eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.1هزار عکس
34.3هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌷آخرین دوشنبه دی ماه دهانمان را خوشبو کنیم به عطر دل نشین صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ و خاندان مطهرش 🌷🍃 🍃🌷اَللّٰهُــمَّ صَلِّ 🍃🌷عَلی ٰمُحَمَّدٍ 🍃🌷وَّ آلِ محمد 🍃🌷وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ 🌹🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهي بشنو دعايم و مستجاب کن نيازهايم🍂🌸 که تنها تويي شنونده و پذيرنده دعا خداي مهربان مرا مجراي انتشار عشق الهي خود در روی زمین قرار ده، تا هرجا که نفرت است، عشق درو کنم و هرجا آسیب است عفو🍂🌸 و هرجا شک است، ایمان و هرجا نومیدی است، امید و هرجا تاریکی است، نور و هرجا غم است، سرور🙏🏻🍂🌸 💖Join👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اخرین دوشنبه دی ماهتون عالی🍂🌸 روزتون پرنشاط خونه هاتون پر از مهر و صفا رابطه هاتون به رنگ عشق❤️ وجودتون سلامت🌸 لباتون پر خنده 😌 نگاهتون زیبا و پر عشق امروزتون زیبا و در پناه خدا😇 💖Join👇 🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂🌸برایت دعا می کنم ✨هر آنجا که در زندگی ات 🥀تیرگی است نور قرار گیرد 🍂🌸هر آنجا که غم است ✨شادی قرار گیرد 🥀هر آنجا که اضطراب است 🍂🌸ارامش قرار گیرد ✨هر آنجا که درد است 🥀شفا قرار گیرد 🍂🌸تقدیم به شما دوستان گل ✨روزتون پراز خیر و برکت🙏🍂🌸 💖Join👇 🍃🌸
طرز تهیه : .زيتون بدون هسته ٤٠٠ گرم . گردو آسياب شده ۵۰ گرم .رب انار یک استکان .آب انار تازه کمتر از نصف استکان .گلپر یک ق غ نعنا یک ق چ .پودر سير يك ق چ .يك حبه سير رنده . روغن زيتون دو الي سه ق غ . چندتا دونه گردو خورد شده هم گذاشتم . نمك هم نزدم چون زيتونها خودشون نمك داشتند .همه رو با هم مخلوط ميكنيم تا به خورد هم بره و توي ظرف در دار ميذاريم شب تا صبح توي يخچال بمونه ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
طرز تهیه اول آب رو جوش بیارین کمی نمک و زردچوبه داخل آب بزنید بعد پاستا رو داخلش بریزید ده دقیقه بجوشه بعد آبکشی کنید روش آب سرد بریزید میزاریم دو دقیقه آبش کشیده بشه بعد داخل یه کاسه بریزید روش آرد بپاشید خوب همه جا رو به آرد آغشته کنید روغن بزارید خوب داغ بشه شعله بزرگ و حرارت تقریبا زیاد باشه حالا پاستا رو داخلش بریزید و مرتب هم بزنید خوب برشته بشه بعد هم از روغن خارج بعد روش هر ادویه خواستین و نمک بزنید فقط تا داغه اینکار رو کنید خوب بچسبه حتما حتما بزارید سرد بشه بعد میل کنید ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان پودر شکر 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن 1 بسته وانیل یا نصف قاشق چایخوری 1 بسته بیکینگ پودر یا یک قاشق غذاخوری 3 قاشق غذاخوری کاکائو 2 لیوان آرد مواد لازم برای کرم خامه قنادی مقداری نسکافه مقداری تخم مرغ ها را به همراه شکر خوب بزنید و سپس مواد مایع را اضافه می کنیم و بعد آرد ، کاکائو ، بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید ، و به مواد اضافه کنید و اروم مخلوط کنید.قابلمه بزرگتر از قالب را کمی اب کنید و بزارید روی حرارت تا بجوشد و قالب کیک را داخل آب جوش می گذاریم. یک حوله تمیز را روی در قابلمه بگذارید و در قابلمه را ببندید.کیک بدون نیاز به چرب کردن از قالب خارج می شود البته قالب نچسب به هیچ وجه خراب نمی شود بعد از سرد شدن کامل کیک را از وسط دو قسمت کنید و خامه را بین آن میمالیم و یا مانند فیلم شکوفه میزنیم و روی کیک را هم شکوفه زده و با دانه ی انار تزیین میکنیم شما با هر چیزی دوست داشتید تزیین کنید(همزدن خامه داخل پیج هست ببینید) ماسوره m1 استفاده شده
شیرینی مشهدی: آرد 500 گرم بکینگ پودر 1 ق چ کره 200 گرم یا روغن قنادی 180 گرم پودرقند 120 گرم پودرهل 1/2 ق چ تخم مرغ 2 عدد عسل 1 ق غ کره و پودرقند را با همزن میزنیم تا سفید شود بعد تخم مرغ را اضافه میکنیم و عسل را ترکیب می کنیم.سپس آرد مخلوط شده با هل و بکینگ پودر را اضافه میکنیم خمیر را داخل نایلون یک نیم ساعت در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم.سپس خمیر را قالب زده در فر 160 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع می پزیم.وقتی شیرینیها خنک شد بینشون مارمالاد یا مربا یا... ریخته و دو شیرینی را روی هم می گذاریم.می تونید داخل مارمالادتون یکم پودر ژلاتین هم بریزید(یکم پودر ژلاتینو تو آب سرد بریزید و پنج دقیقه به حال خودش بزارید بمونه بعد به مارمالاد داغ اضافش کنید) تا مارمالاد شکل بهترو سفت تری بین شیرینیها پیدا کنه. می تونید با نصف این مقدار های گفته شده هم درست کنید. از شهد مربای به استفاده کردم و کمی داخلش پودر ژلاتین ریختم که سفت تر بشه.
هدایت شده از پزشک ایرانی
زنده یاد حسین پناهی: ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻤﯿﺮﻡ ﻫﯿﭻ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﺍﻓﺘﺎﺩ...!!! ﻧﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺑﺨﺎﻃﺮﻡ ﺗﻌﻄﯿﻞ می‌شود...! ﻧﻪ ﺩﺭ ﺍﺧﺒﺎﺭ ﺣﺮﻓﯽ ﺯﺩﻩ می‌شود...! ﻧﻪ ﺧﯿﺎﺑﺎﻧﯽ ﺑﺴﺘﻪ می‌شود...!. ﻭ ﻧﻪ ﺩﺭ ﺗﻘﻮﯾﻢ ﺧﻄﯽ ﺑﻪ ﺍﺳﻤﻢ ﻧﻮﺷﺘﻪ می‌شود...! ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﮐﻤﯽ ﺳﭙﯿﺪﺗﺮ می‌شود ﻭ ﭘﺪﺭﻡ ﮐﻤﯽ ﺷﮑﺴﺘﻪﺗﺮ... ﺍﻗﻮﺍﻣﻤﺎﻥ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺁﺳﻮﺩﻩ ﺍﺯ ﮐﺎﺭ... ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﺎﮐﺴﭙﺎﺭﯼ ﻣﻮﻗﻊ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﮐﺒﺎﺏ، ﺁﺭﺍﻡ ﺁﺭﺍﻡ ﺧﻨﺪﻩﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺷﺮﻭﻉ میشود... ﺭﺍﺳﺘﯽ ﻋﺸﻖ ﻗﺪﯾﻤﻢ ﺭﺍ ﺑﮕﻮ... ﺍﻭ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺧﻨﺪﻩﻫﺎﯾﺶ ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺵ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﻣﺮﺍ ﺍﺯ ﯾﺎﺩ می‌برﺩ...! ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﻨﻬﺎ ﮔﻮﺭﮐﻨﯽ ﺭﺍ ﺧﺴﺘﻪ ﻣﯽﮐﻨﻢ... ﻭ ﻣﺪﺍﺣﯽ ﮐﻪ ﺍﻟﮑﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺑﯽﻫﺎﯼ نداشته ام می‌گوید: ﻭ ﺍﺷﮏ ﺗﻤﺴﺎﺡ ﻣﯿﺮﯾﺰﺩ... ﻭ ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﻣﻦ می‌مانم ﻭ ﮔﻮﺭﺳﺘﺎﻥ ﺳﺮﺩ ﻭ ﺗﺎﺭﯾﮏ ﻭ ﻏﻢ ﻫﻤﯿﺸﮕﯽﺍﻡ ﮐﻪ ﻫﻤﺮﺍﻫﻢ میماند... من می‌مانم و خدا... با احساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده‌اند... چرا؟؟
🥞 😋 ▫️ 2 عدد تخم مرغ ▫️ 2 قاشق غذاخوری شکر ▫️ نصف لیوان چای خوری روغن مایع ▫️ 1.5 لیوان شیر ▫️ 2 لیوان ارد ▫️ 1 بسته بکینگ پودر ▫️ 1 بسته وانیل 🔸 شکر و تخم مرغ ها را هم بزنید تا خوب کف کنند و سفید شوند. روغن و شیر را اضافه کنید ، مجدداً هم بزنید ، مواد خشک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید تا یکدست شود. تابه را روی آتش گرم کنید و مخلوط را با یک ملاقه به اندازه دلخواه خود درون تابه بریزید ، هر موقع یک طرف خمیر به صورت سوراخ سوراخ شد آن را برگردانید و قسمت پشت آن را به صورت کنترل شده بپزید. می توانید با انواع میوه ها و عسل یا شکلات سرو کنید
🥝 😋 ▫️ 1 کیلو کیوی نسبتا نرم ▫️ 1 کیلو شکر ▫️١/٤ آب ليمو ▫️ 1 قاشق چایخوری وانیل ▫️۳-۳/۵ لیوان آب ▫️ 1 قاشق مرباخوری کره 🔸 آب ، شکر را در قابلمه خود ریخته و هم بزنید، آب لیمو را اضافه کرده و کمی بجوشانید کیوی ها را پوست بکنید، قسمت های سخت سر و پایین آن را بگیرید و آنها را به صورت مکعب خرد کنید. کیوی و کره خود را به شربت در حال جوش اضافه کنید، آن را با حرارت کم به مدت 40 دقیقه بجوشانید، ممکن است کمی کف کند در این‌صورت گهگاهی هم بزنید و با یک قاشق کف ها را بردارید.وانیل را نیز اضافه کرده ، 5 دقیقه دیگر آن را بجوشانید و سپس آن را از اجاق گاز بردارید. مربا پخته شده خود را در قابلمه ای که پخته اید به مدت 3-4 ساعت نگه دارید، و سپس آن را در شیشه های مد نظر ریخته و در یخچال نگه دارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی چرخفلکی 125 گرم کره نرم 1 تخم مرغ 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه نشاسته گندم 1 پیمانه پر پودر قند (یعنی گنبدی) 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو وانیل 5 گرم بکینگ پودر آرد اونقدر که بخواد(حدودا ۲ تا ۳ تا) - همه موادو بجز پودر کاکائو و آرد رو مخلوط کنین ،آرد رو اضافه کنین و ورز بدین تا بدست نچسبه و نرم باشه مثل لاله گوش، به 1/3 از خمیر پودر کاکائو بزنین و بقیشم مشخصه در ویدیو .در فر گرم شده 180 درجه حدود 15 دقیقه بپزین تا زیرشون سرخ شه .