اشپزی بانو ایرانی
#ترشک #انار واسه آدم زياد اتفاق ميافته يه چيزي مدتها توي يخچال باقي ميمونه و آدم نمیدونه باهاش چه کا
#ترشک #انار
ابتدا انارها رو دون ميكنيم.
من از 4 تا انار تقریبا کوچیک استفاده کردم.
با گوشتكوب مقداري ميكوبيمشون تا آب دونه های انار دربياد.
منتقلش ميكنيم به يه قابلمه كوچكتر و ميذاريمش روي حرارت.
من براي اينكه انار قابل خوردن بشه و همينطور سردي انار بعدا واسه ام ايجاد دل درد نكنه؛ از نبات استفاده ميكنم.با دو شاخه نبات (نبات زعفرونی دسته دار) شروع ميكنم. باحرارت ملايم اجازه ميديم نباته ذوب شه وانار هم قوام بياد.
بعد ميچشيم اگر ترشيش قابل تحمل شده بود كه هيچي در غير اين صورت (كه معمولا هم اتفاق ميافته) مجددا کمی نبات بهش اضافه ميكنيم.
اين ديگه بستگي به ذائقه داره. ترشي و شيرينيش رو تنظيم كنيد. فقط دیگه زيادي شيرينش نكنيد چون وقتي غليظ تر ميشه طعم شيرينش هم بيشتر خودش رو نشون ميده.
راستي من تركيب طعم نبات زعفروني و انار رو ترجيح ميدم.
خب ديگه بقيه اش ساده است هر از گاهي يه هميش ميزنيم و مرتب چك ميكنيم و هر وقت به غلظت مورد نيازمون رسيد از روي حرارت بر ميداريم.
بسته به سايز وجنس قابلمه و مقدار انارها وميزان حرارت، زمان پخت متغيره.
ولي من با حرارت خيلي ملايم معمولا يك ساعته نتيجه ميگيرم. اگر حرارت رو زياد كنيد زمان خيلي كم ميشه ولي در عوض كيفيت نهايي اين نخواهد بود.
(برا من تقریبا یک و نیم ساعت با حرارت خیلییی کم، روی حرارت بود،)
اومممممممممممم آدم فقط عكسش رو هم كه ميبينه دهنش آب ميافته!شما هم همينطوريد؟ يعني وقتي كه ياد يه چيز ترش ميافتيد درجا دهنتون آب ميافته؟ من دقيقا اينطوريم.
😊 جای همگی خالی 🌹
پ.ن دوستان برای خوشرنگ شدن ترشک میتونید ازرب انار یاآلبالو یارنگهای مجاز خوراکی استفاده کنید.
#آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁👇 @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از 🌹 رساله تمام مراجع🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ السلام علیک یا اباعبدالله❤️
🖤لبیک یا حسین علیه السلام 🖤
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
♦️با هم دعای فرج را برای سلامتی و فرج آقا امام زمان(عج) میخوانیم
🔹با قرائت دعای فرج به این جمع میلیونی بپیوندیم
#دعای_فرج
#سلامتی_اقا_امام_زمان
#لطفا_برای_همه_ارسال_کنید
#عجایب_جهان ↙️↙️
cнαɴɴεℓ◌➣ @Ajaieb_Jahan ⁉️
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروردگارا !
بر هر چه بنگرم...🌸
تـو پدیـدار بودهای
مبارک است
روزی که با نام تو
و توکل بر اسم اعظمت...🌸
آغاز گردد ....
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
💖
هدایت شده از عجایب جهان
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای دوست صبح است بیا🌸
پرواز ڪنیم🕊
دروازه دل به دوستي باز ڪنیم🍃🌸
دیروز ڪہ رفت🕊
رفتہ را غم نخوریم🌸
یڪ روز دڪَربه شوق آغاز ڪنیم🕊
دوستان صبح چهارشنبه تون قشنگ 🍃🌸
💖
هدایت شده از عجایب جهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر صبح به لبهات بیاموز که بخندد.🍃🌸
به قلبت بیاموز که با عشق بتپد.
به احساست بیاموز که جز به سمت و سوی خوبی نرود🍃🌸
و آنگاه به زندگی بگو:
شروع تازهات مبارک... 🌸
صبحتون بهشت🍃🌸
💖
#سوپ_گشنیز 🍜 😋
▫️گندم یا جو پوست کنده
▫️عصاره قلم
▫️پیاز
▫️گشنیز فراوون
▫️ماست محلی یا یونانی
🔸جو رو با پیاز به همراه عصاره قلم بار گذاشتم.حدود ۲ساعت زمان برد تا جو کاملا دونه اش باز بشه وهلیم پس بده!!عصاره قلم طعم سوپ رو خیلی خیلی خوشمزه میکنه!اما اگر نداشتین از عصاره گوشت الیت استفاده کنید،میتونه جایگزین خوبی باشه.بعد از پخت ماست محلی یا ماست یونانی اضافه کنید وهم بزنید ،مقدار ماست به قوام ومقدار جو شما بستگی داره.من دوباره به سوپ گشنیز استفاده میکنم.فقط هم برگ گشنیز،ساقه نریزید!!!.باردوم لحظه ای که میخوام گشنیز رو داخل کاسه برای سرو بریزم.تا برگ گشنیز رنگ خودش رو حفظ کنه!!من اندکی سیرهم میریزم.به اندازه۱تا ۲حبه
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
49.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #فسنجون 🥘 😋👆
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام محشر پنج دقیقه ای
🍕🍕🍕🍕
پنیر پیتزا پنیر چدار شیر هر کدام یک لیوان بکینگ پودر یک قاشق چایخوری نمک فلفل ادویه اندازه دوتا تخم مرغ جعفری نصف لیوان آرد تاجایی
که مواد به دست نچسبه حدود دولیوان
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
#خورشت_کدو_سبز 🥘 😋
🔸کدو سبز ها روبک خط درمیان پوست گرفتم و سرخ کردم و کنار گذاشتم روی مرغها رو نمک و زرد چوبه زدم و حسابی سرخشون کردم حالا داخل همون روغن یک عدد پیاز بزرگ رو نگینی ریز رو ریخته و سرخ کردم بعد از سرخ شدن پیاز دو حبه سیر به همراه نصف قاشق زرد چوبه و نصف قاشق چای خوری گرد غوره و یک لیوان پوره گوجه فرنگی ویک لیوان اب اضافه کردم و روی شعله متوسط گاز گذاشتم تا جوش بیاد، مرغ و کدوها ی سرخ شده رو داخل تابه چیدم گوجه های قاچ شده وفلفل سبز رو اضافه کردم مواد سس رو روش ریختم و با شعله ملایم به مدت یک ساعت گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کیک_یزدی 🥧 😋👆
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
🌸چه زیباست
🌱بی قید و شرط
💕عشق بورزیم؛
🌸بی قصد و غرض
🌱حرف بزنیم؛
💕بی دلیل ببخشیم
🌸و از همه مهمتر
🌱بی توقع محبت کنیم
🌸عصرتون شـاد
💕دلتون سبز و شاداب