eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.1هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از عجایب جهان
یاد خدا💞 👤علامه طباطبایی(ره): 🍃به یاد خدا باش تا خدا به یادت باشد، اگر خدا به یاد انسان بود، از جهل رهایی می یابد و اگر در کاری مانده است خداوند نمی گذارد عاجز شود و اگر در مشکل اخلاقی گیر کرد خدایی که دارای اسماء حسنی است و متصف به صفات عالیه، البته به یاد انسان خواهد بود.🍃 💚امام على عليه السلام : 🍃اَلذِّكرُ يونِسُ اللُّبَّ وَ يُنيرُ القَلبَ و َيَستَنزِلُ الرَّحمَةَ؛ 💖ياد خدا عقل را آرامش مى دهد، دل را روشن مى كند و رحمت او را فرود مى آورد.🌹 📗تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص 189 ، ح 3633
🌿مواد لازم: شکر یک فنجان (۱۰۰ گرم)- آب یک فنجان (۱۰۰ گرم)- آب لیموترش یک فنجان (۱۰۰ گرم )- آب سرد چهار فنجان (۱۰۰ گرم)- نعنا خشک یک قاشق چای خوری (۱۰۰ گرم ) 🍹طرز تهیه: آب و شکر را با هم مخلوط کنید تا شکر در آب حل شود. آب لیمو ترش را به محلول اضافه کنید. چهار فنجان آب به مخلوط اضافه کرده و برای 40 دقیقه در فریزر قرار دهید. هنگام سرو برش های لیمو و برگ نعنا یا نعنا خشک در آن قراردهید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
با خمیر خونگی همیشگی خودم درست کردم چندتایی عکسم‌ گرفتم از مراحلش دیگه نگم براتون از طعم و عطرش💖👌 دستور خمیر هم که بارها براتون گذاشتم ردیفای پایین کلیپش هست . 📌گوشت چرخ شده رو با دوتا پیاز متوسط سرخ کردم حسابی و زردچوبه و کاری و پودر آویشن زدم(البته بعد از سرخ کردن کمی با آب میپزم) در آخر سرخ شدن کمی سس کچاپ یا رب گوجه بزنید در حدی که کمی گوشت چرخ کرده رنگ بگیره 📌سینه مرغ رو آبپز کردم و ریش ریش 📌فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دادم در حدی که نرم بشن 📌قارچ رو با کمی روغن در حد چرپ شدن کف تابه تفت دادم تا یکم نرم شن 📌بعد از آماده شدن خمیر روی خمیر چیدم مواد رو ترتیب چیده شدن اختیاریه ولی من اول کمی سس کچاپ رو نون ریختم بعد کمی پنیر بعد گوشت چرخ شده و مرغ رشته شده بعد پودر آویشن بعد دوباره کمی پنیر بعد فلفل دلمه ای و قارچ و گوجه ریز خرد شده دوباره پودر اویشن و پنیر روی پیتزا رو حسابی باید پنیر ریخت .من یه مقدار از قارچ و فلفل دلمه ای ها رو روی پنیر ها گذاشتم . نکته: خمیر رو که در سینی پهن کردیم باید حدود ده دقیقه تو فر بزاریم که مغز پخت شه و بعد دربیاریم و روش پیتزا رو بچینیم .
: بستنی ۲۰۰ گرم خامه ۳ ق غ پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی نشاسته ذرت ۷ ق غ شیر ۳ لیوان وانیل نوک ق چ گلاب ۲ ق غ شکر ۱۱ ق غ طرز تهیه: شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ بشه و بعد از روی حرارت بردارید و اجازه بدین تا کاملا خنک بشه و بعد بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و بعد قالب رو خیلی کم چرب کنید و مواد رو داخلش بریزید و بذارید یخچال حدود ۷ ساعت بمونه تا کاملا سفت بشه .
🍛 مواد لازم برای تهیه کباب انگشتی کشمیری: ماده غذایی مقدار مورد نیاز گوشت چرخ کرده نیم کیلو پیاز متوسط دو عدد نان تست ۳ تکه زرده تخم مرغ یک عدد نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم طرز تهیه کباب انگشتی کشمیری: پیازها رو رنده کنید و ابشو بگیرید ونونهای تست رو تو ی اب پیازها و اگه نیاز شد کمی اب ، خیس کنید تا نرم بشن. گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید. تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید. هر دو طرف کباب ها و اطرافشونو در روغن سرخ کنید و با یه کته ی مشتی و سبزی و سماق میل کنید.
گوشت رو تمیز کرده وبا کره وپیاز تفت داده ونمک وزردچوبه اضافه وآب به میزان لازم بریزید ورو حرارت بزارید تا بجوشه وکاملا مغز پخت شه وآبش کشیده شه(نکته:همیشه به گوشتتون کم آب اضافه کنید طوری که وقتی مغزپخت شد همزمان آبش هم کشیده شه اینطوری طعم بهتری پیدا میکنه تا اینکه آب زیاد بریزید واز آب جدا کنید وسرخش کنید)داخل تابه پیاز رو خلال سرخ کنید وگوشت رو اضافه کرده وکمی سبزی خشک معطر وسویا سس اضافه کنید وبزارید تفت بخوره وهمراه برنج سرو کنید.من برنج رو قالب زدم وروش رو برشهای سیب زمینی تنوری گذاشتم وبعد رون اردک رو گذاشتم وتزیین کردم.
‍ ‍ ✅ کیک هویج کافی شاپی 😋 با بافتی نرم وپنبه ای و عطر وبوی‌باورنکردنی 😍 در کمبود امکانات درست کردم برا همین ساده و بدون تزیین😊 ✍مواد لازم: هویج متوسط چهار عدد تخم مرغ چهار عدد شکر یک لیوان پر روغن مایع یک لیوان کمی کمتر آرد ۳۰۰ گرم یا دو لیوان پر بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین و هل وزنجبیل به مقدار مساوی جمعا یک قاشق سوپ خوری گلاب چند قاشق گردو یک چهارم لیوان عزیزان این دستور از مخلوط کن ویا غذا ساز استفاده کنید. کیک خوشمزم داخل زودپز برقی درست کردم 🤩 🍜 طرز تهیه: روغن،شکر،هویج خام پاک کرده و حلقه ای خرد شده،تخم مرغ،هل،دارچین،زنجبیل داخل مخلوط کن ویا غذا ساز ریخته ومخلوط و کامل میزنیم حدود دو دقیقه تا بصورت اسموتی دربیاد.داخل ظرف بزرگتر ریخته آرد وبیکینگ پودر که قبلا با هم الک کردیم یک دفعه توش میریزیم وبا همزن دستی میزنیم در حد مخلوط شدن زیادی نزنید که پفش بخوابه در آخرین مرحله گلاب وگردو رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم. ومیریزیم تو قالب از قبل چرب وارد پاشی شده ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه از فر که در آوردید بزارید خنک بشه با کارد لبه های کیک رو از قالب جدا کنید برگردونید تو سینی مورد نظر خواستید تزیین کنید.ولی به نظر من کیک های عصرونه بدون هیچ تزئینی جالب تره.
اردگندم سبوس داریاساده 1 لیوان اردبرنج 1 لیوان اردنخودچی 1 لیوان شکر3 لیوان (میتونید کمتر بریزید)آب 2 لیوان گلاب 1لیوان روغن وکره1 و 1/2 لیوان زعفرون وهل به مقدار لازم هر سه ارد را با هم داخل قابلمه بریزید(بعضیا آرد هارو با هم نمیریزن اما من همیشه هر سه رو باهم میریزم باور کنید اگه باحوصله و دقت انجام بدین کارو هیچ مشکلی پیش نمیاد) و با شعله ی خیلی کم تفت بدید.تا جایی که رنگ آن کمی تغییر کندو بوی آرد به مشامتان برسد.بعددر ظرف دیگری اب،گلاب،هل وزعفران را روی شعله قرار دهید تا جاییکه فقط شکر حل شود.سپس روغن را کم کم اضافه کنید همه ی روغن را یکجا نریزید.شاید نیازی نباشه.وبعدشهد راکم کم به ارد اضافه کنید و مرتب هم بزنید.هم زدن را ادامه دهید تا حلوا از قابلمه جدا شده و یکطرف جمع شود.اکنون حلوای ما آماده اس.داخل ظرف کشیده و تزیین کنید.
آرد دو لیوان شکر یک و نیم لیوان تخم مرغ سه عدد روغن مایع سه چهارم لیوان آب جوش یک لیوان پودر کاکائو ۴ق غذا پکینگ پودر ۲ ق چ جوش شیرین نوک ق چ . تخم مرغ و شکر و وانیل و حدودا هفت دقیقه بزنید. روغن نایع رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید. آب جوش و پودر کاکائو رو مخلوط کنید و به مایع اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، پکینگ پودر و جوش شیرین رو مخلوط کرده و الک کنید در سه مرحله به مایع اضافه کنید و با لیستک به حالت دورانی در حد مخلوط شدن هم بزنید. قالب رو چرب کرده ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید و مایع رو بریزید . داخل فر از قبل گرم شده بذارید . با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. روی کیک هم که سس گاناش هست.
هدایت شده از عطر ناب خدا 🕊
Mahmood.karimi.Mani.Ke.Az.Tavalodam.mp3
8.38M
🎵 علی حبه جنه👏👏👏 🌺🍂 دانلود کنید زیباست👌 ⭕️عیدتون مباررررررک👏👏❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای نان تست 8 تکه پنیر ورقه ای موزارلا 16 عدد ژامبون یا سوسیس 8 برش تخم مرغ 3 عدد شیر 1 پیمانه نمک، فلفل 1 قاشق چایخوری 💢✍ کامل با تمام نکات ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
🧆کوکو_بادمجان 🥄بادمجان کبابی:۷۰۰ گرم 🥄تخم مرغ:۳عدد 🥄گردو خردشده:۵۰ گرم 🥄پیاز داغ:۲قاشق سوپخوری 🥄نمک،فلفل،زعفران و تخم گشنیز 📌همه مواد رو باهم خوب ترکیب می کنیم و در تابه با روغن کم دو طرفش رو سرخ می کنیم💢✍ کامل با تمام نکات ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
♦️ممنوعیت برگزاری برخی مراسم‌های محرم در استان‌ها / روند نزولی بستری‌های کرونا معاون کل وزارت بهداشت: 🔹️به مردم اطمینان می‌دهیم که هیئت‌ها و مراسم‌های عزادری کاملا موازین را رعایت خواهند کرد 🔹️از روش‌های نوین عزاداری مانند شعار هر خانه یک حسینیه که در تلفیق با فاصله‌گذاری اجتماعی است، استفاده شود 🔹️قالی‌شوران، نخل گردانی، دسته‌جاتی که در بوشهر خوزستان می‌دیدیم، مراسم تشت گذاری در اردبیل و زنجان و... را امسال محرم نخواهیم داشت 🔹️بهترین ناظر ما در این مسئله خود هیئت‌ها خواهند بود و برای هرکدام به فراخور منطقه گرم‌سیر یا سردسیر موارد رعایت می‌شود. 🔹️بستری بیماران اخیرا روند نزولی داشته است 🔹️درست است که واکسن‌هایی برای کنترل بیماری ساخته می‌شود اما ممکن است هیچ وقت هم واکسنی موثر بر کنترل اپیدمی ساخته نشود 🔹️تاکنون موفق‌ترین واکسنی که صحبت از ساخت آن می‌شود می‌تواند ایمنی ۷۳ روزه ایجاد کند ↙️↙️ cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
🔻گوش نوزادتان را تا قبل از 6 ماهگی سوراخ نکنید. سیستم ایمنی نوزاد تا این زمان هنوز کامل مجهز نشده و این احتمال وجود دارد که نتواند با عفونت احتمالی سوراخ کردن گوش مبارزه کند. ⊱◌⊰ ↶⛑↷ Jõıň•➲•☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @Dooctor •⊱•◌•⊰•
🌀 🌀 🔶 تند غذا خوردن ( موجب ايجاد لك هاي صورت در مادر و فرزند ) 🔷 غذا هاي مونده رنگ بچه را تيره مي كند 🔶 به مقدار کافی بخورید و زیاده روی نکنید 👇👇 🔷مصرف زياد گوجه فرنگي (سبب ناقص الخلقه شدن ميشود) 🔶مصرف زياد سيب زميني (سبب پيدايش "اسپينا بيفيدا " ميشود ) 🔷مصرف زياد نمك (بخصوص در سه ماه آخر ) 🔶مصرف زياد شيريني هاي خامه دار 🔷مصرف زياد حبوبات (بچه را كودن مي كند) 🔷مصرف زياد ويتامين A وK مضر است 🙏 ⊱◌⊰ ↶⛑↷ Jõıň•➲•☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @Dooctor •⊱•◌•⊰•
☀️ 🍽 💦 قارچ رو فقط زمانی بشویید که بلافاصله قصد مصرفش رو دارید اگه اون رو بشویید و داخل یخچال بزارید زودتر خراب میشه 🍄🙂 ═════◄••❀••►═════❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
جالب بدونید اگر موقع درست کردن سیب‌زمینی آب‌پز بذارید آب جوش بیاد بعد سیب‌زمینی هارو بندازید داخلش ویتامین‌های سیب زمینی حفظ خواهند شد و ازبین نمی‌روند 🥔🥔 .... ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
"" سینه مرغ بدون استخوان نیم کیلو میتونین از فیله هم استفاده کنین بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری آب یک و نیم پیمانه آرد سفید 4 قاشق غذاخوری ماءالشعییر یا همان دلستر ساده بدون طعم یا آب گازدار بدون طعم یک شیشه کوچک سیر رنده شده خام 2 حبه ادویه نمک ،زیره سبز ، فلفل سیاه ، پودر پاپریکا به میزان لازم و دلخواه ولی از نصف قاشق چایخوری کمتر نریزین سیخ چوبی به تعداد لازم روغن برای سرخ کردن خب عزیزان اول سینه هارو خرد کنین و با آب یخ و 1 قاشق از بیکینگ پودرتون حدود نیم ساعت بزارین تو یخچال بمونه تا ترد شه بله یک قاشق از بیکینگ پودر باید داخل آب ریخته شه اینکار باعث ترد شدن مرغ ها و مغزپخت شدنشون میشه حالا آرد سفید و ادویه هارو در ظرفی مخلوط کنین ، سیر رنده شده رو به آرد اضافه کنین و ماءالشعیر را کم کم به مواد اضافه کنین به حدی بریزین که موادتون به غلظت فرنی روان باشه حالا یک قاشق باقی مانده بیکینگ پودر را اضافه کنین و خوب مخلوط کنین با همزن دستی تا گلوله باقی نمونه حالا مرغ هارو به سیخ بکشین و تو مواد بزنین که خوب آغشته شه و بلافاصله داخل مقدار مناسب روغن که از قبل داغ شده سرخ کنین یه نکته برای اینکه مغز پخت شه اول بزارین روغن با شعله متوسط گرم شه وقتی داغ شد شعله را ملایم کنین و مرغ هارو داخل تابه بزارین که هم سرخ شه هم مغز پخت همیشه برای داغ کردن روغن هم با شعله متوسط رو به پایین کار کنین میتونین با انواع سس های دلخواه و سیب زمینی سرو کنین ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به شکل کاپ کیک برای صبحانه با استفاده از نان،لازانیا،سیب زمینی پخته رنده شده،گوشت ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍡 😋 ▫️500 میلی لیتر شیر کامل ▫️200 گرم شیرعسلی {1/2 قوطی} ▫️خامه تازه -100 گرم ▫️پسته -75 گرم ▫️بادام ریز خرد شده ▫️زعفران دم کرده 🔸1. شیر ، شیرعسلی و خامه رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزید. خوب مخلوط کنید ، بزارینش روی حرارت و هم بزنید تا به جوش بیاد ، تا وقتی مخلوط غلیظ و خامه ای بشه روی حرارت بزارینش و مرتبا هم بزنید 2. بادام ،پسته و زعفران رو اضافه کنید .5 دقیقه ی دیگه بزارینش روی حرارت تا جوش بیاد بعد حرارتو خاموش کنید و بگذاریدش توی دمای محیط تا خنک بشه. 3. مخلوط رو داخل قالب بستنی ریخته ، سیخ های چوبی یا چوب بستنی رو وارد کنید ، محکم را با فویل روشو بپوشونید و یک شب فریز کنید. 4- برای اینکه از قالب درشون بیارین قسمت بیرونی قالبو با مالیدن دستتون روی سطحش گرم کنید تا بستنی راحت تر بیرون بیاد 5- با گلبرگهای گل رز ، زعفران و پسته خرد شده تزیینش کنید و بلافاصله میل کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 📽 آموزش ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍘 😋 ▫️بادمجان کبابی:۷۰۰ گرم ▫️تخم مرغ:۳عدد ▫️گردو خردشده:۵۰ گرم ▫️پیاز داغ:۲قاشق سوپخوری ▫️نمک،فلفل،زعفران و تخم گشنیز 🔸همه مواد رو باهم خوب ترکیب می کنیم و در تابه با روغن کم دو طرفش رو سرخ می کنیم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
😋 🔸تخم مرغ چهار عدد،ارد ۱۲۰گرم،شکر ۲۰گرم،نمک،نصف ق س وانیل نصف ق چ، اب جوش یک ق سوپ خوری زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم و سفیده رو با شکر با دور تند میزنیم تا کاملا سفید بشه و پف کنه زرده و وانیل رو زده تا از لختگی در بیاد به سفیده اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم ارد و نمک رو هم الک کرده اضافه و مخلوط میکنیم کف قالب ۲۵*۳۵رو کاغذ روغنی انداخته مواد رو داخلش ریخته و صاف میکنیم در فر از پیش گرم شده با مای ۲۰۰درجه برای پنج دقیقه و ۱۸۰درجه ده مین قرار میدیم بعد از پخته شدن رولت رو روی یک پارچه برگردونده کاغذ روغنی رو رو جدا کرده میزاریم تا خنک بشه برای مواد میانیش دوتا بسته پنیر خامه ای رو با مقداری مغزگردو و نعنا مخلوط کرده من مقداری کلم بنفش رو خردکرده کف نان پخش کردم و مواد پنیری رو هم به همین صورت پخش کردم و اروم رول کردم داخل مشما فریزر و داخل یخچال دوساعت قرار میدیم تا منسجم بشه و و بعد برش میدیم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢