هدایت شده از 🌹 رساله تمام مراجع🌹
#سخن_نـاب
🌷پیرمردحرف قشنگی زد:
✨زندگی مثل آبِ توی
ليوان ترک خورده می مونه
بخوری تموم ميشه
نخوری حروم ميشه
از زندگيت لذت ببر
چون درهرصورت تموم ميشه...!
#دلمه
دلمه_فلفل_وگان
یکی از غذاهایی که برای وعده شام مناسبه.
مواد لازم:
پیاز ۲ عدد
برنج نصف پیمانه
لپه نصف پیمانه
سبزی معطر خشک ۲ ق غ (سبزی تازه هم میشه )( مرزه ، پیازچه ،تره ، جعفری ، ترخون و...)
رب گوجه ۲ ق غ
پوره گوجه فرنگی برای سس بمیزان لازم
فلفل دلمه ای ۶ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میران لازم
آب لیمو یا آبغوره
زعفران
زرشک
هویج (دلخواه برای تزئین)
لپه را از قبل خیس می کنیم و آب آن را عوض می کنیم ومی گذاریم بپزد. برنج را هم خیس می کنیم و با کمی نمک می گذاریم بپزد نباید کامل نرم شود.
پیاز را خرد می کنیم و داخل تابه با کمی روغن تفت می دهیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم می زنیم . برنج و لپه را هم اضافه می کنیم .رب گوجه را هم می ریزیم و تفت می دهیم،در آخر سبزی را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمی داریم .
سر فلفل دلمه ای ها را برش می دهیم وداخل آنها را خالی می کنیم و با مواد دلمه پر می کنیم . خیلی زیاد هم تا سر پر نکنید که بعداز پخت مواد از فلفلها بیرون نزند و شکل زیبای خود را از دست ندهد.
برای تهیه سس : یک پیاز و یک حبه سیر را خرد می کنیم و تفت می دهیم . زعفران و پوره گوجه می ریزیم و تفت می دهیم وکمی آب اضافه می کنیم . چاشنی آن به ذائقه شما بستگی دارد، من از آب لیمو و کمی شیره استفاده کردم بعضیها سرکه شیره می ریزند . فلفل ها را داخل قابلمه کنار هم می چینیم .آب هم تا نصف ارتفاع فلفل ها باشد.وسط پخت از سس داخل دلمه ها ریزیم تا خوشمزه تر شود . مواظب باشید زیاد هم نپزد تا له نشود.
من برای تزئین روی دلمه ها از هویج وزرشک خلال پسته استفاده کردم.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←
⚛ #کلم_بروکلی
🍃کلم بروکلی، نوعی سبزی غنی از آنتی اکسیدان است که همه عاشق آن هستند. گذشته از شوخی، مصرف مرتب کلم بروکلی به کاهش چربی بدن و خارج شدن سموم بدن کمک می کند. دانشمندان بر این باورند که کلم بروکلی باعث کاهش تری گلیسیرید های کبدی و ماکروفاژهای کبدی می شود، بنابراین باعث سلامتی کبد می شود. برای وعده ناهار یا شام، یک فنجان کوچک بروکلی بخارپز و یا کبابی مصرف کنید تا از بدتر شدن این بیماری کبدی جلوگیری شود.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#پیتزا
پیتزای مرغ و قارچ
کف سینی یا قالبتون رو کمی چرب کنید ،یک لایه نازک ازخمیر پیتزا کف سینی پهن کنید و کمی سس کچاپ و یک لایه نازک پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و یک لایه کامل از مخلوط سبزیجات( از جمله فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه خردشده ،کنسرو ذرت ،قارچ تفت داده شده کمی فیله گوجه فرنگی نگینی شده و یا ریزخرد شده ) (من اینبار سبزیجات نریختم فقط مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای ) همراه با مرغ پخته و قطعه قطعه شده روی سطح خمیر بریزید و با پنیر پیتزا کامل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده180 درجه بمدت حداقل نیم ساعت قرار دهید اگر روی پیتزا برشته نشده بود چند دقیقه هم گریل را روشن کنید
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋🤗🥪😋🤗
#فینگرفودلقمه ای باگوشت 🥟
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
نان کوچک لقمه ای: ۱۲ عدد
پنیرموزارلا: ۱۲ برش
کره: ۲ق سوپخوری
نمک وفلفل: به مقدارلازم
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#دسر_خوشمزه_ترکی_کازان_دیبی
یک لیتر شیر
یک لیوان خامه
یک لیوان شکر
دو ق س آرد برنج
سه ق س نشاسته ذرت
دو ق آرد سفید
وانیل یک دوم ق چ
تمام مواد بجز وانیل رو مخلوط روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و جوش بزنه و مواد از خامی در بیاد وانیل رو افزوده دو جوش خورد شعله رو خاموش میکنیم
سپس کف ظرف نچسبی دو ق س کره مالیده و روش و دو سه ق س شکر پاشیده و کمی روی حرارت قرار میدیم تا شکر و کره ذوب بشن لازم نیست کاراملی بشن
از مایه مون روی کره و شکر ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاراملی و به اصطلاح ته دیگه بشه
بهتره شعله پخش کن بذارید
در این مدت هم آب اضافی موادمون تبخیر میشه و سفت میشه
اجازه بدید به دمای محیط برسه در یخچال قرار داده تا سرد بشه خودش و بگیره بتونید راحت برش گردونید
با پودر دارچین تزیین و نوش جان کنید.
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
آخرین پنجشنبه دی ماه و یاد در گذشتگان😔
🥀 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🥀
🙏 التماس دعا 🙏
🥀🍃🥀🍃🥀
🥀اخرین پنجشنبه دی ماه است،
🥀روز دلتنگی
🥀هـمان روزی که خوبان
🥀سفر کرده از دنیا،
🥀چشم انتظار عزیزانشان هستند ،
🥀دستشان از دنیا کوتاه است
🥀و محتاج یاد کردن ما هستند
🥀با ذکر فاتحه و صلوات ، روحشان را شاد کنیم🥀
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت
خورشت ماست اصفهان
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#خورشت
_کرفس_مجلسی 🥘 😋
گوشت گوسفند ٢٠٠ گرم
كرفس شسته شده و خرد شده ٤٠٠ گرم
پياز داغ دو قاشق غذاخوري
نعنا، برگ کرفس، جعفري و تره( چند شاخه) ١٥٠ گرم
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
آبغوره يك استكان كوچك یا لیموعمانی به ازای هر نفر یک عدد
4 لیوان آب برای پخت خورشت
🔸گوشت را به اندازه های مناسب خرد کنید. كرفس خوب و جوان تهیه کنید و بعد از شستن به اندازه يك بند انگشت خرد كنيد و در مقداري روغن تفت بدید تا كمي طلايي بشه. سپس كمي از برگهاي نازك كرفس و تره و جعفري و نعنا را ريز خرد كنيد و در باقيمانده روغن كه كرفس را سرخ كرديد سبزي ها را هم سرخ كنيد
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
#مرغ_گریل_رژیمی 🍢 😋
▫️مرغ ۵۰۰ گرم
▫️آویشن یک ق چایخوری
▫️ریحان خشک یک ق چایخوری
▫️پاپریکا نصف ق چایخوری
▫️پودر سیر نصف ق چایخوری
▫️پودر پیاز نصف ق چایخوری
▫️نصف قاشق چایخوری سماق
▫️سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
▫️روغن زیتون ۴ ق غذاخوری
▫️آبلیمو ۳ ق غذاخوری
🔸در ابتدا مرغ ، پودر آویشن و ریحان خشک ، پاپریکا ، خردل، روغن زیتون ، آب لیمو ، پودر سیر، سماق و پودر پیاز را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا یکی الی دو ساعت در یخچال استراحت کند سپس به سیخ کشیده و یا در تابه گریل یا فر یا کباب کنید . برای تهیه ی دیپ نیز ماست ، سس مایونز ، سیر ، روغن زیتون ،سبزی معطر دلخواهتون ، نمک و فلفل و کمی آبلیمو رو با هم مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا کاملا مزه دار شود
❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #آشپـزےبانــــو ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
✍امام رضا علیه السلام:
شما را توصیه میکنم به صبوری،
و در طلب روزی حلال بودن،
و صله ارحام و پیوند با اقوام
و پرهیز کنید از دشمنی با مردم.
همانا ما اهل بيت به هر كسی که با ما قطع رابطه کند، مىپيونديم
و به كسى كه به ما بدى كند، نيكى مىكنيم.
به خدا سوگند، فرجام نيك را، در اين مىبينيم.
📚الكافي، جلد ۲ ، صفحه ۴۸۸