eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
34هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
🍨سس سیب سبز 500 گرم سیب سبزپوست کنده، تقسیم شده به مکعب های کوچک دو قاشق شکر یک قاشق آب لیموترش ادویه جات 10 گرم کره 🍏قدم اول سیب خرد شده را همراه با یک سومِ لیوان آب سرد در یک قابلمه که حرارت ملایمی به آن می خورد بریزید. درِ ظرف خود را بگذارید و 10 دقیقه صبر کنید، یا تا زمانی که سیب نرم شده باشد. سپس شکر، آب لیمو، ادویه جات انتخابی خود و کره را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. از حرارت دور کنید. برای پنج دقیقه بگذارید که خنک شود. 🍏قدم دوم این ترکیب سیب را داخل یک مخلوط کن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا یک سس نرم حاصل شود. حالا می توانید از این سس به صورت گرم یا سرد استفاده کنید. 💢✍ کامل با تمام نکات ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🥘 😋 🔸کف یه ماهیتابه بزرگ کمی روغن، پیاز ورقه شده، روی پیاز تکه های مرغ، روی مرغ گوجه و سیب زمینی و فلفل دلمه ای چید. نمک ادویه هم لابلای مواد میزد. بعد چند قاشق رب گوجه و روغن و یه کوچولو نمک ادویه رو با آب قاطی کرد و روی همه مواد ریخت. همین. درب قابلمه گذاشته بود و تاس کباب واسه خودش میپخت. آخر پخت چند تکه بروکلی برا خوشگلی و کمی زعفران برای طعم و عطرش بهش زد. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
😋 🔸برای درست کردن سوپ شیر ابتدا جوی پوست کنده رو از شب قبل خیس کردم چند بار آبش رو عوض کردم با یک عدد پیاز بزرگ نگینی شده و نصف سینه ی مرغ گذاشتم بپزه دو قاشق کره اضافه کردم که سر ریز نشه و گازو کثیف نکنه در قابلمه رو نیمه باز بگذاریدبعد دوساعت دو عدد هویج نگینی خورد شده اضافه کردم.سینه ی مرغ رو از سوپ خارج کردم ریش ریش کردم و دوباره با سوپ مخلوط کردم یه لیوان جو پرک رو هم شستم و به سوپ اضافه کردم برای لعاب و کرمی شدن سوپ لازمه.وقتی جو خوب باز شد و آب سوپ کم شد یه لیتر شیر رو گرم کردم و به سوپم اضافه کردم.شیر سرد باعث میشه سوپتون ببره.تواین مرحله قارچ اسلایس شده رو که کمی با کره تفت داده بودم اضافه میکنم.دو قاشق ذرت اب پز شده اضافه کردم. یک عدد خامه کوچیک رو با کمی از سوپ مخلوط کردم و به سوپم اضافه کردم نمک و فلفل سوپ رو میزون میکنم بعداز اینکه چند تا قل زد زیر سوپ رو خاموش میکنم و موقع سرو با گشنیز و جعفری ساتوری شده تزیین کردم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
🌸الهی در این شب 🎊زیبای عید غدیر 🌸هرچی خوبیه وخوشبختیه 🎊خدای مهربون 🌸براتون رقم بزنه 🌸و آرامش مهمون همیشگی 🎊خونـه هاتون باشه 🌸شبتون زیبا🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عجایب جهان
❇️از عارفي پرسيدند : چرا اينقدر ذکر صلوات در منابع دينى ما تأکيد شده! و براى آمرزش گناهان، وسعت روزى ، صحت و سلامتى، گشايش در کارها و... صلوات تجويز کرده اند، سِرّ و راز اين ذکر چيست؟ فرمود: اگر به قرآن نگاه کنيد فقط يکجا در قرآن هست که خداوند انسان را هم شأن و هم درجه ى خودش ميکند يعنى از انسان ميخواهد که بيايد کنار او و با هم در يک کارى مشارکت کنند و آن آيه اینست : "انّ الله و ملائکته يصلّون علي النبي يا ايها الذين آمنوا صلّوا عليه و سلموا تسليما" 🍃🌹خداوند و ملائکه اش براى پيامبر(ص) صلوات ميفرستند۰ ↙️↙️ cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عجایب جهان
♦️با هم دعای فرج را برای سلامتی و فرج آقا امام زمان(عج) می‌خوانیم 🔹با قرائت دعای فرج به این جمع میلیونی بپیوندیم ↙️↙️ cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
: ▫️تخم مرغ ۶عدد ▫️شکر ۲۵۰گرم ▫️آرد ۲۰۰گرم ▫️شیر نصف پیمانه ▫️روغن ۳چهارم پیمانه ▫️پودر کاکائو ۴ق.سوپخوری ▫️بیکینگ.پ ۱ق.چایخوری : 💢 همه رو باهم داخل همزن میریزیم و یک دقیقه میزنیم سپس در فر پیش گرم ۱۸۰درجه میپزیم. نیم ساعت یا بیشتر میدونید باید چک کنید دیگه.(مواد به دمای محیط رسیده باشن)من با نصف مواد درست کردم. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 💢✍ کامل با تمام نکات ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
خوشمزمون معرفی کنم یه دسر ترکیه ای خیلی خوشمزه😋 شیر یک لیتر، شعریه یک لیوان ، پودر نارگیل یک لیوان، فندق خرد شده یک لیوان، آرد گندم یک قاشق غ ، نشاسته سه ق غ ، شکر یک لیوان ، کره یه ق غ، وانیل نصف ق چ کره رو داخل تابه میریزیم تا آب بشه و بعد رشته ها رو خرد میکنیم ‌ده دقیقه با حرارت ملایم تفت میدیم تا رنگش یکم تغییر کنه،فندق و پودر نارگیلو شکر رو اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم و بعد آرد و نشاسته رو داخل شیر حل میکنیم و به مواد اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه. قالب رو خیس کنید و مواد دسر رو داخل قالب بریزید و چند بار بکوبید رو‌میز تا هوای اضافیش خارج بشه، بذارید دسرتون هم دمای محیط بشه و بعد چند ساعت داخل یخچال بذارید تا خنک بشه و خودشو بگیره با پودر نارگیل و پسته و توت فرنگی می تونید تزیین کنید😊 💢✍ کامل با تمام نکات ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🥘 😋 🔸پیاز داغ رو آماده کنید وقتی طلایی شد زردچوبه و پودر سیر و پاپریکا و فلفل رو اضافه کنید و کمی تفت بدید ، گوشت رو اضافه کنید و حسابی با حرارت بالا گوشت رو سرخ کنید تا آب نندازه و قهوه ای بشه. 🔸رب رو به گوشت اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد آب جوش و‌ یک تکه چوب دارچین به گوشت اضافه کنید و حرارت رو کم کنید تا گوشت بپزه ، در نهایت خورش نباید خیلی آبدار باشه پس تو ریختن آب دقت کنید . کدو حلوایی رو پوست بکنید ، به قطعات مناسب برش بزنید یا برای زیباتر شدن قالب بزنید و با یک قاشق کره حدودا پنج دقیقه کدو‌ رو تفت بدید ، نیم ساعت آخر پخت خورش، کدو و آلو و کمی زعفران به خورش اضافه کنید و نمک غذا رو اندازه کنید ، صبر کنید تا خورش جا بیافته . اگر طعم شیرین خورش رو نمیپسندید برای چاشنی میتونید از کمی آبلیمو یا رب انار استفاده کنید ، من برای ملس شدن خورش یک قاشق رب انار ریختم .این خورش رو با مرغ هم میتونید درست کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🧆 😋 🔸یک عدد پیاز رو نگینی کردم و تفت دادم وقتی سبک شد دل وجگرخورد شده رو اضافه کردم درب تابه رو گذاشتم با شعله ملایم اجازه دادم تا دل و جگر پخته بشه وقتی به روغن افتادنمک وفلفل سیاه وفلفل پاپریکا و زرد چوبه اضافه کردم کمی تفت دادم ودر آخر سیب زمینی سرخ شده وفلفل قرمز وسبز رو اضافه کردم جاتون سبز خیلی خوشمزه میشه ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
🌻روز یکشنبه روز زیارتی حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ┄═🍃❁๑🌸🍃๑🌷๑🍃🌸๑❁🍃═‌┄ زیارت امیرالمومنین علیه السلام در روز یکشنبه: السَّلامُ عَلَى الشَّجَرَةِ النَّبَوِيَّةِ وَ الدَّوْحَةِ الْهَاشِمِيَّةِ الْمُضِيئَةِ الْمُثْمِرَةِ بِالنُّبُوَّةِ الْمُونِقَةِ [الْمُونِعَةِ] بِالْإِمَامَةِ وَ عَلَى ضَجِيعَيْكَ آدَمَ وَ نُوحٍ عَلَيْهِمَا السَّلامُ السَّلامُ عَلَيْكَ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ السَّلامُ عَلَيْكَ وَ عَلَى الْمَلائِكَةِ الْمُحْدِقِينَ بِكَ وَ الْحَافِّينَ بِقَبْرِكَ يَا مَوْلايَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ هَذَا يَوْمُ الْأَحَدِ وَ هُوَ يَوْمُكَ وَ بِاسْمِكَ وَ أَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَ جَارُكَ فَأَضِفْنِي يَا مَوْلايَ وَ أَجِرْنِي فَإِنَّكَ كَرِيمٌ تُحِبُّ الضِّيَافَةَ وَ مَأْمُورٌ بِالْإِجَارَةِ فَافْعَلْ مَا رَغِبْتُ إِلَيْكَ فِيهِ وَ رَجَوْتُهُ مِنْكَ بِمَنْزِلَتِكَ وَ آلِ بَيْتِكَ عِنْدَ اللَّهِ وَ مَنْزِلَتِهِ عِنْدَكُمْ وَ بِحَقِّ ابْنِ عَمِّكَ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ وَ عَلَيْهِمْ [عَلَيْكُمْ] أَجْمَعِينَ. سلام بر شجره نبوت، و درخت تنومند هاشمى، درخت تابان و بارور به بركت نبوّت و خرّم و سرسبز به حرمت امامت، و بر دو آرميده در كنارت آدم و نوح(درود بر آنها باد). سلام بر تو و بر اهل بيت  پاك و پاكيزه ات، سلام بر تو و بر فرشتگان حلقه زننده بر دورت و گرد آمده بر قبرت، اى مولاى من اى امير مؤمنان، امروز روز يكشنبه و روز تو و به نام توست و من در اين روز ميهمان  و پناهنده به توام، اى مولاى من از من پذيرايى كن و مرا پناه ده، چه همانا تو كريمى و مهمان نوازى را دوست مى دارى و از سوى  خدا مأمور به پناه دادنى، پس برآور خواهشى را كه براى آن در اين روز بسوى تو ميل نمودم و آن را از تو اميد دارم، به حق مقام والاى خود و جايگاه بلند اهل بيتت نزد خدا و مقام خدا نزد شما، و بحق پسر عمويت رسول خدا كه خدا بر او و خاندانش همه و همه درود و سلام فرستد. ✨🌙✨🌙✨🌙✨🌙✨🌙✨ زیارت حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها در روز یکشنبه: اَلسَّلاَمُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ الَّذِي خَلَقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً أَنَا لَكِ مُصَدِّقٌ صَابِرٌ عَلَى مَا أَتَى بِهِ أَبُوكِ وَ وَصِيُّهُ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِمَا وَ أَنَا أَسْأَلُكِ إِنْ كُنْتُ صَدَّقْتُكِ إِلاَّ أَلْحَقْتِنِي بِتَصْدِيقِي لَهُمَا لِتُسَرَّ نَفْسِي فَاشْهَدِي أَنِّي ظَاهِرٌ(طَاهِرٌ) بِوِلاَيَتِكِ وَ وِلاَيَةِ آلِ بَيْتِكِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ. سلام بر تو اى آزموده شده، آن كه تو را آفريد آزمودت، پس تو را به آنچه آزمود شكيبا يافت، من از صميم قلب به تو ايمان دارم و بر آنچه پدر بزرگوارت و جانشينش (درود خدا بر آن دو باد)آوردند بردبارم و از تو مى خواهم  از آنجا كه مومن به تو هستم مرا به گروندگان آن دو ملحق سازى تا دلشاد گردم، پس گواه باش  كه همانا من تنها به ولايت تو و ولايت اهل بيتت (كه درود خدا بر همه آنان باد) پاك گشته و دلگرمم ┄═🍃❁๑🌸🍃๑🌷๑🍃🌸๑❁🍃═‌┄
هدایت شده از عجایب جهان
یاد خدا💞 👤علامه طباطبایی(ره): 🍃به یاد خدا باش تا خدا به یادت باشد، اگر خدا به یاد انسان بود، از جهل رهایی می یابد و اگر در کاری مانده است خداوند نمی گذارد عاجز شود و اگر در مشکل اخلاقی گیر کرد خدایی که دارای اسماء حسنی است و متصف به صفات عالیه، البته به یاد انسان خواهد بود.🍃 💚امام على عليه السلام : 🍃اَلذِّكرُ يونِسُ اللُّبَّ وَ يُنيرُ القَلبَ و َيَستَنزِلُ الرَّحمَةَ؛ 💖ياد خدا عقل را آرامش مى دهد، دل را روشن مى كند و رحمت او را فرود مى آورد.🌹 📗تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص 189 ، ح 3633
🌿مواد لازم: شکر یک فنجان (۱۰۰ گرم)- آب یک فنجان (۱۰۰ گرم)- آب لیموترش یک فنجان (۱۰۰ گرم )- آب سرد چهار فنجان (۱۰۰ گرم)- نعنا خشک یک قاشق چای خوری (۱۰۰ گرم ) 🍹طرز تهیه: آب و شکر را با هم مخلوط کنید تا شکر در آب حل شود. آب لیمو ترش را به محلول اضافه کنید. چهار فنجان آب به مخلوط اضافه کرده و برای 40 دقیقه در فریزر قرار دهید. هنگام سرو برش های لیمو و برگ نعنا یا نعنا خشک در آن قراردهید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
با خمیر خونگی همیشگی خودم درست کردم چندتایی عکسم‌ گرفتم از مراحلش دیگه نگم براتون از طعم و عطرش💖👌 دستور خمیر هم که بارها براتون گذاشتم ردیفای پایین کلیپش هست . 📌گوشت چرخ شده رو با دوتا پیاز متوسط سرخ کردم حسابی و زردچوبه و کاری و پودر آویشن زدم(البته بعد از سرخ کردن کمی با آب میپزم) در آخر سرخ شدن کمی سس کچاپ یا رب گوجه بزنید در حدی که کمی گوشت چرخ کرده رنگ بگیره 📌سینه مرغ رو آبپز کردم و ریش ریش 📌فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دادم در حدی که نرم بشن 📌قارچ رو با کمی روغن در حد چرپ شدن کف تابه تفت دادم تا یکم نرم شن 📌بعد از آماده شدن خمیر روی خمیر چیدم مواد رو ترتیب چیده شدن اختیاریه ولی من اول کمی سس کچاپ رو نون ریختم بعد کمی پنیر بعد گوشت چرخ شده و مرغ رشته شده بعد پودر آویشن بعد دوباره کمی پنیر بعد فلفل دلمه ای و قارچ و گوجه ریز خرد شده دوباره پودر اویشن و پنیر روی پیتزا رو حسابی باید پنیر ریخت .من یه مقدار از قارچ و فلفل دلمه ای ها رو روی پنیر ها گذاشتم . نکته: خمیر رو که در سینی پهن کردیم باید حدود ده دقیقه تو فر بزاریم که مغز پخت شه و بعد دربیاریم و روش پیتزا رو بچینیم .
: بستنی ۲۰۰ گرم خامه ۳ ق غ پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی نشاسته ذرت ۷ ق غ شیر ۳ لیوان وانیل نوک ق چ گلاب ۲ ق غ شکر ۱۱ ق غ طرز تهیه: شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدین تا کاملا خنک بشه و بعد بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و بعد قالب رو خیلی کم چرب کنید و مواد رو داخلش بریزید و بذارید یخچال حدود ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه .
🍛 مواد لازم برای تهیه کباب انگشتی کشمیری: ماده غذایی مقدار مورد نیاز گوشت چرخ کرده نیم کیلو پیاز متوسط دو عدد نان تست ۳ تکه زرده تخم مرغ یک عدد نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم طرز تهیه کباب انگشتی کشمیری: پیازها رو رنده کنید و ابشو بگیرید ونونهای تست رو تو ی اب پیازها و اگه نیاز شد کمی اب ، خیس کنید تا نرم بشن. گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید. تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید. هر دو طرف کباب ها و اطرافشونو در روغن سرخ کنید و با یه کته ی مشتی و سبزی و سماق میل کنید.
گوشت رو تمیز کرده وبا کره وپیاز تفت داده ونمک وزردچوبه اضافه وآب به میزان لازم بریزید ورو حرارت بزارید تا بجوشه وکاملا مغز پخت شه وآبش کشیده شه(نکته:همیشه به گوشتتون کم آب اضافه کنید طوری که وقتی مغزپخت شد همزمان آبش هم کشیده شه اینطوری طعم بهتری پیدا میکنه تا اینکه آب زیاد بریزید واز آب جدا کنید وسرخش کنید)داخل تابه پیاز رو خلال سرخ کنید وگوشت رو اضافه کرده وکمی سبزی خشک معطر وسویا سس اضافه کنید وبزارید تفت بخوره وهمراه برنج سرو کنید.من برنج رو قالب زدم وروش رو برشهای سیب زمینی تنوری گذاشتم وبعد رون اردک رو گذاشتم وتزیین کردم.
‍ ‍ ✅ کیک هویج کافی شاپی 😋 با بافتی نرم وپنبه ای و عطر وبوی‌باورنکردنی 😍 در کمبود امکانات درست کردم برا همین ساده و بدون تزیین😊 ✍مواد لازم: هویج متوسط چهار عدد تخم مرغ چهار عدد شکر یک لیوان پر روغن مایع یک لیوان کمی کمتر آرد ۳۰۰ گرم یا دو لیوان پر بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین و هل وزنجبیل به مقدار مساوی جمعا یک قاشق سوپ خوری گلاب چند قاشق گردو یک چهارم لیوان عزیزان این دستور از مخلوط کن ویا غذا ساز استفاده کنید. کیک خوشمزم داخل زودپز برقی درست کردم 🤩 🍜 طرز تهیه: روغن،شکر،هویج خام پاک کرده و حلقه ای خرد شده،تخم مرغ،هل،دارچین،زنجبیل داخل مخلوط کن ویا غذا ساز ریخته ومخلوط و کامل میزنیم حدود دو دقیقه تا بصورت اسموتی دربیاد.داخل ظرف بزرگتر ریخته آرد وبیکینگ پودر که قبلا با هم الک کردیم یک دفعه توش میریزیم وبا همزن دستی میزنیم در حد مخلوط شدن زیادی نزنید که پفش بخوابه در آخرین مرحله گلاب وگردو رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم. ومیریزیم تو قالب از قبل چرب وارد پاشی شده ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه از فر که در آوردید بزارید خنک بشه با کارد لبه های کیک رو از قالب جدا کنید برگردونید تو سینی مورد نظر خواستید تزیین کنید.ولی به نظر من کیک های عصرونه بدون هیچ تزئینی جالب تره.
اردگندم سبوس داریاساده 1 لیوان اردبرنج 1 لیوان اردنخودچی 1 لیوان شکر3 لیوان (میتونید کمتر بریزید)آب 2 لیوان گلاب 1لیوان روغن وکره1 و 1/2 لیوان زعفرون وهل به مقدار لازم هر سه ارد را با هم داخل قابلمه بریزید(بعضیا آرد هارو با هم نمیریزن اما من همیشه هر سه رو باهم میریزم باور کنید اگه باحوصله و دقت انجام بدین کارو هیچ مشکلی پیش نمیاد) و با شعله ی خیلی کم تفت بدید.تا جایی که رنگ آن کمی تغییر کندو بوی آرد به مشامتان برسد.بعددر ظرف دیگری اب،گلاب،هل وزعفران را روی شعله قرار دهید تا جاییکه فقط شکر حل شود.سپس روغن را کم کم اضافه کنید همه ی روغن را یکجا نریزید.شاید نیازی نباشه.وبعدشهد راکم کم به ارد اضافه کنید و مرتب هم بزنید.هم زدن را ادامه دهید تا حلوا از قابلمه جدا شده و یکطرف جمع شود.اکنون حلوای ما آماده اس.داخل ظرف کشیده و تزیین کنید.
آرد دو لیوان شکر یک و نیم لیوان تخم مرغ سه عدد روغن مایع سه چهارم لیوان آب جوش یک لیوان پودر کاکائو ۴ق غذا پکینگ پودر ۲ ق چ جوش شیرین نوک ق چ . تخم مرغ و شکر و وانیل و حدودا هفت دقیقه بزنید. روغن نایع رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید. آب جوش و پودر کاکائو رو مخلوط کنید و به مایع اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، پکینگ پودر و جوش شیرین رو مخلوط کرده و الک کنید در سه مرحله به مایع اضافه کنید و با لیستک به حالت دورانی در حد مخلوط شدن هم بزنید. قالب رو چرب کرده ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید و مایع رو بریزید . داخل فر از قبل گرم شده بذارید . با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. روی کیک هم که سس گاناش هست.