🌼روزه کله گنجشکی
✍امام باقر علیه السلام: « ما پسرانمان را از ۵ سالگی امر به نماز می کنیم و شما از هفت سالگی امر کنید و برای روزه از ۷ سالگی امر می کنیم به اندازهای که در روز طاقت دارند هرچند نصف روز یا بیشتر و یا کمتر باشد و وقتی تشنگی گرسنگی بر ایشان غالب شد افطار می کنند تا به روزه عادت کند و توانایی بیابند و شما پسر بچه ها را از ۹ سالگی به روزه امر کنید هر مقدار از روز را که میتوانند روزه بگیرند و وقتی تشنگی بر ایشان غلبه کرد افطار کند
📚کافی، ج۲، ص۴۰۹
#بهار_قران
#ماه_مبارک_رمضان
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
🌹🌹🌹❤️❤️❤️😍😍😍
اللهم صل علی محمد وآل محمد
🇮🇷
#تولدت_مبارک_آقای_خوبی_ها😍
【﷽】
#رساله_تمام_مراجع✍👇
❣ @Resule10 ❣
#پخت_مرغ_با_سس_پرتقال
👈من کلی پرتقال از میوه های عیدم مونده بود که تصمیم گرفتم پورش کنم و باهاش مرغ بپزم .
دستور پختشم اینجوریه👇 :
پیاز رو سرخ میکنم ،بعد سینه مرغ و میریزم و با زردچوبه و پودر کاری و فلفل و نمک یه قاشق مربا خوری رب گوجه تفت میدم .بعد دو لیوان آب و پوره پرتقال و یکم زعفرون میریزم و میزارم که بپزه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#صبحانه
#نان_لقمه_ای 🍞 😋
🔸این نون خیلی پوک و عالی میشه وسطشو میتونید با انواع شکلات صبحانه و گاناش و حلوا و ... پر کنید جذب روغنشم پایینه
✅یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه)
با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و.. بزنید بعد توی روغن سرخش کنید
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #فسنجون_مجلسی 🥘 😋😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️✨همراهان همیشگی سلام🌺🌺
⚪️✨در پنجمین روز از
❤️✨ماه مبارک رمضان
⚪️✨سلامتی ، سربلندی
❤️✨شادی و خوش نامی
⚪️✨را برایت ازخدا میطلبم
❤️✨تو هم برايم دعاکن
⚪️✨که دلمان هر دو
❤️✨نيازمند اجابت های
⚪️✨قشنگ خداست
❤️✨بهترینها
⚪️✨تقدیم به تو که بهترینی
✔️🎦 #کاناݪرسمےعجایبجهان 📶
🇯🇴🇮🇳🆗 @Ajaieb_Jahan
#خورش_کردی
مواد لازم:
گوشت مرغ حدود ۴۰۰ گرم
لوبیا سفید یا چیتی یک لیوان
سبزی ۲۵۰ گرم پاک شده شامل جعفری،گشنیز،تره،کمی شنبلیه مقدار شنبلیه کم هستش تره بیشتر
پیاز دو عدد متوسط
رب یک قاشق سر پر
پودر لیمو عمانی،زردچوبه،فلفل،،روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
لوبیا رو شب خیس کنید.ابشو یکی دو دفعه عوض کنید.
لوبیای خیس خورده رو جداگانه بپزید
پیاز رو تفت داده تا سبک وشیشه ای بشه تکه های مرغ رو بهش اضافه کنید وباهاش سرخ کنید زردچوبه وفلفل ورب بزنید.وتفت بدید . نمک بزنید واب به اندازه ای بریزید که روی تکه های مرغ رو بگیره شعله متوسط باشه .لوبیای نیم پز رو بهش اضافه کنید درسو بزارید .تا خورش نیم پز بشه تو این فاصله
سبزی رو تفت داده آب سبزی که جمع شد یک قاشق روغن بریزید وسبزی رو تفت بدید .عزیزان سبزی این خورشت به اندازه قورمه سرخ نمیشه ۶ الی ۷ دقیقه تفت بخوره کافیه مرغ که نیم پز شد سبزی تفت داده شده اضافه کرده نمک بزنید.
دوباره درشو بزارید تا کاملا بپزن
ده دقیقه آخر پودر لیمو عمانی بزنید
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#ماقوت_زعفرونی 🍨 😋
#مخصوص_ماه_رمضان
▫️نشاسته گل (گندم) 2ق غ
▫️شکر 4 ق غ
▫️اب 2 و 1/4 پ
▫️گلاب 1/8 پ
▫️خلال بادام اختیاری 1ق غ سرپر
و زعفران درصورت تمایل نیاز دارید.
🔸نشاسته رو با شکر مخلوط کنید و اب سرد و روش بریزید خوب هم بزنید تا نشاسته حل بشه و بعد گلاب و زعفران و اضافه کنید. رو شعله خیلی کم بزارید و مدام هم بزنید. هر قدر شعله کمتر و مدت پخت طولانی تر باشه ماقوت شفافتر و البته خوش طعمتر میشه. باید کاملا غلیظ بشه.
برای من حدود 50 دقیقه طول کشید.
اوایل کار مدام هم بزنید تا بکدست و غلیظ بشه.
و بعد در ظرف بکشید با هرچی دوست دارید تزیین کنید.
سرد سرو میشه.
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
#صبحانه
✅مافین اسفناج
مواد لازم:
اسفناج پخته ۱۰۰ گرم
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
شیر یک پیمانه
فلفل سیاه و آویشن و نمک به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
آرد ۲۵۰ گرم یا دو پیمانه
پنیر فتا ۷۵ گرم
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
✅خوب اول فر رو روی دمای صد و هشتاد درجه گرم کنین، قالب های مافین رو چرب کنین. در یک کاسه مواد خشک شامل آرد، نمک و بکینگ پودر رو بریزین و در ظرف دیگه تخم مرغ ها رو شکسته وهم بزنین(هم زن برقی لازم نیست) و به اون تمام مواد دیگه شامل شیر، روغن زیتون، اسفناج و پنیر ها رو اضافه کنین (پنیر ها رنده یا خرد بشن و داخل مواد کامل مخلوط بشن) بعد مواد خشک و ادویه ها رو به این مخلوط اضافه کنین و کامل هم بزنین و بعد از مواد داخل قالب بریزین. هر قالب حدود دو سوم ظرفیتش پر بشه چون پف می کنه بعد پخت. بسته به فرتون از بیست و پنج دقیقه تا یک ساعت پختش ممکنه زمان ببره. می تونین با فرو کردن خلال دندون داخلش پختشو چک کنین مثل کیک. وقتی کمی خنک شد از قالب خارج کنین. این مقدار مواد حدود شش عدد مافین می ده و کالری هر مافین حدود سیصد و هفتاد می شه.
👌لذت اشپزی😋😍👇
🥘 @lezzate_ashpazi 🥗
14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورشت_آلو
🍃💞🍂
خورشت آلو
برای ۴ الی ۵ نفر:
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز : ۲ عدد
گوشت (گوسفندی یا گوساله): ۴۰۰ گرم (۸۰ گرم برای هر نفر)
رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری (اگه قرمز تر دوست دارید، ۲ قاشق بزنید)
ادویه:
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: یک سوم قاشق جایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
آب (مرحله اول) : حدود ۲ لیوان
آلو: ۵۰۰ گرم
آب مرحله دوم: حدود ۲ لیوان
نمک: ۱ قاشق چایخوری(یا بیشتر)
شکر: ۱ قاشق غذا خوری (برای طعم ملس)
.
پیاز خوب طلایی بشه، گوشت که اضافه شد، ۱۰ دقیقه سرخ کنید، ادویه و رب بزنید، ۳-۴ دقیقه سرخ کنید و آب بریزید تا ۱/۵ ساعت بپزه (آلو ها رو در این مدت خیس کنید). بعد از ۱/۵ ساعت، آلو ها، آب و نمک بزنید تا ۱ ساعت دیگه بپزه، بعد از ۱ ساعت، شکر بزنید و ۱۰ دقیقه بعد از شکر خورشت آماده هست.
برای طعم خورشت:
ترش: شکر نزنید
ملس: ۱ قاشق شکر بزنید
شیرین: بیشتر از ۱ قاشق شکر بزنید.
.
کته:
برنج (شسته شده)
آب
نمک
روغن
دقت کنید که به ازای هر پیمانه برنج، حدود ۱/۵ پیمانه آب لازم هست. البته به نوع برنج هم بستگی داره
💞💐☘🍃🌸