eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
29.9هزار عکس
34.2هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به شکل کاپ کیک برای صبحانه با استفاده از نان،لازانیا،سیب زمینی پخته رنده شده،گوشت نوش جان 💗 ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی #پست_بعد👇👇 #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو کنید غلظت سس به همین غلظتی باشه که تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزی سرو کنید کمی رقیقتر باشه اگه با نون سرو میکنید هنگامی تکه های مرغ به سس اضافه میکنید چند قاچ سیب زمینی هم اضافه کنید تا باهاش بپزه خیلی خوشمزس من تابستون این نوع رو حداقل هفته ای یکبار درست میکنم وبا نون میخوریم تکه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الی شش نفره تکه مرغ پنج تکه گوجه فرنگی رسیده یک کیلو رب یک قاشق غذاخوری کره حدود۵۰ گرم پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میکنیم ) سیر دوحبه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم کرده به میزان لازم آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز من همیشه قبل از اینکه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتی تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش کاملا بره وبسته بندی میکنم از فریزیر که در آوردم یخ زدای که شد همراه آب میزارم رو گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده تکه های مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادی بپزه که گوشت واستخوان از هم جدا بشه . مرغ که پخت از آب خارج کرده تکه ای کره رو ذوب کرده وتکه های مرغ رو همراه زعفران دم کرده باهاش سرخ میکنیم مرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده کیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگی رو اضافه کرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تکه های مرغ رو به ارومی تو سس میزاریم شعله رو کم میکنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچی نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی اضافه کردم پوره گوجه فرنگی: گوجه فرنگی رو خوب نشسته با رنده ریز رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میکنن واز صافی رد نمیکنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسی تره طعم کره دوست ندارید از روغن استفاده کنید یا نصف نصف استفاده کنید سیر اختیاریه دوست ندارید نریزید ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر منطقه ای روش پخت داره خیلیا سیب زمینی و رب میزنن این روش پخت ماست البته ما گاهی به جای برنج یک ربع آخر تخم مرغ میزنیم اونم خیلی خوشمزس روش پخت شما ؟؟کامنت بزارید تا از تجربیات هم استفاده کنیم برای پخت عدسی بهتره از عدس ریز استفاده کنید هم خوشمزه تره وهم خوش پختره تو عدس همیشه سنگ ریزه های ریزی وجود داره عدس رو سنگ شور کنید وخوب بشورید لازم نیست عدس رو خیس کنید برای دو لیوان عدس یک چهارم لیوان برنج کافیه و دو عدد پیاز بزرگ لازمه برنج برای لعابه عدسیه عدس وبرنج رو با بزارید نیم پز بشن به اندازه آب بریزید که دوباره مجبور نشید آب بریزید در این فاصله پیاز داغ فراووون درست کنید زردچوبه و فلفل قرمز وسیاه اضافه کنید وباهاش تفت بدید و به عدس نیم پز اضافه کنید .نمک بزنید ، شعله ملایم باشه تا عدس کاملا بپزه ولعاب بده ده دقیقه نصف فاشق نعنای خشک بزنید . نعنای برای گرفتن نفخ عدسی عدسی نباید زیاد غلیظ و کم آب باشه ونه زیاد رقیق. باید به حدی بپزه که رنگش به رنگ قهوه ای کم رنگ در بیاد. پیاز داغ رو از همون اول میتونید اضافه کنید ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
دل به طهورای ولایت برید حاجت خود به باب حاجت برید نگویم این را که خدا عالم است باب حوائج به خدا کاظم است ❥┅═♡ ოٍُaٰٓოٍُ❣ٰٓρٰٓٓaٰٓρٰٓa ♡═┅❥ ₯↬☞ @MadarPedar ⊂⇝❤️⇜⊃
با سعادت امام موسی کاظم (ع) مبارک باد ᴘᴏʀᴏ 🌸💜 @Axe_porofil | ᴛᴇxᴛ 🐶🔥
✅زیاد آب بنوشید" آب پوست‌تان را از درون هیدراته می‌کند و از خشکی پوست و پوسته پوسته شدن آن نیز جلوگیری می‌کند. توصیه می‌شود که حداقل ۸ لیوان آب در طول روز نوشیده شود.صورت خود را یک‌بار در صبح و یک‌بار در شب بشویید، اگر پوست‌تان چرب است از پاک‌کننده‌ها استفاده کنید تا خود را در برابر جوش‌های صورت محافظت کنید. اگر پوست‌تان خشک است، از پاک‌کننده‌های ملایم‌تر استفاده کنید تا پوست خود را مرطوب نگه دارید. ━━═━━⊰✹💝✹⊱━━═━━ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
💠 داروخانه خوراکی : فلفل 👈🏻 کپسول لاغری بی خطر عدس 👈🏻 داروی ضد دلشوره تخمه آفتابگردان 👈🏻 ضد سکته و لخته شدن خون ماهی 👈🏻 داروی افسردگی دارچین 👈🏻 ضد دیابت و چای آن تب بر معجزه آسا گیلاس 👈🏻 داروی ضد میگرن انبه 👈🏻 داروی اشتها آور سرکه 👈🏻 واکسن آنفولانزا و نی نی پرارین ضد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ویروس ماست ترش 👈🏻 جلوگیری از کبد چرب و سرطان کبد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ آناناس 👈🏻 آسپرین خوردنی، کاهش غلظت خون بادام 👈🏻 تقویت سیستم ایمنی و افزایش وزن لوبیا قرمز 👈🏻 درمان مشکلات کلیه سیب 👈🏻 مقوی مغز و بی خوابی آور پونه کوهی 👈🏻 پنی سیلین خوراکی چای پررنگ 👈🏻 عامل کم خونی خوردن مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ غذایی ترش 👈🏻 سایید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گی دندان، کم‌ خونی و فقر آهن مصرف زیادنمک 👈🏻 بالا رفتن فشار خون ━━═━━⊰✹💝✹⊱━━═━━ ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
✨إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ ✨يَهْدِيهِمْ رَبُّهُمْ بِإِيمَانِهِمْ تَجْرِي ✨مِنْ تَحْتِهِمُ الْأَنْهَارُ فِي جَنَّاتِ النَّعِيمِ ﴿۹﴾ ✨كسانى كه ايمان آورده و كارهاى شايسته كرده‏ اند ✨پروردگارشان به پاس ايمانشان آنان را هدايت مى ‏كند ✨به باغهاى پر ناز و نعمت كه از زير ✨پاى آنان نهرها روان خواهد بود در خواهند آمد (۹) ✨دَعْوَاهُمْ فِيهَا سُبْحَانَكَ اللَّهُمَّ وَتَحِيَّتُهُمْ ✨فِيهَا سَلَامٌ وَآخِرُ دَعْوَاهُمْ ✨أَنِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۱۰﴾ ✨نيايش آنان در آنجا سبحانك اللهم ✨[خدايا تو پاك و منزهى] ✨و درودشان در آنجا سلام است ✨و پايان نيايش آنان اين است که ✨الحمد لله رب العالمين ✨[ستايش ويژه پروردگار جهانيان است] (۱۰) 📚سوره مبارکه یونس ✍آیات ۹و ۱۰
هدایت شده از عجایب جهان
خدایا🙏 ✨قسمت میدم به ضامن اهو امام رضا( ع ) ✨همه دلها شاد ✨همه بیمارستانها خالی از بیمار ✨همه زندانها خالی از زندانی ✨همه سفره ها پر برکت ✨همه دشمنیها به دوستی ✨همه غمها را به شادی مبدل بفرما🙏 الهی آمین 🙏
ماکارونی صدفی🍜🍜 🌸‌‌ اولین قدم آماده کردن مرغمونه البته میتونین این غذا رو با گوشت هم درستش کنین . پیازمونو مکعبی خرد میکنیم و داخل روغن تفتش میدیم مرغمونو مکعبی خرد میکنیم بهش اضافه میکنیم. فلفل دلمه ای و ادویه کاری و گشنیز و زیره و پاپریکا و نمک و فلفل و عصاره مگی گوشت و دو قاشق رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و سه قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم و از روی حرارت برش داشتم ریختمش داخل یه بشقاب و داخل همون ظرفی که باهاش مرغو تفت دادم ، دو قاشق سس گوجه ریختم و سه پیمانه کرم خامه ای (دستور در اخر کپشن) اضافه کردم. و روی حرارت گذاشتم.ماکارونی صدفیا رو به همون روشی که روی بسته ش نوشته اماده و ابکش کردم و بهش اضافه کردم ، بعد داخل یه ظرف پیرکس مخلوط مرغ و ماکارونی و یک مشت پنیر موزارلا اضافه کردم گذاشتمش داخل فر و فقط حرارت بالا رو روشن کردم وقتی روش طلایی شد از فر در آوردم و داخل ظرف سرو ریختم. نوش جان طرز تهیه کرم خامه ای: دو عدد تخم مرغ یک پیمانه پنیر پر چرب یک پیمانه خامه یک قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه یه پیمانه پنیر موزارلا طرز تهیه: همه ی مواد داخل همزن برقی میریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست بشه بعد ازش استفاده میکنیم اگرم زیاد اومد میتونین داخل یخچال نگهداریش کنین. 💢✍ کامل با تمام نکات ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
هدایت شده از عجایب جهان
*یاباب الحوائج مولای من* آنقدر غربت داری و آنقدر غربت ديده ای ‎كه روز ميلاد تورا درتقويم ها گم كرده اند. 💞 *میلاد امام کاظم(ع) به پیشگاه مقدس امام زمان(عج) و شیعیانش مبارک* ✨🌹💖🕌💖
هدایت شده از عجایب جهان
🌸💛🌸 💛🌸 🌸💛 💛 💛 💛دل به طهـــــــــورای ولایت برید 🌸حاجت خود به باب حاجت برید 🌸نگویم این را که خدا عـالم است 💛باب الحوائج به خدا کاظم است 💛💛میــــلاد اسـوه صبر و تقوا💛💛 🌸🌸امــــــــــام‌موســی‌کـــــاظم🌸🌸 💛💛علیه الســـــلام مبــــــــارک💛💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین پلو 💢✍ کامل با تمام نکات ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ناردون 💢✍ کامل با تمام نکات ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌. شلز سوخاری(صدف سوخاری ) مرغ دو تکه جامبو صدفی پیاز و سیر پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم زعفران ادویه( آویشن،فلفل،نمک) سس کچاپ آرد سفید ، تخم مرغ ، آرد سوخاری . ابتداااااااا مرغ رو به زردچوبه حسابی آغشته کردم و با یه پیاز و دوتا حبه سیر و کمی زعفرون و نمک و کمی روغن و دو لیوان آب گذاشتم بپزه و آبش کامل تموم شه .جامبو هارو هم توی آب جوش ریختم و نرم که شد آبکش کردم مرغ پخته رو ریش ریش کردم و به همراه پنیر پیتزا و کمی آویشن و نمک و فلفل و پودر سیر توی بلندر ریختم و کاملا خرد کردم( از خردکن دستی هم میتونید استفاده کنید) به مرغ خرد شده کچاپ زدم و داخل صدف ها رو پر کردم و یه صدف دیگه رو روش قرار دادم ...به ترتیب تو آرد سفید و تخم مرغ و آرد سوخاری غلتوندم ،یه سیخ چوبی داخلش گذاشتم و تو روغن داغِ غوطه ور سرخ کردم و تمام... .
هدایت شده از پزشک ایرانی
〖بهترین صفت زن ➺ بدترین صفت مرد〗 💟⇦•از امیر مؤمنان علی علیه السلام نقل شده است: بهترین صفات زنان بدترین صفات مردان است: 1) تکبر 2) ترس 3) بخل ✳️⇦•پس هرگاه زن غرور و تکبر داشته باشد خود را تسلیم هر کسی ( غیر همسر خود ) نمی کند. معنی ندارد زن در مقابل نامحرم متواضع باشد. ✳️⇦•و هرگاه ترس داشته باشد خود را از بدنامی دور نگه می دارد و به دام شیادان نخواهد افتاد. البته، روحیه داشتن در مقابل مصائب و ناملایمات با ترس تفاوت دارد و ترس پسندیده در مورد نگاهداری عفت و ناموسش است. ✳️⇦•و هر گاه بخیل باشد مال خود و شوهرش را حفظ و نگهداری می کند و اسراف نمی کند 📗خصال، ج 1، ص 317 •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ سیب زمینی 💢✍ کامل با تمام نکات ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته پنیری سوخاری 💢✍ کامل با تمام نکات ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢ ‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیارشور فوری 💢✍ کامل با تمام نکات ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوبیا پلو 💢✍ کامل با تمام نکات ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اشپزی بانو ایرانی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
دوستان این نوع پیتزا بسیار ساده است ولی سسی که استفاده شده بسیار طعم خوشایند ودلچسبی را به پیتزا میده واسه مواد روی پیتزا دستتون بازه فقط نباید اصلا سنگین بشه درحد دوقاشق مواد رویه بریزید وتا گرم سرو کتید مواد لازم سس کره 25گرم اردفرقی نداره سفید یاگندم دوقاشق غذاخوری شیرولرم یک لیوان پر اورگانو اگر در دسترس بود بک قاشق چ پنیر خامه ای دوقاشق غذاخوری فلفل سیاه ونمک به مقدار دلخواه پنیر پارمزان دوقاشق غذاخوری طرز تهیه..... این سس همون سس بشامل است فقط با ترکیب مواد خوش طعم ترشده حتما امتحان کنید ارد را با کره وپوره سیر تفت مختصری بدین تا بوی خامی ارد گرفته بشه با حرارت کم بعد یک لیوان شیر ولرم را اضافه وبهم بزنید تا ارد صاف بشه وگلوله نشه اگر سرد بریزید گلوله می شه ارد بعد پنیر خامه ای را اضافه ومخلوط کنید نمک وفلفل بریزید و در اخر پنیر پارمزان واورگانو اضافه ومخلوط کنید سس یه کم حالت کشدار بخودش پیدا می کنه که کافیه وار روی حرارت بردارید خمیر که اماده شد به جهار قسمت تقسیم کنید وحدود ربع ساعت استراحت بدین بعد هر قسمت را کمی باز کنید نیازی نیست خمیر را نازک کنید اول سس بزنید بعد پنیر پیتزا بریزید بعد مواددلخواه بریزید در حد دوقاشق نه بیشتر من فقط فلفل دلمه رنگی ریختم وبعد پنیر پارمزان بریزید اگر خواستید بدون فر باشه توی تابه ای که چهار پایه گذاشتید وشعله پخش هم یادتون نره ظرف پیتزا را بذارید تا زمانیکه زیر خمیر طلایی بشه واگر توی فر خواستید درست کنید در فر 200درجه از قبل گرم شده طبقه وسط تا زیر خمیر طلایی بشه ودراخر گریل کنیدتا روی پیتزا هم طلایی بشه یه کاسه اب گرم هم کف فر بذارید تا خمیرتون خشک نشه 😊 حتما درست کنید وتا گرم است سرو کنید وببینید چه طعم دلچسبی داره 👌 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
برای ۱۸ عدد توپک سیب زمینی ۳ عدد خیار شور ۱ عدد فلفل دلمه نصف عدد سس مایونز ۲ ق غ کره مقداری کلم سفیدو بنفش هویج و حتی جعفری به مقدار لازم کاهو به میزان لازم سیب زمینی رو آبپز کردم و پوستش رو گرفتم و رنده کردم حتی میشه کوبید بهش کره و نمک و سس مایونز ریختم و مخلوط کردم و یک ساعتی در یخچال گذاشتم . برای مواد میانی دل به خواهی هست هر چی دوست دارید من کالباس نریختم و جاش سینه مرغ ریختم . مرغ پخته شده رو پودر کردم و حتی میشه ریز خرد کنین و همراه با ذرت و فلفل دلمه و خیارشور مخلوط کردم . (این مواد کاملا سلیقه ای می تونین حتی از نخود فرنگی و قارچ و ... هم استفاده کنین) از سیب زمینی مقداری برداشتم و وسطش رو گود کردم و از مواد میانی داخلش قرار دادم و جمع کردم و گوله کردم . این شکلی توپک ها رو درست کردم . کلم سفید و بنفش رو ریز خرد کردم و هویج رو هم رنده کردم و این توپ های سیب زمینی رو توش غلتوندم . داخل دیس چیدم و و مابینش کاهو قرار دادم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
یدونه سینه مرغ پخته خورد شده، یه پیمونه کرفس خورد شده، نصف پیمونه گشنیز خورد شده، همه اینارو با هم مخلوط کنین واسه سسشم یه سوم پیمونه مایونز، آب نصف دونه لیموترش تازه، نمک و فلفلو با هم مخلوط کنین و بعد به بقیه مواد اضافه کنینو هم بزنینو تمام، برای اینکه خوشمزه ترم بشه یه یکی دو ساعتی بذارین تو یخچال مزه هاشون بره به خورد هم ‌
هدایت شده از پزشک ایرانی
با استشمام بوی ، خود را از زکام و ویروس های زمستانی حفظ کنید. یک آنفولانزای ساده است. مثل بقیه ویروس های آنفولانزا. فقط سرعت انتشارش بیشتر است. از گل نرگس غفلت نکنید. 💐بوئیدن گل نرگس را به تاخیر 💐نیندازید زیرا که استشمام آن از 💐ابتلا به زکام در ایام زمستان 💐جلوگیری می ڪند. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
مواد لازم: آرد - ۲/۵ پیمانه 🍚 شکر - ۱/۵ پیمانه 🍚 شیر - ۱ پیمانه 🥛 روغن مایع - ۱ پیمانه 🥃 تخم مرغ - ۳ عدد 🥚 بیکینگ پودر - ۱ ق.چ 🥄 وانیل - ۱/۴ ق.چ 🍥 پودر کاکائو - ۲ق.غ 🥄 اول آرد و بیکینگ‌پودر رو ۳بار الک میکنیم و کنار میزاریم، قالبمون رو چرب میکنیم یا کفش کاغذ روغنی میندازیم، فر رو هم رو دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم که گرم بشه. حالا شکر و تخم‌مرغ و وانیل رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه، بعد روغن و شیر رو به ترتیب اضافه میکنیم و هربار کمی هم میزنیم... آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم... حالا موادمون رو تو دوتا ظرف ترجیحا مشابه نصف میکنیم(که به دو قسمت مساوی تقسیم شه) به یکی دوقاشق پودر کاکائو و به اون یکی دو قاشق آرد اضافه میکنیم. دوتا ملاقه برمیداریم، اول یه ملاقه از مایع سفید رنگ تو مرکز قالب میریزیم، حالا یه ملاقه از مایع کاکائویی روش میریزیم، دوباره مواد سفید و بعد مواد کاکائویی، تا جایی ادامه میدیم که موادمون تموم شه! میبینید که لایه‌ها همینطور عقب میرن و موادتون اصلا قاطی نمیشه وقتی ملاقه آخرو ریختین و موادتون داخل قالب کاملا پخش شد، یه خلال دندون بردارین و از کناره ها به سمت مرکز خط بندازین تا روی کیکتون طرح گل بیفته(میتونین اصلا اینکارو نکنید و به همون شکل مواد رو داخل فر بزارید) قالب رو طبقه وسط فر قرار بدید و به مدت ۴۵ دقیقه بپزید🥧 این یکی از امتحان شده‌ترین کیکاییه که من میپزم، یعنی هربار که نخوام ریسک کنم و کیکم حتما خوب شه این دستورو استفاده میکنم👌🏼 همیشه پودر کاکائو مارک نسکوئیک میزدم، کمرنگ میشد. ولی ایندفعه ازین فله‌ای ها زدم و رنگش خیلی خوب شد👌🏼