#آشپزی
• سیب زمینی خام اگر به هر دلیل نرم و پلاسیده است، آنها را مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید، دوباره سفت می شوند و تازگی خود را باز می یابند.
• برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید تا سیب زمینی ها ترک نخورند.
🌺💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_شله_زرد
من نصف قاشق غذاخوری پودر نشاسته ونصف قاشق غ آرد رو تو یه لیوان شیر سرد مخلوط کردم و کمی شکر و پودر کاکائو ودارچین زدم ورو حرارت گذاشتم تا بجوشه و غلیظ بشه وبعد کمی خنک شدن تو کیسه فریزر ریختم و نوک کیسه رو خییییلی کم با قیچی زدم ورو شله زرد طرح انداختم
شما می تونید از مایه شله زرد با کاکائو ودارچین مخلوط کنید و خوب میکس کنید و اینکار رو انجام بدید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
وقتی خدا بهت میگه باشه چیزی رو که میخوای بهت میده
وقتی میگه صبر کن چیز بهتری بهت میده وقتی میگه نه داره بهترینو برات آماده میکنه
هدایت شده از پزشک ایرانی
داستان کوتاه
"پیرمردی" با پسر و عروس و نوه اش زندگی میکرد.
او دستانش می لرزید و چشمانش خوب نمیدید و به سختی می توانست راه برود، هنگام خوردن شام غذایش را روی میز ریخت و لیوانی را بر زمین انداخت و شکست.
"پسر و عروس" از این کثیف کاری پیرمرد ناراحت شدند:
باید درباره پدربزرگ کاری بکنیم وگرنه تمام خانه را به هم می ریزد.
آنها یک میز کوچک در گوشه اطاق قرار دادند و پدربزرگ مجبور شد به "تنهایی" آنجا غذا بخورد، بعد از این که یک بشقاب از دست پدربزرگ افتاد و شکست دیگر مجبور بود غذایش را در کاسه چوبی بخورد، هروقت هم خانواده او را "سرزنش" میکردند پدر بزرگ فقط "اشک" میریخت و هیچ نمیگفت.
یک روز عصر قبل از شام پدر متوجه پسر چهار ساله خود شد که داشت با چند تکه چوب "بازی" میکرد، پدر روبه او کرد و گفت:
پسرم داری چی درست میکنی؟
پسر با "شیرین زبانی" گفت:
دارم برای تو و مامان کاسه های چوبی درست میکنم که وقتی پیر شدید در آنها غذا بخورید...!
یادمان بماند که:
"زمین گرد است..."
7.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_یک_ایده_جذاب_با_سیب
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
23.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_کباب_کوبیده_کاردی
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
کوکی گل رز (سه رنگ)
مواد لازم 👇
250 گرم مارگارین
1 فنجان پودر قند
1 تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری کاکائو
1 قاشق چای خوری روغن
1 بسته وانیل
به اندازه آردی که خمیر به دست نچسبه
1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
طرز تهیه :👇
مارگارین ، تخم مرغ ، روغن نباتی ، پودر قند ، بیکینگ پودر و وانیل را در ظرف گودی اضافه کنید وخوب مخلوط کنید ، ، آرد را به آرامی اضافه می کنیم تا خمیر لطف ونرمی به دست بیاد که به دست نچسبه .
خمیر رو که ورز دادیم خمیر رو به دسن دسته مساوی تقسیم میکنیم .
برای اولین قسمت ۱ ق پودر کاکائو می زنیم و خوب مخلوط میکنیم تا آرد وکاکائو به خورد هم بره.
خمیر دوم رو ۲ ق غ پودر کاکائو می زنیم وخوب مخلوط میکنیم .
وآخری رو هیچی اضافه نمیکنیم .
همه خمیرها رو به یک اندازه گوله میکنیم و برای هر کوکی از هر سه رنگ برمیداریم وکنار هم میزاریم وتا بهم بچسبه و بعد یک چرخ کوچیک بهش میدیم تا به این شکل دربیاد.
کوکی ها رو در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم ودر فر از قبل روشن شده با درجه حرارت۱۶۰ سانتی گراد تا وقتی تغییر رنگ پیدا کنه .
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#دسر_فنجانی 🍮 😋
▫️1 لیتر شیر
▫️1 لیوان چای خوری آرد
▫️2 قاشق غذاخوری نشاسته
▫️1 لیوان شکر
▫️1 قاشق غذاخوری کره
▫️1 بسته وانیل شکری
🔸 برای تزیین روی دسر
▫️1 لیوان پودر نارگیل
▫️12 توت فرنگی
🔸شیر ، شکر، آرد و نشاسته را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید، آن را روی حرارت قرار داده و مخلوط کنید تا به جوش بیاید ، پودینگ را حداقل 7-8 دقیقه بجوشانید و سپس وانیل و کره را اضافه کنید. و تا زمانی که کره کاملا ذوب و مخلوط شود هم بزنید. و سپس زیر اجاق را خاموش کنید.کف و دیواره های فنجان ها را خیلی کم خیس کنید، پودینگ ها را تا نصف فنجان گرد ریخته و سپس دقیقا از وسط یک عدد توت فرنگی یا هر میوه دیگر دلخواه قرار دهید، بعد از اینکه ولرم شدند حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید.(حتی می توانید آنها را یک شب در یخچال نگه دارید) با یک چاقو کناره های دسر را از دیواره فنجان جدا کنید و ارام از فنجان برعکس کرده و خارج کنید.آن را در یک ظرف قرار داده و پودر نارگیل بریزید، برای تزیین توت فرنگی را روی هرکدام بگذارید و آن را سرو کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از 🌹 رساله تمام مراجع🌹
#سخن_نـاب
🌷پیرمردحرف قشنگی زد:
✨زندگی مثل آبِ توی
ليوان ترک خورده می مونه
بخوری تموم ميشه
نخوری حروم ميشه
از زندگيت لذت ببر
چون درهرصورت تموم ميشه...!
#دلمه
دلمه_فلفل_وگان
یکی از غذاهایی که برای وعده شام مناسبه.
مواد لازم:
پیاز ۲ عدد
برنج نصف پیمانه
لپه نصف پیمانه
سبزی معطر خشک ۲ ق غ (سبزی تازه هم میشه )( مرزه ، پیازچه ،تره ، جعفری ، ترخون و...)
رب گوجه ۲ ق غ
پوره گوجه فرنگی برای سس بمیزان لازم
فلفل دلمه ای ۶ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میران لازم
آب لیمو یا آبغوره
زعفران
زرشک
هویج (دلخواه برای تزئین)
لپه را از قبل خیس می کنیم و آب آن را عوض می کنیم ومی گذاریم بپزد. برنج را هم خیس می کنیم و با کمی نمک می گذاریم بپزد نباید کامل نرم شود.
پیاز را خرد می کنیم و داخل تابه با کمی روغن تفت می دهیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم می زنیم . برنج و لپه را هم اضافه می کنیم .رب گوجه را هم می ریزیم و تفت می دهیم،در آخر سبزی را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمی داریم .
سر فلفل دلمه ای ها را برش می دهیم وداخل آنها را خالی می کنیم و با مواد دلمه پر می کنیم . خیلی زیاد هم تا سر پر نکنید که بعداز پخت مواد از فلفلها بیرون نزند و شکل زیبای خود را از دست ندهد.
برای تهیه سس : یک پیاز و یک حبه سیر را خرد می کنیم و تفت می دهیم . زعفران و پوره گوجه می ریزیم و تفت می دهیم وکمی آب اضافه می کنیم . چاشنی آن به ذائقه شما بستگی دارد، من از آب لیمو و کمی شیره استفاده کردم بعضیها سرکه شیره می ریزند . فلفل ها را داخل قابلمه کنار هم می چینیم .آب هم تا نصف ارتفاع فلفل ها باشد.وسط پخت از سس داخل دلمه ها ریزیم تا خوشمزه تر شود . مواظب باشید زیاد هم نپزد تا له نشود.
من برای تزئین روی دلمه ها از هویج وزرشک خلال پسته استفاده کردم.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←
⚛ #کلم_بروکلی
🍃کلم بروکلی، نوعی سبزی غنی از آنتی اکسیدان است که همه عاشق آن هستند. گذشته از شوخی، مصرف مرتب کلم بروکلی به کاهش چربی بدن و خارج شدن سموم بدن کمک می کند. دانشمندان بر این باورند که کلم بروکلی باعث کاهش تری گلیسیرید های کبدی و ماکروفاژهای کبدی می شود، بنابراین باعث سلامتی کبد می شود. برای وعده ناهار یا شام، یک فنجان کوچک بروکلی بخارپز و یا کبابی مصرف کنید تا از بدتر شدن این بیماری کبدی جلوگیری شود.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#پیتزا
پیتزای مرغ و قارچ
کف سینی یا قالبتون رو کمی چرب کنید ،یک لایه نازک ازخمیر پیتزا کف سینی پهن کنید و کمی سس کچاپ و یک لایه نازک پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و یک لایه کامل از مخلوط سبزیجات( از جمله فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه خردشده ،کنسرو ذرت ،قارچ تفت داده شده کمی فیله گوجه فرنگی نگینی شده و یا ریزخرد شده ) (من اینبار سبزیجات نریختم فقط مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای ) همراه با مرغ پخته و قطعه قطعه شده روی سطح خمیر بریزید و با پنیر پیتزا کامل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده180 درجه بمدت حداقل نیم ساعت قرار دهید اگر روی پیتزا برشته نشده بود چند دقیقه هم گریل را روشن کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧