eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.7هزار دنبال‌کننده
30.3هزار عکس
34.4هزار ویدیو
135 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
جز مــــ🌸ـــــادرم؛ هر ڪس به من گفت: "دوستت دارم"" فقط با نگاهے خسته گفتم: شمـــــا لطفــ داریــد.. ❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
🍮 😋 ۳ لیوان شیر ۱ لیوان شکر وانیل، زعفران وگلاب به مقدار لازم خامه۲۰۰گرم بستنی۱عدد ژلاتین به ازای هر ۱ لیوان ۱ قاشق 🔸ابتدا ۳ لیوان شیر رو در ظرفی ریخته و روی شعله کم قرار میدیم مقداری وانیل و ۱ پیمانه شکررا به مواد اضافه میکنیم و اجازه میدیم شک اب شود سپس مقداری زعفران دم کرده هم به مواد اضافه میکنیم ۲ قاشق گلاب هم می افراییم و کم کم خامه و بستنی رو اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم و در اخر ۳ قاشق ژلاتین رو که با اب روی کتری بن ماری کردیم رواضافه میکنیم و در قالب مورد نظر میریزیم
😋 🔸خمير يوفكا (من از شكل دايره اي استفاده كردم شما ميتونيد از هر مدلش كه دوست داريد برش بزنيد و استفاده كنيد) گوشت چرخ كرده ،پياز داغ ، قارچ ،فلفل دلمه نگيني شده ،ذرت ،پنير پيتزا و ادويه ها شامل نمك ،فلفل سياه ،پاپريكا ،پودر سير و اوريگانو براي درست كردن فيلينگ گوشت رو بهمراه پياز داغ و ادويه ها تفت ميديم سپس فلفل دلمه و ذرت رو اضافه ميكنيم و در نهايت قارچ رو اضافه كرده اجازه ميديم تا خوب پخته شود در انتها اگه دوست داشتيد ميتونيد كمي پنير پارمزان به مواد اضافه كنيد،خمير يوفكا رو كمي به محلول شير و تخم مرغ زده شده آغشته كرده و داخل قالب مافين گذاشتم و از مايه قارچ رو گوشت داخلش رو پركنيد و روش پنير پيتزا بريزيد و در فر ١٧٥ درجه به مدت ٢٠ دقيقه قرار دهيد يا تا زمانيكه لبه هاي خمير طلايي رنگ شود و پنير آب شود.
هسته هاى خرما را دراوردم و پوست انها را گرفتم و با گوشت كوپ حسابى له كردم بعد با ٢٠ گرم كره تفت دادم بعد گردو ، بادام، پسته، بادام هندى را درشت خرد كردم به خرما اضافه كردم خيلى هم تفت دادم بعد از روى حرارت برداشتم بهش بيسكويت خرد شده ريختم و خوب مخلوط كردم وقتى خنك شد ٢٠ دقيقه داخل يخجال گذاشتم بعد كيسه فريزر را با كره چرب كردم و مواد خرما را روى آن يكدست پهن كردم بعد به كمك كيسه فريزر رول كردم و با همان كيسه به مدت ٤ ساعت داخل يخچال گذاشتم بعد همه جاى رول را پودر نارگيل پاشيدم بعد چاقو را با كره چرب كردم و برش زدم نكته : آجيل ها و خرما و بيسكويت اندازه هاش را هر چقدر دوست داشتيد بريزيد ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
همینقدر دلبر 🤩🤩 دوست جونیام بیاید ببینید چی آوردم براتون 😍😍 سمبوسه تند و تیز 🔥و خوشمزه که همچین صدای خرچ خرچش دلتونو میبره 😋🤪 . ۲تا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم سبزی(گشنیز جعفری تره و کمی پیازچه ک ساطوری کرده بودم) اضافه کردم سیب‌زمینی رو ک کوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون لواش نرم رو از طول برش زدم ۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره پست بعدی کلیپ پیچیدن سمبوسه ست حتماببینید ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
شکلات چیپسی خونگی بعضی وقتا ممکنه به شکلات چیپسی نیاز داشته باشید و نتونید تهیه کنید ولی خودتون میتونید به راحتی درستش کنید شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب کنید تو قیف یا کیسه فریزر بریزین و نوکشو با قیچی ببرین بعد دونه دونه رو کاغذ روغنی بریزید و نیم ساعت بذارین یخچال تا سفت شن و از کاغذ جدا کنید تو یخچال تا مدت ها میتونید نگه داری کنید ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شماهم هرسال, روز مادر مجبورید کادوهای تکراری بخرید بدون هیچ هیجانی😐😞 حتما ببینید تا شما هم امسال یک هدیه به یاد ماندنی و شگفت انگیز بگیرید😍✅ ❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمعه ها را باید ڪودک باشے شاد ِشاد بدوے توے حیاط یا حتے گریه ڪنی براے آب نبات جمعه ها نباید بزرگ باشی و گرنه آب میشوی زیر بار دلتنگے و خاطرات امروز ڪودڪانه شاد باشید و از زندگے خود لذت ببرید😊
ماسک مو کنترل ریزش نرم کردن عمیق _آب1فنجان -روغن زیتون2ق.غ زرده تخم مرغ3عدد همه مواد باهم مخلوط وبه پوست و موی سر آغشته5دقیقه ماساژدهید بعد15دقیقه باآب ولرم بشویید. ⛑ ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے ••••●❥JOiN👇🏾 ░҉⃟🧚🏼‍♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚‍♂
🍲 😋 برای 4 نفر فلفل سیاه به میزان لازم گوشت ابگوشتی 450 گرم پیاز بزرگ 1 عدد سبزی (تره، جعفری، شنبلیلیه) 200 گرم لوبیا سفید خیس کرده 1فنجان سیب زمینی متوسط 3 عدد زردچوبه به میزان لازم لیمو عمانی (نصف كرده، هسته گرفته و شسته شده) 3 عدد نمك به میزان لازم 🔸ظرفی مناسب انتخاب كرده و مقداری از دنبه گوشت را جدا كرده و روی حرارت قرار دهید تا آب شود. سپس پیاز را به 2 یا 4 قطعه تقسیم كرده و داخل دنبه انداخته و كمی تفت دهید. سپس ادویه و گوشت را به مواد اضافه كرده و مدتی آنها را تفت دهید و لوبیا سفید را به آنها اضافه كنيد. مقداری آب به مواد اضافه كنید و آنها را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و سپس حرارت را ملایم كرده و اجازه دهید غذا خوب بپزد و جا بیفتد. پس از گذشت 3 ساعت و پخته شدن مواد در ظرفی جدا گانه سبزی ها را ساطوری كنید و با مقداری روغن آنها را خوب سرخ كنید و به غذا اضافه كنید در این زمان لیمو عمانی های شسته و هسته گرفته را هم به غذا اضافه كنید و پس از نیم ساعت غذا را برای سرو آماده كنید
دسر کدو حلوایی 👌 ‌ من از کدو تنبل و رشته ورمیشل در دسر استفاده کردم.میتونید رشته رو نریزید.یا رشته های شعریه یا کادایف استفاده کنید.میتونید بجای رشته از کدوحلوایی رنده شده هم استفاده کنید.اگر از شعریه یا کادایف استفاده کردید،حتما با شکر و کره تفتشون بدید و بعد داخل محلبی بریزید. ‌ یک دسر بسیار کاربردی و آسان که خیلی خوشمزه بود ‌ 💢می توانید به جای کدو تنبل از میوه های مختلفی استفاده کنید. مواد لازم:👇 750 گرم کدو تنبل 1 لیوان آب 1 لیوان شکر دانه ریز 1 عدد چوب دارچین 1 قاشق چایخوری آب لیمو ‌ طرز تهیه:👇 همه مواد بالا را در قابلمه بریزید و بذارید کدوها بپزن،طوریکه خیلی نرم بشن.بعد از پخت،چوب دارچین رو خارج کنید،به کمک گوشکوب برقی یا گوشکوب،کدوهارو له کنید تا پوره حاصل بشه. ‌ برای داخل محلبی:👇 نصف لیوان ورمیشل یا رشته سوپی نصف فنجان روغن ‌ طرز تهیه:👇 رشته ها را با روغن در تابه تفت بدید تا قهوه ای بشن. ‌ برای محلبی:👇 شیر 1 لیتر 3 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته 1 لیوان شکر دانه ریز 1 ق چ شکر وانیل 25-50 گرم کره ‌‌ طرز تهیه:👇 همه مواد محلبی به غیر از کره و وانیل رو در قابلمه بریزید و روی حرارت گاز،مدام هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود.در آخر کره و وانیل رو اضافه کنید.‌ ‌ بعد،رشته های تفت داده شده رو به محلبی اضافه کرده و در قالب بریزید و پخش کنید تا خنک شود و خودشو بگیرد.‌ بعد هم پودینگ کدو رو به روی آن اضافه کنید و پخش کنید.بهتره حداقل 6 ساعت در یخچال باشه.‌ اندازه لیوان من 200 میلی لیتر است. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧