eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.4هزار عکس
34.6هزار ویدیو
136 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
✅سالاد سیب زمینی با سس خردل😋 ✍ مواد لازم : 5 عدد سیب زمینی کوچیک 7 عدد خیارشور کوچیک 2 عدد پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری ذرت کنسرو شده شوید یک دسته شوید خرد شده یا دو تا سه قاشق غذاخوری ✍برای سس خردل؛ 2 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق غذاخوری خردل 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری شکر آب نصف لیمو 5-6 قاشق غذاخوری روغن زیتون نمک مقداری ✍برای روی سالاد دانه کنجد بو داده (اختیاری) 🍲 طرز تهیه: برای تهیه سالاد اول از همه ، سیب زمینی ها را می جوشانیم و بعد از پختن آنها را مکعبی خرد می کنیم. ذرت و شوید و خیارشور رو به سیب زمینی ها اضافه کنید تمام مواد لازم برای سس را در یک کاسه دیگر مخلوط می کنیم و آن را روی مواد اضافه و آنرا خوب مخلوط کنید.. بهتره که نیم ساعت قبل از سرو در یخچال قرار بدید و اگر دوست داشتیدمقداری کنجد بو داده رو می توانید موقع سرو روی سالاد بپاشید. ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.مواد لازم: 4 عدد کدو 2 عدد تخم مرغ 60 گرم پودر سوخاری 1 قاشق چایخوری نمک 1 میخک سیر روغن 200 گرم سس مایونز آماده سازی همانطور که در ویدیو نشان داده شده است ، برش هایی را با کدوها تهیه کنید. آنها را با کمی نمک در آب بپزید. سیر را برش دهید. سیر را به تخم مرغ های ضرب شده اضافه کنید و آنها را درون ارد سوخاری بریزید. آنها را در یک تابه با کمی روغن بپزید. کدو سبز را با سس مایونز سرو کنید میتونید با ماست شیرین هم سرو کنید ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
قطرات ویروس کرونا ده‌ها متر حرکت می‌کنند !🙄 ▫️به گزارش هلث، دانشمندان با ردیابی حرکت ویروس ناشی از عطسه و سرفه بیماران در تلاشند، تا دریابند این ویروس تا چند متر در هوا پرواز کرده و معلق می‌ماند تا بتواند بیماری را به دیگران منتقل کند ▫️تا کنون می‌دانیم که قطرات بزرگ‌تر به دلیل جاذبه زمین فورا سقوط می‌کنند و حتی اگر بادی وزیده نشود از خطر کمتری برخوردارند. اما ذرات کوچکتر و سبک‌تر مسافت‌های طولانی را طی کرده و حتی پس از تبخیر شدن نیز می‌توانند افراد را به بیماری آلوده کنند ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
نیمرو مجلسی يه صبحانه استثنايی مناسب منوي كافي شاپها . خمير يوفكا را با قلم مو و كره ي ذوب شده چرب كنيد (هر دو طرف) داخل قالب مافين بگذاريد (دوتا سه لايه لازمه ،با وصله پينه كردن ميشه اينكارو آسون كرد ) ژامبون خرد شده و پنير پيتزا رنده شده داخل قالب بريزيد . آويشن بپاشيد . يك عدد تخم مرغ را با احتياط روي مواد بشكنيد . نمك و فلفل سياه . در فر ٢٠٠ درجه بپزيد . لبه هاي يوفكا كه طلايي شد حاضره ،ولي شما ميتونيد به ميزان پخته شدن تخم مرغ هم توجه كنيد . نكته ؛ كمي سس پستو يا آلفردو يا سس هاي معمولي به هنگام سرو ،بد نيست . ولي توي مواد نميزنيم كه يوفكا كريسپي بشه !(برشته) ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
🍘 😋 🔸اول ٥ تا سيب زمينى رو پوست كندم و با مقدارى آب،شير، آويشن، فلفل، نمك و حريره ى سير گذاشتم بپزه. تو اين فاصله گوشت چرخكرده رو سرخ كردم زردچوبه زدم، بعد زرشك و جعفرى و پيازداغ و فلفل شيرين و اضافه كردم و تفت مختصرى دادم بعد هم قارچ و كمى رب، آخر هم كمى فلفل و نمك و آويشن، گذاشتم تا خنك بشن. سيب زمينى كه پخت ميذارم كامل خنك بشه و بعد رنده ريز ميزنم، سه تا تخم مرغ، پودر پياز، خيلى كم نمك و فلفل، پاپريكا و كمى ريحون و مرزه ى خشك اضافه مى كنم و مخلوط مى كنم، كمى آرد سوخارى هم اضافه مى كنم تا زمانى كه مايه به دست نچسبه. يه كاسه آب جلوى دستم ميذارم و طبق فيلم كوكوها رو شكل مى دم و تو روغن داغ سرخ مى كنم. اگه شيرى كه توش سيب زمينى رو پختين زياد اومد باهاش سوپ درست كنيد و دور نريزينش. اين مقدار سيب زمينى و تخم مرغ ، ده تا كوكو بهتون ميده، راز انسجام اين كوكو يكى سرد بودن كامل مواده و دومى استفاده از آرد سوخارى، يادتون نره 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸برای بازگشت حس بویایی بعد از کرونا چه باید کرد؟ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸برای بازگشت حس بویایی بعد از کرونا چه باید کرد؟ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Dooctor ❁✧❢
مواد لازم: گوشت ۵۰۰ گرم هویج پخته نگینی خرد شده یک عدد جعفری خرد شده دو قاشق غذا خوری تخم مرغ یک عدد آرد سوخاری نصف لیوان کره ۵۰ گرم اودیه(نمک فلفل زردچوبه پاپریکا پودر سیر....) پنیر ورقه ای گودا دو عدد سس دیپ چدار پیاز رنده ی آب گرفته یک عدد ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ خوب همینطور که تو کلیپش دیدین گوشت و پیاز و هویج و تخم مرغ و آرد سوخاری و جعفری و ادویه ها رو با هم مخلوط کردم و ورز دادم گذاشتم نیم ساعت تو یخچال استراحت کنه . بعد کف سینی رو سلفون پهن کردم و گوشتم رو به ضخامت یک سانتی متر روش پهن کردم و دوتا ورق پنیر گودا روش گذاشتم و به آرامی رول کردم در نهایت دو طرف رول رو سرخ کردم و سس اش رو آماده کردم ، واسه سس اش چهارتا تا گوجه رو پوره کرده به همراه ۱۰۰ گرم کره و نمک و فلفل و زردچوبه و یه پیاز رنده شده هم زدم و رول گوشت رو توی سس قرار دادم گذاشتم تو فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت نیم ساعت( طبقه ی وسط فقط المنت پایین و فن روشن باشه) واسه تزیین روش هم دیپ چدار رو حرارت گرم کردم و ریختم روش🙌🏻 بسیار غذای راحت و آسون و خوشمزه و شیک چشمنوازی هست واسه سفره هاتون❤️ روزگارتون خوش و لبخندتون براه 🌻 پ.ن: این غذا رو روی گاز هم میتونین درست کنین به این صورت که سس رو روی حرارت قرار بدین و رولت رو داخلش بذارین ، بع از نیم ساعت کمی که سس قوام اومد رولتتون آمادست . 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
هدایت شده از پزشک ایرانی
الهي اون چيزي كه خيلي وقته منتظرش بودين اتفاق بيفته ... ❥❣❥ ʝσɨŋ 👇🏻 ┏━━━━•✾•●•✾•━━━━┓ Jõıň ⇄☞ @MatnhayeKhas ❥• ┗━━━━•✵•●•✵•━━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عمرا اگه بلد باشی!❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧❢
اگر برنج شفته شد چه کار کنم؟ اگر برنج شفته شما شفته شد، راه‌حلی که با آن بتوان برنج را مجددا عالی درست کرد، وجود ندارد. بهترین راه‌حل این است که در قابلمه را بردارید و روی شعله گاز بگذارید تا با حرارت زیاد بخشی از آب برنج بخار شود و سپس روغن را روی برنج بریزید تا کمی دانه‌های آن را از هم باز کند. اگر برنج شور شد چه کار کنم؟ اگر برنج آبکش می‌پزید و در آبی که برنج را در آن خیس کرده‌اید نمک زیادی ریخته‌اید، آب آن را عوض کنید. اما اگر چندساعتی گذشته و نمک جذب برنج شده، به آبی که برنج داخل آن جوشانده می‌شود، نمک نزنید و در هنگام آبکش، آب بیشتری روی برنج بریزید تا نمک‌های سطحی به خوبی شسته شوند. اگر برنج در حال جوشیدن در آب است (چه برای کته چه آبکش) ولی در هنگام چشیدن برنج متوجه شوری آن شدید، بهترین راه‌حل انداختن سیب‌زمینی در آب برنج است؛ چراکه سیب‌زمینی به خوبی نمک را جذب می‌کند. در بدترین حالت اگر برنج را دم انداخته بودید و متوجه شدید شور است، باید به غذایی که در کنار برنج می‌پزید کمتر نمک بزنید. فوت و فن‌های پخت یک برنج عالی را در اینجا بخوانید.   اگر برنج ته گرفت چه کار کنم؟ وقتی برنج ته بگیرد، بوی سوختگی هم می‌دهد پس باید کاری کرد تا بوی بد آن از بین برود. گذاشتن نان روی برنج یا قرار دادن پیاز در داخل برنج برای جذب بوی سوختگی راهکارهای مناسبی هستند. اگر برنج کم نمک یا بی نمک شد چه کار کنم؟ اگر بخواهید با نمکدان روی برنج نمک بپاشید، احتمالاً بخشی از آن همچنان بی‌نمک خواهد ماند. پس بهتر است تا کمی نمک را در آب جوش حل کنید و روی برنج بریزید. دقت کنید که زیاد آب نریزید تا برنج شفته نشود. 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙✨ 🍁شـب قشنـگ‌تریـن اتفاقیست که تکـرار می‌شـود تـا آسمـان زیبـائی‌اش را بہ رخ زمیـن بکشـد 🍂الهـی نگاهـت سـایـه‌بانی است امـن بـرای شـب‌های تـارم مبـادا سـایـه‌ات را از سـرم بـرداری که آفتـاب عشـق زیـر سـایـه تـو می‌تـابـد 🌙خـ♡ـدایـا پنـاه شبــ☆ــم بـاش🌟