eitaa logo
اشپزی بانو ایرانی
5.8هزار دنبال‌کننده
29هزار عکس
32.9هزار ویدیو
134 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 مدیر👇 @Hossein_hajivand #تبلیغات👇تبلیغ http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از پزشک ایرانی
حسين پناهي گفت : به مکه که رفتم، خيال ميکردم ديگر تمام گناهانم پاک شده است، غافل از اينکه تمام گناهانم گناه نبوده و تمام درست هايم به نظرم خطا انگاشته و نوشته شده بود!... درمکه ديدم خدا چند ساليست که از شهر مکه رفته و انسانها به دور خويش ميگردند!... در مکه ديدم هيچ انساني به فکر فقير دوره گرد نيست، دوست دارد زود به خدا برسد و گناهان خويش را بزدايد، غافل از اينکه آن دوره گرد، خود خدا بود!... درمکه ديدم خدا نيست و چقدر بايد دوباره راه طولاني را طي کنم تا به خانه خويش برگردم! درهمان نماز ساده خويش تصور خدا را در کمک به مردم جستجو کنم! آري شاد کردن دل مردم همانا برتر از رفتن به مکه اي است که خدايي در آن نيست...
سس تند مواد لازم: 3 کیلو گوجه فرنگی 1 کیلو فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای) 20_15 حبه سیر 100 گرم فلفل چینی تند (اگر تند دوست دارید میتوانید مقدار فلفل چینی را اضافه کنید) 1.5 الی 2 ق غ سنگ نمک (نمک معمولی هم میشه) 1 لیوان سرکه انگور 1 لیوان روغن زیتون 1 ق غ شکر 1 ق چ فلفل سیاه 1 ‌بسته جعفری (حدود 30 ساقه) طرز تهیه: گوجه فرنگی و فلفل های قرمز را بشویید و در غذاساز خرد کنید. داخل قابلمه بریزید و نمک اضافه کنید و روی اجاق بذارید. با در باز تا وقتی که آب اضافی کشیده شود حدود 1 الی 1.5 ساعت بجوشانید. فلفل تند چینی و سیر ریز ریز خرد شده ، فلفل سیاه ، شکر ، روغن و سرکه را اضافه کنید و نیم ساعت دیگر بجوشانید. در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید. سس را بصورت گرم داخل شیشه بریزید و با در تازه محکم ببندید و شیشه را بصورت سر و ته بذارید. 8_7 ساعت به اینصورت نگه دارید و سپس برگردانید و در جای سرد نگه دارید
هدایت شده از پدر & مادر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺جمعه ميتواﻥ لبخند زد ♥️قلب ها را این چنین پیوند زد 🌺جمعه میتوان محبوﺏ شد ♥️میتوان با ڪلِ عالم خوﺏ شد 🌺جمعه همدلے ﺭا باﺏ ڪن ♥️با محبت غصه ﺭا ڪمیاﺏ ڪن ❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
هدایت شده از پدر & مادر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تقدیم به مادران عزیز ❤️ پیشاپیش روزتون مبارک ❤️ ❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
👆👆👆 سلام عشقا خوب هستین ،میدونیدکه سمنو از جوانه گندم درست میشه وخیلی ازلحاظ غذایی سالم ومغذیه،با اینکه خیلی شیرینه ولی هیچ‌گونه شکری نداره من اولین بار بود سمنو درست کردم ,طعمش کمی با سمنو بازاری متفاوته، هر چقدربخوری شیرینیش دلو نمیزنه با اینکه فوق العاده شیرینه اصلا شیرینیش ته گلو رو نمیسوزونه واین یعنی سمنوی خونگی یک لیوان گندم کامل چهار لیوان آرد آب۵ لیوان مهمه ک در تمام مراحل رشد ،گندم جاش خنک و کم نور باشه، گندمو پاک کنید همه ی دانه های شکسته و نصفه رو جدا کنید ،چون باعث ترش شدن و بوگرفتن گندم میشن ، سپس بشورید و روش آب معمولی بریزیدباید تا دو بند انگشت روش آب باشه بذارید دو روز بمونه تا جوونه ی سفید بزنه در این دوروزچهار پنج بار آبشو عوض کنید ،بعدش آبکش کنید و داخل پارچه ی نخی که مرطوب شده بریزید و داخل یک آبکش بذارید تا ۲۴ ساعت بمونه وگندم کمی ریشه بزنه ،در طول این مدت باید پارچه نمناک باشه ولی نباید خیس باشه، سپس گندم رو در آبکش ریخته به طوری که ضخامتش حدود دوسانت بشه نباید گندم زیادی روی هم انباشته بشه ،سپس زیر شیر آب بگیریدتا خوب شسته بشه، فشار آب زیاد نباشه چون جوانه ها آسیب میبینن، حالا روی گندم یک پارچه ی نخی مرطوب بکشید این پارچه باید همیشه مرطوب باشه بعد بذارید دو سه روزی بمونه،در این مدت چند بار روش آب بگیرید تا بو ی بد نگیره چون داخل آبکش هستن آب اضافیش خارج میشه و مشکلی پیش نمیاد ،زمانی آماده ست ک جوانه قد کشیده ولی هنوز از غلاف نقره ایش بیرون نزده که شکلشو در اول فیلم در دست من میبینید،اگر گندما سبز بشن و از غلاف شون بیرون بیان سمنو تلخ میشه و شیرینیش کم میشه خونه ما سرد بود و سه روز طول کشید تاجوانه به زمان مناسبش برسه ،حالا زیر شیر آب بگیرید و خوب بشوریدش و قطعه کنید سپس کم کم در مخلوط کن بریزید با مقداری آب گرم تا خوب میکس بشه بعد در صافی پارچه ای ریخته تا شیره اش کامل خارج بشه، شیره ی گندمو با آرد مخلوط کنید نباید آرد توش گلوله بشه ،اگر گلوله شد از الک ردش کنید،تک تک این مراحلو در کلیپ براتون گذاشتم ،حالا مواد رو در ظرف روحی یا مسی رو حرارت متوسط بذارید و‌مدام وپیوسته هم بزنید وقتی جوشید حرارت رو کم کنید و هر از گاهی هم بزنید تا ته نگیرد وغلیظ بشه،وقتی غلظتش مثل فرنی شد زیرش شعله پخش کن و دربش رو دم کنی بذارید و اجازه بدید برای یک ساعت دم بکشه ،دوسه بار هم همش بزنید تا ته نگیره و بعدش سمنو خانگی واورجینال شماآماده است ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
🌽 😋 🔸قارچ های اسلایس شده رو با کمی کره تفت میدیم بعد ذرت پخته شده رو بهش اضافه میکنیم بعد هم نمک وکمی پودر سیر و آویشن ودر اخر سس مایونز اضافه کرده کمی هم میزنیم و پنیر رو در آخر کار اضافه میکنیم راحت و سریع و اسان البته من از سس و پنیر کمتری استفاده کردم ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
🔻مواد لازم : ▫️شیر ۳ لیوان ▫️شکر نصف لیوان ▫️آرد ۲ ق غ ▫️نشاسته ۱ ونیم ق غ ▫️وانیل نصف ق چ ▫️پودر نارگیل مقداری ▫️برای محبلی شکلاتی هم همین مواد باشه بعلاوه ۳ ق غ پودر کاکائو ✍ابتدا توی دوتا قبلمه جدا مواد رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت کم بزارید تا بپزه و به غلظت فرنی برسه از روی اجاق بردارید و قالبتون روبا روغن خیلی کم چرب کنید بعد یه قاشق محبلی سفید بریزید و بعد یک قاشق محبلی شکلاتی و بعد محبلی سفید و بعد شکلاتی . به همین منوال ادامه بدیدتا قالبتون پر بشه بعد بزارید چند ساعت یخچال تا سرد بشه و خودشو بگیره بعد که خنک شد از لبه ها دسر رو جدا کنید و توی پودر نارگیل بغلتونید و با هرچیزی که دوست دارید تزئین کنید . ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرامش آسمان شب سهم قلبتان باشد و نور ستاره ها روشنى ِ بى خاموش ِ تمام لحظه هایتان خدایا نور شبمان باش و ستاره‌ هاى آسمانت را سقف خانه دوستانم کن تا زندگیشان مانند ستاره بدرخشـد .. شـــب زیــــباتون بخیر 🌙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شروع هفته ای پُر برکت با صلوات بر حضرت محمد (ص ) و خاندان مطهرش 🌹 🌹 (🌸)اللّهُمَّ ✨(💗)صَلِّ ✨✨(🌸)عَلَی ✨✨✨(💗)مُحَمَّدٍ ✨✨✨✨(🌸)وَ آلِ ✨✨✨✨✨(💗) مُحَمَّدٍ ✨✨✨✨(🌸)وَ عَجِّلْ ✨✨✨(💗)فَرَجَهُمْ ✨✨(🌸)وَ اَهْلِکْ ✨(💗)اَعْدَائَهُمْ (🌸)اَجْمَعِین ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
   🌨ســـ☺️ــلام 🏔❄️یه صبح دیگه از 🌨فصل زیبـــــای 🏔❄️زمستان آغاز گشت 🌨آرزو می‌کنم 🏔❄️قلبتــــــــون پر باشد 🌨از مـهر و محبت 😘 🏔❄️تنتون سلامت 🌨روحتون سرشار از آرامش😍 🏔❄️و روزی و برکتتون روز افزون ☃️ ..🙏☃️
نیایش صبحگاهی دردمندیم و به امید دوا آمده ایم مستمندیم و طلبکار شفا آمده ایم از در لطف تو نومید نگردیم که ما بینوایان به تمنای نوا آمده ایم ما گدائیم و تو سلطان جهان کرمی نظری کن که به امید شما آمده ایم دل فدا کرده و جان داده و سر بر کف دست تا نگوئی که به تزویر و ریا آمده ایم این چنین عاشق و سرمست که بینی ما را نیست حاجت که بگوئی ز کجا آمده ایم ما اگر زاهد سجاده نشینیم نه رند بر سر کوی خرابات چرا آمده ایم سید بزم خرابات جهان جانیم بندگانیم به درگاه خدا آمده ایم
🌸اول هفته تون پربرکت 🌿امروز از خدا میخوام 🌸حالتون خوب کسب تون خوب 🌿تقدیرتون خوب عاقبت تون 🌸خوب و زندگیتون خوبِ خوب باشه 🌸هر روز صبح خندان‌تر 🌿آرام تر،مهربـان تـر،بخشـنـده تر‌ 🌸صبورتر و باگذشت تر باشید! 🌿حواست به نگاه خدا باشد 🌸که چشمش به زیباترشدن 🌿و لـایق تر شدن توست! ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم ✨با توکل به اسم اعظمت یاالله 🌸خدایا بزرگ و توانا تویی ✨رحیم و رئوف و یکتا تویی 🌸پر از مهری و بخشش و مغفرت ✨که ما قطره هستیم و دریا تویی 🌸الهی به امید لطف و کرم تو ✨روز و هفته مان را شروع می کنیم ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤍سلام بر خالق زیبایی ها ✨سلام بر خالق این روز قشنگ 🤍سلام بر خالق عشق های پاک ✨سلام بر مهربان ترین مهربان ها 🤍الهی امروز حال دلتون خوب باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋ صبح بخیر دوستان خوبم ☕️❄️ شروع هفته تون مبارک و پر برکت🍞 الهی هرچی آرزو زیبا دارید امروز بهش برسید🥰 شروع هفته ای پُر برکت داشته باشید ❄️
از اون غذاهايي كه نوستالژي خونه مادربزرگا رو داره😉 مواد لازم : پياز دو عدد متوسط سيب زميني يك عدد متوسط تخم مرغ ...دوعدد شنبليله خشك...يك قاشق غذاخوري نعناخشك... يك قاشق غذاخوري نمك و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم . اول پيازها رو خورد كرده و توي روغن يكم زياد سرخ ميكنيم چون خوشمزگي اشكنه به چرب بودنشه و زردچوبه و فلفل و نمك رو ميريزيم و تفت ميديم سيب زميني رو حبه كرده توي پيازداغ يكم سرخ ميكنيم حالا نوبت سبزيجات خشكه وقتي اضافه كرديم يه هم كه زديم عطر سبزي دراومد كافيه اب رو اضافه ميكنيم و نيم ساعتي ميزاريم بپزه. در اخر هم تخم مرغها رو هم ميزنيم و اضافه ميكنيم ده دقيقه زمان ميديم تا باهم جا بيوفته. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
  دو پیمانه ماش رو خیس کردم و گذاشتم با کمی اب بپزه و اواخر نمک زدم  برنج رو دو ساعت قبل خیس کردم ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده ویکعدد پیاز درشت رنده شده ونمک و فلفل و زردچوبه و یک قاشق ارد نخودچی مخلوط کردم و خوب ورز دادم بعد قلقلی درست کردم وتو روغن سرخ کردم  برنج رو آبکش کردم و موقع دم گذاشتم لابه لاش ماش ریختم ودم گذاشتم  یک پیمانه کشمش رو شستم ونیم ساعت تو اب نگه داشتم وبعد صاف کردم و با کمی کره تفت دادم  و موقع سرو لابه لای برنج و روی برنج ریختم و روی برنج کوفته قلقلی گذاشتم. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
هدایت شده از پزشک ایرانی
😍 داشته باش ترسها را بیرون بریز خدارا صدا بزن امسال سال موفقیت توست بشرط خندیدنت بخند تو در آغوش خدایی ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌ ❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ajaieb_Jahan ❁✧❢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام خوشمزه با بادمجان😋 مواد لازم🔻 5 بادمجان روغن زیتون نمک فلفل سیاه 2 حبه سیر جعفری 400 گرم سینه مرغ فلفل قرمز پیاز 1 تخم مرغ پنیر پارمزان طرز تهیه🔻 روی بادمجان ها را با روغن زیتون بریزید. به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. سینه مرغ ، پیاز ، سیر را در مخلوط کن خرد کرده و ضرب کنید. نمک ، فلفل ، تخم مرغ و فلفل قرمز خرد شده ، جعفری را به گوشت خرد شده اضافه کنید. مخلوط کردن. سیر ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون را هم بزنید. بادمجان را با این مخلوط برس بزنید. سپس گوشت خرد شده را در بادمجان ها بریزید. به مدت 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. بادمجان ها را با پارمسان بپاشید. به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. ‌‌❥┅┄→•☆↓ ↓☆•←┄┅❥ •••❥❥•←• ☆﷽☆ Jõıň☞‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❢✧❁ @Ashpazibano ❁✧
آش_ترش_همدان مواد لازم : لوبیا و نخود 1 پیمانه عدس 1 پیمانه آلو 150 گرم لبو یک عدد بزرگ سبزی 350 گرم رشته آشی 250 گرم پیاز داغ 1 پیمانه سرکه نصف پیمانه شیره انگور به میزان لازم زردچوبه 1 قاشق مربا خوری نمک و فلفل به میزان لازم نعناع داغ روغن به میزان لازم هویج رنده شده طرز تهیه: نخود و لوبیا رو از قبل خیس میکنیم میذاریم بپزه لبو هم جدا با آب میپزیم در قابلمه ای پیاز داغ درست میکنیم وزردچوبه وفلفل سیاه اضافه میکنیم آب میریزیم وسپس سبزی آش وعدس اضافه میکنیم ی دونه عصاره گوشت بره هم میریزم تا خوش طعم بشه نخود لوبیا پخته ولبوی پخته نگینی هم به مواد اضافه میکنیم من ی دونه هویج رنده شده هم میریزم وانواع آلوی سیاه و آلوی بخارا همرا چاشنی سرکه و ‌شیره به آش اضافه میکنیم نمک رو اندازه میکنیم مقدار ملس بودن آش به ذائقه خودتون بستگی داره در آخر نعناع داغ و رشته آشی رو اضافه ومیذاریم آش جا بیفته
رولت_پنیری🌺🌺 👈🏻مواد لازم: 🌸 خمیر آب گرم: نصف لیوان روغن نباتی: نصف لیوان ماست: ۴ قاشق غذاخوری شکر: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق چایخوری زرده تخم مرغ: ۲ عدد (برای رومال) مخمر: ۲۱ گرم آرد: بیش از ۳ لیوان آرد 🌸مواد میانی: (دلخواه) پنیر فتا جعفری خرد شده ................ 👈🏻طرز تهیه: همه مواد به جز آرد را خوب مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا یک خمیر نرم بدست آید، خمیر را ورز دهید و روی آن را بپوشانید و بگذارید ۱ ساعت بماند. به ۱۶ قسمت تقسیم کنید. هر کدام را پهن و مواد میانی (پنیر و جعفری خرد شده) را ریخته و مطابق شکل رول کنید، سپس با زرده تخم مرغ رومال کرده و دانه‌های کنجد، سیاه دانه، پودر فلفل قرمز، یا سبزی را روی رولها بپاشید. در فر با دمای ۲۰۰ درجه، تا زمانی که قهوه ای طلایی شود (تقریباً ۱۵-۲۰ دقیقه) بپزید.
سیب زمینی آبپز دو عدد پودرسوخاری سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری آرد سه قاشق غذاخوری تخم مرغ یک عدد نمک و فلفل سیاه سیب زمینی پخته رو رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنیدتاخمیر نرمی حاصل شود. اگرخمیرچسبنده بودکمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر رو بین دو کاغذ روغنی بزارید وبا وردنه پهن کنید وقالب بزنید حتما زیر خمیر وروش رو آرد پاشی کنیدودر آخر هم در روغن داغ سرخ کنید با حرارت ملایم نوش جان 💝