۸ مرداد ۱۳۹۹
هدایت شده از عجایب جهان
💖حضرت محمد(ص)
🍃🌸صلوات فرستادن شما برمن
باعث رواشدن حاجت های شماست
وخدا را از شماراضی می گرداند
واعمال شمارا
پاک وپاکيزه می کند🌸🍃
🍃🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ
وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌸🍃
۸ مرداد ۱۳۹۹
#دونات
اول دو ق غ خمیر مایه را با کمی شکر
مخلوط.میکنیم یک لیوان اب ولرم روش میریزیم کمی هم میزنیم میزاریم حدود ده دقیقه بماند در ظرف دیگری نصف لیوان شیر نصف لیوان اب ولرم باشند با یه دونه تخم مرغ کمی رنگ خوراکی زرد با پنج قاشق غ شکر با ده ق غ روغن .مخلوط میکنیم بعد خمیر مایه را بهش اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بعد ارد میریزیم تا جای که به دست نچسبد البته زیاد نباید سفت بشه بعد نیم ساعت استراحت میدهیم تا حجم ان دو برابرشود.سپس از خمیر اندازه نارنگی برداشته و گرد میکنیم و در جای که زیرش را چرب کردیم میگذاریم تا دوباره یک ربع بماند بعد با انتهای ماسوره وسط ان را سوراخ میکنیم و در روغن زیاد با شعله ملایم سرخ میکنیم.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
۸ مرداد ۱۳۹۹
#چیکن_استراگانف
یه پیاز رو با کره تفت میدید تا نرم بشه،سینهی مرغ رو نواری برش بزنید و به پیاز اضافه کنید،یه حبه سیر رنده شده،نمک و فلفل سیاه،آویشن و پاپریکا رو اضافه کنید و تفت بدید،قارچ هارو خرد کنید و به مرغ ها اضافه کنید و تفت بدید،تو تابه ی دیگه ای یه قاشق آرد رو با کره تفت بدید،نباید آرد تغییر رنگ بده،نمک و فلفل اضافه کنید و یک لیوان شیر اضافه کنید و هم بزنید تا سس بشامل آماده بشه،بعد سس روبه مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا سس خوب به خورد مواد بره و در آخر کمی خامه اضافه کنید و از روحرارت بردارید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
۸ مرداد ۱۳۹۹
هدایت شده از پزشک ایرانی
❗️بیشترین موارد انتقال کرونا ارتباطات فامیلی و شغلی است !
▫️شریفی، متخصص اپیدمیولوژی:
🔸در چین ۷۵ درصد موارد انتقال کرونا در ارتباطات خانوادگی و شغلی بود، در ایران هم همین روش انتقال عامل اکثر موارد ابتلاست.
🔸هر بیمار خفیف و سرپایی بالقوه می تواند یک جمعیت بزرگ را مبتلا کند و رنگ بندی شهرها نیز به این غفلت دامن می زند.
➕در مورد موارد بیمارستانی همچنان روند کاهشی داریم اما در مورد روند کلی بیماری هنوز روند بیماری افزایشی است.
#کرونا
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #پزشـک_ایــرانے ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
۸ مرداد ۱۳۹۹
هدایت شده از پزشک ایرانی
❗️هشدارهای بهداشتی زیارت پس از بازگشایی حرم مطهر رضوی (👆)
#کرونا
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #ایـــده_بانــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
۸ مرداد ۱۳۹۹
#_بال_سوخاری
ابتدا در یک کاسه سه حبه سیر رنده شده + یک عدد تخم مرغ + کمتر از یک چهارم لیوان شیر + نمک و فلفل + پاپریکا یک ق چ + زردچوبه نصف ق چ + فلفل قرمز همه مواد رو مخلوط کنید و نیم کیلو بال مرغ رو داخلش بریزید و خوب مخلوط کنید وبعد داخل یخچال بزارید تا مزه دار بشه . حالا دونه دونه بال ها رو داخل آرد سوخاری بزنید و با دست خوب آردها رو با دست فشرده کنید بعد نیم ساعت در یخچال بزارید و بعد سرخ کنید . برای سس می تونید از ترکیب ماست چکیده و سیر رنده شده و نمک استفاده کنید که واقعا ترکیب خوبیه .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
۸ مرداد ۱۳۹۹
#بستنی
واسه داشتن اين خوشمزه ی خنک آلبالوهای
فريزري رو با ماست و عسل و كمي بستني
ميكس كنیدو تو اين قالبهاي بستني بریزیدو چند ساعتي تو فريزر بذارید تا خوب يخ بزنه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
۸ مرداد ۱۳۹۹
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
۸ مرداد ۱۳۹۹
هدایت شده از عجایب جهان
#پندهای_زندگی
1. آنچه را گذشته است فراموش کن و بدانچه نیامده است رنج و اندوه مبر
2. پیش از پاسخ دادن بیاندیش
3. هیچکس را تمسخر مکن
4. نه به راست و نه به دروغ هرگز قسم مخور
5. خود برای خود، همسر برگزین
6. به ضرر کردن کسی خوشنود مشو
7. تا جایی که می توانی، از مال خود داد و دهش نما
8. کسی را فریب مده تا دردمند نشوی
9. از هرکس و هرچیز مطمئن مباش
10. فرمان خوب ده تا بهره خوب یابی
11. بیگناه باش تا بیم نداشته باشی
12. سپاس دار باش تا لایق نیکی باشی
13. با مردم یگانه باش تا سرآمد و مشهور شوی
14. راستگو باش تا پایدار باشی
15. فروتن باش تا دوست بسیار داشته باشی
16. دوست بسیار داشته باش تا معروف باشی
17. نیک باش تا زندگانی به نیکی گذرانی
18. دردین و مذهب افراط نکن تا پاک و راست گردی
19. مطابق وجدان خود رفتار کن که کامروا شوی
20. جوانمرد باش تا آسمانی باشی
21. روان خود را به خشم و کینه آلوده مساز
22. هرگز ترشرو و بدخو مباش 🍃
مرحوم شیخ احمدکافی:
🎤صداهای ماندگار(مرحوم کافی)👇
═🌿🍒🌿🍒🌿🍒🌿
درپناه خدا🙏🙏
۸ مرداد ۱۳۹۹
#کاسه_گوشتی 😋
🔸گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ).
میتونید روی گوشت بک لایه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار بدید.
توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد.
برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم.
بعد از پخت ،برنج یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
۸ مرداد ۱۳۹۹
#پودینگ
#پودینگ_شکلاتی .
مواد لازم:
1 لیتر شیر
1 لیوان آرد سفید
1 لیوان شکر
1 قاشق وانیل پودری
200 گرم شکلات تلخ(هر درصدی بسته به ذائقه تون)
1بسته خامه صبحانه صورتی
حجم لیوان مورد استفاده 170 میل
طرز تهیه:
شیر ، آرد و شکر را داخل ظرف بریزید و روی اجاق گاز بزارید و مدام هم بزنید تا وقتی که غلیظ بشه. وقتی جوش اومد 3_2 دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید. وانیل و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا کامل شکلات آب بشه ،بعد خامه را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید،دسر آماده رو تو لیوان بریزید با(برش های شکلاتی،پودر پسته و آبنبات) و هر چی دوست دارید تزیین کنید،
برای حداقل 2تا3 ساعت بزارید تو یخچال تا خودشو کامل بگیره
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
۸ مرداد ۱۳۹۹