eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.2هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از پزشک ایرانی
بخیر ☺️🍂🌸 🌸چون خورشید مهرآفرین 🍂🌸چون باران باطراوت 🍂🌸مثل رویا شیــرین 🦋وچون پروانه زیباوسبڪبال 🍂🌸وتمامی اوقاتتون شاااد شااااد.... ‌‌‎ تون‌ بخیر🍂🌸 ‌💖Join👇 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
مواد و طرز تهيه خيلي راحت (سینه مرغ پخته شده، سیب زمینی پخته شده، قارچ تفت داده شده و خیار نگینی و پیازچه وسس البته ماست یونانی بهتره) فقط بنظرم بهتره بجای خیار از خیارشور استفاده كنين😋😋 واینکه ازقالب کمربندی هم میتونیداستفاده کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ یه ترفند مشکل گشا با چسب حرارتی 😃🙌 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
6.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک بدون فر😋🤩 فرواد_یادت نره😘 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @idehbano ❁✧❢
هدایت شده از عجایب جهان
زندگی را جشن بگیر دیروز رفته است فردا شايد هرگز نباشد تنها چيزی که داری همین لحظه هاست پس قدر اين لحظه ها را بدان غروبتون شاد شاد ‌‎‌‌‌‎‌‌ 🌹🍃‌‌‌‌ ‌ ‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌ ‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌ ‌
هدایت شده از عجایب جهان
غروب جای خوبی برای گم شدن در میان بغض هاست... غروبتون زیبا.. 🌹🍃👌🤞
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیحات: بچه ها اینم عصرانه بسیار خوشمزه و مقوی و راحت بسیار خوشمزه مواد لازم: یک بسته بیسکوییت کاکائویی یک عدد موز یک قاشق شکلات(نوتلا) یک قاشق پودر پسته طرز تهیه: مواد را با هم مخلوط کرده و در پودر پسته و نارگیل و شکلات تخته ای بغلطانین نوش جان ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . سلام دوستان عزیزم طرز بلانچ کردن قارچ برای نگهداری قارچ به مدت طولانی، اول آن را در ابعاد مورد نیاز برش داده و می شوییم. سپس ظرف (قابلمه) محتوی آب را بر روی اجاق قرار می دهیم و پس از جوشیدن کمی آبلیمو و نمک به آن اضافه می کنیم. قارچ های شسته شده را که آبکش کرده ایم درون ظرف در حال جوشیدن می ریزیم و کمی آنرا هم می زنیم تا زیر و روی آن بطور یکنواخت پخته شود. پس از یه تا پنج دقیقه قارچ ها را آبکش نموده و درون آب سردی که از قبل تهیه کرده ایم می ریزیم و پس از سرد شدن مجددا آن را آبکش نموده و درون فریزر قرار می دهیم. بسته بندی میکنیم‌ و داخل فریزر میزاریم 👌 . با تفت دادن قارچ با آبلیمو و روغن هم خوبه ولی به نظر من این مدلی خیلی بهتره 😊 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
💞 یه متفاوت 😍 وسط همبرگرو با لیوان خالی کنید.داخل ماهیتابه بزارید.وسطش تخم مرغ بشکنید.هردو طرفشو سرخ کنید.روش پنیر بزارید و داخل باگت سرو کنید 🍔🌭🍔 . ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🌼 مواد لازم تخم شربتی خیس خورده ژله آلورا میوه دلخواه (تکه شده) 1.ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله آلورا رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را در قالب قرار بدید و مقداری ژله آلورا روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن 4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله آلورا پر کنید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
❌کپشن رو حتما بخونید❌ شبتون بخیر . اینم که قبلا براتون با کلم برگ درست کردم () بازم سعی کردم تمام نکات رو داخل فیلم بهتون بگم ولی بازم توضیحات رو به صورت کامل ‌اضافه میکنم. . *مواد لازم: • سبزی کلم پلو شامل تره، ریحون، شوید، ترخون. که میزان ریحون و ترخون باید بیشتر باشه. من فقط این سبزی رو‌به صورت خشک اضافه کردم. •کلم قمری(کلم سر) ریز خلالی شده •برنج ایرانی(تعصب دارم رو این موضوع😅) •گوشت چرخ کرده مخلوط •زردچوبه •گرد لیمو یا غوره به دلخواه •آبغوره یا آب لیمو *مواد لازم‌گوشت قلقلیا •آرد نخودچی •پیاز رنده شده و آب گرفته •نمک‌و زردچوبه و‌فلفل سیاه . . فصل که روبه سرما میره دیگه ترخون تازه پیدا نمیشه برای همین من از ترخون خشک شده استفاده کردم. ریحون و ترخون حتما بیشتر از تره‌و‌شوید باشه. من دوبرابر استفاده کردم.یعنی نیم کیلو ریحون و ترخون در ازای 250 گرم تره و شوید. سبزی های دیگه هم بعضی ها اضافه میکنن ولی خوب این 4 تا سبزی اصلی هستن. . به برنج هنگام جوشیدن زردچوبه بزنید ، از نکات مهم این غذا هست. آبغوره یا آبلیمو از مواد لازم این غذاست و اصلا نباید حذف کنید. میتونین به دلخواه برای ترش شدن بیشتر گرد لیمو یا غوره لابلای برنج استفاده کنید. . کلم قمری باید خیلی ریز خلالی بشه و با حرارت کم سرخ بشه تا نرم بشه و بپزه. اگر کلم برگ استفاده میکنید حتما خلال های باریک باشه. هنگام سرخ کردن کلم ها زردچوبه و فلفل سیاه حذف نشه!! هیچ آرد دیگه ای جایگزین آرد نخودچی نکنید. آب پیاز رو حتما حسابی بگیرین. گوشت رو خیلی خوب ورز بدین. قلقلیا خیلی باید ریز باشه تا شیرازی باشه. حتما گوشت قلقلیا باید با برنج دم بکشن. داخل روغن داغ سرخ کنید و اولش هم نزنید تا خودشو بگیره بعد داخل تابه دورانی بچرخونید تا یکدست سرخ بشه. . بعضی از دوستان پیاز داغ اضافه میکنن که داخل دستور اصلی پیاز داغ نداره ولی اگر دوست دارین و به ذائقه خانوادگیتون نزدیکه اضافه کنید. . . ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢