eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🍲 😋 🔸۱ دونه سینه مرغِ پخته شده با پیاز،سیر،نمک وفلفل+۵ تا سیب زمینی نگینی خرد شده پخته+۴ تا دونه تخم مرغ پخته رنده شده+۱۰۰ گرم نخود فرنگی پخته+۱ دونه هویج نگینی خرد شده پخته+۱ پیمونه خیارشور خرد شده+ ۲ تا ۳ قاشق آب مرغ+ ۱ حبه سیر کوچیک له شده+نمک و فلفل و سس مایونز.آخرش هم روش یه کم جعفری خرد شده پاشیدم ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
[ Photo ] ­­♦️فلافل: 🔸مـواد لازم برای 4 نفر: ▫️نخود چرخ شده 2 لیوان ▫️پیاز بزرگ 1 عدد ▫️تخم‌مرغ 1 عدد ▫️روغن مخصوص سرخ کردن ▫️3حبه سیر ▫️زردچوبه، فلفل قرمز و نمک به میزان دلخواه 🔸طرز تهیه: نخود را ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض میکنیم.سپس از چرخ گوشت دو مرتبه ردکرده با پیاز رنده شده،ادویه جات، نمک،زردچوبه وتخم مرغ وبکینگ پودر و همه مواد را با هم مخلوط کرده تا یکدست شود. در ظرفی روغن مایع می ریزیم تا کاملا داغ شود سپس از مواد مقداری برمی داریم درقالب مخصوص قرارداده و به آرامی در روغن داغ شده قرارمی دهیم تا کاملا دو طرف آن طلایی رنگ شود.
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
[ Video ] سالاد🥗 دستور کار : 👇 از این نوع تزیین می تونین برای هرنوع سالادی مثل سالاد الویه، سالاد سیب زمینی، سالاد ذرت و ... که اب نندازن استفاده کنین من اینجا ازسالادشیرازی استفاده کردم وسریع سرسفره بردم چون سالادشیرازی بمونه اب میندازه ولی برای بقیه سالادها چندین ساعت هم بمونه مشکلی نداره تازه منسجم ترهم میشه وراحتتر برش میخوره، در کل این نوع تزیین برای بقیه سالاها استفاده بشه بهتره، حتی می تونین داخلش یک ردیف کاهوی خردشده، یک ردیف گوجه، یک ردیف کلم ،خیارو ... هم بچینین در اصل سالاد فصل باشه کلا درونش سلیقه ایه. ضمنا می تونین همین روش را با برشهای بادمجان، کدو و هویج هم انجام بدین و با مواد متناسب👌
هدایت شده از پزشک ایرانی
سخن زیبا؛ خوشبخت ترین ادم ها کسانی هستند,که به خوشبختی دیگران حسادت نمی کنند.....و زندگی خودشان را باهیچ کس مقایسه نمی کنند.... مدارا بالاترین درجه ی قدرت.....ومیل به انتقام...اولین نشانه ی ضعف است..... مواظب کلماتی که در صحبت استفاده میکنید باشید....شاید شما را ببخشند اما.....هرگز فراموش نمی کنند...... سکه ها همیشه صدا دارند..... اما اسکناس ها بی صدا.... پس هنگامی که ارزش و مقام شما بالا می رود.....بیشتر ارام و بی صدا باشید... به کسانی که به شما حسودی می کنند احترام بگذارید...!! زیرا این ها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
بر مبناي آزمايش قند خون بين هفته هاي 48-24 حاملگي در خانم هايي كه قبلاً سابقه ديابت نداشته اند صورت مي گيرد. افزايش دهنده خطر دیابت بارداری 🔺چاقي (خصوصاً زناني كه چاقي شكمي دارند شبيه سيب ). 🔺افزايش قابل توجه وزن 🔺سابقه خانوادگي ديابت 🔺سابقه تولد نوزادي كه بزرگتر از حد طبيعي براي سنش بوده است . 🔺سن مادر بالاي 25 سال 🔺سابقه مرگ بدون توجيه جنين يا مرده زايي 🔺سابقه ديابت حاملگي در حاملگي هاي قبلي. .‌.‌.‌ــزٍۺݣٍ_إيـ...ــږآݩي 🌡 Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💉 @Dooctor
هدایت شده از پزشک ایرانی
🌸روزگار کودکی یادش بخیر😊 🌸یاد شبهای خوش و شادش بخیر 🌷زندگی مثل سلامی ساده بود 🌷زندگانی صبح و شامی ساده بود 🌸سفره نان و پنیری داشتیم 🌸در نداری چشم سیری داشتیم 🌷وقت بخشش دست ما لرزش نداشت 🌷مال دنیا اینقدر ارزش نداشت 🌸آدما تاب و تحمل داشتند 🌸بر خدا خیلی توکل داشتند
آموزش درست کردن سس کارامل زمان آماده سازی : 15 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ شکر قهوه ای 1 پیمانه 2⃣ کره نصف پیمانه 3⃣ شیر 1/4 پیمانه 4⃣ وانیل 1 قاشق غذاخوری 5⃣ نمک خیلی کم❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
آموزش درست کردن سس کارامل زمان آماده سازی : 15 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ شکر قهوه ای 1 پیمانه 2⃣ کر
طرز تهیه : تمام مواد را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم و آنها را مخلوط می کنیم تا زمانی که کمی غلیظ و رنگ آن تیره شود.     این سس ماهیتاً به غلظت سس کاراملی که تنها با شکر درست می شود نبوده و رقیق تر از آن است و به همین دلیل مناسب انواع شیرینی جات دسرها و بستنی ها می باشد. استفادهٔ شیر، وانیل و کره در این سس طعم آن را بسیار برجسته می نماید. دقت کنید که نمک را فقط به اندازه ای که بین 2 انگشت قرار می گیرد، استفاده می‎کنیم. اگر شکر قهوه ای ندارید از شکر سفید استفاده کنید، فقط برای اینکه رنگ کاراملتان قهوه ای شود، شکر سفید را در یک تابه ریخته و روی شعله کم قرار دهید و دائم هم بزنید تا رنگ آن نسبتا قهوه ای شود. در این حالت شکر آرام آرام آب می شود، سپس کره و بقیه مواد را به آن اضافه کنید. نوش جان 😊 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
آموزش پختن کیک دو رنگ 🍰 مناسب برای : 4 نفر 👤 زمان پخت : 45 دقیقه ⏰ مواد اولیه : 1⃣ کره 200 گرم 2⃣ شیر 200 میلی لیتر 3⃣ تخم مرغ 5 عدد 4⃣ آرد 3 پیمانه و نصفی 5⃣ پکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری 6⃣ جوش شیرین 1 قاشق چایخوری 7⃣ شکر 1 لیوان 8⃣ وانیل 1 قاشق چایخوری 9⃣ کاکائو 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : ابتدا کره را از یخچال بیرون آورید تا نرم شود. فر را با دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شود. آرد را با جوش شیرین، بکینگ پودر و وانیل مخلوط کرده و الک کنید. زرده و سفیده ها را جدا کنید و در دو کاسه مجزا بریزید. کره نرم شده را به همراه 1و1/4 پیمانه شکر داخل کاسه ای بریزید و با همزن خوب بزنید تا به رنگ سفید درآید. در این مرحله زرده ها را افزوده و مجدد هم بزنید تا با هم ترکیب شده و کشدار گردد. در مرحله بعد مخلوط آرد را در چند مرحله اضافه کنید و مخلوط نمایید، در مابین افزودن آرد شیر را هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود. در انتها پوست رنده شده لیمو را اضافه نمایید. در مرحله بعدی سفیده ها را با همزن برقی انقدر بزنید تا سفت و حالت دار شود طوری که اگر ظرف را برگردانید بیرون نریزد. سپس سفیده فرم گرفته را به مواد قبلی افزوده و با لیسک به آرامی مخلوط نمایید. در این مرحله مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به یکی از آن ها پودرکاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید. خمیر سفید رنگ را داخل قالب ریخته و مایه کاکائویی را روی آن بریزید و یا هر ترکیب دیگری که دوست داشتید به کار ببرید. با یک چاقو داخل مایه کمی حرکت دهید تا شکل بگیرد. قالب را به فر منتقل کرده و کیک را برای 45 دقیقه بپزید. سپس دمای فر را به 170 درجه کاهش داده و برای 25 دقیقه دیگر کیک را بپزید. نوش جان 😊
پنجشنبه است و ياد درگذشتگان😔 🌿🌼اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🙏 🙏 التماس دعا 🙏 🍃باز هم پنج شنبه و غم دوری عزیزانمون امروز با خواندن آیه ای از قرآن کریم 📕 روحشان را شاد کنیم🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢