✅ 🍒: 🔸مواد لازم: ▫️برنج : 4 پیمانه ▫️آلبالو: یك کیلوگرم ▫️شکر : یك کیلوگرم ▫️سینه مرغ: یك عدد ▫️چوب دارچین: چند عدد ▫️برگ بو: 2 عدد ▫️زعفران دم‌کرده: 3 قاشق سوپ ▫️کره: یك پیمانه ▫️روغن: یك پیمانه ▫️نمک: به میزان لازم ▫️خلال پسته و بادام: به میزان لازم 🔸طرز تهیه : ابتدا برنج را با آب بشویید و با نمک برای چند ساعت خیس کنید. هسته های آلبالو را درآورده، ظرفی لعابی یا شیشه‌ای انتخاب کنید آلبالو هارا در آن بریزید و شکر را روی آلبالوها ریخته و به مدت 2ساعت بگذارید بماند. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از جوش آمدن بگذارید به مدت 6 ساعت یا یک شب تا صبح بماند. سپس این مواد را روی حرارت قرار دهید تا 10 دقیقه بجوشد بعد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا سرد شود. آلبالوها را از صافی عبور دهید، مجددا شربت را روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید. مرغ را داخل تابه همراه کره و روغن سرخ کنید. سپس آب به آن اضافه کرده و به همراه نمک، چوب دارچین و برگ بو بپزید. در اواخر پخت مقداری از زعفران دم کرده را به آن افزوده، وقتی آب مرغ تمام شد و بخورد مرغ رفت، حرارت را خاموش کنید. برنج را آبکش کنید (برنج باید زنده تر از روی حرارت برداشته شود) پس از آبکش کردن برنج، روغن را کف قابلمه ریخته و مقداری برنج در آن بریزید و بعد روی برنج آلبالو ریخته و به همین ترتیب یک لایه برنج یک لایه آلبالو ادامه دهید. به طوری که لایه آخر برنج سفید باشد. سپس روی حرارت گذاشته تا بخار آن بلند شود. بعد شعله را کم کنید، مقداری از کره و روغن را روی برنج بدهید. مقداری دیگر را با آب آلبالو مخلوط کرده و کنار قابلمه روی برنج ریخته و باقی زعفران دم کشیده را گوشه قابلمه روی برنج بریزید. داخل دیس از آلبالوپلو کشیده، برنج زعفرانی را روی آن بریزید. مرغ را در دیس کنار برنج قرار دهید و با خلال پسته و بادام تزیین کنید. ✅ نكات: 1- آلبالوها را در ظرف مسی بجوشانید و بیشتر از 10 دقیقه طول نکشد. 2- به جای مرغ می توانید از گوشت قلقلی هم استفاده کنید.
[ Photo ] ✅ "شربت تابستانه و خیار" سکنجبین یا عسل نصف فنجان لیموترش یک عدد خیار2 عدد عرق نعنا یا گلاب نصف فنجان طرز تهیه ⇦لیمو ترش را پوست بگیرید و فیله آن را جدا کنید و به همراه عرق نعنا داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید. بعد خیار را بدون اینکه پوستش را جدا کنید داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید.این مواد را با سرعت بالا به مدت 1 دقیقه هم بزنید.بعد از مخلوط شدن داخل لیوان بریزید و مناسب با ذائقه مهمانانتان به آن سکنجبین اضافه کنید.چند قطعه یخ هم داخل لیوان ها بریزید و با چند برش نازک خیار و لیمو ترش و چند برگ نعنا تازه ساطوری شده شربت را تزیین کنید.برای هر لیوان به یک عدد خیار متوسط احتیاج دارید.
[ Photo ] ­­🍒🍒 : 🔸مواد لازم: ▫️آلبالو: 1کیلوگرم ▫️شکر: 1/5 کیلوگرم 🔸طرز تهیه: آلبالو ها را شسته و پاک کنید. بهتر است هسته های آلبالو را هم جدا کنید برای جدا کردن هسته ها هم می توانید از دستگاه هسته گیر آلبالو استفاده کنید و هم با دو انگشت شصت و سبابه به سمت سوراخ (محل اتصال دم به آلبالو) آن به هسته فشار وارد کنید، به راحتی هسته از آن جدا می شود. آلبالوهای هسته گرفته را بین ۲۴ ساعت در شکر بخوابانید و در یخچال نگهداری کنید، بهتر است از ظرف یا قابلمه لعابی استفاده کنید. قابلمه را با شعله پخش کن روی حرارت بگذارید. شعله را خیلی کم نکنید چون رنگ شربت تیره می شود، و همین طور شعله را خیلی زیاد نکنید چون به سرعت می سوزد و قهوه ای رنگ می شود. بایستی حواستان به شربت باشد و هم بزنید تا شکر در شربت کاملا حل شود. بعد از حل شدن شکر از یک صافی استفاده کنید و آب شربت را در شیشه یا بطری نگهداری کنید. در ضمن آلبالو ها را در شربت فشار ندهید چون از شفافیت رنگ شربت می کاهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنج دوپیمانه سینه مرغ نواری برش داده شده نصف عدد هویج خلالی شده چهار عدد متوسط سیب زمینی مکعبی خرد شده دو عدد متوسط پیاز خلالی خرد شده یک عدد شوید خشک یک قاشق سرپر زعفران دم کرده یک قاشق پر رب یکی دوقاشق نمک و فلفل ودارچین وروغن به میزان لازم برنج روبشورید یکی دو ساعت خیس کنید پیاز رو خلالی خرد کنید. ماهی تابه رو بزارید رو گاز کمی روغن بریزید.پیاز رو اضافه کرده سینه مرغ رو با هم اضافه کنید .درشو بزارید تا پیاز اب بندازه .هویج خلال شده هم بهش اضافه کنید درشو بزارید تا با هم بپزن وتفت بخورند زعفران.فلفل قرمز وفلفل سیاه ونمک رو اضافه وباهاش تفت بدید .سیب زمینی نیم پز ،رب،شوید،و هم اضافه کرده، همه رو با هم تفت بدید وگاز رو خاموش کنید .آب وقتی جوش اومد برنج رو اضافه کرده نمک بزنید .هر وقت برنج از کنار های قابلمه داره بالا میاد اونموقع باید آبکش کنید .ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج سفید رو ته دیگ ووسپس مابقی ...مواد رو لابلای برنج میریزیم وقابلمه رو روی شعله متوسط گاز میزاریم وقتی بخار برنج ازش بلند شد کمی روغن روش بریزید . شعله رو ملایم کنید ودم کنی بزارید تا برنج دم بکشه از شوید تازه هم میتونید استفاده کنید میتوانید سیب زمینی رو سرخ کنید ومخلوط نماید ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
خوشمزه اما خطرناک 🔹باقلا با وجود اینکه سرشار از مواد مغذی است اما زیاده روی در مصرف آن میتواند باعث نفخ شکم و حتی مرگ شود. 🔹مصرف زیاد باقلا میتواند منجر به اختلال ژنتیکی (G6PD) شود. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
🔺وقتی آلبالو خوردید روی آن آب نخورید 🔸مایعات به طور کلی روی میوه‌ها آن را «باد کرده» می‌کند و این وضع برای دستگاه هاضمه خطرات جدی در بر دارد. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
✍امام صادق علیه السلام: بندگان ســـه گـــروه اند: گروهى خدا را از سرِ هـراس مى پرستند كه اين پرستش بردگان است و گروهى او را برای پاداش مى پــرستند كه ايــن پـرستش مزدوران است و گروهى‌خداوند را به سبب محبّت به‌او میپرستند كه‌ اين‌پرستش آزادگان و برترين پرستش است. 📚الكافی: ج ۲ ص ۸۴
🍮 😋 ▫️پودر ژلاتين اق غ ▫️اب ١/٣پيمانه ▫️شير عسلي يك قوطي ▫️بيسكوييت پتي بور پودر شده ١٢٠گرم ▫️خامه صبحانه دو عدد٢٠٠گرمي جمعا٤٠٠گرم 🔸قوطي شير عسلي رو تو ي قابلمه بزرگ پر از اب سه ساعت ميجوشونيم و توجه داشته باشيد اب قابلمه كم نشه چون قوطي نبايد از اب بيرون بمونه بعد اجازه بديد تا قوطي به دماي محيط برسه در اين حالت شير عسلتون كاراملي ميشه. ژلاتين را با اب سرد بنماري كنيد. شير عسل كارامل شده رو در كاسه بريزيد و بيسكوييت پودر شده رو اضافه كنيد خامه را كمي هم بزنيد تا ي دست بشه و به شير عسلي و بيسكوييت اضافه كنيد بعد ژلاتين ماري شده از حرارت افتاده رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم در قالب دلخواه ريخته و سه ساعت در يخچال ميزاريم تا خودش رو بگيره
هدایت شده از عجایب جهان
✍امام صادق علیه السلام: بندگان ســـه گـــروه اند: گروهى خدا را از سرِ هـراس مى پرستند كه اين پرستش بردگان است و گروهى او را برای پاداش مى پــرستند كه ايــن پـرستش مزدوران است و گروهى‌خداوند را به سبب محبّت به‌او میپرستند كه‌ اين‌پرستش آزادگان و برترين پرستش است. 📚الكافی: ج ۲ ص ۸۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍨 😋👆 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍🥦🧀🌮🥐 موادش رو همه تون تو خونه هاتون دارين.البته بعضي ها با پنير و جعفري دوست ندارن ميتونين نسبت به ذائقه تون گوشت چرخ كرده با سبزيجات يا كالباس و پنير پيتزا بذارين داخلش .من خميرش رو آماده از سوپر ماركت گرفتم و درست كردن خميرش هم آسونه .مواد لازم :خمير فيلو ١بسته ،جعفري خردشده ٢پيمانه ،پنير فتا يا همون تبريز خودمون ١پيمانه ،تخم مرغ ١عدد،شير نصف پيمانه ،روغن مايع يك سوم پيمانه ،سياه دانه ياكنجد كمي.فقط يادتون باشه وقتي از فر بيرون ميارين براي چيدن تو ظرف بذارين يه كم خنك شه چون خيلي لطيفه و ممكنه خورد بشه.❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 🔸توی هر قالبی و حتی توی ظرف پیرکس و ساده هم میشه. فقط قالب رو یه کم با آب مرطوب کردم و کیسه فریزر توش انداختم تا بهش بچسبه و بعد هم الویه رو توش ریختم و با پشت قاشق صاف کردم وگذاشتم دو ساعت یخچال تا هم‌خوشمزه تر بشه و هم راحت برگرده. بعد هم روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم و کیسه فریزر رو برداشتم. اون وسط صورتی هم سس مایونز بهش کمی آب لبو قاطی کردم و رنگی کردم. هر چی سالاد الویه بیشتر توی یخچال بمونه خوشمزه تره. عزیزان الویه برای اینکه قالبی بشه آب مرغ کم بریزین داخلَ کمتر از یه ملاقه. چون الویه شلکی قالبی در نمیاد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
✨خُذِ الْعَفْوَ وَأْمُرْ بِالْعُرْفِ ✨وَأَعْرِضْ عَنِ الْجَاهِلِينَ ﴿۱۹۹﴾ ✨گذشت پيشه كن و به كار ✨پسنديده فرمان ده و از نادانان رخ برتاب (۱۹۹) 📚سوره مبارکه الأعراف ✍آیه ۱۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی بدون فر 😋 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
تزیین سالاد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
تزیین غذا❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
تزیین غذا ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
تزیین سالاد ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزش شکلات👆👆🍫🍬🍭 یه شکلات خوشمزه حتما ببینید👌 از شکلات تلخ استفاده شده شما میتونید از هر شکلاتی استفاده کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
این مدل کیک ها الان خیلی پرطرفداره و شما خیلی راحت می تونین خودتون خونه درست کنین . چه با کیک ، چه با بیسکوییت می تونبن درست کنبن شما برای تهیه کیک می تونین از هر نوع کیکی مثل اسفنجی و شیفون ، ردولوت هم استفاده کنین بعد که کیک پخت و گداشتید خنک بشه و به اصطلاح بیات بشه و یه روز بمونه . دو قسمت برش دادم . برای طرح هر طرحی که مد نطرتونه اگه حرف اول شخصی رو بخواید و یا سال تولد و هر چی که مد نظرتون من از گوگل طرح رو پیدا کردم و توی ورق A3 کشیدم و روی کاغذ روغنی کشیدم و برش دادم. روی کیک قرار دادم و برش دادم . برای اینکه فیکس بشه از خلال دندون استفاده کردم . بعد برای اینکه کیک کمی نرم بشه و خشک نباشه از شربت یا آب میوه یا قهوه یا آب کمپوت و ... می تونین استفاده کنین . من از قهوه استفاده کردم . خامه فرم گرفته رو داخل قیف بدون ماسوره یا حتی ماسوره ساده و یا هر ماسوره ای هم می تونین استفاده کنین ریختم و طرح زدم و روش کمی گردو خرد شده و به دلخواه آناناس ریختم و لایه بعدی رو قرار دادم و همون کار رو تکرار کردم و بعد به دلخواه روش رو تزیین کردم . خامه همین روش خامه قنادی هست که بعد از اینکه یخش کمی باز شده و یخمکی بود اول با دور کند همزن و بعد با روز تند همزن زدم .(رنگ خوراکی ه بخواید همین موقع بریزین) مقدار خامه مصرفی ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ گرم هست ، مارک خامه ام به تک هست . وزن کیک رو هم نگرفتم یادم رفت . و اینکه این کیک به همین شکل R برای حدودا ۱۵ نفر میشه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
‍ ‍ 💚امام صادق علیه السلام فرمودند : 🕌🕌 إِنَّ لِلَّهِ حَرَماً وَ هُوَ مَكَّةُ أَلَا إِنَّ لِرَسُولِ اللَّهِ حَرَماً وَ هُوَ الْمَدِينَةُ أَلَا وَ إِنَّ لِأَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ حَرَماً وَ هُوَ الْكُوفَةُ أَلَا وَ إِنَّ قُمَّ الْكُوفَةُ الصَّغِيرَةُ أَلَا إِنَّ لِلْجَنَّةِ ثَمَانِيَةَ أَبْوَابٍ ثَلَاثَةٌ مِنْهَا إِلَى قُمَّ تُقْبَضُ فِيهَا امْرَأَةٌ مِنْ وُلْدِي اسْمُهَا فَاطِمَةُ بِنْتُ مُوسَى وَ تُدْخَلُ بِشَفَاعَتِهَا شِيعَتِي الْجَنَّةَ بِأَجْمَعِهِمْ. 🕌🕌 خداوند حرمى دارد كه مكه است پيامبر حرمى دارد و آن مدينه است و حضرت على (ع) حرمى دارد و آن كوفه است و قم كوفه كوچك است كه از 8 درب بهشت سه درب آن به قم باز مى شود - زنى از فرزندان من در قم از دنيا مى رود كه اسمش فاطمه دختر موسى (ع) است و به شفاعت او همه شيعيان من وارد بهشت مى شوند . 🕌🕌 📚بحارالانوار (ط-بیروت) ج 57 ، ص 228 ، ح 59 🍂🌸🍂 @elal_lah 🍃🍂🌸🍃🍂🌸
🧆 😋 ▫️شير 4 ليوان ▫️ايرميك(آرد سمولينا) 10 ق غ ▫️وانيل 2 ق م ▫️شكر 1 ليوان ▫️پودر نارگيل 2 ليوان ▫️كره 1 ق غ ▫️پودر نارگيل براي تزيين مقداري 🔸توي قابلمه شير ،شكر،ارد سمولينا و پودر نارگيل رو ريخته ميزاريم روي حرارت مدام هم ميزنيم تا بحرش بياد ي چند دقيقه ك جوشيد وانيل و كره را اضافه ميكنيم خوب همزده از رو حرارت برميداريم ميزاريم كاملا خنك بشه بعد از اينكه خنك شد دستمون رو خيس كرده اندازه گردو برداشته توي دست گرد ميكنيم يك مقدار رو با پودر نارگيل ميغلطونيم و يك مقدارر رو هم ك ب پودر نارگيل 1 ق غ پودر كاكائو زديم ميغلطونيم و داخل ظرف سرو چيده و سرو ميكنيم
پنیرک🍸 مواد لازم:👩‍🍳 پنیرک ۱۰۰گرم آب💧 ۱لیتر لیموترش🍋 ۱عدد گلاب کمی عسل و یا شکر🍯 به مقدار لازم یخ❄ به مقدار لازم تخم شربتی در صورت تمایل طرز تهیه: پنیرک را با کمی آب و گلاب خیس کرده،بعد از چند دقیقه از صافی رد می کنیم و با عسل و آب مخلوط می کنیم و لیمو ترش حلقه ای را در صورت تمایل برای تزئین حلقه کرده و در شربتمون میریزیم،دقت کنید این شربت باید تازه مصرف بشه و اگه زیاد بمونه رنگ بنفش خودشو از دست میده،و اگه دوست داشتین رنگش به قرمزی بره کافیه چند قطره لیموترش در اون بچکونید.